- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.221
şuan gerçek olmayacak bir hayalmiş gibi geliyo bilmiyorum sadece tum vucudum hafif titriyo ihtimali bile çok güzelken kendisinin gelmesi nasıl olur bilmiyorum
oyyyy canım benim kıyamam sana Allah gönlüne göre versin canımm en kısa zaman da yüzünü güldürsünnnn mesela akşamm
Bol dua et namazında da Allah kabul etsinnn canımmdualarında bizleri de unutmaaa
Asli ben sana cok kırıldım cok güvendim vede ahanda küstüm iste(((
aaaa naaptım ben amaaa bilmiyorumki
küsme nolursun küsmeee ama(((
naaptığımı öğrenebilirmiyim acaba???
Gunaydin hoş geldin çidoşum özledik valla arayı bu kadar uzatma neyseki iyisin tatlim çabuk özelden numaranı yaz ben meraklı hatunumdur sen dogurunca ben merak ederim seni hem topiğin ulakçisi olaraktan ben sana kısa bı özet geceyim ne var ne yok diye tatlim
BURCU kırmızıları gördü son görüşü olur inşaaaaallaaaahhhh
7VERENGÜL kansizlik dolayısı ile 2 günlüğüne hastaneye yattı heran çıkıp gelebilir insallah bomba gibi dönüşü Olur'da bir daha kansizlik sorunu yasamaz :)
Diger GÜL daha pirtlamadi ama pirtlatmaya az kaldı :))
YASEMİN ve BUKET ise aynı bıraktığın gibi sag sol yatıyorlar bıkmışlar yata yata ama bebişlerinin canı sagolsun bu gunleride en kısa zamanda atlatırlar insallah
ASLİ dün kayinvalideciğine yemeğe gitti:))
Burcunun menüsü dün cok konuşuldu :))
Zakkumda hep yatıyormuş cok fazla topikte olamiyormuş:)
Özlem iki uç gündür yoktu dün gece itibari ile sahalara dondü :)
Tumay iyi cok şükür ablası :)
Bedriye de iyi cok şükür ne yapsın kuzusu ile ugraşiyo plesentazi asagidaymis insallah biran once hersey yoluna girer
Didem çatlaklar derdinde ne sürsem diyodu:))
Ha bu arada yeni Hamiş yok bizde bekliyoruz soyle bir Hamiş topik şenlensin eksik kalmamıştır umarım sanada afiyet olsun kuzucuguna yarasın
Saygılar sevgiler benden bu kadar
SEDA canım hoşgedlin sahalara :) bi daha da hiç gitme, güle güle gidin istanbula kazasız belaszi, bol bol gezin tozun, hava değışıklıgı cok iyi gelecektir eminim
ZEYNEP canım daha ne kadar raporlusun? Allah razı olsun dualarımızı okumuşsun tez zamanda iyi ol inşallah
OZLEM bebeğem hoşgeldin, yokluğun belli oluyordu valla akşam giriyoeum bakıyorum yoksun, neyse güzel haberlerle dön inşallah
MESUDE kuzum sağlıkla gelsin bebeişin, bizim bir erkek ögretmen kızı olacak diye cok üzüluyordu sonra kızı döğdü adam bildiğim aşık kızına,inşallah senin kocanda öyle olur
CIGDEM seni göremeyince inan ki dogum yaptın sandım, Mesude gecmişi cok güzel özetlemiş, ohh gene kahvaltı partisi var demekki maşallaj, beni sormuşsun ben toraman gibiyim maşallah kırmızıları gördüm ama hic üzülmedim hayırlısı rabbimden
NAZAN günaydin, dişin ne oldu yaptırdın mı? Adete denk gelecek diyodun hani?????
MEsudeciimm babam geçen kasım ayında hakkın rahmetine kavuştu, aslında mezarlığına gitmek istiyorum 2,5 saat uzaklıktada çok ağlıyorum diye birazz daha dur diyorlar.. zor be herşey.ayy bugun çalışıcam çokca kafamı dağıtayım kızlar ya çok felaketim.. çok etkilendim
Günaydınnn...
Tümaycımmm duanı ettim kuzumm tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlatların olsun inşallahh, hayırlı işlerde çalışasın inşallahhh
Burcuuuu kayınvalidem dolma yapmış ama yaprak deill biber kabak falannn ben sana demiştimm
Yasooo gelmiş hoşgeldinnnn
Çiğdemmm internet işi tamam çok kullanıp bitirme merak ediyoruz sonra seni
Kızlarrr bana gelinceeee hastalığım biteli 2 gün olduu ve benim 2 gündür kasıklarım çok fena ağrıyooonedenkine acabaaa???
ya hastalanmadan ağrıyo hastalanınca ağrıyo da bitince ağrımasına anlam veremiyorummfenayımmm bugünnnn (((
benim günümmü geçti naptı yaa ama agrılarım var kasık agrıları daha dogrusu bi başlıyo bi kesiliyo muthiş gaz var:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
emin deilim ama korkuyomrum
ne artisliği annem hamile değilken zor yaparım ben o kadının yaptıklarını kızıyorum bol bol spor yapıyorum sayılmazo fındık kadar totosunu kolayca kaldırıp indiriyor hiç düşünmüyor bunu yapan aylinin totosu kaç çeker
canım şöyle düşünebilirsin sanki canın sıkılmış da test yapasın gelmiş can sıkıntısından gibiymişcesine kandırsan kendini? :44: nasıl test yaptısak ki ]
Aylincimm aman dikkat et hee ben hamile kalmadan yapıyordum bayağıda kilo vermiştim tabii yaptığı herşeyi tam yapamıyordum arada doğaçlama yapıyordum :))) hamilelikte cesaret edemedim ama nefes egzersiLeri yapıyorum arada sadece o iyi geliyormuş doğum sırasında..
