- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.141
haaa bu arada söylemeden edemeyeceğim mesudeciğim senin göbeğin erkek gibi duruyor canım benim bildiğim erkek sivri olur seninkide bana baya sivri geldi kız daha geniş yayvan oluyor
ayy özleemm oğlu oluyormuş bi de mesudemizinn hepimiz şok oluruz bizim tanıdıgımıza olmuştu kız beklediler gebe olan erkek hıssedıyorum dedı baska doktorlara gıttı kesın kız demıs sonraa hoop doğan erkek.. kocası inamamıştı bayagı sıkıntı çıkarmış
Günaydın canlarım, kuzularım, ağrısız, kanamasız, bol bebişli ve bereketli bir gün olsun hepimize
AYSE benim bir arkadaşım hiç iğne ve ilaç almadan aşılama oldu, çünkü yumurtaları cok iyi gelişiyormuş, ilk seferinde de tuttu, doktor dediyse bir bildigi vardır, gününü mutlaka yaz
MESUDE önce göbüşün çok şeker olmuşmaşallah büyük göbeklere bayılırım, ve kızının cicisi cok tatlı minnacık, oyy yesinler
BEDISIM biz yemegimizi yedik cayimizi ictik dün aksam sen yaptin, tek mi kaldın??
Günaydın minnak cici kuzulaarrr)
Sizleri çok özledimm, yine bir internet sorunundan dolayı bir süre sahalarda bulunamadım az kaldı sanırım eve internet bağlatıcam telden artık olmuyo bir sürü şey kaçırmışımdır kesinn..
Umarım hepiniz iyisinizdir, geçmişi okumaya çalışmadım çok geride kalmışım başlarsam yine internetim biter :)))
Yeni hamiş var mı? Yada kırmızıları gören? Yada allaj korusun kötü haber alan? Eşiyle iyi kötü olan? Hatta doğuran fln yok dimii :)) Gülcüm napıyosun aklım sende hangimiz önce pırtlatcaz bakalım)
Yasemin ve Buket hala yatıştaymış sanırım dün Aslıcıımmm aradı o söyledi sağolsun beni özlemiş doğurdum sanmışş :)))
Ahhh nerde doğsa da kurtulsam diyorum artık valla ne gcem gece ne gündüzüm gündüz.. Allah yardımcımız olsun hepinize yaşatsın bu günleri inş.
Burcucum sen nasılsın yavrum en son senin majı gördüm okula giderken yazıyosun heralde yerim o nanaklarını tam ısmalıklar valla :))
Bugün sık sık gelirim inş az muhabbet edelim özledim sizlerle konuşmayı. Arkadaşım gelcek kahvaltıya zaten çok da acıktım öpüyorum sizlerii görüşürüzz :)))
SEYBİL-SİBEL arkadaşımızdan bir alıntıyı yazıyorum
"bebeğimin kalbi belki atar diye 1 hafta daha bekledik ama atmadı bebişim dünyaya gelmek istemedi dün bebeğim alındı ne zormuş benden giderken anladım ki canlı olmadığını bilsem bile ona 2 aydır alışmıştım çok ağladımm alacaklar diyeee rabbim böyle acıyı kimseye vermesin hamile olan arkadaşlarım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi hala tedavide olan arkadaşlarım bir an önce gönlünüzdeki bebişlerinize kavuşursunuz inşallah"
Allah sabır versin sabır..bilirim..çabuk atlatması için bir iki dua edeceğim inşallah..
kızlar işte bizim göbiş
ve kızıma dokuduğum elbise
seybil arkadasimiza Allah sabir versin Rabbim en kisa zamanda Melegini göndersin Insaallah bir daha yasamasin bu tür aci
Kizlar sagolun Insaallah haber ederim sizlere asilama sanirim Mayis 13-17 arasi olur tam gününü haber ederim
beni düsündüren birsey var kizlar bana doktorum asilama icin hormon vermeyecem yani yumurta gelistirici catlamasi icin destek vs. vermeyecem dedi cünkü gelismesi catlamasi iyimis ama böyle bi durumda yani asilama oldugu icin yapmasi daaha garant degilmi??
asilama olan arkadasar sizde nasildi???
