Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

BİRCAN duamı okumuşsun Allah razı olsun canım , o bir sürü yumoşun sana bebek olarak geri dönsün inşallah, bende NAZAN'ı ıçok merak ediyorum valla

canım Allah razı olsun ağzına yüreğine bebeğine sağlık

sonuç şu: Tam bebişim bize el sallayınca yakladık usg de..elleri ayakları beli ollmuş artıkın...seve seve bi hal olduk..allah bize bağışlasın..herkesinkini içindede bizimkinş...amin..

..

oyyi yerim ben onun elini maşallah
kanaman durmuş mu peki?

Burcum amin insallah Allah senden de razı olsun insallah

Selam kizlar napiyonuz nazanim teli kimsede yok mü ya merak ettim ne yaptı acaba

kızlar bende yarın yine hastaneye gidecez 10 gün oldu gelen giden yok gidip bir hormonlara baktıracam ve doktora rica edecem söktürücü iğne vursun öldüm karın ağrısından ameliyat içinde konuşaçam bakayım 10 mayısta engeç olmayı düşünüyorum allah kısmet ederse

çok mantıklı canım ,hiç bekleme derim,Allah yardımcın olsun inşallah

[SUB][/SUB]
Tabi yahut cnm insallah hersey guzel olur insallah hakkında hayırlısı cok zor adet donemi gelince valla elimi ayağımı ateş basıyor bı sıkıntı basıyor ki sormayin

nazaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn seni bekliyoruzzzzzz, hayırlı haberle gel inşAllah..

bukeetttt bebişin el mi salladı maşaAllah ona, bugunde konusu oldu bizim bebiş gittiğimizde uyuyor oluyor hep, ööle yan gelip yatıyor anama böyle el sallıyım sempatik olayım yok.. Allah sağlık versin inşAllah herkesin doğmuş doşmamış bebeklerine, bizimkilerinede inşAllah.

duamnurummm, burcumm selamlar fıstıklar nazan ı bekliyoruz de mi gelir mi acep.. mesude nerde acaba, dün uyuyamıştı ya uyudu mu acaba?

BİRCAN duamı okumuşsun Allah razı olsun canım , o bir sürü yumoşun sana bebek olarak geri dönsün inşallah, bende NAZAN'ı ıçok merak ediyorum valla

burcu senden de Allah razı olsun canım, cümlemiz için kocaman AMİN... nasıl bir uyku bastırdı tavuk gibi bu saatte yatıcam hepinizi öpüyorum nazancık hala haber vermemiş inşallah test yapmıştır yapmamışsa hep beraber dövelim onu

duamnurummm, burcumm selamlar fıstıklar nazan ı bekliyoruz de mi gelir mi acep.. mesude nerde acaba, dün uyuyamıştı ya uyudu mu acaba?

Ben bircan gibi tavuk muyum bu saatte uyuyim ya kuluçkadayim ben:))) saka saka bircanim hos geldin benim aklimada geldi bu Nazan test yapmadı kesin
Uyumadım tatlim altta gözükmüyor olabilirim ama yanıltayım topik topik geziyorum ha ha:)))
Sen nasılsın napiyon fıstık

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler napıyosunuz bakiiimm nazanın evinde internet yoktu sanırım yanlışmı biliyorum o evden girmiyordu galiba, test yaptıysada o yüzden haber verememiştir.

slm kızlar kimseler yok mu buralarda huuu beni uyku tutmadı kurabiye yaptım onun sertleşmesini bekliyorum bakalım ya pişmedi gibide nette öyle olabilir aldanmayın çıkarın yazıyodu inş olmuştur görünüş tamam ama:18:

Sanada iyi gece ozlemcim zaten sunun sırasında sabaha ne kaldiki öğreniriz artikin

Aleykum selam Didem masallAh hamarat hatım bu saatte nerden aklına geldi kurabiye yapmak afiyet olsun ellerine saglık cnm

Evey bedişim nazan'ı bekledim gelmedi bende çıktım, özlem yazmış evinde interneti yok sanırım diye, neyse affettim :)))
Didemcim ellerine sağlık :)))

Günaydın canlarımmmmmmm
Bugün güne inşallah Nazan'ın hamile haberiyle başlarız, hayırlı güzel cumalar, Allah doğru yoldan ayırmasın

Sana da gunaydinlar tatlişkom sabah şerifleriniz hayr olsun amin insallah tatlim topiği sen acmissin ayağın uğurlu gelir insallah

Günaydın kızlar herkese, cumamız mübarek olsun edilen dualar kabul olsun hayırlı haberler alalım inşallah..

Rüyamda şirketten aynı anda hamile olduğumuz arkadaşımı gördüm o doğurmuş güya yanına gitmişim diyorum ki benimki tembel çıktı gelemedi daha falan diyoruz ama çok tatlı bi bebekti maşallah acaip bir pusetin içinde duruyodu.. Asıl bombası nazanda orda 2 miz birlikte seviyoruz ayy bizimkilerde bi doğsa fln diyoruz :)))
Aman allahım çok heyecanlandım, genelde unuturum rüyalarımı bunu unutmamak için çok uğraştım valla hemen geldim )
İnşallah hayırlı bir haber alırız..

Günaydın kızlar... NAZANNN herkesler seni bekliyor hadi del del del...
Burcucanım duanı okudum tatlım en hayırlı zamanda kendin gibi tatlı bebişlerin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…