- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.241
Ya tamam 2 saatte olur nazlı böcük :)) git eczaneye 2 tane test al, birini hemen yap negatif cıkarsa digerini sabah yap, off ya şiştım
Kocan evde yoksa hemen git test al yap, kimseyede bisey söyleme, nasıl duruyorsun nazooo, senin adetler düzenli herzaman dimi?
demeseydim keşkee sizde beni sıkıştırmazdınızz adet olursam asparagas olacak
akşam olsada eve gitsemmmmmmm
ozaman akşama kadar edet olmazsan eve gidince bir test yaparsın sonuçta adetlerin düzenli olmasa ısrar etmezdik yoksada napalım hayırlısı deriz önümüze bakarız
Tamam kuşum cıkmadan 2 saat önce çiş yapma, giderken de 2 tane tset al kimseyede bişey deme, valla yapmazsan burnundan getiririm nazan haberin olsun, kayseride ki bütün akrabalarımı üzerine salarım
Cnm çabuk örmek icin sanırım dene tatlim birde bol dü öç Buda catlamayi önlüyormuş valla catlamaktan iyidir kullanması zaten gebelikte benim gobiş hafif kullandı çekersin artık aklına getirdim cnm benim 6. Ayına kadar hic birsey yoktu bu son ayımda birden şişti sanırım seninkide öyle olacak birden gobiş şişecek
Bedriyecim cnm evet bilmiyordum ilk defa ordum iste tesekkur ederim tatlim o senin tatliligin))
Zakkumx sagol cnm benim kendine iyi bak bol bol dinlen Rabbime Emanetsiniz
Sedacim hoş geldin cezanın bitmesine sevindim cok kötu oluyor be ceza ne yAptin nasılsın bakim girmeyeli
Günaydınnn...
Tümaycımmm duanı ettim kuzumm tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlatların olsun inşallahh, hayırlı işlerde çalışasın inşallahhh
Burcuuuu kayınvalidem dolma yapmış ama yaprak deill biber kabak falannn ben sana demiştimm
Yasooo gelmiş hoşgeldinnnn
Çiğdemmm internet işi tamam çok kullanıp bitirme merak ediyoruz sonra seni
Kızlarrr bana gelinceeee hastalığım biteli 2 gün olduu ve benim 2 gündür kasıklarım çok fena ağrıyooonedenkine acabaaa???
ya hastalanmadan ağrıyo hastalanınca ağrıyo da bitince ağrımasına anlam veremiyorummfenayımmm bugünnnn (((
başın sağolsun tatlım tabi insan bide hamileyken daha duygusal hemen herşeye ağlamaya meyilli bol bol dua et sen tatlım en çok ihtiyacı olan şey dua babanın gitmesende rabbim ulaştırur çok üzmemeye çalış kendiniMEsudeciimm babam geçen kasım ayında hakkın rahmetine kavuştu, aslında mezarlığına gitmek istiyorum 2,5 saat uzaklıktada çok ağlıyorum diye birazz daha dur diyorlar.. zor be herşey.ayy bugun çalışıcam çokca kafamı dağıtayım kızlar ya çok felaketim.. çok etkilendim
koştur koştur solugu tuvalette alıyorum sonra bişe yok ama ksaık agrılarım var hele dün gece uykumdan uyandırdı bi agrı beni çok kotuydu yalış hesapmı yaptım acaba günümümü sasırdım 23 mar 28 şubat 7 şubat geçmiş ğç adet tarihim bişe diyin yaaa
nazannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn topiğin erken teşhisçisi olarak druma el koyuyorum..
döngün azlamış düzensizmiş adetin gecikmiş daha ne bekliyon kuzuuuuuu hemen git test al yap..olmadı sabahta ilk idrarınla yap..
illa o işten sonra 1 saat yatcan die bişi yok sperm 10-15 dk içinde yumurtaya ulaşıo 1 tane diilki binlerce kaçmıştır belkihadi bakimmm korkma hayırlısı olsunn..
