- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.201
bilmiyorum mesude psikolojik olarak etkilediysem kendimi ondan falan geç kalmıştır belki ne bileyim kimseye diyemiyorum sizede söylesemmi söylemesemmi bilemedim yarın falan olursam diye ama dayanamadımVe aleykum selam tumayim hoş geldin cnm anlamadım ki ne ola hayırlara vesile olur insallah
Nazanim niye korkuyon kiz belkim olmazsın bellimde bebiş gelir bu seder gafı hayırlısı olsun
Aslicim cok gecmis olsun cnm insallah yimirtliyorsundur bos geçirme bu günleri çalış çalış :))
Bircanim boşver bu erkekler hep böyle kazma oluyorlar ne anlarlar bayan ruhundan falan sıkma canını insallah hersey ginlunce olur Rabbimin ol dediği o kullar arasına arnde katılırsın cnm
Aylincim cnm benim ya cok sagol cok cok tesekkur ederim yemiş kadar oldum kiyamam kiz sana bu halinle hic zahmet ettirirmiyim bende yardım ederiz hem tek yiyemem ben:)) valla benin hareket falan ettigim yok arada bı kocişlere bı egzersizimiz oluyor o kadaycik :))))
Burcucum cnm benim sarma çekmiş cnn ben gecen gün sarmıştım dün bitti daha ahh yakın olsaydın getirirdim sana bı tabakcik ne olacak:))
yoksa buyuk hayal kırıklıgı yaşarım kafayı yedim ben sanırım tuvalette konuşuyorum kendimle diomki nazan hevesleme sonra söyle böle delirdim sanırım psikolojik olarak geçiktirmişte olabilir
Kızi' 4 gün gecikmiş test yap, gebertirim nazan seni sabah hemen yap
Nazan bugün 4 saat çişini tut ve hemen test yap, cıkmazsa sabah tuvaletinle yap, ama YAP YAP YAP
ama bu ay olursa çok büyük süpriz olur yani hiç yatmadım hatta diş yaptırıyorum diye hemen kaltım ayaga tabi spermler şarrrr boşalıyodu ufff
ne artisliği annem hamile değilken zor yaparım ben o kadının yaptıklarını kızıyorum bol bol spor yapıyorum sayılmazAYLIN günaydın canım, aman dikkat et plates yaparken, artislik yapma :)))
ASLI kuzum inşallah yumurtluyorsundur, tavuğum benim akşam hemen horozun yanına gıt
bilmiyorumm test yap falan demeyin yarın bigün olurum gibi hissediom okadarda morfin yedim bekledigim tarih 14 idiama olmadı geçe ay senle olmuştum ayı gun
ne artisliği annem hamile değilken zor yaparım ben o kadının yaptıklarını kızıyorum bol bol spor yapıyorum sayılmazo fındık kadar totosunu kolayca kaldırıp indiriyor hiç düşünmüyor bunu yapan aylinin totosu kaç çeker
canım şöyle düşünebilirsin sanki canın sıkılmış da test yapasın gelmiş can sıkıntısından gibiymişcesine kandırsan kendini? :44: nasıl test yaptısak ki sana...
Bende fitil kullanıcam diye o ay sadece 2 kez şey yaptık, hemen kalktım tuvalete gittim ve sıcacik banyo yaptim ve o ay hamile kalmıştım, nöbetciyimm çıkıyorum, 4 saat tut unutma nazooooooo
Nazan test yap ayyy hadi inşallah bu ay özenmemişsin ya bi ihtimal...Can sıkıntısından iş olsun diye hadi yap....
Nazooooo akşam hemen test yap kuzum bellimi olur bak bu ay hiç düşünmemmişsin böyle aylarda oluyomuş ya zaten hadi inşallah hayırlısıııbenim günümmü geçti naptı yaa ama agrılarım var kasık agrıları daha dogrusu bi başlıyo bi kesiliyo muthiş gaz var:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
emin deilim ama korkuyomrum
BIRCAN canım Seda cok güzel acıklamış bende aynisini diyecektim, 15 taneden sadece 1 yada 2 tanesi catlar, o da işınıze yarar inşallah, hatta ikiz olur kız inşallah
AYLIN günaydın canım, aman dikkat et plates yaparken, artislik yapma :)))
NAZAN adetin mi gecikti yoksa hamilemisin, ayy catlatma insanı
ASLI kuzum inşallah yumurtluyorsundur, tavuğum benim akşam hemen horozun yanına gıt
Nazooooo akşam hemen test yap kuzum bellimi olur bak bu ay hiç düşünmemmişsin böyle aylarda oluyomuş ya zaten hadi inşallah hayırlısııı
inş. akşama olmazsam yapayım ama psikolojik oldugunu duşunuyorrum ama pozitif çıkarsa kim nasıl tutsun benii kim olsun yanımda kocamda geç geliyo kalp atışlarını duymadan kimseyede söylemeyi düşünmüyorum nasıl olcakk
İnşallah çift çizgi görürsün Nazan ben yakın olsaydım olurdum yanında...Canım bak negatif çıkarsa üzülmek yok ama pozitif çıkarsa kutlama yaparız inş.
inş. soguk soguk terliyorumm valla bilmem belkide olur bilmiom off neyse allahtan hayırlısı 1 hafta 10 güdür kasık agrısı çekiom cumartesi yazmıştım hatta adet olcam diye daha tık yok bakalım hayırlısı
kasma kendini olmazsa hayırlısı çok üzülme ama olursa da (inşallah çift çizgi) sürpriz olurrr ben sana noyu veriyim test yapmaya başladığın andan itibaren konuşuuruz birlikte seviniriz ağlarızzzz
inşallah Nazan yaaa inşallah hamilesindirrrr ayyyyyy süper olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?