- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.261
Nazi ense bı duş alım sana bı fetih süresi okicam dualarım bugun sen , aslı , burcu ve şeyda icin hadi tutmayın beni anacim:))
pırtlama da daha dur zamanın var senin
canım kızlara katılıyorum reglin düzenliyse ve günün geçtiyser yapıver bir test canımm inşallah vardırrr
tamammm dua edin bana
Nazi ense bı duş alım sana bı fetih süresi okicam dualarım bugun sen , aslı , burcu ve şeyda icin hadi tutmayın beni anacim:))
akşam bizi haberdar et bak ama ben akşam gelemekineşimdi toplantıya giriyorum kızlar gelemem bugun birdaha öptm siziiiiiiiiiiii grsrz
inş. bakalımm akşam olsun görücezz ne olcak sonuç
yaa bunee..bu bilgisayar nerede kaldığımı bilmiyo..geriye döne dçne okumaya çalıştım nevrim döndü..ne çok yazmışsınız..anladığım kadarıyla seda gelmiş hoş gelmiş ley ley lübülübü ley...
yaa bu test yap diye bahsedilen nazan mı ??yoksa nazann??? yoksa nazan??? yoksaaa??* yoksaaa??*???
az sonra bebişimizi görmeye gidecez..bakalım noılcek..mevlam görelimneyler eylerse güzel eyler..hadi byee
yaa bunee..bu bilgisayar nerede kaldığımı bilmiyo..geriye döne dçne okumaya çalıştım nevrim döndü..ne çok yazmışsınız..anladığım kadarıyla seda gelmiş hoş gelmiş ley ley lübülübü ley...
yaa bu test yap diye bahsedilen nazan mı ??yoksa nazann??? yoksa nazan??? yoksaaa??* yoksaaa??*???
az sonra bebişimizi görmeye gidecez..bakalım noılcek..mevlam görelimneyler eylerse güzel eyler..hadi byee
dahada büyüycek canım :)))Didem cnm evet bol bol su iç aman kıl tüy isini karıştırma çıkamazsın artık gobisten birsey göremiyorum cok zorlanıyorum cok:)
Cnm bana kan ilacını cok oldu vereli ama benim bulanti ve cikarmalarim cok oldu kan ilacından midem bulanıyordu icemedim ama iki ay once kanım düşmeye başladı bulantilarimdan bitti doktor günde bir tane dahi olsa al dedi simdi iki aydır iciyorum bende sevmiyorum içmesini ama mecbur cnm bebeğimizin buna ihtiyacı var kan ile besleniyor büyüyor iste
Gül cnm davul etmiye demişsin ama valla davul oldum bile sagol guzel dileğin icin napim pirtlatmaya az kaldı sen cido sonrada ben galiba ayy nasil pirtlicak acaba))
Ayy özlem sagol yani iyice lacka oldu kafamı iice karıştırdınız yok kıza benziyodu
erkek oldu yok erkek dediler kiz çıktı hele bı pirtlasaydim o zaman götürdük ne diye:)))
Nazanim valla su halimle bu kadar kisi bana test yap deseydi yapardım sende de ne can var be:)
öyle canım tabide öyle zorlanıyorumki yürürken wcde falan zaten uyku yok gece sancı oluyo hem bel hem karın dedikleri gibi günler yaklaştıkca zaman gecmek bilmio RABBİM yardımcımız olsun sağ salim allaım bebişlerimizi kucağımıza..pırtlama da daha dur zamanın var senin
canım kızlara katılıyorum reglin düzenliyse ve günün geçtiyser yapıver bir test canımm inşallah vardırrr
canımm gececek inşallah şifa olsun.....Merhaba arkadaşlar.. Bana mesaj yazıp güzel dileklerde bulunan dua eden kardeşlerime çok çok teşekkür ederim.
Şuan annemlerdeyim. Dün fırsat bulupta yazamadım. Hastaneye dün yatış işlemlerim yapıldı fakat isteyen izinli olarak çıkabiliyomuş. Bende öyle yaptım. Sabahtan gidiyorum serumu yiyip geliyorum. Bugün 2. kez aldım serumu. Yarında son kez gidicem. İnşallah faydası olur. Geçmiş epeeyy bi geçmiş bende hepsini okuyamadım.
