Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Nazi ense bı duş alım sana bı fetih süresi okicam dualarım bugun sen , aslı , burcu ve şeyda icin hadi tutmayın beni anacim:))

Canım benim Allah razı olsunnnn
şimdi toplantıya giriyorum kızlar gelemem bugun birdaha öptm siziiiiiiiiiiii grsrz
akşam bizi haberdar et bak ama ben akşam gelemekine (( nese bi mesaj atarsınız artık bana haberdar edersiniz çatlarım yoksa meraktan ben hadi bakalımmm inşalllahhh hayırlısıylaaa çif çizgiyi görürsün canımmm

yaa bunee..bu bilgisayar nerede kaldığımı bilmiyo..geriye döne dçne okumaya çalıştım nevrim döndü..ne çok yazmışsınız..anladığım kadarıyla seda gelmiş hoş gelmiş ley ley lübülübü ley...

yaa bu test yap diye bahsedilen nazan mı ??yoksa nazann??? yoksa nazan??? yoksaaa??* yoksaaa??*???

az sonra bebişimizi görmeye gidecez..bakalım noılcek..mevlam görelimneyler eylerse güzel eyler..hadi byee

Evet canım Nazan, adeti 4 gün gecikmiş, tabikide ölümüne baskı yaptık kıza

Sağlıklı ve keyfi yerindedir senin kuzunun inşallah, sonucu yaz öpüyorum canım

evet geldim buketimm döndüm sahalaraa.. keyfimde yerinde çok şükür İstanbul'a gidicez haftasonu p.tesi izin aldım salı da resmi tatil 23 nisan ohhh

Hee evet kızın test yapacağı yok ısrarlarımızla yapacak inşallah hamileler artıyor yavaş yavaş ondan da güzel haber gelse ne güzel olur. Dedim ben size hepiniz hamile olcaksınız en son ben olucam assolistim yaaa beeen

AYYYYY nazannnn hayırlısı olsun, inan dua ettim sana.. Test sonucunu 4 gözle bekliyoruz.. inşAllah hayatının ennn büyük, güzell sürprizlerinden birini yaşarsın bu akşamm.. coşarız..

burcummm.. canım benim.. inşAllah hikayedekı gibidir herşey.

güll hoşgeldin yattın mı hastanede verdiler mi kan

Merhaba arkadaşlar.. Bana mesaj yazıp güzel dileklerde bulunan dua eden kardeşlerime çok çok teşekkür ederim.
Şuan annemlerdeyim. Dün fırsat bulupta yazamadım. Hastaneye dün yatış işlemlerim yapıldı fakat isteyen izinli olarak çıkabiliyomuş. Bende öyle yaptım. Sabahtan gidiyorum serumu yiyip geliyorum. Bugün 2. kez aldım serumu. Yarında son kez gidicem. İnşallah faydası olur. Geçmiş epeeyy bi geçmiş bende hepsini okuyamadım.
Kendinize iyi bakın dualarınızda benide unutmayın. Görüşürüüüüz

ayyy burcumaa bak ya tektek günlerimi hesaplamışş.. cansın sen.. canım benimm inşAllah dediğin gibi sıkıntı yoktur inşAllah..

nazannn seninde sat a göre bugun 27. gün.. yanlış değilsemm.. inşAllah hayırlı haberler verirsin.

dahada büyüycek canım :)))
bu arada doğum sırası ben-çiğdem-gül-sonra sen tabi bu tahminlere göre ne olacağını ALLAH bilir canım..
pırtlama da daha dur zamanın var senin

canım kızlara katılıyorum reglin düzenliyse ve günün geçtiyser yapıver bir test canımm inşallah vardırrr
öyle canım tabide öyle zorlanıyorumki yürürken wcde falan zaten uyku yok gece sancı oluyo hem bel hem karın dedikleri gibi günler yaklaştıkca zaman gecmek bilmio RABBİM yardımcımız olsun sağ salim allaım bebişlerimizi kucağımıza..

canımm gececek inşallah şifa olsun.....

