Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

demeseydim keşkee sizde beni sıkıştırmazdınızz adet olursam asparagas olacak
akşam olsada eve gitsemmmmmmm

Tamam kuşum cıkmadan 2 saat önce çiş yapma, giderken de 2 tane tset al kimseyede bişey deme, valla yapmazsan burnundan getiririm nazan haberin olsun, kayseride ki bütün akrabalarımı üzerine salarım

bol su iç mi kız o ne yazmışın anlamadım:26: ya o tüylenme derdi bendede oldu hamilelikten sonra dökülüyor diyo nette inşallah öyle olur tatlım kıl tüy nedir bu çektiğimiz bizim al al bitmiyoda galiba benimde birden çıkacak tatlım haklısın bebe yağına başlayayım hemencikte çatlamayalım valla ya sen demir hapı kullanıyormusun tatlım bana o hap çok kilo aldırıyo içmeyeyim dedim verdi yine doktor ya iyice tombiş olcam

tatlım ayaklarını sıcak tut ya tam hastalık havası valla üşütmüşsündür belki ondan ağrı yapıyo olabilir bide bana su torbası iyi gelirdi yatmadan göbüşüne koy inş geçer

başın sağolsun tatlım tabi insan bide hamileyken daha duygusal hemen herşeye ağlamaya meyilli bol bol dua et sen tatlım en çok ihtiyacı olan şey dua babanın gitmesende rabbim ulaştırur çok üzmemeye çalış kendini

test al test en iyisi tatlım habi bir bebiş daha inş

SLM BU ARADA KISÇELER BURASI BAYAA COŞMUŞ BU GÜN NASILSINIZ BAKALIM

Son düzenleme:
nazannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn topiğin erken teşhisçisi olarak druma el koyuyorum..
döngün azlamış düzensizmiş adetin gecikmiş daha ne bekliyon kuzuuuuuu hemen git test al yap..olmadı sabahta ilk idrarınla yap..

illa o işten sonra 1 saat yatcan die bişi yok sperm 10-15 dk içinde yumurtaya ulaşıo 1 tane diilki binlerce kaçmıştır belki hadi bakimmm korkma hayırlısı olsunn..

Son düzenleme:

aminn canım inş. hayırlısı diorumm başkada bişe diyemiyorumm

mesudeee ALLAH seni davul etmiyeee

henüz pırtlamadım kızlar heran pırtlayabilirimmmmm

valla hayırlısı olsun bana erkek gibi geldi,doktorlar kız diyorsa kızdır

yaa bizim bi arkaaş vardı onunda erkek gibiydi ama kız doğurdu

sağol canım, bundan sonra takılırım akşamları inşallah

nazan çişle falan uğraşma kan testi yaptır hadi hayırlısı inşallah vardır bişeyler

Didem cnm evet bol bol su iç aman kıl tüy isini karıştırma çıkamazsın artık gobisten birsey göremiyorum cok zorlanıyorum cok:)
Cnm bana kan ilacını cok oldu vereli ama benim bulanti ve cikarmalarim cok oldu kan ilacından midem bulanıyordu icemedim ama iki ay once kanım düşmeye başladı bulantilarimdan bitti doktor günde bir tane dahi olsa al dedi simdi iki aydır iciyorum bende sevmiyorum içmesini ama mecbur cnm bebeğimizin buna ihtiyacı var kan ile besleniyor büyüyor iste

Gül cnm davul etmiye demişsin ama valla davul oldum bile sagol guzel dileğin icin napim pirtlatmaya az kaldı sen cido sonrada ben galiba ayy nasil pirtlicak acaba))

Ayy özlem sagol yani iyice lacka oldu kafamı iice karıştırdınız yok kıza benziyodu
erkek oldu yok erkek dediler kiz çıktı hele bı pirtlasaydim o zaman götürdük ne diye:)))

Nazanim valla su halimle bu kadar kisi bana test yap deseydi yapardım sende de ne can var be:)

Son düzenleme:
Ağla diye demiyorum kızz umutluyum işte senide umutlandırmıyım tamam ama içime öle bişeler doğuyo işte nebilimm..allah hayırlısını versin kuzum düşünme sen..

Çiğdemmm deme öle umutlanırım bakkk
Hislerin kuvvetlimidir canım benimmm onu söykle sen bu zamana kadar neler malum oldu anlatta inanayım sana

Nazooooo sakin ol canım benimmmm dualarım bugün için seninleeeee
Herşey güzel olacakkk inşallahhhhhhhhh

pozitifi çıkacagından emin olsam bende yaparımmm neyse yapmcam ya hurru ya merru

demeseydim keşkee sizde beni sıkıştırmazdınızz adet olursam asparagas olacak
akşam olsada eve gitsemmmmmmm

tamammm dua edin bana

burcu bu arada duanı okudum rabbim kabul etsin inş.

Canım inşallah inşallah sonucun pozitifdir ve bu sonuç hem sana hem eşine hayır getirir ve sonuç ne oursa olsun üstesinden gelmenizi nasip etsin Allah, hadi güç kuvvet versin Rabbim

Duamı okumuşsün Allah razı olsun, Rabbim bugün hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallah canım

mesudeee ALLAH seni davul etmiyeee

henüz pırtlamadım kızlar heran pırtlayabilirimmmmm

pırtlama da daha dur zamanın var senin

benim günümmü geçti naptı yaa ama agrılarım var kasık agrıları daha dogrusu bi başlıyo bi kesiliyo muthiş gaz var:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

emin deilim ama korkuyomrum

canım kızlara katılıyorum reglin düzenliyse ve günün geçtiyser yapıver bir test canımm inşallah vardırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…