Ben geldim kızlar cezam bitti. Nasılsınız ara ara takip ettm ama cevap yazamayınca çokta takip etmek istemedim zaten unutacaktım sonra. Yaseminle konuştum iyiymiş yatıyormuş. Ben iyiyim 1 hafta iyi geçti ara ara sıkıldım tabii. İznimi aldım pazartesi için salo da 23 nisan resmi tatil birleştiricez cumartesi sabahtan İstanbul'a annemlere gidicez eşimle iyi olacak benim için gün sayıyorum işte gezicem tozucam alışveriş yapıcam hava değişikliği olacak.
Nartanesi canım yeniden burada olmana sevindim.. Aşılama mı olacaksın. Bence kendi gelişse bile belli bir dozda iğne yada hap veriliyor çünkü takip ediliyor ultrasonda göre büyümeleri kontrol altına alınıyor ve çatlama zamanın belli olması lazım iğne yada hapla büyütüp sürekli de kontrol edip belli büyüklüğe gelince de çatlatma iğnesi vuruyordun çatlatma iğnesinden 36 saat sonrada aşılama oluyor yani her halukarda aşılamada bu işlemler yapılıyor dr neden oluruna bıraktı bilemiyorum vardır bir bildiği herhalde. Hayırlısı olsun hakkında.
havalar bu aralar fena ya haftaya güzel oluyosa ne güzel insanın hava alması gibisi yok gerçekten kafası dağılyo rahatlıyo şimdiden iyi tatiler bol bol enerji depola
ben öıkıyorum kızlar.yazmak için yan yatıyorum.çok ağrım var.uzanayım.hepiniz Allah a emanet olun.unuttuğum varsa affetsin
Sedacim hoş geldin cezanın bitmesine sevindim cok kötu oluyor be ceza ne yAptin nasılsın bakim girmeyeli
Kizlar herkese tahminde bulunuyorumda bı kendimi kestiremedim ha doktor bı erkek bı kiz dedi valla bebisimiz bize bı supriz yaparsa bakın siz muhabbete özlem cok sivri popomdan yanlardan hic kılı almadım kenarlar bos aman ne bileyim sağlıklı olsun a ne olursa olsun napalim kuzular
hoşgeldin sedoşşş ohh gezilsin tozulsun anacım bizde çalışalımm öyleeeee pöffffffff
Gunaydin hoş geldin çidoşum özledik valla arayı bu kadar uzatma neyseki iyisin tatlim çabuk özelden numaranı yaz ben meraklı hatunumdur sen dogurunca ben merak ederim seni hem topiğin ulakçisi olaraktan ben sana kısa bı özet geceyim ne var ne yok diye tatlim
BURCU kırmızıları gördü son görüşü olur inşaaaaallaaaahhhh
7VERENGÜL kansizlik dolayısı ile 2 günlüğüne hastaneye yattı heran çıkıp gelebilir insallah bomba gibi dönüşü Olur'da bir daha kansizlik sorunu yasamaz :)
Diger GÜL daha pirtlamadi ama pirtlatmaya az kaldı :))
YASEMİN ve BUKET ise aynı bıraktığın gibi sag sol yatıyorlar bıkmışlar yata yata ama bebişlerinin canı sagolsun bu gunleride en kısa zamanda atlatırlar insallah
ASLİ dün kayinvalideciğine yemeğe gitti:))
Burcunun menüsü dün cok konuşuldu :))
Zakkumda hep yatıyormuş cok fazla topikte olamiyormuş:)
Özlem iki uç gündür yoktu dün gece itibari ile sahalara dondü :)
Tumay iyi cok şükür ablası :)
Bedriye de iyi cok şükür ne yapsın kuzusu ile ugraşiyo plesentazi asagidaymis insallah biran once hersey yoluna girer
Didem çatlaklar derdinde ne sürsem diyodu:))
Ha bu arada yeni Hamiş yok bizde bekliyoruz soyle bir Hamiş topik şenlensin eksik kalmamıştır umarım sanada afiyet olsun kuzucuguna yarasın
Saygılar sevgiler benden bu kadar
mesude maşallah göbişinee kızz elbiseler minicikkk çok güzeller ellerine sağlık
canımm benimm ne güzell özetlemişsinnn, profil resmini değiştirmişsinn çok tatlı olmuş ama ben bi öncekine alışmışımm aakimmiş diye baktım
seda dün gece çok uykuluydum yazdım mı içimden mi geçirdim bilemedim hoşgeldin canım benimm seni çok özledik..
herkese güpgüzell günler olsun.. sağlıklı, hayırlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?