- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.321
burcuum sanada günaydın canım nasılsın,acaba nazan test yaptıda bişey çıkmadı da üzüldüdemi gelmiyo çok baskı yaptık kıza
Canım okuldayım bugün cuma cok mutluyum, Nazan'ın sonucunun pozitif çıkacağını hissediyorum yürekten :)) aklımda gözümde hep burda :))
Hımmm normalde çok su içmem ama bugün zorlayım bari kendimii ama dayanamıyorum Burju çok fena ağrı ve yanma varrKuzum aynısını yaşadım hatta sürekli yaşarım,idrar yolu enfeksiyonun olma ihtimali çok yüksek bol su iç yani 2 yad 2,5 litre falan iç o seni çok rahatlatır eğer su rahatlatmazsa mutlaka bir ilaç al, ama bence su yeterli,bide ayakları sıcak tut, iç çmaşırını sık değıştir, bide sakın tuvaletini tutma, ben ancak bunları yaparak başedebildim
herşeyi de doktora git deme iş yerinden ötürü gidememmmburdayım beeenn
Canımm hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle dönersin. Pgt başarıyı arttıran bir yöntem canım genart hakkında da hep iyi şeyler duydum. Yumurta toplamadan korkma anestezi altında yapacaklardır hiçbirşey duymazsın kalkınca belki biraz regl ağrısı gibi ağrın olur o da geçer transfer zaten kolaymış aşılama gibi anestezi bile vermiyorlar Allah yar ve yardımcın olsun duacınız birtanemm..
Günaydınn ikizimm benimm.. Valla Nazan ne yaptı bilmiyorum bir de gelip test yapmadım dermişş..bence poziitif çıktı be hastaneye kana gitti. :26:
canımm idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir bir dr git istersen küçük bir antibiyotik tedavisiyle çözülür.
Allah yardımcın olsun canımmm...
Bende yumurta toplama işlemini düşününce korkuyorum ama napalım dayanmak zorundayızz katlanmak zorundayız herşey bi evlat sahibi olabilmek adınaaa...
Ankara da nede kalıcaksın varmı yakınların falan?
gamzecim hayırlı olsun canım bi yerden başlamakta iyidir,inşallah bu yolla hayırlısı ile kavuşursun bebeğine
sağolasın cnm .. umarım RABBİM bu yolda yaptığımız emeklerimizi karşılıksız bırakmaz herşey yavrularımıza kavuşmak için.. her zaman şöyle dua ediyorum.. BU YOL BİZİM İÇİN HAYIRLIYSA RABBİM BU YOLA SEVK ETSİN.. HAYIRSIZSA BİR SEBEP OLSUN DÖNDÜRSÜN RABBİMM.
ALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİNN...
kızlaaar geçen gün facebooktanda ekleyelim diyordunuz burcu ve aslı sizimiydiniz yoksa aklımda kalmamış beni de eklemek isterseniz bende sizi memnuniyetle ekleyebilirim.
biz ekleştik zatenn sen uzun zaman gelmeyince uzakta kalmışsın canım benimmm
ne demek bu şimdi biz ekleştik seni ekleyemeyizmi demek oluyor
aaaaa olurmu öyle şeyyyküsme hemenn hava atıyım dedimmm
bana hava atma dağıtırım uleen buraları
Canlarım cocuklar soru sormaya yanıma gelince hemen interneti kapatıyorum ve aniden çıkıyorum bi gelişme varmı?????????
bak üzerime gelme zaten hastayım çişimi de yapamıyom agresifim bundan ötürüüü ağlarım bakkkk
Yaaaaa dayanamıyorum ben bu kasık ağrısına ve yanmaya napıcam yaaa
Özlemmm ekle beni ekleyim seni
aslııı mesaj at ekliyim bilmeden nasıl ekliyim
Hımmm normalde çok su içmem ama bugün zorlayım bari kendimii ama dayanamıyorum Burju çok fena ağrı ve yanma varrpatrona da bişe diemiyom ne dicem şeyim yanıyo ağrıyomu dicem tövbe tövbee senin nasıl olur ağrıların?şiddetlimi?
herşeyi de doktora git deme iş yerinden ötürü gidememmm
kızlar merhaba ben de katılmak istiyorum listenize.beni de aranıza alır mısınız?
kızlaaar geçen gün facebooktanda ekleyelim diyordunuz burcu ve aslı sizimiydiniz yoksa aklımda kalmamış beni de eklemek isterseniz bende sizi memnuniyetle ekleyebilirim.
Allah razı olsun canım Rabbim işlerini her zaman kolaylaştırsıntmyomar / tümaycım ve burju82 / b. burcucum dualarınızı okudum allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin evinizden huzuru mutluluğu şen kahkahayı eksik etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?