Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

herseyin hayırlısı sen bozma moralini rabbiminn olduramadıgımı var inş. kavuşacaksın bebegine

tatlım ben hazırlarım sana kahvaltı kendime üşeniyorum ama sana hazırlarım canım ne demek ben her sabah müsli yiyorum sütle canım üşengeçlikten ama iyi oluyor sanırım çünkü hiç kabızlık yaşamadım gebelikten önce sık sık kabızlık yaşardım müsli ve bol su işe yarıyor gerçekten...
hamiş canlar dün bi çılgınlık yapıp ebru şallının hamile platesine başladım ama nasıl hamladıysam yamuldum resmen bugün kolumu zor kaldırıyorum sizden yapan var mı merak ettim daha hafif egzersiz falan yapıyor musunuz?

canım malesef pco var o yüzden çok oluyor beni muayene ederken sekreterine sol 15, sol 16, sağ 13,5 bide 14 mü ne dedi ben giyinirken başka hasta almışlar soramadım kaç tane diye, ama eşime çok demiş ikiz olmasını çok isterim ama önemli olan sağlıklı olması...yarın yine gidicem bugün bir doz daha iğne olun dedi, cumartesi yapabiliriz demiş hayırlısı olsun

canım doktor bana da demişti 3 yumurta olursa aşılama yapmam die hoş benim sadece 1 tane oldu ama sizde kendiniz denersiniz canım ne kadar çok yumurta o kadar çok olma ihtimali vardır heraldee hem bunda da vardır bir hayır öle düşün

canım tuvalette sorun yokkk yanma falannn dediğin gibi erkenden yımırtlıyorum galibaaa

gıcık kasık agrılarııııııııııııııııı aynen bendede oluyo sevmiyimmm ben öle ağrı sevmiyimmmm
ben de sevmiyorum yıllardırrr hep ağrılı evlenince geçecek dediler yalan şimdi de çocuğun olunca geçer diolarr ama geçsin artıkk

kızlar ben bişe dicemde demeye korkuyomm
de bakim korkmaaa

herseyin hayırlısı sen bozma moralini rabbiminn olduramadıgımı var inş. kavuşacaksın bebegine

Hayırlısı olsun inşallah benim doktor yinede aşılamayı yapacağız dedi, benim hep çok yumurtam oluyor pcodan dolayı ama yeteri kadar büyümüyor iğneyle büyüdüler işte

kızlar ben bişe dicemde demeye korkuyomm

söyle kız korkma yemeyizzz :18:

canım bende de pco var çok yumurta oluyor evet ama hepsi birden büyümüyor küçük kalıyor onlar 2-3 yuımurta ancak gelişiyor tan anlamıyla bende sağ sol doluydu ama birincisinde 3, ikincisinde 2 yumurta ile aşılamam yapıldı.

Canımm 3 yumurtaya neden aşılama yapmam dedi ki bana yaptı ilk aşılamam da sorun olmaz zaten sorun olacağından değil çoğul gebelik olmasın diye 3 ün üzerine aşılama yapmıyorlar hepsi tutarsa diye ama 3 yumurtaya yapabilir biri döllenmese öbürü döllenir tam tersi şansın artar yoksa tedaviiyi iptal edecek bir sorun değil.

Canım bende okuldayım, dün kırmızılarım tam anlamıyla geldi ama cok şükür bu ay bir bunalım yaşamadım keyfim yerinde, senide özlemiştım valla

canım sağlık olsun ne diyelimm. Keyfin yerinde olsun tabii ki çok şükür regl olabiliyoruz rahmimiz var öyle böyle gelecek bu bebişler.. Kendimizi strese sokmanın alemi yok herşey olacağına varıyor yine netice de. Ben de özledimm ikizimm

selam kızlar...
nasılsınız ne yapıyorsunuz???
Ahh o kasık ağrıları bir haftadır çekiyorum adet olalı 10 gün oldu bugün leke gelmiş niye öyle oldu hiç bilmiyorum....

