Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hadi hayırlısı.sevindim senin adına.bizde 4 yıllık evliyiz bu yaz gidebildik..genelde gezerdik ama tatil anlamında ilk defa böyle bişey yaptık..kafanı topla da gel inşallah...belki de güzel şeylere vesile olur...hadi hayırlısı

Canım sen bilirsin ama zikirleri adetliykende okuyabilirsin..biz öyle yaptık..sonuçta kur an değil..abdestli olmayada gerek yok..allah ın adını zikrediyoruz sadece..ama içime sinsin diyorsan ki elbette yine sen bilirsin..

biliyorum canım ama içime sinmiyor işte kabul olmayacak gibi geliyor. Herşeyiyle tam olsun istiyorum okuduğum zaman şüphe kalmasın içimde kendim için değil başkası için okuyorum sonuçta aman okyayım gitsin diyemiyırum tabi ki regliyken okuyanlar öyle demiyordur ama rahat olmuyorum yarın başkıcam herkesi bitiricem inşallah..

Canım çok sağol tesbih tutan ellerin bebek tutsun İnşallah..

benim eşimde bilmiyor benden de kim olur bilmem ama istekli olursa benim yerime olursa bende onun yerine okurum çünkü reglim bitince başlamayı düşünüyorum ben meryeme. Ne güzel rahim filmini halletmişsin bende bir tek ondan korkuyorum aşılama tüp bile o kadar korkutmuyor gözümü. İnşallah istediğin gibi bir dr bulursun aslında çokta irdelememek lazım işin içine kadın hastalıkları girince diğer bölümler gibi olmuyor daha fazla ilgi ve bilgilendirme istiyoruz anlayış istiyoruz elbette. Ben kaç dr değiştirdim bundan memnunum bakalım.

Kızlar müd. yard. yok şehir dışında ama müdürlük yoğun oraya yardım ediyorum pc başına oturamıyorum gelemiyorumk o yüzden sabah işlere başlamadan yazdım öğle tatiline de geç çıktım. Şimdi az mola verdim de geldim yine müdürlüğe geçicem kıza yardım edeyim tek başına arkadşaı da yok bende yalnıızm ama amirim yok benimn işim yok. Zaman geçiyor hem çalışınca. Yarın olsa da süslensem gezmeye gitsem kocişimle. Yer ayırtmış nasıl bir yer çok merak ediyorum..

bakalım inş. bende bitsin regl başlayayım inş.

Akşam uzun süredir görüşemediğim arkadaşımla görüşücem eski çalıştığım işyerimden kız kıza efkar dağıtalım dedik. Pazar günüydü niyetimiz ama bugüne aldık bazen kız kıza takılmak lazım hep eşlerle bir arada olmuyor yani.. Önce eve gidip üst değiştirmem lazım falan. Mesai de bitemedi ya daha 2 saat var.

insallah esimede banada iyi gelir

slm kızlar bısey soracam 4aydır erken adet olyorum ve bu bnı korkutuyor acaba doktoramı gtsem.napsam bılemedım.

Adet döngüsü belli sebeplerden kısalabilir kadercim..bendede aynı durum var..bende 28 günde bir olurken 22 ye düştü..daha önce Yaseminle de görüşmüştük bu konuyu.. eskiler derki, adet kısaldıysa hamilelik yaklaştı.. sonuçta yumurtlama dönemin kısaldı ve şans daha da arttı..
Allah hayırlara çevirsin ne diyim..

amın cnm da nebılyım hanı umıdım kalmadı gbı ısyan etmek ıstemıyorum ama bılmıyorum uzuldum acaba yasemın dedıgı gbı hayıt suyumu alsam napsam

amın cnm da nebılyım hanı umıdım kalmadı gbı ısyan etmek ıstemıyorum ama bılmıyorum uzuldum acaba yasemın dedıgı gbı hayıt suyumu alsam napsam

düzensizlik varsa olabilir..ama döngü kısalmışsa bu bi problemdir anlamına gelmiyo..ben doktorada sordum..olabilir dedi ki benim son bir kaç ayda oldu böyle..yani takvimde 22 sayısını görünce çok şaşırdım..hayırlısı

benim adetlerimde 2-3 ay düzensizleşmişti geç oluyordu doktora sordum pek önemsemedi olabilir normal dedi 1 haftayı geçerse dikkate alıyorlarmış sanırım

cnm ben 1 senedır 28 adetım sonra 25,20,26bu ayda bılmıyorum boyle oldum hayırlısı artık ınsallah habercısıdır

aslında bakma uzuluyorumda bellı etmıyorum yansıtmamaya calışıyorum keske dıyorum sonra topluyorum kendımı RABBIMdaha ıyı bıllır dıyıp sırkılenıyorum.
hepimiz aynı durumdayız tatlım..sabırla bekliyoruz ama sıkma canını bak bende diorum erken düşük olmasaydı 6.haftada olcaktı ama sabredicez dua edicez sıkma canını moral en önemlisi moralini yüksek tut ve inan canımen kısa zamanda bizimde bebişimiz olcak

anladım cnm ozamn problem yoktur.bnde kıst faln korkuyorum smear test yaptırmıştım temız cıkmıştı

CANIM SMEAR DE kist olup olmadığı anlaşılmaz.. o test rahim ve rahim ağzı durumunu ortaya çıkaran bir test..sen kendinden şüpheleniyorsan neden bir doktora gitmiyorsun..doktorlar hep der aylık muayene olun..smear yenileyin..her kadının problemi yoksa bile hayatında düzenli aralıklarla kadın doğumcuya gitmesi gerekir...ben bu konuda tembel olmamamız gerektiğine inanıyorum..çünkü belli olmaz hiç birşey yokken kist olabilir miyom çıkabilir olurya... takip gerek..40 yaştan sonra mamografi çekilmek gerek..bunların hepsi bence lazım olan şeyler..gitmekte zarar yok..

siz şu vajinal akıntılar için özel bişey kullanıyormusunuz?
işin açığı akıntı her kadında var..benim sıkıntım abdest bozması..günlük ped hep kullanıyorum ama abdest hususunda çekincelerim var..tampon olayını sevmiyorum ve yapamıyorumda..ama abdestte de içime sinmiyo böyle..işyerinde sık abdest alma imkanı yok..elverdikçe abdest tazeliyorum ama..bazen namazdan sonra baktığımda hafif bir sarılık görüyorum pedde.. bu husus benim içime sinmiyo..bu hesaptan benim her namazdan önce abdest almam gerek...sizin uyguladığınız bi yöntem var mı? yoksa nasıl yapıyosunuz acaba. ilmihallere göre akıntı abdest bozmuyor ama ölçüsü var tabi..sizin fikriniz nedir???

tatlım benim bildiğim kadarıyla akıntı abdst bozmuyor ama abdestten önce çamaşırını değiştirirsen yinede iyi olur..bilerek ve isteyerekte yapılan bişi diil..nettede yazıyor ..ben ped kullanmıyorum tavsiyede etmiyorum canım sağlık açısından..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…