Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sende çok tatlısın canım

ayyyy nazan hamilemiii gerçektenmiiii oleeeeeeyyy ben okuyunca bi an şaka zannettim yani böyle böyle olmuştur diye hayal kuruyor aslı sandım

bak Özlem sen takktın bugün bana nie hayal kuruyum beeee gerçek gerçek anacımmmm hadi darısı başına
en yakın zaman da seninde haberini alırız inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Gamzecim sen hangi cüzlerşi okumamı istersen haber et bana okuyayımmm :)
Özlemmmmmm mesaj kutun doluuuu boşalt çabukkkkkkk çok önemli bişe dicem çok gizli kızlar duymasınn

anammmmm çok sevindiiimmmm yaaa, abdala malum olur bu demek heralde
uyudum uyandım rüyamda hamile gördüm,
uyudum uyandım hemen en son sayfaya gittim veeee gerçek olmuşşş
Nazancııımmm duy sesimizi sevincimizi Allah hayırlı etsin inşallah sorunsuz sağlıkla kucağına da alacaksın bebişinii..

Sırada Aslı veya Burcu var gibime geliyor hahahhh kahinlik yapayım azcık içime öyle doğuyor nedense

Ayyy çokkk sevindiiimm yaa, herkesin göbüşü şişsin herkesin bizim yaşadıklarımızı yaşasınn

Allah kabul eder inşallah canımmm bana da 2 cüzz ver bende seve seve okurummm
sağol cnm ALLAH razı olsun cnm.. kaçıncı cüzleri okuyabilceksen rakamı belirtirmisin.cnm. ona göre not alayım da dağıtcağım kişlerle aynı denk gelmesin..

olsun cnm düşünmen bile yeter kalbinde geçen önemli .. hepinizden ALLAH RAZI olsun.. hepimizin dualrını ALLAH kabul etsin inşallah

Çiğdemm sen içime doğuyo aSLI VE Burcu demişsinnnn bu arada böle şeler malum olurmu dünde sormuştum ama cevap alamadım

EVet özlem içime doğuyor sırada sen yada Burcu var öyle hissediyorum....
Tümay da demişki Özlem ve Burcu bu demek oluyoki sırada Burcu varrrr süper hesap yaparımmm

Canımm ben bütün cüzleri okurum önemli değil sen söle ben okurummm

gönlümden benimde burcu ve aslı geçiyor hani nazan hesaplamıştı ya iki kişi gebe kalıyor bir aya falan dediydi hatırlıyor musunuz?..

Aslı cıımmmmmm böyle alenen ne dedin özlemmee gizli gizli..

kızma yavrum yaa valla gözümden kaçmış atladığım sayfalarda olabilir
dün gece nazanı gördüm işte birlikte bebek seviyoduk bizde doğursak fln dedik o gördüğüm arkadaşıma yazdım şimdi o da doğurursa rüyam tamamıyla çıkmış olacak..
arada oluyo böyle herzaaman dile getirmem ama 1-2 defa daha başıma geldi içime doğupta veya rüyamda görüpte doğru çıktığı olduğu.. ama hamilelikte karşılaştım öncesinde yoktu yani böyle bişi..
umutlandırmıyım seni şimdi canım beniimmmm ama dualarımla seninleee

idrar yolu enfeksiyonu içinde manurol şase var 1 bardak ılık suya dök iç benimde çok başıma gelir, ilaç içmem deersen de maydonozu kaynat onun suyunu iç oda faydalı..

ben çok açıımmmm kalkar kalmaz buraya geldim gidiyimde bişiler yiyim sonra da cuma vaktini değerlendiriyim gelirim yine öpüldünüzzz

gönlümden benimde burcu ve aslı geçiyor hani nazan hesaplamıştı ya iki kişi gebe kalıyor bir aya falan dediydi hatırlıyor musunuz?..

ayyyy inşallah Bedriyecimmm canımm benim ağzından bal akıyo ballll
diyemedimki mesaj kutusu dolu hanımefendinin şimdi de çıktı içimde kaldı söleyemedimde hep Çiğdemin yüzündennn merak etti onun yüzünden söleyemedimmm hani şu tatlı olduğumuz konu varya onunla alakalı

hadi bakalım hayırlısı Çiğdem ciimmmm canım benimmmm
Ya ilaç imek istemiyorum şimdi yumurtlama dönemimdeyim ya değerlendirmek lazıımmm doğal olanları denicem artık ama çok fenayım Çiğdem yaaa ağrı ve yanma varrrr (((
Hadi siz karnınızı doyurun bakalım afiyet olsunnn canımm
Dualarında bizide unutmaaaa

bak Özlem sen takktın bugün bana nie hayal kuruyum beeee gerçek gerçek anacımmmm hadi darısı başına
en yakın zaman da seninde haberini alırız inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

amiiiin inşallah canım hepimiz aynı anda hamile kalalım hatta

ayyy çok heyecanlandım anaaam yoksa ben bu ay hamile kalacakmıyım

ya neden kıskanıyosunki şimdi Çiidooooo
Özlemle aramızda çok önemli bi mevzu var çözmeye çalışıyozdaaa o işte

evet çok önemli bi mevzu söyleyemeyiz çözmeye çalışıyoruz

çok gizli söyleyemeyiz

aslıı gitmedim uzun süre yazmayınca beni atıyo site ben burdayım

ozamn bi zahmet şu mesaj kutunu boşaltttttttttttttttttttttttt mesaj yollayamıyorum sinir oldum bakkkkk

Ben sıramı Aslı, özlem, tümay ve seda'ya veriyorum artık uslu uslu dövüşmeden aranızda anlaşın emi akıllım????

Ben sıramı Aslı, özlem, tümay ve seda'ya veriyorum artık uslu uslu dövüşmeden aranızda anlaşın emi akıllım????

aaaaa olmaz asla kabul edemem kuzum sıra sende herkesin içinden sen geçiyosun bu ay sende bize sürpriz yap bakalımmm ne güzel olurrrrr ama az kaldı BİRİZİM seninde güzel haberlerini alıcaz inşallahhhh sonrada döktürecez burda

Burcu sıra senindi ama Nazan atak yapıp hepinizi solladı :)))Kızlar nezaman kafaya takmayınca adet günü hesaplamayınca oluyor bu iş.Ne kadar stres o kadar gecikiyor
Örnek;Nazan
Buket
Yasemin

Kızlar maşallah size iki dakkaligina gittim yine kaynatmissiniz bir şutu Yasemin'e de haber verim dediydim onunla konuştuk cok sevindi bu arada burcu sıra senin pesine de aslı benim içimden de böyle geviyor hadi hayırlısı olsun ya bu ayy bitmeden bir Hamiş daha görelim aslı calisiyon di mı derslerine:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…