- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.181
günaydın kuzucuklar dün pek giremedim çok yoğundum, epey yazmışsınız geçmişe bir göz attım da burcunun yaşadığı faciayı okurken tüylerim ürperdi Allah rahmetli olanların ailesi sabır versin onlarında Allah taksiratını affetsin...
az önce doktordan geldim iğneler işe yaramış ama çok sayıda yumurta oluşmuş aşılamada pek iyi bir şey değil bu, ama hayırlısı olsun, eşimde canımı sıktı doktor yinede yapacağız demiş olmasada yapacak herhalde dedi bence doktor çok yumurta var diye öyle demiştir ama eşim olumsuz anladı, bir güzel fırçaladım benden çok istiyor belki ama bana moral vereceğine dediğine bakın hala sinirliiyim
Aylincim günaydın kuzum hosgeldin afiyet seker olsun bende acımdan öldüm burda benide doyursana hayırına şu fakire bı kahvaltı:))) neyse kizlar ben harbi garbı acikmisim ha gidiyom çivi bakın kendinize döndüğümde herkes burda olsun
Yaseminim hoş geldin tatlim ama niye geç geldin elin bos geldin bakim sen:)))
canım malesef pco var o yüzden çok oluyor beni muayene ederken sekreterine sol 15, sol 16, sağ 13,5 bide 14 mü ne dedi ben giyinirken başka hasta almışlar soramadım kaç tane diye, ama eşime çok demiş ikiz olmasını çok isterim ama önemli olan sağlıklı olması...yarın yine gidicem bugün bir doz daha iğne olun dedi, cumartesi yapabiliriz demiş hayırlısı olsunCanım hoşgeldin, sen nasılsin? Keşke kendini de bi anlatsaydın, evdemisin, yemegini suyunu kim veriyor, evi kim temizliyor, bulantıların ne durumda?
Günaydın kendi tecrübelerimden yola cıkarak sana cevap veriyorum, eğer tuvalete cıkarken yanman varsa idrar yolu enfeksiyonundan
kasıklarında sancın olabilir, yada adet döngün 22-25 arası ise hemen yumurtlaman başlar bu sancıda yumurtlama sancısı olur
Demek dolma ha, neyse bunada şükür :))))
bircancım sende pco yoktu dimi, bol olmasindaki sorun çoğul gebelik olabilir diye doktorlar istemiyor benim bildiğim yani bi sıkıntı yok, cok derken kactane, burda topiklerin birinde benim bir arkadaşta aşılama öncesi 4 yumurta olmuş doktor dördüz bile olabilir diye aşılama yapmadı kendiniz deneyin demiş, denemışler olmamış tabi, sonra ne yaptı bilmiyorum
canım doktor bana da demişti 3 yumurta olursa aşılama yapmam die hoş benim sadece 1 tane oldu ama sizde kendiniz denersiniz canım ne kadar çok yumurta o kadar çok olma ihtimali vardır heraldee hem bunda da vardır bir hayır öle düşüngünaydın kuzucuklar dün pek giremedim çok yoğundum, epey yazmışsınız geçmişe bir göz attım da burcunun yaşadığı faciayı okurken tüylerim ürperdi Allah rahmetli olanların ailesi sabır versin onlarında Allah taksiratını affetsin...
az önce doktordan geldim iğneler işe yaramış ama çok sayıda yumurta oluşmuş aşılamada pek iyi bir şey değil bu, ama hayırlısı olsun, eşimde canımı sıktı doktor yinede yapacağız demiş olmasada yapacak herhalde dedi bence doktor çok yumurta var diye öyle demiştir ama eşim olumsuz anladı, bir güzel fırçaladım benden çok istiyor belki ama bana moral vereceğine dediğine bakın hala sinirliiyim
canım tuvalette sorun yokkk yanma falannn dediğin gibi erkenden yımırtlıyorum galibaaaCanım hoşgeldin, sen nasılsin? Keşke kendini de bi anlatsaydın, evdemisin, yemegini suyunu kim veriyor, evi kim temizliyor, bulantıların ne durumda?
