Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar merhaba 2 gün uğramadım maşallah o kadar çok yazmışsınızki resmen bilgisayara çakılıp kaldım 30 sayfa okudum anca bitirdim beni soranlar olmuş sağolsunlar iyiyim bi yaramazlık yok iş yerinde müsait olamıyorum her zaman o yüzden gelemedim evdede bir gün misafirim geldi,bir gün alışverişe çıktık bide internet problemliydi o yüzden girmeye çalışmadım hiç muhtemelen yarın akşamda gelemem ama sabah gelmeye çalışırım makinaya çamaşır atmıştım şimdi onları asmam lazım kendinize çooookkkk iyi bakın Allaha emanet olun, yaa bu arada kaç gündür dualarıda okuyamadım inşallah kısmet olursa yarın okumaya çalışacağım

aslıcım

duanı okudum allah kabul etsin evinde huzur mutluluk daim olsun

Son düzenleme:
haaa bu arada söylemeden edemeyeceğim mesudeciğim senin göbeğin erkek gibi duruyor canım benim bildiğim erkek sivri olur seninkide bana baya sivri geldi kız daha geniş yayvan oluyor

haaa bu arada söylemeden edemeyeceğim mesudeciğim senin göbeğin erkek gibi duruyor canım benim bildiğim erkek sivri olur seninkide bana baya sivri geldi kız daha geniş yayvan oluyor

ayy özleemm oğlu oluyormuş bi de mesudemizinn hepimiz şok oluruz bizim tanıdıgımıza olmuştu kız beklediler gebe olan erkek hıssedıyorum dedı baska doktorlara gıttı kesın kız demıs sonraa hoop doğan erkek.. kocası inamamıştı bayagı sıkıntı çıkarmış

barisozlem kullanıcısından alıntı

Kizlar ya valla körün istediği bı göz Allah verdi iki göz misali yorumlarınızı esime okudum haha son gülen iyi güler öyle bişey olsa basına kakarım dıyı tam bı erkek delisi ya

Kizlar herkese tahminde bulunuyorumda bı kendimi kestiremedim ha doktor bı erkek bı kiz dedi valla bebisimiz bize bı supriz yaparsa bakın siz muhabbete özlem cok sivri popomdan yanlardan hic kılı almadım kenarlar bos aman ne bileyim sağlıklı olsun a ne olursa olsun napalim kuzular

ayy duamnur basım döndü inan bi yerde bana duamı okudugunu güzel dileklerinle iletmiştin ama hayal gördüm sanki neyse bulamadımm canım benim Allah hayırlı ettiğin bu duaların kat be kat sana kısmet etsin inşAllah

Günaydın canlarım, kuzularım, ağrısız, kanamasız, bol bebişli ve bereketli bir gün olsun hepimize

AYSE benim bir arkadaşım hiç iğne ve ilaç almadan aşılama oldu, çünkü yumurtaları cok iyi gelişiyormuş, ilk seferinde de tuttu, doktor dediyse bir bildigi vardır, gününü mutlaka yaz

MESUDE önce göbüşün çok şeker olmuş maşallah büyük göbeklere bayılırım, ve kızının cicisi cok tatlı minnacık, oyy yesinler

BEDISIM biz yemegimizi yedik cayimizi ictik dün aksam sen yaptin, tek mi kaldın??

Gunaydin bebegim Ayy tesekkur ederim tontişim 6. Ayıma kadar hic gobiş namına birsey yoktu komşum iki hafta benden önseydi göbeği kocamandi nasil imreniyordum benim gobişinde olsun diye ana 7. Ayda bı şiştim bı şiştim durduranilene ask olsun koca göbişli bişey olup çıktım ya şimdide bı yere sigdiramiyorum darısı senin basına olsun insallah koca göbişli bı hatun olasın emi senin kadar seker degil ama hakkaten minnacik ya:)))

Günaydın minnak cici kuzulaarrr )
Sizleri çok özledimm, yine bir internet sorunundan dolayı bir süre sahalarda bulunamadım az kaldı sanırım eve internet bağlatıcam telden artık olmuyo bir sürü şey kaçırmışımdır kesinn..
Umarım hepiniz iyisinizdir, geçmişi okumaya çalışmadım çok geride kalmışım başlarsam yine internetim biter :)))
Yeni hamiş var mı? Yada kırmızıları gören? Yada allaj korusun kötü haber alan? Eşiyle iyi kötü olan? Hatta doğuran fln yok dimii :)) Gülcüm napıyosun aklım sende hangimiz önce pırtlatcaz bakalım )