mesudeee ALLAH seni davul etmiyeeeGunaydin hoş geldin çidoşum özledik valla arayı bu kadar uzatma neyseki iyisin tatlim çabuk özelden numaranı yaz ben meraklı hatunumdur sen dogurunca ben merak ederim seni hem topiğin ulakçisi olaraktan ben sana kısa bı özet geceyim ne var ne yok diye tatlim
BURCU kırmızıları gördü son görüşü olur inşaaaaallaaaahhhh
7VERENGÜL kansizlik dolayısı ile 2 günlüğüne hastaneye yattı heran çıkıp gelebilir insallah bomba gibi dönüşü Olur'da bir daha kansizlik sorunu yasamaz :)
Diger GÜL daha pirtlamadi ama pirtlatmaya az kaldı :))
YASEMİN ve BUKET ise aynı bıraktığın gibi sag sol yatıyorlar bıkmışlar yata yata ama bebişlerinin canı sagolsun bu gunleride en kısa zamanda atlatırlar insallah
ASLİ dün kayinvalideciğine yemeğe gitti:))
Burcunun menüsü dün cok konuşuldu :))
Zakkumda hep yatıyormuş cok fazla topikte olamiyormuş:)
Özlem iki uç gündür yoktu dün gece itibari ile sahalara dondü :)
Tumay iyi cok şükür ablası :)
Bedriye de iyi cok şükür ne yapsın kuzusu ile ugraşiyo plesentazi asagidaymis insallah biran once hersey yoluna girer
Didem çatlaklar derdinde ne sürsem diyodu:))
Ha bu arada yeni Hamiş yok bizde bekliyoruz soyle bir Hamiş topik şenlensin eksik kalmamıştır umarım sanada afiyet olsun kuzucuguna yarasın
Saygılar sevgiler benden bu kadar
ayy özleemm oğlu oluyormuş bi de mesudemizinn hepimiz şok oluruz bizim tanıdıgımıza olmuştu kız beklediler gebe olan erkek hıssedıyorum dedı baska doktorlara gıttı kesın kız demıs sonraa hoop doğan erkek.. kocası inamamıştı bayagı sıkıntı çıkarmış
Kizlar ya valla körün istediği bı göz Allah verdi iki göz misali yorumlarınızı esime okudum haha son gülen iyi güler öyle bişey olsa basına kakarım dıyı tam bı erkek delisi ya
Kizlar herkese tahminde bulunuyorumda bı kendimi kestiremedim ha doktor bı erkek bı kiz dedi valla bebisimiz bize bı supriz yaparsa bakın siz muhabbete özlem cok sivri popomdan yanlardan hic kılı almadım kenarlar bos aman ne bileyim sağlıklı olsun a ne olursa olsun napalim kuzular
SEDA canım hoşgedlin sahalara :) bi daha da hiç gitme, güle güle gidin istanbula kazasız belaszi, bol bol gezin tozun, hava değışıklıgı cok iyi gelecektir eminim
ZEYNEP canım daha ne kadar raporlusun? Allah razı olsun dualarımızı okumuşsun tez zamanda iyi ol inşallah
OZLEM bebeğem hoşgeldin, yokluğun belli oluyordu valla akşam giriyoeum bakıyorum yoksun, neyse güzel haberlerle dön inşallah
MESUDE kuzum sağlıkla gelsin bebeişin, bizim bir erkek ögretmen kızı olacak diye cok üzüluyordu sonra kızı döğdü adam bildiğim aşık kızına,inşallah senin kocanda öyle olur
CIGDEM seni göremeyince inan ki dogum yaptın sandım, Mesude gecmişi cok güzel özetlemiş, ohh gene kahvaltı partisi var demekki maşallaj, beni sormuşsun ben toraman gibiyim maşallah kırmızıları gördüm ama hic üzülmedim hayırlısı rabbimden
NAZAN günaydin, dişin ne oldu yaptırdın mı? Adete denk gelecek diyodun hani?????
Ağla diye demiyorum kızz umutluyum işte senide umutlandırmıyım tamam ama içime öle bişeler doğuyo işte nebilimm..allah hayırlısını versin kuzum düşünme sen..
Didem cnm evet bol bol dü iç aman kıl tüy I'sini karıştırma çıkamazsın artık gobisten birsey giremiyorum cok zorlanıyorum cok:)
Cnm bana kan ilacını cok oldu vereli ama benim bulanti ve cikarmalarim cok oldu kan ilacından midem bulanıyordu icemedim sma iki ay once kanım düşmeye başladı bulantilarimdan bitti doktor günde bir tane dahi olsa al dedi simdi iki aydır iciyorum bende sevmiyorum içmesini ama mecbur cnm bebeğimizin buna ihtiyacı var kan ile besleniyor büyüyor iste
Gül cnm davul etmiye demişsin ama valla davul oldum bile sagol guzel dileğin icin napim pirtlatmaya az kaldı sen cido sonrada ben galiba ayy nasil pirtlicak acaba))
Ayy özlem sagol yani iyice lacka oldu kafamı iice karıştırdınız yok kıza benziyodu erkek oldu yok erkek dediler kiz çıktı hele bı pirtlasaydim o zaman götürdük ne diye:)))
Nazanim calla su halimle bu kadar kisi baba test yap deseydi yapardım sende de ne can var be:)
Çiğdemmm deme öle umutlanırım bakkk
Hislerin kuvvetlimidir canım benimmm onu söykle sen bu zamana kadar neler malum oldu anlatta inanayım sana
Nazooooo sakin ol canım benimmmm dualarım bugün için seninleeeee
Herşey güzel olacakkk inşallahhhhhhhhh
pozitifi çıkacagından emin olsam bende yaparımmm neyse yapmcam ya hurru ya merru
tamammm dua edin bana
burcu bu arada duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
Nazi ense bı duş alım sana bı fetih süresi okicam dualarım bugun sen , aslı , burcu ve şeyda icin hadi tutmayın beni anacim:))
mesudeee ALLAH seni davul etmiyeee
henüz pırtlamadım kızlar heran pırtlayabilirimmmmm
benim günümmü geçti naptı yaa ama agrılarım var kasık agrıları daha dogrusu bi başlıyo bi kesiliyo muthiş gaz var:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
emin deilim ama korkuyomrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?