Sakın onun yaptıklarını aynısını yapmaya çalışma zorlandığın an bırak o 5 defa yap diyosa sen yapamıyosan 2 yap onun bile faydası var ..
ayyyyyy canım benim kızarken bilene hamiş kal dieee ayyy ağlarım BAKKKBana ne bana ne sen bilmiyom mü hamişler alingan olur hassas olur sen bı Hamiş kal bak neler yapiyom ben sana:)) iki gündür sana yazıyom bitanesine donmedin cevap yazmadın o yüzden hatan büyük kes cezanı:))
ayyyyyy canım benim kızarken bilene hamiş kal dieee ayyy ağlarım BAKKK
hemen kesiyorum cezamı nasıl bir ceza versemki kendime ? bence sen ver cezayı adil olsunn
canım kusura bakma atlamışımdır yoksa yazmaz olurmuyum çok kızdım kendime nasıl böle bi eşşeklik yaptım bennn ayıp bana
Çiğdemmmm deme öyle anneler günü falan deme kötü oluyorum sonra hemencecik gözlerim doluyoooo
Aaa estağfirullah cnm ne demek eşeklik o kadarına da dayanamam valla öyle kizarken bile diyorum insallah Hamiş maliyetler burnundan getiririm senin haha:)) ağlama aalım bak zaten ağlamaya yer arıyorum valla bende ağlarım kızım üzülür sebebi de sen olursun diyim:))
Biliyorum cnm biraz girgir şamata olsun birazda stemlerimi arz edin dedim canin sagolsun senin kuzum:))
ayyyyyy canım benim kızarken bilene hamiş kal dieee ayyy ağlarım BAKKK
hemen kesiyorum cezamı nasıl bir ceza versemki kendime ? bence sen ver cezayı adil olsunn
canım kusura bakma atlamışımdır yoksa yazmaz olurmuyum çok kızdım kendime nasıl böle bi eşşeklik yaptım bennn ayıp bana
Çiğdemmmm deme öyle anneler günü falan deme kötü oluyorum sonra hemencecik gözlerim doluyoooo
SEKERKIZ hoşgeldin canım biz iyiyiz bir yaramazlık yok asıl sen nalt uzun zamandan beri yoksun varmı bir gelişme
NAZAN ne yaptın bacım, birşeyler yazzzzzzzzzz
TUMAY canım yazacam bir fırsat bulamdım, kahverengi akıntı geliyormuş acaba ilthap mı var sende bol su iç
CiDO Kıyamam sen bana kahvaltı hazirla bende senin oğlunu seveyim :)))
SEKERKIZ hoşgeldin canım biz iyiyiz bir yaramazlık yok asıl sen nalt uzun zamandan beri yoksun varmı bir gelişme
NAZAN ne yaptın bacım, birşeyler yazzzzzzzzzz
TUMAY canım yazacam bir fırsat bulamdım, kahverengi akıntı geliyormuş acaba ilthap mı var sende bol su iç
CiDO Kıyamam sen bana kahvaltı hazirla bende senin oğlunu seveyim :)))
ne yazayım müdürrr öle bakıyom boş boş ekrana okaaa sey yazdım anca test yap yazmışsın cık cık cık
ayy bişe diimmi karnım agrıyoya ben hani insaın çişi gelirde sıkarya bacaklarını öle sıkıyo regl gelmesin diye hay allahhh kafayı yicemm haa
bide su var ben 4 saat çiş tutmamam hamballık edeni namazı kabul olmaz
kız ne çişle uğraşıyorsun akşam git bi acile kan verseneeeee
ohhhhhhhhhhhhhh olmaz gitmem bak idrar testinde anlaşalımm dahasını yapamam ay regl ne olurumda rezil olurum elaleme
ne yazayım müdürrr öle bakıyom boş boş ekrana okaaa sey yazdım anca test yap yazmışsın cık cık cık
ayy bişe diimmi karnım agrıyoya ben hani insaın çişi gelirde sıkarya bacaklarını öle sıkıyo regl gelmesin diye hay allahhh kafayı yicemm haa
bide su var ben 4 saat çiş tutmamam hamballık edeni namazı kabul olmaz
anacım kime rezil olacaksın hem daha garanti çıkar varsada idrarda belli olmayabilir
ohhhhhhhhhhhhhh olmaz gitmem bak idrar testinde anlaşalımm dahasını yapamam ay regl ne olurumda rezil olurum elaleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?