Kendinize iyi bakın dualarınızda benide unutmayın. Görüşürüüüüz
Canım cok şükür ki herşey yolunda inşallah faydasın görürsün, dikkat et kendine Rabbim sağlık versin ikinizedeMerhaba arkadaşlar.. Bana mesaj yazıp güzel dileklerde bulunan dua eden kardeşlerime çok çok teşekkür ederim.
Şuan annemlerdeyim. Dün fırsat bulupta yazamadım. Hastaneye dün yatış işlemlerim yapıldı fakat isteyen izinli olarak çıkabiliyomuş. Bende öyle yaptım. Sabahtan gidiyorum serumu yiyip geliyorum. Bugün 2. kez aldım serumu. Yarında son kez gidicem. İnşallah faydası olur. Geçmiş epeeyy bi geçmiş bende hepsini okuyamadım.
ayyy burcumaa bak ya tektek günlerimi hesaplamışş.. cansın sen.. canım benimm inşAllah dediğin gibi sıkıntı yoktur inşAllah..
nazannn seninde sat a göre bugun 27. gün.. yanlış değilsemm.. inşAllah hayırlı haberler verirsin.
Didem cnm evet bol bol su iç aman kıl tüy isini karıştırma çıkamazsın artık gobisten birsey göremiyorum cok zorlanıyorum cok:)
Cnm bana kan ilacını cok oldu vereli ama benim bulanti ve cikarmalarim cok oldu kan ilacından midem bulanıyordu icemedim ama iki ay once kanım düşmeye başladı bulantilarimdan bitti doktor günde bir tane dahi olsa al dedi simdi iki aydır iciyorum bende sevmiyorum içmesini ama mecbur cnm bebeğimizin buna ihtiyacı var kan ile besleniyor büyüyor iste
Gül cnm davul etmiye demişsin ama valla davul oldum bile sagol guzel dileğin icin napim pirtlatmaya az kaldı sen cido sonrada ben galiba ayy nasil pirtlicak acaba))
Ayy özlem sagol yani iyice lacka oldu kafamı iice karıştırdınız yok kıza benziyodu
erkek oldu yok erkek dediler kiz çıktı hele bı pirtlasaydim o zaman götürdük ne diye:)))
Nazanim valla su halimle bu kadar kisi bana test yap deseydi yapardım sende de ne can var be:)
Merhaba arkadaşlar.. Bana mesaj yazıp güzel dileklerde bulunan dua eden kardeşlerime çok çok teşekkür ederim.
Bedişim, gülüm adaşım, burcum teşekkür ederim çok sağolun.
Damar yolu açtıkları yerde iğne takılı durduğu için kolumda biraz sancım var fakat onun haricinde herşey yolunda Allaha şükür. Benim gibi kansız hamiş çokmuş hastanede baya arkadaş edindimNeyse biraz uzanayım ben kaburgalarım ağrımaya başladı :) Görüşürüz inşallah öptüm sizi
evet geldim buketimm döndüm sahalaraa.. Keyfimde yerinde çok şükür istanbul'a gidicez haftasonu p.tesi izin aldım salı da resmi tatil 23 nisan ohhh
Hee evet kızın test yapacağı yok ısrarlarımızla yapacak inşallah hamileler artıyor yavaş yavaş ondan da güzel haber gelse ne güzel olur. Dedim ben size hepiniz hamile olcaksınız en son ben olucam assolistim yaaa beeen
evet canım nazan, adeti 4 gün gecikmiş, tabikide ölümüne baskı yaptık kıza
Sağlıklı ve keyfi yerindedir senin kuzunun inşallah, sonucu yaz öpüyorum canım
çok geçmiş olsun..takip ediyorum ama yazamıyorum şu aralar..inşallah düzene girer.yatılı olmadığın iyi olmuş..öpüldünüz hepiniz..merhaba arkadaşlar.. Bana mesaj yazıp güzel dileklerde bulunan dua eden kardeşlerime çok çok teşekkür ederim.
şuan annemlerdeyim. Dün fırsat bulupta yazamadım. Hastaneye dün yatış işlemlerim yapıldı fakat isteyen izinli olarak çıkabiliyomuş. Bende öyle yaptım. Sabahtan gidiyorum serumu yiyip geliyorum. Bugün 2. Kez aldım serumu. Yarında son kez gidicem. Inşallah faydası olur. Geçmiş epeeyy bi geçmiş bende hepsini okuyamadım.
Merhaba arkadaşlar.. Bana mesaj yazıp güzel dileklerde bulunan dua eden kardeşlerime çok çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?