Günaydın kendi tecrübelerimden yola cıkarak sana cevap veriyorum, eğer tuvalete cıkarken yanman varsa idrar yolu enfeksiyonundan
kasıklarında sancın olabilir, yada adet döngün 22-25 arası ise hemen yumurtlaman başlar bu sancıda yumurtlama sancısı olur
Demek dolma ha, neyse bunada şükür :))))
bircancım sende pco yoktu dimi, bol olmasindaki sorun çoğul gebelik olabilir diye doktorlar istemiyor benim bildiğim yani bi sıkıntı yok, cok derken kactane, burda topiklerin birinde benim bir arkadaşta aşılama öncesi 4 yumurta olmuş doktor dördüz bile olabilir diye aşılama yapmadı kendiniz deneyin demiş, denemışler olmamış tabi, sonra ne yaptı bilmiyorum
ben de sevmiyorum yıllardırrr hep ağrılı evlenince geçecek dediler yalan şimdi de çocuğun olunca geçer diolarr ama geçsin artıkkgıcık kasık agrılarııııııııııııııııı aynen bendede oluyo sevmiyimmm ben öle ağrı sevmiyimmmm
de bakim korkmaaakızlar ben bişe dicemde demeye korkuyomm
herseyin hayırlısı sen bozma moralini rabbiminn olduramadıgımı var inş. kavuşacaksın bebegine
Hayırlısı olsun inşallah benim doktor yinede aşılamayı yapacağız dedi, benim hep çok yumurtam oluyor pcodan dolayı ama yeteri kadar büyümüyor iğneyle büyüdüler iştecanım doktor bana da demişti 3 yumurta olursa aşılama yapmam die hoş benim sadece 1 tane oldu ama sizde kendiniz denersiniz canım ne kadar çok yumurta o kadar çok olma ihtimali vardır heraldee hem bunda da vardır bir hayır öle düşün
canım tuvalette sorun yokkk yanma falannn dediğin gibi erkenden yımırtlıyorum galibaaa
ben de sevmiyorum yıllardırrr hep ağrılı evlenince geçecek dediler yalan şimdi de çocuğun olunca geçer diolarr ama geçsin artıkk
de bakim korkmaaa
kızlar ben bişe dicemde demeye korkuyomm
canım malesef pco var o yüzden çok oluyor beni muayene ederken sekreterine sol 15, sol 16, sağ 13,5 bide 14 mü ne dedi ben giyinirken başka hasta almışlar soramadım kaç tane diye, ama eşime çok demiş ikiz olmasını çok isterim ama önemli olan sağlıklı olması...yarın yine gidicem bugün bir doz daha iğne olun dedi, cumartesi yapabiliriz demiş hayırlısı olsun
canım doktor bana da demişti 3 yumurta olursa aşılama yapmam die hoş benim sadece 1 tane oldu ama sizde kendiniz denersiniz canım ne kadar çok yumurta o kadar çok olma ihtimali vardır heraldee hem bunda da vardır bir hayır öle düşün
Canım bende okuldayım, dün kırmızılarım tam anlamıyla geldi ama cok şükür bu ay bir bunalım yaşamadım keyfim yerinde, senide özlemiştım valla
söyle kız korkma yemeyizzz :18:
canım bende de pco var çok yumurta oluyor evet ama hepsi birden büyümüyor küçük kalıyor onlar 2-3 yuımurta ancak gelişiyor tan anlamıyla bende sağ sol doluydu ama birincisinde 3, ikincisinde 2 yumurta ile aşılamam yapıldı.
Canımm 3 yumurtaya neden aşılama yapmam dedi ki bana yaptı ilk aşılamam da sorun olmaz zaten sorun olacağından değil çoğul gebelik olmasın diye 3 ün üzerine aşılama yapmıyorlar hepsi tutarsa diye ama 3 yumurtaya yapabilir biri döllenmese öbürü döllenir tam tersi şansın artar yoksa tedaviiyi iptal edecek bir sorun değil.
canım sağlık olsun ne diyelimm. Keyfin yerinde olsun tabii ki çok şükür regl olabiliyoruz rahmimiz var öyle böyle gelecek bu bebişler.. Kendimizi strese sokmanın alemi yok herşey olacağına varıyor yine netice de. Ben de özledimm ikizimm
benim günümmü geçti naptı yaa ama agrılarım var kasık agrıları daha dogrusu bi başlıyo bi kesiliyo muthiş gaz var:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
emin deilim ama korkuyomrum
BIRCAN canım Seda cok güzel acıklamış bende aynisini diyecektim, 15 taneden sadece 1 yada 2 tanesi catlar, o da işınıze yarar inşallah, hatta ikiz olur kız inşallah
AYLIN günaydın canım, aman dikkat et plates yaparken, artislik yapma :)))
NAZAN adetin mi gecikti yoksa hamilemisin, ayy catlatma insanı
ASLI kuzum inşallah yumurtluyorsundur, tavuğum benim akşam hemen horozun yanına gıt
BIRCAN canım Seda cok güzel acıklamış bende aynisini diyecektim, 15 taneden sadece 1 yada 2 tanesi catlar, o da işınıze yarar inşallah, hatta ikiz olur kız inşallah
AYLIN günaydın canım, aman dikkat et plates yaparken, artislik yapma :)))
NAZAN adetin mi gecikti yoksa hamilemisin, ayy catlatma insanı
ASLI kuzum inşallah yumurtluyorsundur, tavuğum benim akşam hemen horozun yanına gıt
neyden korkuyosun canım günün gectiyse bir test yapsana benim adetlerim düzensiz ama geçikince hemen kan testi yaptırıyorum napalım umut fakirin ekmeğidir
benim günümmü geçti naptı yaa ama agrılarım var kasık agrıları daha dogrusu bi başlıyo bi kesiliyo muthiş gaz var:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
emin deilim ama korkuyomrum
bilmiyorumm test yap falan demeyin yarın bigün olurum gibi hissediom okadarda morfin yedim bekledigim tarih 14 idiama olmadı geçe ay senle olmuştum ayı gun
ayyy inşallah nazo inşallah bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?