benim günümmü geçti naptı yaa ama agrılarım var kasık agrıları daha dogrusu bi başlıyo bi kesiliyo muthiş gaz var:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

emin deilim ama korkuyomrum

hoşgeldin sedacım evet hepsi büyüyecek veya çatlayacak diye bir şey yok bende 3 yumurtaya kadar aşılama yapılıyor diye biliyorum aslının doktoru hepsinin tutma olasalığına karşı yapmış olabilir aslında sağlıklı olsalar ben isterim 3üz olmasını çok zor olur belki ama sonuçta zar zor elde etmiş oluruz Rabbim sıkıntısını unuttutur hem ben çok seviyorum kalabalık aileleri bizde 5 kardeşiz bir araya gelince cümbür cemaat oluyoruz :)

BIRCAN canım Seda cok güzel acıklamış bende aynisini diyecektim, 15 taneden sadece 1 yada 2 tanesi catlar, o da işınıze yarar inşallah, hatta ikiz olur kız inşallah

AYLIN günaydın canım, aman dikkat et plates yaparken, artislik yapma :)))

NAZAN adetin mi gecikti yoksa hamilemisin, ayy catlatma insanı

ASLI kuzum inşallah yumurtluyorsundur, tavuğum benim akşam hemen horozun yanına gıt

benim günümmü geçti naptı yaa ama agrılarım var kasık agrıları daha dogrusu bi başlıyo bi kesiliyo muthiş gaz var:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

emin deilim ama korkuyomrum

neyden korkuyosun canım günün gectiyse bir test yapsana benim adetlerim düzensiz ama geçikince hemen kan testi yaptırıyorum napalım umut fakirin ekmeğidir

bilmiyorumm test yap falan demeyin yarın bigün olurum gibi hissediom okadarda morfin yedim bekledigim tarih 14 idiama olmadı geçe ay senle olmuştum ayı gun

bu duana seni yanaklarını mıncıklayıp öpesim geldi :)inşallah kuşum Allah hepimizin gönlüne göre versin.

neyden korkuyosun canım günün gectiyse bir test yapsana benim adetlerim düzensiz ama geçikince hemen kan testi yaptırıyorum napalım umut fakirin ekmeğidir

yoksa buyuk hayal kırıklıgı yaşarım kafayı yedim ben sanırım tuvalette konuşuyorum kendimle diomki nazan hevesleme sonra söyle böle delirdim sanırım psikolojik olarak geçiktirmişte olabilir

koştur koştur solugu tuvalette alıyorum sonra bişe yok ama ksaık agrılarım var hele dün gece uykumdan uyandırdı bi agrı beni çok kotuydu yalış hesapmı yaptım acaba günümümü sasırdım 23 mar 28 şubat 7 şubat geçmiş ğç adet tarihim bişe diyin yaaa

Ve aleykum selam tumayim hoş geldin cnm anlamadım ki ne ola hayırlara vesile olur insallah

Nazanim niye korkuyon kiz belkim olmazsın bellimde bebiş gelir bu seder gafı hayırlısı olsun

Aslicim cok gecmis olsun cnm insallah yimirtliyorsundur bos geçirme bu günleri çalış çalış :))

Bircanim boşver bu erkekler hep böyle kazma oluyorlar ne anlarlar bayan ruhundan falan sıkma canını insallah hersey ginlunce olur Rabbimin ol dediği o kullar arasına arnde katılırsın cnm

Aylincim cnm benim ya cok sagol cok cok tesekkur ederim yemiş kadar oldum kiyamam kiz sana bu halinle hic zahmet ettirirmiyim bende yardım ederiz hem tek yiyemem ben:)) valla benin hareket falan ettigim yok arada bı kocişlere bı egzersizimiz oluyor o kadaycik :))))

Burcucum cnm benim sarma çekmiş cnn ben gecen gün sarmıştım dün bitti daha ahh yakın olsaydın getirirdim sana bı tabakcik ne olacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…