Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

burcuum sanada günaydın canım nasılsın,acaba nazan test yaptıda bişey çıkmadı da üzüldüdemi gelmiyo çok baskı yaptık kıza

Canım okuldayım bugün cuma cok mutluyum, Nazan'ın sonucunun pozitif çıkacağını hissediyorum yürekten :)) aklımda gözümde hep burda :))

Canım okuldayım bugün cuma cok mutluyum, Nazan'ın sonucunun pozitif çıkacağını hissediyorum yürekten :)) aklımda gözümde hep burda :))

inşallah pozitiftir bizde bayram yaparız, nazanın suskunluğu bozulur
siz ne güzel cuma diye seviniyorsunuz ben yarında çalışıcaaam offf

Hımmm normalde çok su içmem ama bugün zorlayım bari kendimii ama dayanamıyorum Burju çok fena ağrı ve yanma varrpatrona da bişe diemiyom ne dicem şeyim yanıyo ağrıyomu dicemtövbe tövbee senin nasıl olur ağrıların?şiddetlimi?
herşeyi de doktora git deme iş yerinden ötürü gidememmm

evet cnm amcam var ama o sincan tarafında GEN ART çankayada arabamla gidicem o yüzden otobüslerde uğraşmak istemiyrum çünkü eşim her zaman yanımda olamıcak . kayınvaldem kalıcak . hayırlısı diyorum .. inşallah olumlu sonuç alırım.

gamzecim hayırlı olsun canım bi yerden başlamakta iyidir,inşallah bu yolla hayırlısı ile kavuşursun bebeğine

sağolasın cnm .. umarım RABBİM bu yolda yaptığımız emeklerimizi karşılıksız bırakmaz herşey yavrularımıza kavuşmak için.. her zaman şöyle dua ediyorum.. BU YOL BİZİM İÇİN HAYIRLIYSA RABBİM BU YOLA SEVK ETSİN.. HAYIRSIZSA BİR SEBEP OLSUN DÖNDÜRSÜN RABBİMM.

ALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİNN...

amiiin canım Allah her zaman hayırlı olanı göstersin hayırsızı vermesin.

kızlaaar geçen gün facebooktanda ekleyelim diyordunuz burcu ve aslı sizimiydiniz yoksa aklımda kalmamış beni de eklemek isterseniz bende sizi memnuniyetle ekleyebilirim.

günaydın kızlar ben doktora gitmedim büyük ihtimal bugün adet olurum ateş ölçme yöntemini kullanıyorum bugün ateşim 36.7 den 36.2 ye düştü buda benım adet olma derecem

tmyomar / tümaycım ve burju82 / b. burcucum dualarınızı okudum allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin evinizden huzuru mutluluğu şen kahkahayı eksik etsin

Canlarım cocuklar soru sormaya yanıma gelince hemen interneti kapatıyorum ve aniden çıkıyorum bi gelişme varmı?????????

Canlarım cocuklar soru sormaya yanıma gelince hemen interneti kapatıyorum ve aniden çıkıyorum bi gelişme varmı?????????

Yok öğretmenim bi gelişmeee Nazooo hala gelmediii bence Nazan dün test yaptı sonuç pozitif havalara uçtu bugün sabah yine yaptı test yine çift çizgi anammm ayakları yere bamıyo buraya gelip haber vermeyide unuttu kesinn tabi inşallahhhh

bak üzerime gelme zaten hastayım çişimi de yapamıyom agresifim bundan ötürüüü ağlarım bakkkk
Yaaaaa dayanamıyorum ben bu kasık ağrısına ve yanmaya napıcam yaaa
Özlemmm ekle beni ekleyim seni

ooyyyyy geçmiş olsun sen burcuyu dinle bol su iç geçer inşallah

canım benim de yanmam cok olurdu, hele oturuken, derste yanardım, sık iç çamaşır değiştırdım bide şeyimi ılık sirkeli suyla temizledim bunu bizzat doktor söyledi bana bide süreli su içtim ve tuv gittim ama yanmam cok kötüydu

kızlar merhaba ben de katılmak istiyorum listenize.beni de aranıza alır mısınız?

canım hoşgeldin, adini,yaşini, yaşadıgin yeri, kac yil evlisin ve varsa bir sorun yazarsan akşam seni listeye eklerim, ilk sayfayı bir incele istersen, dua listesi var onada eklerim istersen

kızlaaar geçen gün facebooktanda ekleyelim diyordunuz burcu ve aslı sizimiydiniz yoksa aklımda kalmamış beni de eklemek isterseniz bende sizi memnuniyetle ekleyebilirim.

özlem bana özelden yaz akşam seni eklerim tatlım

tmyomar / tümaycım ve burju82 / b. burcucum dualarınızı okudum allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin evinizden huzuru mutluluğu şen kahkahayı eksik etsin
Allah razı olsun canım Rabbim işlerini her zaman kolaylaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…