- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.161
takvimide anlayamıyorum.. 3 ayı doldurmuşuzee ama kızlar 12.haftada doldurmuş olmuyor muyuz.. kafam çok karışık..
dün gece rüyamda babamı gördüm kızlar Allah hayırlara çıkarsın.. onu çok sevdiğimi söylüyordum.. oda beni çok sevdiğini söylüyordu.. gözlerim dolu dolu.. yüreğim dolu dolu.. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın..sınamasın..
canımm benimm ne güzell özetlemişsinnn, profil resmini değiştirmişsinn çok tatlı olmuş ama ben bi öncekine alışmışımm aakimmiş diye baktım
seda dün gece çok uykuluydum yazdım mı içimden mi geçirdim bilemedim hoşgeldin canım benimm seni çok özledik..
herkese güpgüzell günler olsun.. sağlıklı, hayırlı..
Tesekkur ederiz teyzesi seninde gobişini görmek nasip olur insallah evet ya internetten aldım orneklerini minnacik oldular ama ornek almış oldum büyüklerini yapıyorum iste
Sedoşum ohh iyi yapmissin valla enerji depolayip gelmissin yarasın kuzum Bursa'da hava cok bozuktu neyseki bugun açtı güneşli bir gün yaşıyor izmir
Evet ya dogru söylüyorsun Hayirli evlat olsunda cinsiyet önemli degil kisiden kisiye değişiyor sanırım bünye meselesi birazda kisinin vücut yapısıyla fazla kilo almadım ınsanda olabilir fazla derken 10 kilo almişim zaten:)))
SEDA canım hoşgedlin sahalara :) bi daha da hiç gitme, güle güle gidin istanbula kazasız belaszi, bol bol gezin tozun, hava değışıklıgı cok iyi gelecektir eminim
canımm benimm ne güzell özetlemişsinnn, profil resmini değiştirmişsinn çok tatlı olmuş ama ben bi öncekine alışmışımm aakimmiş diye baktım
seda dün gece çok uykuluydum yazdım mı içimden mi geçirdim bilemedim hoşgeldin canım benimm seni çok özledik..
herkese güpgüzell günler olsun.. sağlıklı, hayırlı..
Kızımm bizde çalışıyoruz herhâlde yazdan beri İstanbul'a gitmedim kardeşimi kurbandan beri görmüyorum memlekete gitmiştik onda da öyle görmüştüm. Biraz nefes alayım sen yıllık izin zamanı gezersin be onu yapamıcam işte sıcaklarda evde tıkılıcam tatil yok tedavi olayı var ya yatıcam durucam transferden sonra Allah nasip eder de yaptırabilirsek. O yüzden bu tatili değerlendirmek istedim. Her yaz bir yere tatile giden biri olarak yazın evde olmak feci bir durum ancak bebeğim için herşeye değer.
SEDA canım hoşgedlin sahalara :) bi daha da hiç gitme, güle güle gidin istanbula kazasız belaszi, bol bol gezin tozun, hava değışıklıgı cok iyi gelecektir eminim
ZEYNEP canım daha ne kadar raporlusun? Allah razı olsun dualarımızı okumuşsun tez zamanda iyi ol inşallah
OZLEM bebeğem hoşgeldin, yokluğun belli oluyordu valla akşam giriyoeum bakıyorum yoksun, neyse güzel haberlerle dön inşallah
MESUDE kuzum sağlıkla gelsin bebeişin, bizim bir erkek ögretmen kızı olacak diye cok üzüluyordu sonra kızı döğdü adam bildiğim aşık kızına,inşallah senin kocanda öyle olur
CIGDEM seni göremeyince inan ki dogum yaptın sandım, Mesude gecmişi cok güzel özetlemiş, ohh gene kahvaltı partisi var demekki maşallaj, beni sormuşsun ben toraman gibiyim maşallah kırmızıları gördüm ama hic üzülmedim hayırlısı rabbimden
NAZAN günaydin, dişin ne oldu yaptırdın mı? Adete denk gelecek diyodun hani?????
cumartesi taktırdım alışmaya çalışıyorumm adetim denk gelmedii. Sen nasılsın geçtimi sancılarınSEDA canım hoşgedlin sahalara :) bi daha da hiç gitme, güle güle gidin istanbula kazasız belaszi, bol bol gezin tozun, hava değışıklıgı cok iyi gelecektir eminim
ZEYNEP canım daha ne kadar raporlusun? Allah razı olsun dualarımızı okumuşsun tez zamanda iyi ol inşallah
OZLEM bebeğem hoşgeldin, yokluğun belli oluyordu valla akşam giriyoeum bakıyorum yoksun, neyse güzel haberlerle dön inşallah
MESUDE kuzum sağlıkla gelsin bebeişin, bizim bir erkek ögretmen kızı olacak diye cok üzüluyordu sonra kızı döğdü adam bildiğim aşık kızına,inşallah senin kocanda öyle olur
CIGDEM seni göremeyince inan ki dogum yaptın sandım, Mesude gecmişi cok güzel özetlemiş, ohh gene kahvaltı partisi var demekki maşallaj, beni sormuşsun ben toraman gibiyim maşallah kırmızıları gördüm ama hic üzülmedim hayırlısı rabbimden
NAZAN günaydin, dişin ne oldu yaptırdın mı? Adete denk gelecek diyodun hani?????
