- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.361
sende çok tatlısın canım
ayyyy nazan hamilemiii gerçektenmiiii oleeeeeeyyy ben okuyunca bi an şaka zannettim yani böyle böyle olmuştur diye hayal kuruyor aslı sandım
Herkese selam...
Aslı benden önce davranmış Nazan hamileymiş kutlama yapıyoruz hamile listemiz çoğalıyor :))))
sağol cnm ALLAH razı olsun cnm.. kaçıncı cüzleri okuyabilceksen rakamı belirtirmisin.cnm. ona göre not alayım da dağıtcağım kişlerle aynı denk gelmesin..Allah kabul eder inşallah canımmm bana da 2 cüzz ver bende seve seve okurummm
nAZAN gelmiyor ya böyle daha da umut bağlıyor insana.. şu an kana gittiğine falan inanıyorum ben.. hatta vajinal muayeneden korkuyordu şimdi heyecanla oluyordur falan diye düşünüyorum inşAllah da hayal ettiğimizgibi olur..
binbirgece canım ben cüz alamam çünkü gerçekten yavaş okuyorum ama senin transfer gününe yasin okurum.. dualar okurum.. sen zamanını bildirirsin.. burcumm dua okuyalım demiş onlar hangi duaları derlerse onlarıda okurum Allah kısmet ederse.. inşAllah çok çok iyi güzel olucak.. sen ne işi gücü düşünüyorsun boşveeeerr sal herşeyi.. eşinlede ayrı kalıcaksın diye üzülme.. özlersiniz daha iyi.. iş ki sen ankarada kimde kalıcaksın..
Gamzecim sen hangi cüzlerşi okumamı istersen haber et bana okuyayımmm :)
Özlemmmmmm mesaj kutun doluuuu boşalt çabukkkkkkk çok önemli bişe dicem çok gizli kızlar duymasınn
Çiğdemm sen içime doğuyo aSLI VE Burcu demişsinnnn bu arada böle şeler malum olurmu dünde sormuştum ama cevap alamadımanammmmm çok sevindiiimmmm yaaa, abdala malum olur bu demek heralde
uyudum uyandım rüyamda hamile gördüm,
uyudum uyandım hemen en son sayfaya gittim veeee gerçek olmuşşş
Nazancııımmm duy sesimizi sevincimizi Allah hayırlı etsin inşallah sorunsuz sağlıkla kucağına da alacaksın bebişinii..
Sırada Aslı veya Burcu var gibime geliyor hahahhh kahinlik yapayım azcık içime öyle doğuyor nedense
Ayyy çokkk sevindiiimm yaa, herkesin göbüşü şişsin herkesin bizim yaşadıklarımızı yaşasınn
Tümay da demişki Özlem ve Burcu bu demek oluyoki sırada Burcu varrrrEVet özlem içime doğuyor sırada sen yada Burcu var öyle hissediyorum....
sağol cnm ALLAH razı olsun cnm.. kaçıncı cüzleri okuyabilceksen rakamı belirtirmisin.cnm. ona göre not alayım da dağıtcağım kişlerle aynı denk gelmesin..
olsun cnm düşünmen bile yeter kalbinde geçen önemli .. hepinizden ALLAH RAZI olsun.. hepimizin dualrını ALLAH kabul etsin inşallah
heheyytttt kıskanırım bakkkk bende istiyoruummm Aslııııı
Çiğdemm sen içime doğuyo aSLI VE Burcu demişsinnnn bu arada böle şeler malum olurmu dünde sormuştum ama cevap alamadım
Tümay da demişki Özlem ve Burcu bu demek oluyoki sırada Burcu varrrrsüper hesap yaparımmm
Canımm ben bütün cüzleri okurum önemli değil sen söle ben okurummm
gönlümden benimde burcu ve aslı geçiyor hani nazan hesaplamıştı ya iki kişi gebe kalıyor bir aya falan dediydi hatırlıyor musunuz?..
Aslı cıımmmmmm böyle alenen ne dedin özlemmee gizli gizli..
kızma yavrum yaa valla gözümden kaçmış atladığım sayfalarda olabilir
dün gece nazanı gördüm işte birlikte bebek seviyoduk bizde doğursak fln dediko gördüğüm arkadaşıma yazdım şimdi o da doğurursa rüyam tamamıyla çıkmış olacak..
arada oluyo böyle herzaaman dile getirmem ama 1-2 defa daha başıma geldi içime doğupta veya rüyamda görüpte doğru çıktığı olduğu.. ama hamilelikte karşılaştım öncesinde yoktu yani böyle bişi..
umutlandırmıyım seni şimdi canım beniimmmm ama dualarımla seninleee
idrar yolu enfeksiyonu içinde manurol şase var 1 bardak ılık suya dök iç benimde çok başıma gelir, ilaç içmem deersen de maydonozu kaynat onun suyunu iç oda faydalı..
ben çok açıımmmm kalkar kalmaz buraya geldim gidiyimde bişiler yiyim sonra da cuma vaktini değerlendiriyim gelirim yine öpüldünüzzz
bak Özlem sen takktın bugün bana nie hayal kuruyum beeee gerçek gerçek anacımmmm hadi darısı başına
en yakın zaman da seninde haberini alırız inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
EVet özlem içime doğuyor sırada sen yada Burcu var öyle hissediyorum....
ya neden kıskanıyosunki şimdi Çiidooooo
Özlemle aramızda çok önemli bi mevzu var çözmeye çalışıyozdaaa o işte
gönlümden benimde burcu ve aslı geçiyor hani nazan hesaplamıştı ya iki kişi gebe kalıyor bir aya falan dediydi hatırlıyor musunuz?..
Aslı cıımmmmmm böyle alenen ne dedin özlemmee gizli gizli..
ozamn bi zahmet şu mesaj kutunu boşaltttttttttttttttttttttttt mesaj yollayamıyorum sinir oldum bakkkkkamiiiin inşallah canım hepimiz aynı anda hamile kalalım hatta
ayyy çok heyecanlandım anaaam yoksa ben bu ay hamile kalacakmıyım
evet çok önemli bi mevzu söyleyemeyiz çözmeye çalışıyoruz
çok gizli söyleyemeyiz
aslıı gitmedim uzun süre yazmayınca beni atıyo site ben burdayım
ozamn bi zahmet şu mesaj kutunu boşaltttttttttttttttttttttttt mesaj yollayamıyorum sinir oldum bakkkkk
Çiğdemm sen içime doğuyo aSLI VE Burcu demişsinnnn bu arada böle şeler malum olurmu dünde sormuştum ama cevap alamadım
Tümay da demişki Özlem ve Burcu bu demek oluyoki sırada Burcu varrrrsüper hesap yaparımmm
Canımm ben bütün cüzleri okurum önemli değil sen söle ben okurummm
EVet özlem içime doğuyor sırada sen yada Burcu var öyle hissediyorum....
Ben sıramı Aslı, özlem, tümay ve seda'ya veriyorum artık uslu uslu dövüşmeden aranızda anlaşın emi akıllım????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?