Yasemin ve Buket hala yatıştaymış sanırım dün Aslıcıımmm aradı o söyledi sağolsun beni özlemiş doğurdum sanmışş :)))
Ahhh nerde doğsa da kurtulsam diyorum artık valla ne gcem gece ne gündüzüm gündüz.. Allah yardımcımız olsun hepinize yaşatsın bu günleri inş.
Burcucum sen nasılsın yavrum en son senin majı gördüm okula giderken yazıyosun heralde yerim o nanaklarını tam ısmalıklar valla :))
Bugün sık sık gelirim inş az muhabbet edelim özledim sizlerle konuşmayı. Arkadaşım gelcek kahvaltıya zaten çok da acıktım öpüyorum sizlerii görüşürüzz :)))

Gunaydin hoş geldin çidoşum özledik valla arayı bu kadar uzatma neyseki iyisin tatlim çabuk özelden numaranı yaz ben meraklı hatunumdur sen dogurunca ben merak ederim seni hem topiğin ulakçisi olaraktan ben sana kısa bı özet geceyim ne var ne yok diye tatlim
BURCU kırmızıları gördü son görüşü olur inşaaaaallaaaahhhh
7VERENGÜL kansizlik dolayısı ile 2 günlüğüne hastaneye yattı heran çıkıp gelebilir insallah bomba gibi dönüşü Olur'da bir daha kansizlik sorunu yasamaz :)
Diger GÜL daha pirtlamadi ama pirtlatmaya az kaldı :))
YASEMİN ve BUKET ise aynı bıraktığın gibi sag sol yatıyorlar bıkmışlar yata yata ama bebişlerinin canı sagolsun bu gunleride en kısa zamanda atlatırlar insallah
ASLİ dün kayinvalideciğine yemeğe gitti:))
Burcunun menüsü dün cok konuşuldu :))
Zakkumda hep yatıyormuş cok fazla topikte olamiyormuş:)
Özlem iki uç gündür yoktu dün gece itibari ile sahalara dondü :)
Tumay iyi cok şükür ablası :)
Bedriye de iyi cok şükür ne yapsın kuzusu ile ugraşiyo plesentazi asagidaymis insallah biran once hersey yoluna girer
Didem çatlaklar derdinde ne sürsem diyodu:))
Ha bu arada yeni Hamiş yok bizde bekliyoruz soyle bir Hamiş topik şenlensin eksik kalmamıştır umarım sanada afiyet olsun kuzucuguna yarasın
Saygılar sevgiler benden bu kadar

Son düzenleme:

rabbim inş. sağlıklısında versin allah yardımcısı olsun

hormon almak iyi bişe deil canım zaten yumurtlaman ve çatlama iyiyse sıkıntı yok olabiliyo baze bu sekilde aşılama inş. yavrucagın cabucak gelir

hoşgeldin sedoşşş ohh gezilsin tozulsun anacım bizde çalışalımm öyleeeee pöffffffff

havalar bu aralar fena ya haftaya güzel oluyosa ne güzel insanın hava alması gibisi yok gerçekten kafası dağılyo rahatlıyo şimdiden iyi tatiler bol bol enerji depola

aynen öyle bir hava değişikliği bile çok farkediyor. Hele de ailesinin yanına gidince insan vala enerji depolamayı düşünüyorum evet annemler yapıcak ben yicemm

ben öıkıyorum kızlar.yazmak için yan yatıyorum.çok ağrım var.uzanayım.hepiniz Allah a emanet olun.unuttuğum varsa affetsin

canım çok geçmiş olsun hayırlısıyla bitmiş geçmiş daha da iyi olacaksın inşallah bebeğinde gelecek kucağına..