Son düzenleme:
Canım cok şükür ki herşey yolunda inşallah faydasın görürsün, dikkat et kendine Rabbim sağlık versin ikinizede

Bedişim inan ki seni rahatlatmak için yazmadım, gercek bu ,hiç sıkıntı etme, herşey Allah'a emanet biliyorsun

Bedişim, gülüm adaşım, burcum teşekkür ederim çok sağolun.
Damar yolu açtıkları yerde iğne takılı durduğu için kolumda biraz sancım var fakat onun haricinde herşey yolunda Allaha şükür. Benim gibi kansız hamiş çokmuş hastanede baya arkadaş edindim Neyse biraz uzanayım ben kaburgalarım ağrımaya başladı :) Görüşürüz inşallah öptüm sizi

valla aynen canım insan ne yapacağını şaşırıyo benim iki kız kardeşim var doğuma kadar onlar duracak yanımda ramazanda olacak çünkü son ayım o işler için iki kuaför var valla naapam son çare onlara baş vururuz
ya benim kanım normaldi aslında hep sınır diyo şimdi doktor zaten kızcem 1 hafta küçük çıktı pazartesi tekrar kontrolüm var 100 kiloda olsam devam içmeye dediğin gibi herşey bebişler için naapalım
su çok içiyorum ben şükür canım ya hiç kusmadım biliyon mu pisboğaz oldum çıktım rahat geçiyo yani hamilelik inş hep böyle olur ondan diyorum doktora kusmuyorum vitamin falan verme sakın diye en azından ondan yırttık naapalım artıkın

siz doğurunda valla bende yeneyim şu doğum korkumu daha 4 aya bayaa anniş olur burada bizide ihmal etmeyin sakın o zaman nasıl pırtlıyo bebişler öğrenelim iyicene rabbim kolay doğum nasip etsin inşşşşşşşş

kendine iyi bak gülcüm ya çok geçmiş olsun neyseki önemli birşey değildi bu tatlım o ağrı çok oluyo insanda kan alırken bile benimde canım çok tatlı değildir aslında ama kan aldıklarında bile acıyo insanın canı çabuk iyileşir inş

KIZLAR BU ARADA ŞU ÇİKOLATALI ÇATLAK KURABİYE VAR YA DENEYENİNİZ VAR MI GEÇEN PASTANEDE YEDİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ EVE GELDİM ARAŞTIRDIM O SANIRIM YUMUŞACIKTI İÇİ DENEYEN BİLEN VAR MI ACEP İÇİNİZDE BU GÜN BİR DENESEM Mİ DİYORUM

Canım benim çok geçmiş olsun,
Ben bir süre buralarda değilim haberim yoktu inşallah şifa olsun bu kanlar da bi daha yaşama böyle şeyler.. Neyse ki hastaneye ytmamışsın gidip gelmek daha iyi..

Aslı , burcu , tumay cnm dualarınızı okudum Rabbim sağlıklı , sorunsuz Hayirli bir hamişlik nasip etsin ayriyetten
Nazanim sanada fetih ve Yasin süresini okudum dua ettim ayrı ayrı ismen Rabbim hakkınızda hayırlar versin insallah

olsunda en son en baş farketmez..

evet canım nazan, adeti 4 gün gecikmiş, tabikide ölümüne baskı yaptık kıza

Sağlıklı ve keyfi yerindedir senin kuzunun inşallah, sonucu yaz öpüyorum canım

sonuç şu: Tam bebişim bize el sallayınca yakladık usg de..elleri ayakları beli ollmuş artıkın...seve seve bi hal olduk..allah bize bağışlasın..herkesinkini içindede bizimkinş...amin..

çok geçmiş olsun..takip ediyorum ama yazamıyorum şu aralar..inşallah düzene girer.yatılı olmadığın iyi olmuş..öpüldünüz hepiniz..

canım inşallah iyi gelecektir bu serumlar, oh ne güzel olmuş yatmaman bende hiç sevmiyorum hastanede yatmayı çok sevindim senin adına.

Nazan için geldim ama daha girmemiş ne yaptı acaba:26: nazana 7 ayet el kürsü okudum inşallah hayırlı haberlerle gelir
aslıcım dün duanı okumuştum yazmayı unuttum
burcucum ve tümaycım sizin de dualarınızı okudum Rabbim kabul eylesin hepinizin yüzünü güldürsün. kucağınız dolsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…