Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım babana bir yasin ve fatiha falan oku bugün mutlaka, inşallah mekanı cennettir bide bana en son adet tarihini bi yazarmısın?

çok sağol canım bende sizlere yazmayı özledim yazamadığım için gelmek istemedim pek. sen nasılsın nasıl gidiyor gebişlik.

canım daha gitmedim İstanbul'a bu haftasonu gidicem salı günü 23 nisan resmi tatil pazarteside ben izin aldım hafta sonuyla birleştiricem. Eşimle gidicez gelicez arabayla 3 saat zaten.

SEDA canım hoşgedlin sahalara :) bi daha da hiç gitme, güle güle gidin istanbula kazasız belaszi, bol bol gezin tozun, hava değışıklıgı cok iyi gelecektir eminim

hoşbulduk canımm.. Gitmem bir daha inşallah.. sağol canım inşallah güzel olacak yazında bir yere kıpırdayamıcam ya bunu değerlendireyim dedim. Kesinlikle iyi gelecek İstanbul'un kokusunu özledim bee. İkizim senden ne haber..

Sanada günaydın tatlim his geldin evet ya bı degisiklik yapım dedim uzun zamandır hep aynı profil resmim avatarida değiştim birkaç fotograf ekledim öyle iste yeni bı kiz gelmiş iste bizde yenilendik tatlim iyi oldu ama cok tatli degil mı baksana insallah böyle bı kızım olur da onun resmini koyarım teyzoşlari:)))

Bedişim duana amin diyorum baban uzaktami bı gidip görsen iyi gelir 3.5 aylık olmuşsun tatlim masallAh size:))(

işin gücün rast gelsin sedacımmm hersey kolayca hallolsun

Tesekkur ederim tontişim tekrardan hoş geldin
Ya üzülmüyorsa kiz olduguna erkek olursada cok sevinir yani birazda annesi babası icin erkek torunu az o yüzden yoksa kendide Biliyo kızların daha tatli olduğunu neyse ben cok memnunum calla doğsun bı baz yapsın babasına oda anlar kiz evlat beymiş

cumartesi taktırdım alışmaya çalışıyorumm adetim denk gelmedii. Sen nasılsın geçtimi sancıların

Sedoşum kusura bakma gittin sandiydim ben Nets'e guzel vakitler geçirirsin insallah cok guzel gecer

Nazanim Hayirli olsun dişlerin güle güle kullan

Kizlar ben hala yataktayim sabah 7.5 dan beri buralardayim artık kalkım bı ortalığı toplim kahvaltı edim sonra yine geliriz hepinizi öptüm tontişlerinizden byy byy

Canım babana bir yasin ve fatiha falan oku bugün mutlaka, inşallah mekanı cennettir bide bana en son adet tarihini bi yazarmısın?

okuyorum canım benim ya.. gece kalktığımda da okudum.. normalde de babamın vesilesiyle zaten daha sık okuyorum yasin i, belki dualarımı alıyor mu diye geçen aklımdan geçmişti belki ulaşıyordur di mi? son adet tarıhımm 10 ocak..

Cnm Allah rahmet eylesin babana mekanı cennet olsun belkim birsey istiyordur birine birsey verin yada mevlit okutun

MEsudeciimm babam geçen kasım ayında hakkın rahmetine kavuştu, aslında mezarlığına gitmek istiyorum 2,5 saat uzaklıktada çok ağlıyorum diye birazz daha dur diyorlar.. zor be herşey. ayy bugun çalışıcam çokca kafamı dağıtayım kızlar ya çok felaketim.. çok etkilendim

günaytın tontoşlar... geceden sabaha iyi kaynatmışsınız maşallah kahvaltımı yaparken okuyayım geçmişi dedim aç kaldım önce kuzumu doyurayım geçmişi okurum sonra...
Tümaycım duanı okudum canım

Canım bende okuldayım, dün kırmızılarım tam anlamıyla geldi ama cok şükür bu ay bir bunalım yaşamadım keyfim yerinde, senide özlemiştım valla

cumartesi taktırdım alışmaya çalışıyorumm adetim denk gelmedii. Sen nasılsın geçtimi sancıların

Gecti kuzum zaten sadece ilk gün olur sonrasını hissetmem hatta eskiden cok sncım olurdu yatırırdı beni kürtajdan sonra sancılarım cok azaldı, normal dogüm mantığı yanı :)

Bedişim eminmki dualrın yerine ulaşiyordur, hem sana bir hikaye anlatayım:

Bir gün bir karı koca cennete cok güzel kıyafetlerle gelmişler, demışlerki bu kıyafetlerde nerden çıkti, biz öldük ama evlatlarımız kuran okumaya devam ediyorlar onların hediyesi bunlar demişler, ölen anne babanın evlatları kuran ögrenir yada sürekili kuran okursa anne babasının amel defteri kapanmazmış, onların için yapılan dualar kabul olurmuş, yalnış anlatmaktan Allah'a siğınırim

Bu arada tek tek hesapladım 12 nisanda ondördüncü haftan başlamış canım bugün 14+6 sın, şimdi hamilelik takvimi adet gününe göre hesaplanır ,ultrasonda yapılan ölçüm de döllenme gününe göre hesaplanır yani kesenin büyüklüğü döllenme gününe göre söylenir o yüzden hiçbir sıkıntı yok tatlım