Sedacim hoş geldin cezanın bitmesine sevindim cok kötu oluyor be ceza ne yAptin nasılsın bakim girmeyeli

Hoşbulduk canım napıyım iş ev koşturdum bu arada haftasonu paso gezdim alışveriş yaptım sinemaya gittim hava da güzeldi yürüdük hep eşimle yürüyerek gezdik mağazaları da ama haftaiçi kapadı soğuk nyse cumadan sonra şansıma açıyor hava İstanbul güzel olacak ben gidince.

canım valla bende sivri olunca erkek derdim ama bir arkadaşımın baya sivriydi erkek geliyor galiba diye yorum yaptım face da ama meğer kızmış yani olabiliyormuş öyle demek ki hayırlı evlat olsun öncelikle canımm..

hoşgeldin sedoşşş ohh gezilsin tozulsun anacım bizde çalışalımm öyleeeee pöffffffff

Kızımm bizde çalışıyoruz herhâlde yazdan beri İstanbul'a gitmedim kardeşimi kurbandan beri görmüyorum memlekete gitmiştik onda da öyle görmüştüm. Biraz nefes alayım sen yıllık izin zamanı gezersin be onu yapamıcam işte sıcaklarda evde tıkılıcam tatil yok tedavi olayı var ya yatıcam durucam transferden sonra Allah nasip eder de yaptırabilirsek. O yüzden bu tatili değerlendirmek istedim. Her yaz bir yere tatile giden biri olarak yazın evde olmak feci bir durum ancak bebeğim için herşeye değer.

canımm benimm ne güzell özetlemişsinnn, profil resmini değiştirmişsinn çok tatlı olmuş ama ben bi öncekine alışmışımm aakimmiş diye baktım

seda dün gece çok uykuluydum yazdım mı içimden mi geçirdim bilemedim hoşgeldin canım benimm seni çok özledik..

herkese güpgüzell günler olsun.. sağlıklı, hayırlı..

mesude maşallah göbişinee kızz elbiseler minicikkk çok güzeller ellerine sağlık

Tesekkur ederiz teyzesi seninde gobişini görmek nasip olur insallah evet ya internetten aldım orneklerini minnacik oldular ama ornek almış oldum büyüklerini yapıyorum iste

Sedoşum ohh iyi yapmissin valla enerji depolayip gelmissin yarasın kuzum Bursa'da hava cok bozuktu neyseki bugun açtı güneşli bir gün yaşıyor izmir
Evet ya dogru söylüyorsun Hayirli evlat olsunda cinsiyet önemli degil kisiden kisiye değişiyor sanırım bünye meselesi birazda kisinin vücut yapısıyla fazla kilo almadım ınsanda olabilir fazla derken 10 kilo almişim zaten:)))

takvimide anlayamıyorum.. 3 ayı doldurmuşuzee ama kızlar 12.haftada doldurmuş olmuyor muyuz.. kafam çok karışık..
dün gece rüyamda babamı gördüm kızlar Allah hayırlara çıkarsın.. onu çok sevdiğimi söylüyordum.. oda beni çok sevdiğini söylüyordu.. gözlerim dolu dolu.. yüreğim dolu dolu.. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın..sınamasın..

SEDA canım hoşgedlin sahalara :) bi daha da hiç gitme, güle güle gidin istanbula kazasız belaszi, bol bol gezin tozun, hava değışıklıgı cok iyi gelecektir eminim

ZEYNEP canım daha ne kadar raporlusun? Allah razı olsun dualarımızı okumuşsun tez zamanda iyi ol inşallah

OZLEM bebeğem hoşgeldin, yokluğun belli oluyordu valla akşam giriyoeum bakıyorum yoksun, neyse güzel haberlerle dön inşallah

MESUDE kuzum sağlıkla gelsin bebeişin, bizim bir erkek ögretmen kızı olacak diye cok üzüluyordu sonra kızı döğdü adam bildiğim aşık kızına,inşallah senin kocanda öyle olur

CIGDEM seni göremeyince inan ki dogum yaptın sandım, Mesude gecmişi cok güzel özetlemiş, ohh gene kahvaltı partisi var demekki maşallaj, beni sormuşsun ben toraman gibiyim maşallah kırmızıları gördüm ama hic üzülmedim hayırlısı rabbimden

NAZAN günaydin, dişin ne oldu yaptırdın mı? Adete denk gelecek diyodun hani?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…