- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.121
Bence çok güzel bir isim oyyy maşallah çok da yakışır inşallah, şimdiden hayırlı olsun didemcim
Bence çok güzel bir isim oyyy maşallah çok da yakışır inşallah, şimdiden hayırlı olsun didemcim
kızlar işte bizim göbiş
ve kızıma dokuduğum elbise
seybil arkadasimiza Allah sabir versin Rabbim en kisa zamanda Melegini göndersin Insaallah bir daha yasamasin bu tür aci
Kizlar sagolun Insaallah haber ederim sizlere asilama sanirim Mayis 13-17 arasi olur tam gününü haber ederim
beni düsündüren birsey var kizlar bana doktorum asilama icin hormon vermeyecem yani yumurta gelistirici catlamasi icin destek vs. vermeyecem dedi cünkü gelismesi catlamasi iyimis ama böyle bi durumda yani asilama oldugu icin yapmasi daaha garant degilmi??
asilama olan arkadasar sizde nasildi???
cok tatli bu elbise ya göbisede Masaallah baya baya belli cok tatli duruyor
sağol teyzesi darısı başına inşrabbim isteyen herkese nasip etsin inş
ayyyy çok cici mesude ya benim kızçemede örseneçokta yakışır amanda aman bende bakınıyorum bişeyler aslında ama 6 aylık olacak ya kışa kadar büyüklüğüne göre mi yapsam acaba karar veremedim
göbüş çıkmış bayaa tatlım ya rabbim tamamlasın inş kız göbüşü yuvarlak olur derler öyle vallaçok çatlakların oldumu canım benim 6 aylık ama minicik göbüş senin ne kadarken çıktı bide bişey kullanıyormusun çatlmaması için çok soru sordum dimi
çok geçmiş olsun tatlım o zamana kadar iyice iyileşmeye çalış stres yapma rahat rahat tutunsun bebiş inşdoktorun iyi ise güven derim ben tatlım çok kurcalamak çok sinir stres çok etkiliyo insanı aşılama olanlar varsa daha ayrıntılı söyler gerçi:26:
aynen ya bosvercem artik diyorum ama yinede düsünüyorum. bundan sonra kafaya takmak yok burjunun anlattigi gibi sevdiklerim yanimda cok sükür Rabbim sabir versin hepimize Insaallah
sağol teyzesi darısı başına inşrabbim isteyen herkese nasip etsin inş
ayyyy çok cici mesude ya benim kızçemede örseneçokta yakışır amanda aman bende bakınıyorum bişeyler aslında ama 6 aylık olacak ya kışa kadar büyüklüğüne göre mi yapsam acaba karar veremedim
göbüş çıkmış bayaa tatlım ya rabbim tamamlasın inş kız göbüşü yuvarlak olur derler öyle vallaçok çatlakların oldumu canım benim 6 aylık ama minicik göbüş senin ne kadarken çıktı bide bişey kullanıyormusun çatlmaması için çok soru sordum dimi
çok geçmiş olsun tatlım o zamana kadar iyice iyileşmeye çalış stres yapma rahat rahat tutunsun bebiş inşdoktorun iyi ise güven derim ben tatlım çok kurcalamak çok sinir stres çok etkiliyo insanı aşılama olanlar varsa daha ayrıntılı söyler gerçi:26:
kızlar işte bizim göbiş
ve kızıma dokuduğum elbise
Canin sagolsun kuzum tabi örerim seninki de yaz bebesi biraz buyukcene or kısa giydirirsin tazin pek giyilmez ben internetten aldım ornegini küçük oldu oyuncak bebeğe göre koyamasın sökmeye kızım bebeklerine giydirir hemde hatıra kalır dedim yenisini başladım daha büyük
Cnm ben bebe yağı duruyorum banyodan sonra bazende argan yağı zeytin yagida iyiyimis duyduğuma benim karnımda çatlağım olmadı henuz ama bacaklarında hafif catlamalar oldu birde göğüslerimde oldu senin gobişide ekle görelim ya evet ya yusyuvarlak onde top gibi valla
seybil arkadasimiza Allah sabir versin Rabbim en kisa zamanda Melegini göndersin Insaallah bir daha yasamasin bu tür aci
Kizlar sagolun Insaallah haber ederim sizlere asilama sanirim Mayis 13-17 arasi olur tam gününü haber ederim
beni düsündüren birsey var kizlar bana doktorum asilama icin hormon vermeyecem yani yumurta gelistirici catlamasi icin destek vs. vermeyecem dedi cünkü gelismesi catlamasi iyimis ama böyle bi durumda yani asilama oldugu icin yapmasi daaha garant degilmi??
asilama olan arkadasar sizde nasildi???
Ben geldim kızlar cezam bitti. Nasılsınız ara ara takip ettm ama cevap yazamayınca çokta takip etmek istemedim zaten unutacaktım sonra. Yaseminle konuştum iyiymiş yatıyormuş. Ben iyiyim 1 hafta iyi geçti ara ara sıkıldım tabii. İznimi aldım pazartesi için salo da 23 nisan resmi tatil birleştiricez cumartesi sabahtan İstanbul'a annemlere gidicez eşimle iyi olacak benim için gün sayıyorum işte gezicem tozucam alışveriş yapıcam hava değişikliği olacak.
Nartanesi canım yeniden burada olmana sevindim.. Aşılama mı olacaksın. Bence kendi gelişse bile belli bir dozda iğne yada hap veriliyor çünkü takip ediliyor ultrasonda göre büyümeleri kontrol altına alınıyor ve çatlama zamanın belli olması lazım iğne yada hapla büyütüp sürekli de kontrol edip belli büyüklüğe gelince de çatlatma iğnesi vuruyordun çatlatma iğnesinden 36 saat sonrada aşılama oluyor yani her halukarda aşılamada bu işlemler yapılıyor dr neden oluruna bıraktı bilemiyorum vardır bir bildiği herhalde. Hayırlısı olsun hakkında.
cezanın bitmesine sevindim tatlım hoşgeldin git tabi anne sevgisi en iyi ilaç
sağol canım.. evet ona sarılsam yeter valla. Yazında gidemicem tedav olayları falan o gelir yine artık hava almak istiyorum İstanbul'u özledim iyi fırsat oldu pazartesi ile birleştirince salı gnü de öğleden sonra döneriz. Hava da güzel olacakmış ailecek gezeriz işte.
aynen canım ya bende bir yelek örmüştüm netten küçücük oldu neden bu kadar küçük koyarlar bilmem örnekleri netede güvenemiyorum o yüzden doğsunda büyüklüğüne göre 1-2 günde örerim ne olcak sağol sende düşüncen yeter
bebe yağını bi deneyeyim tatlım iyi fikirmiş ya biz bursalıyız zaten annem hakikisini getiriyo bide sağolsun ama zeytin yağı
tüyleri besliyo diye duydum bir kaç kişiden o yüzden cesaret edemiyorum valla ona ya yavaş yavaş kullanmaya başliim artık sağol
tatlım hiç çekmek aklıma gelmedi valla göbüşü daha bişey yokki zaten seninkine göre minicik6. ayda seninkide öylemiydi tatlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?