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 19-06-2013
Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 62 gün kaldı.
Bebeğiniz bu noktada beş duyu organından gelen bilgileri kaydedebilir. Bu ay bebeğinizin ciğerlerinize yaptığı baskı artığı için nefes darlığınızda artış olabilir. Bebeğiniz yaklaşık 29 cm uzunluğunda ve yaklaşık 1,5 kg in üzerinde ağırlığa sahiptir. Bebeğinizin hareketlerinde bir hareketsizlik hissettiğinizde hemen doktorunuza başvurunuz. İdar kaçırma yaşıyor olabilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1780 gr. - Yaklaşık boyu : 42.4 cm. (Baştan Topuğa)

Bedişim ya kiyamam bak kuzunu düşün uzme kendini okum hepimizin basında Rabbim sirali Hayirli ölümler versin Rabbim sabırlar versin sana Allah rahmet etsin gülüm sen biraz kafanı dağıt gel olur mü

Aylincim günaydın kuzum hosgeldin afiyet seker olsun bende acımdan öldüm burda benide doyursana hayırına şu fakire bı kahvaltı:))) neyse kizlar ben harbi garbı acikmisim ha gidiyom çivi bakın kendinize döndüğümde herkes burda olsun

Yaseminim hoş geldin tatlim ama niye geç geldin elin bos geldin bakim sen:)))

Gunaydin sevgili arkadaslarim
Oncelikle seybil sibel arkadasimizin haberini okudum cok cok üzüldüm,ondan sonrada daha gecmisi okuyamdim... Raabim sabir metanet guc kuvvet versin inşallah,elbette veren de O, alanda O, ama iste insaniz üzülmemek elde degil.insallah en kisa zamanda Allah sibelin yüzünü guldurur.

Buketim fena durumdaymis Allah sifa versin insallah.
Sedacim gelmis oh coksukur hisgekmis.
Nazancim disini yaptirmissin inşallah cok saglam ve dayanikli olur.
Gecmiste okuyabildiklerim bunlardi

Günaydınnn...
Tümaycımmm duanı ettim kuzumm tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlatların olsun inşallahh, hayırlı işlerde çalışasın inşallahhh
Burcuuuu kayınvalidem dolma yapmış ama yaprak deill biber kabak falannn ben sana demiştimm
Yasooo gelmiş hoşgeldinnnn
Çiğdemmm internet işi tamam çok kullanıp bitirme merak ediyoruz sonra seni
Kızlarrr bana gelinceeee hastalığım biteli 2 gün olduu ve benim 2 gündür kasıklarım çok fena ağrıyooo nedenkine acabaaa???
ya hastalanmadan ağrıyo hastalanınca ağrıyo da bitince ağrımasına anlam veremiyorumm fenayımmm bugünnnn (((

günaydın kuzucuklar dün pek giremedim çok yoğundum, epey yazmışsınız geçmişe bir göz attım da burcunun yaşadığı faciayı okurken tüylerim ürperdi Allah rahmetli olanların ailesi sabır versin onlarında Allah taksiratını affetsin...
az önce doktordan geldim iğneler işe yaramış ama çok sayıda yumurta oluşmuş aşılamada pek iyi bir şey değil bu, ama hayırlısı olsun, eşimde canımı sıktı doktor yinede yapacağız demiş olmasada yapacak herhalde dedi bence doktor çok yumurta var diye öyle demiştir ama eşim olumsuz anladı, bir güzel fırçaladım benden çok istiyor belki ama bana moral vereceğine dediğine bakın hala sinirliiyim

35. haftamızdan hekeseee günaydınnn...........çok ağrılı ve sanccılı bi gecegecirdim kızlar yeni kalktım kahvaltı yapıym die yine yatcam alamadım uykumu :

MESUDECİM göbüşün ve örgülerin cok tatlı MAŞALLAH..güle güle giydir. kızına .
ZEYNEPCİM ALLAH razı olsun canım..aynen dediğin gibi günler yaklaştıkca ağırlaşıyo İNSAN ağrılar özellikle gece yatınca ALLAH sonumuzu hayr etsin..

ben cıkıyorum kızlar uzancam gözlerimi açamıyorum

Son düzenleme:

Canım hoşgeldin, sen nasılsin? Keşke kendini de bi anlatsaydın, evdemisin, yemegini suyunu kim veriyor, evi kim temizliyor, bulantıların ne durumda?

Günaydın kendi tecrübelerimden yola cıkarak sana cevap veriyorum, eğer tuvalete cıkarken yanman varsa idrar yolu enfeksiyonundan
kasıklarında sancın olabilir, yada adet döngün 22-25 arası ise hemen yumurtlaman başlar bu sancıda yumurtlama sancısı olur

Demek dolma ha, neyse bunada şükür :))))

bircancım sende pco yoktu dimi, bol olmasindaki sorun çoğul gebelik olabilir diye doktorlar istemiyor benim bildiğim yani bi sıkıntı yok, cok derken kactane, burda topiklerin birinde benim bir arkadaşta aşılama öncesi 4 yumurta olmuş doktor dördüz bile olabilir diye aşılama yapmadı kendiniz deneyin demiş, denemışler olmamış tabi, sonra ne yaptı bilmiyorum

gıcık kasık agrılarııııııııııııııııı aynen bendede oluyo sevmiyimmm ben öle ağrı sevmiyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…