- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.281
canım Allah razı olsun ağzına yüreğine bebeğine sağlıkAslı , burcu , tumay cnm dualarınızı okudum Rabbim sağlıklı , sorunsuz Hayirli bir hamişlik nasip etsin ayriyetten
Nazanim sanada fetih ve Yasin süresini okudum dua ettim ayrı ayrı ismen Rabbim hakkınızda hayırlar versin insallah
sonuç şu: Tam bebişim bize el sallayınca yakladık usg de..elleri ayakları beli ollmuş artıkın...seve seve bi hal olduk..allah bize bağışlasın..herkesinkini içindede bizimkinş...amin..
..
Burcum amin insallah Allah senden de razı olsun insallah
Selam kizlar napiyonuz nazanim teli kimsede yok mü ya merak ettim ne yaptı acaba
kızlar bende yarın yine hastaneye gidecez 10 gün oldu gelen giden yok gidip bir hormonlara baktıracam ve doktora rica edecem söktürücü iğne vursun öldüm karın ağrısından ameliyat içinde konuşaçam bakayım 10 mayısta engeç olmayı düşünüyorum allah kısmet ederse
kızlar bende yarın yine hastaneye gidecez 10 gün oldu gelen giden yok gidip bir hormonlara baktıracam ve doktora rica edecem söktürücü iğne vursun öldüm karın ağrısından ameliyat içinde konuşaçam bakayım 10 mayısta engeç olmayı düşünüyorum allah kısmet ederse
Burcum amin insallah Allah senden de razı olsun insallah
Selam kizlar napiyonuz nazanim teli kimsede yok mü ya merak ettim ne yaptı acaba
BİRCAN duamı okumuşsun Allah razı olsun canım , o bir sürü yumoşun sana bebek olarak geri dönsün inşallah, bende NAZAN'ı ıçok merak ediyorum valla
duamnurummm, burcumm selamlar fıstıklar nazan ı bekliyoruz de mi gelir mi acep.. mesude nerde acaba, dün uyuyamıştı ya uyudu mu acaba?
slm kızlar kimseler yok mu buralarda huuu beni uyku tutmadı kurabiye yaptım onun sertleşmesini bekliyorum bakalım ya pişmedi gibide nette öyle olabilir aldanmayın çıkarın yazıyodu inş olmuştur görünüş tamam ama:18:Eki Görüntüle 689152
duamnurummm, burcumm selamlar fıstıklar nazan ı bekliyoruz de mi gelir mi acep.. mesude nerde acaba, dün uyuyamıştı ya uyudu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?