Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

şuan gerçek olmayacak bir hayalmiş gibi geliyo bilmiyorum sadece tum vucudum hafif titriyo ihtimali bile çok güzelken kendisinin gelmesi nasıl olur bilmiyorum

oyyyy canım benim kıyamam sana Allah gönlüne göre versin canımm en kısa zaman da yüzünü güldürsünnnn mesela akşamm
Bol dua et namazında da Allah kabul etsinnn canımmdualarında bizleri de unutmaaa

slm kısceler naıslsınız uzun suredır yazmıyodum okuyorum cıkıyorum ama sanırım bır hamıs daha cıkcıak aramızdan kıs yap testını nasıl 4 gun sabrettın :)

oyyyy canım benim kıyamam sana Allah gönlüne göre versin canımm en kısa zaman da yüzünü güldürsünnnn mesela akşamm
Bol dua et namazında da Allah kabul etsinnn canımmdualarında bizleri de unutmaaa

Asli ben sana cok kırıldım cok gücendim vede ahanda küstüm iste (((

Nazanim niye bu kadar cok korkuyorsun gülüm testte öcü çıkmıyor ki?

Son düzenleme:
aaaa naaptım ben amaaa bilmiyorumki
küsme nolursun küsmeee ama (((
naaptığımı öğrenebilirmiyim acaba???

Bana ne bana ne sen bilmiyom mü hamişler alingan olur hassas olur sen bı Hamiş kal bak neler yapiyom ben sana:)) iki gündür sana yazıyom bitanesine donmedin cevap yazmadın o yüzden hatan büyük kes cezanı:))

Ayy ne güzell özetlemişsin bayıldım valla Allah razı olsun canım benimm :))
Birazdan yazıyorum numaramı yazıyorum şekerim ara benii

Yerim senin toraman hallerinii,
Valla istanbula gelirsen söyle sözüm olsun sana mükellef bir sofra kurayım bi günde senle yiyelim canım benimm .. Aferin öğrtmenim 5 verdim sana hiç üzülme tabiii hatta takma ki çabucak gelsinn

Oldu şekeriiimm bitirmem sizdn başka sitelere girmek yok tamam :)))
Hemencecik değerlendir yavrum yumoşlarını ayy çok hevesliyim ben bu kez senden anneler gününde sürpriz olcak diye geçiyo hep içimden ayy allahım inş.

benim günümmü geçti naptı yaa ama agrılarım var kasık agrıları daha dogrusu bi başlıyo bi kesiliyo muthiş gaz var:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

emin deilim ama korkuyomrum

Anammmm nazannn kızz yüzüm güldü valla ayy inşallah bebişimiz ordadırr, beklemediğin zamanlarda gelir bu bebiş yavrum yarın cuma bak sabahtan test yap inş. Hayırlı haberler alıcaz.. Yoksa da üzülme sakın.
Psikolojik olamaz ki sen işyerinde çok yoğundun ve diş yaptırdın aklına bile gelmemiştir kii..

Bana ne bana ne sen bilmiyom mü hamişler alingan olur hassas olur sen bı Hamiş kal bak neler yapiyom ben sana:)) iki gündür sana yazıyom bitanesine donmedin cevap yazmadın o yüzden hatan büyük kes cezanı:))
ayyyyyy canım benim kızarken bilene hamiş kal dieee ayyy ağlarım BAKKK
hemen kesiyorum cezamı nasıl bir ceza versemki kendime ? bence sen ver cezayı adil olsunn
canım kusura bakma atlamışımdır yoksa yazmaz olurmuyum çok kızdım kendime nasıl böle bi eşşeklik yaptım bennn ayıp bana

Çiğdemmmm deme öyle anneler günü falan deme kötü oluyorum sonra hemencecik gözlerim doluyoooo

Ciğdemcim sana gelsin:)))
Ara beni öptüm seni seni cok özledim bebişini:)))
Tesekkur ettik hayatım be demek sabah sabah uykulu gözlerle anca bu kadar oldu iste :))
Ha bu arada yeni Hamiş yok dedik ama Allah nasip kısmet ederse bı tane olacak gibi nazanimizin gunü gecmis hafi insallah Allahım duy sesimizi:)))

Aaa estağfirullah cnm ne demek eşeklik o kadarına da dayanamam valla öyle kizarken bile diyorum insallah Hamiş maliyetler burnundan getiririm senin haha:)) ağlama aalım bak zaten ağlamaya yer arıyorum valla bende ağlarım kızım üzülür sebebi de sen olursun diyim:))
Biliyorum cnm biraz girgir şamata olsun birazda stemlerimi arz edin dedim canin sagolsun senin kuzum:))

Tmm canım bundan sonra senin yazdıklarına daha çok dikkat edicemm kaçırmıcamm söz veriyorumm
ayyy lütfen ağlama bak bide benim üzerime atıyo ağlama kızınıda üzmeee
tekrar kusura bakma canım benim aklım pek başımda değil ondandırrr

Ağla diye demiyorum kızz umutluyum işte senide umutlandırmıyım tamam ama içime öle bişeler doğuyo işte nebilimm..allah hayırlısını versin kuzum düşünme sen..

SEKERKIZ hoşgeldin canım biz iyiyiz bir yaramazlık yok asıl sen nalt uzun zamandan beri yoksun varmı bir gelişme

NAZAN ne yaptın bacım, birşeyler yazzzzzzzzzz

TUMAY canım yazacam bir fırsat bulamdım, kahverengi akıntı geliyormuş acaba ilthap mı var sende bol su iç

CiDO Kıyamam sen bana kahvaltı hazirla bende senin oğlunu seveyim :)))

Canım olabilir valla ne zamandır su içmiyorum bi su içeyim :)))

ne yazayım müdürrr öle bakıyom boş boş ekrana okaaa sey yazdım anca test yap yazmışsın cık cık cık
ayy bişe diimmi karnım agrıyoya ben hani insaın çişi gelirde sıkarya bacaklarını öle sıkıyo regl gelmesin diye hay allahhh kafayı yicemm haa
bide su var ben 4 saat çiş tutmamam hamballık edeni namazı kabul olmaz

kız ne çişle uğraşıyorsun akşam git bi acile kan verseneeeee

Ya tamam 2 saatte olur nazlı böcük :)) git eczaneye 2 tane test al, birini hemen yap negatif cıkarsa digerini sabah yap, off ya şiştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…