Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Çok sağolasın cnm iyi dileklerin için yazarım transfer günümü o gün dualarına ihtiyacım var kızlar... düşündüğün için çok teşekkür ederim.

bende hatim yaptırmak .. transfer günümde de duasını yaptırmak istiyorum. şimdiden başladım cüz dağıtmaya..

Rabbim bu yolda bizi utandırmasın..

Allah kabul eder inşallah canımmm bana da 2 cüzz ver bende seve seve okurummm

Nazooooooooooooooooo hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hemde kan testi bile yaptırmış değeri 602 çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

nAZAN gelmiyor ya böyle daha da umut bağlıyor insana.. şu an kana gittiğine falan inanıyorum ben.. hatta vajinal muayeneden korkuyordu şimdi heyecanla oluyordur falan diye düşünüyorum inşAllah da hayal ettiğimizgibi olur..

binbirgece canım ben cüz alamam çünkü gerçekten yavaş okuyorum ama senin transfer gününe yasin okurum.. dualar okurum.. sen zamanını bildirirsin.. burcumm dua okuyalım demiş onlar hangi duaları derlerse onlarıda okurum Allah kısmet ederse.. inşAllah çok çok iyi güzel olucak.. sen ne işi gücü düşünüyorsun boşveeeerr sal herşeyi.. eşinlede ayrı kalıcaksın diye üzülme.. özlersiniz daha iyi.. iş ki sen ankarada kimde kalıcaksın..

adım hatice 26 yaşındayım eskişehirde yaşıyorum 2010 yılında evlendik eylül ayında çouk düşünmeye başladık 2. ayımda kimyasal gebelik yaşadım sonra smear sonucu hücresel değişiklikler çıktı ara verdim. bu ay smearı yeniledik ve temiz çıktı allaha hamdolsun. tekrar düşünmeye başladık artık.bat 26 nisan ama bu aydan pek umudum yok ovulasyon dönemini smear ile uğraşarak geçirdik ama kısmet benim hikayem de böyle işte.

madem yok niye iki saattir oyalıyon beni yaa öfff

ohhh canıma deysinnnnn
ya nasıl mutlu oldum anlatamamm Nazanın hamileliğine kuzum ya nasıl sevinmiştirrr kuzeniyle gitmişler hastaneye
evde test yapmış ikinci çizgi silik çıkmış hemen hastaneye gitmilşlerrr acile kan testi yaptırmış ve değeri 602 yarın kan testini yine tekrarlıcakmışşşş yaaa ne güzel bi haberrrrr mübarek cuma günüüüüü

ayyyy inanın ki çok çok sevindimmm.. maşaAllah kızlarryaa.. hayırlısıyla sırayla herkez gebe kalıcakk.. ve Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama kızlar görüyorsunuz di mi kafanın en dağınık olduğu zamanlarda tutuyor nazanda diş falan uğraşıyordu ööle.. Allah sağlıkla kucagına almayı kısmet ettsin inşAllah. buket, yasemin, seda yada haber vereydik iyiydi..

Selam Kizlar Hayirli Cuma'lar biz geldik nasilsiniz insallah

Ohh nazom bak gördün mü dualarımız kabul oldu o günleri de yaşattı yüzünü güldürdü her daim yüzün güler insallah cnm benim tebrik ediyorum seni Rabbim tamamına erdirdin kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sorunsuz bir hamişlik geçirirsin insallah

Herkese selam...
Aslı benden önce davranmış Nazan hamileymiş kutlama yapıyoruz hamile listemiz çoğalıyor :))))

vay anaaaaaaaam biliyordum çok şükür valla içime doğdu, çooooooooooooook sevindim maşallah

Anaaaaaaaaaaaaaam Nazaaaaaaaaaaaaaaaaan

Binbirgece Gamze canım çok sevindim umutsuz olmak ne yapacağını bilmemek çok kötü inşallah iyi sonuçlar alırsın senin içinde seviniriz burda.Canım istersen 3.cüzüde ben alır okurum...

ben bu mesajı arada kaçırmışım görmemişim diyorum aslı niye böyle arada derede söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…