Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günayyddıınnnnn... güzelll güüüppgüzelll insanlarla güüüpggüzell bir gün olsun inşAllah. Nazan ı beklemeye devam ediyoruz.. iyikide evinde neti yokmuş yoksa nazan neden yazmadın hemen diye başına ekşiicektik inan..

mesudeemmm, burcummm, duamnurumm dün gece için kusura bakmayın yazarken uykya dalmışım resmenn sonrada sessizce yatağıma gittim..

tümay ve burcu dualarınızı okudum. Allah inşAllah kabul eder ve hayırlı tez vakitlerde yüzünüzü güldürür inşAllah.

maşaAllah sende pek hamartsın haa.. hepiniz hamaratsınız kızlar siz yaa.. bu kruabiyeleri görmüştüm ben görünüş olarak aynı gerçekten tadı inşAllah güzeldir. Afiyet bal olsun.. bide şeker.. bide vitamin.. bidee neşe.. bide huzur..

Hamilelerin duası çıkar, Nazan'ın hamış olma ihtimali artıyor ve içime doğuyor Nazo hamiş haberiyle gelecek

Günaydın kızlar... NAZANNN herkesler seni bekliyor hadi del del del...
Burcucanım duanı okudum tatlım en hayırlı zamanda kendin gibi tatlı bebişlerin olsun inşallah

Günaydın fıstık, Allah razı olsun Rabbim sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin

ellerine sağlık canım çok güzel gözüküyorlar afiyetler olsun.. Kurabiyeyi çok sertleşmeden almak lazım çünkü dışarıda da sertleşiyor kıvamını buluyor canımm bende ilk yaptığı m zamanlarda pişmemiş yumuşak der pişme süresinden daha uzun süre pişirirdim dışarı çıkıncada taş gibi olurdu

Canımm ikizim günaydınn inşallah güzel haberler alırız bu kız test yapmadıysa vay haline biz burada heyecanla beklerken.

Canım hayırlara çıksın inşallah Nazan'ın güzel haberini alıcaz sana malum oldu galiba.. Hadii ama nerede bu kızz :18:

günaydınn özlemimmmm Amin.. Tümm dualarımız hayırlısıyla kabul olsun inşAllah.. yoğun musun iş güç sen ctesi günleri çalışıyor musun

Bedriyee dün sen vardın k.burcu vardı bende yazdım sonra bi baktım kaybolmuşsunuz, dün çok yoğundum canım bugün nasıl olur bilmiyorum, ama sabah sabah beni gerdiler uyuz oldum hepsini boğasım var ben cumartesi günleri saat 13:00'e kadar çalışıyorum

Kızlarrrr Günaydınnn veee hayırlı cumalarrr
Nazana baktım merakla geldim açtım hemen bilg. ama Nazo yokkk Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımmm

Merhaba kızlar nasılsınız. ben nasip kısmet olursa mayıs ayında GEN ART de pgt yaptırıcam.. tüp bebek yöntemiyle olan bir testmiş çok heycanlıyım kızlar... ayrıca sitresliyimm. yumurta toplama olayından çok korkuyorumm..

umarım herşey yolunda olur ... 15 gün ankarada kalıcam bir yandan eşimden ayrılacağım için üzülüyorum.. ayrıca iş yerinde işler çok ama sağolsunlar izin verdiler. bir yandan aklım işlerde .. kafam karman çorman .. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..

Allah yardımcın olsun canımmm...
Bende yumurta toplama işlemini düşününce korkuyorum ama napalım dayanmak zorundayızz katlanmak zorundayız herşey bi evlat sahibi olabilmek adınaaa...
Ankara da nede kalıcaksın varmı yakınların falan?

Bedriye canım duamı okumuşsun Allah razı olsun kuşum, Rabbim korkularını alsın götürsün, bebegin sağlıkla doğsun,bir ömür hayırla yaşasın

Sedoşum, Aslı, özlem günaydın fıstıklarım, Nazan beni şişirdi valla, bu saatte işte olması lazım, yada hastane de :))))

gamzecim hayırlı olsun canım bi yerden başlamakta iyidir,inşallah bu yolla hayırlısı ile kavuşursun bebeğine

Sana da günaydın Öğretmenimmm
Burcuuu sana bişe sorucam hani dün sen benim kasık ağrıma tuvalette sıkıntı varmı die sormuştunya ben dün akşamdan beri işerken zorlanıyorum nasıl yanıyo anlatamam sadece çiş yaparkende değil dururkende inanılmaz yanma varr ağrı taaa bacağıma vuruyo napıcam ben???:18::18::18::18:

Gamzecim hoşgeldin canım, Allah yardımcın olsun işlerin kolayca olsun bitsin, bebek süresince bu sıkıntılara katlanacaksın mecbur ama sonu iyi olur inşallah, yapılan her işlem seni bebeğe bir adım daha yaklaştırıyor, böyle düşününce daha iyi hissedersin, Allah güzel kapılar açsın, mutlaka sonucu yaz, tüp bebek gününü yaz sana dua edelim canım

burcuum sanada günaydın canım nasılsın,acaba nazan test yaptıda bişey çıkmadı da üzüldüdemi gelmiyo çok baskı yaptık kıza

Kuzum aynısını yaşadım hatta sürekli yaşarım,idrar yolu enfeksiyonun olma ihtimali çok yüksek bol su iç yani 2 yad 2,5 litre falan iç o seni çok rahatlatır eğer su rahatlatmazsa mutlaka bir ilaç al, ama bence su yeterli,bide ayakları sıcak tut, iç çmaşırını sık değıştir, bide sakın tuvaletini tutma, ben ancak bunları yaparak başedebildim

bugün buraya takılmaya karar verdim ama kimsecikler yok

burdayım beeenn

Canımm hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle dönersin. Pgt başarıyı arttıran bir yöntem canım genart hakkında da hep iyi şeyler duydum. Yumurta toplamadan korkma anestezi altında yapacaklardır hiçbirşey duymazsın kalkınca belki biraz regl ağrısı gibi ağrın olur o da geçer transfer zaten kolaymış aşılama gibi anestezi bile vermiyorlar Allah yar ve yardımcın olsun duacınız birtanemm..

Günaydınn ikizimm benimm.. Valla Nazan ne yaptı bilmiyorum bir de gelip test yapmadım dermişş.. bence poziitif çıktı be hastaneye kana gitti. :26:

canımm idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir bir dr git istersen küçük bir antibiyotik tedavisiyle çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…