Canım babana bir yasin ve fatiha falan oku bugün mutlaka, inşallah mekanı cennettir bide bana en son adet tarihini bi yazarmısın?
okuyorum canım benim ya.. gece kalktığımda da okudum.. normalde de babamın vesilesiyle zaten daha sık okuyorum yasin i, belki dualarımı alıyor mu diye geçen aklımdan geçmişti belki ulaşıyordur di mi? son adet tarıhımm 10 ocak..
Sanada günaydın tatlim his geldin evet ya bı degisiklik yapım dedim uzun zamandır hep aynı profil resmim avatarida değiştim birkaç fotograf ekledim öyle iste yeni bı kiz gelmiş iste bizde yenilendik tatlim iyi oldu ama cok tatli degil mı baksana insallah böyle bı kızım olur da onun resmini koyarım teyzoşlari:)))
Bedişim duana amin diyorum baban uzaktami bı gidip görsen iyi gelir 3.5 aylık olmuşsun tatlim masallAh size:))(
Canım bende okuldayım, dün kırmızılarım tam anlamıyla geldi ama cok şükür bu ay bir bunalım yaşamadım keyfim yerinde, senide özlemiştım vallahoşbulduk canımm.. Gitmem bir daha inşallah..sağol canım inşallah güzel olacak yazında bir yere kıpırdayamıcam ya bunu değerlendireyim dedim. Kesinlikle iyi gelecek İstanbul'un kokusunu özledim bee. İkizim senden ne haber..
cumartesi taktırdım alışmaya çalışıyorumm adetim denk gelmedii. Sen nasılsın geçtimi sancıların
okuyorum canım benim ya.. gece kalktığımda da okudum.. normalde de babamın vesilesiyle zaten daha sık okuyorum yasin i, belki dualarımı alıyor mu diye geçen aklımdan geçmişti belki ulaşıyordur di mi? son adet tarıhımm 10 ocak..
Gunaydin sevgili arkadaslarim
Oncelikle seybil sibel arkadasimizin haberini okudum cok cok üzüldüm,ondan sonrada daha gecmisi okuyamdim... Raabim sabir metanet guc kuvvet versin inşallah,elbette veren de O, alanda O, ama iste insaniz üzülmemek elde degil.insallah en kisa zamanda Allah sibelin yüzünü guldurur.
Buketim fena durumdaymis Allah sifa versin insallah.
Sedacim gelmis oh coksukur hisgekmis.
Nazancim disini yaptirmissin inşallah cok saglam ve dayanikli olur.
Gecmiste okuyabildiklerim bunlardi
Günaydınnn...
Tümaycımmm duanı ettim kuzumm tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlatların olsun inşallahh, hayırlı işlerde çalışasın inşallahhh
Burcuuuu kayınvalidem dolma yapmış ama yaprak deill biber kabak falannn ben sana demiştimm
Yasooo gelmiş hoşgeldinnnn
Çiğdemmm internet işi tamam çok kullanıp bitirme merak ediyoruz sonra seni
Kızlarrr bana gelinceeee hastalığım biteli 2 gün olduu ve benim 2 gündür kasıklarım çok fena ağrıyooonedenkine acabaaa???
ya hastalanmadan ağrıyo hastalanınca ağrıyo da bitince ağrımasına anlam veremiyorummfenayımmm bugünnnn (((
günaydın kuzucuklar dün pek giremedim çok yoğundum, epey yazmışsınız geçmişe bir göz attım da burcunun yaşadığı faciayı okurken tüylerim ürperdi Allah rahmetli olanların ailesi sabır versin onlarında Allah taksiratını affetsin...
az önce doktordan geldim iğneler işe yaramış ama çok sayıda yumurta oluşmuş aşılamada pek iyi bir şey değil bu, ama hayırlısı olsun, eşimde canımı sıktı doktor yinede yapacağız demiş olmasada yapacak herhalde dedi bence doktor çok yumurta var diye öyle demiştir ama eşim olumsuz anladı, bir güzel fırçaladım benden çok istiyor belki ama bana moral vereceğine dediğine bakın hala sinirliiyim
Günaydınnn...
Tümaycımmm duanı ettim kuzumm tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlatların olsun inşallahh, hayırlı işlerde çalışasın inşallahhh
Burcuuuu kayınvalidem dolma yapmış ama yaprak deill biber kabak falannn ben sana demiştimm
Yasooo gelmiş hoşgeldinnnn
Çiğdemmm internet işi tamam çok kullanıp bitirme merak ediyoruz sonra seni
Kızlarrr bana gelinceeee hastalığım biteli 2 gün olduu ve benim 2 gündür kasıklarım çok fena ağrıyooonedenkine acabaaa???
ya hastalanmadan ağrıyo hastalanınca ağrıyo da bitince ağrımasına anlam veremiyorummfenayımmm bugünnnn (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?