- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.381
Kızlar maşallah size iki dakkaligina gittim yine kaynatmissiniz bir şutu Yasemin'e de haber verim dediydim onunla konuştuk cok sevindi bu arada burcu sıra senin pesine de aslı benim içimden de böyle geviyor hadi hayırlısı olsun ya bu ayy bitmeden bir Hamiş daha görelim aslı calisiyon di mı derslerine:))
Nazooooooooooooooooo hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hemde kan testi bile yaptırmış değeri 602 çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Binbirgece Gamze canım çok sevindim umutsuz olmak ne yapacağını bilmemek çok kötü inşallah iyi sonuçlar alırsın senin içinde seviniriz burda.Canım istersen 3.cüzüde ben alır okurum...
Sanada iyi gece ozlemcim zaten sunun sırasında sabaha ne kaldiki öğreniriz artikin
Aleykum selam Didem masallAh hamarat hatım bu saatte nerden aklına geldi kurabiye yapmak afiyet olsun ellerine saglık cnm
Evey bedişim nazan'ı bekledim gelmedi bende çıktım, özlem yazmış evinde interneti yok sanırım diye, neyse affettim :)))
Didemcim ellerine sağlık :)))
Günaydın canlarımmmmmmm
Bugün güne inşallah Nazan'ın hamile haberiyle başlarız, hayırlı güzel cumalar, Allah doğru yoldan ayırmasın
Günaydın kızlar herkese, cumamız mübarek olsun edilen dualar kabul olsun hayırlı haberler alalım inşallah..
Rüyamda şirketten aynı anda hamile olduğumuz arkadaşımı gördüm o doğurmuş güya yanına gitmişim diyorum ki benimki tembel çıktı gelemedi daha falan diyoruz ama çok tatlı bi bebekti maşallah acaip bir pusetin içinde duruyodu.. Asıl bombası nazanda orda 2 miz birlikte seviyoruz ayy bizimkilerde bi doğsa fln diyoruz :)))
Aman allahım çok heyecanlandım, genelde unuturum rüyalarımı bunu unutmamak için çok uğraştım valla hemen geldim)
İnşallah hayırlı bir haber alırız..
Günayyddıınnnnn... güzelll güüüppgüzelll insanlarla güüüpggüzell bir gün olsun inşAllah.Nazan ı beklemeye devam ediyoruz.. iyikide evinde neti yokmuş yoksa nazan neden yazmadın hemen diye başına ekşiicektik inan..
mesudeemmm, burcummm, duamnurumm dün gece için kusura bakmayın yazarken uykya dalmışım resmenn sonrada sessizce yatağıma gittim..
tümay ve burcu dualarınızı okudum. Allah inşAllah kabul eder ve hayırlı tez vakitlerde yüzünüzü güldürür inşAllah.
maşaAllah sende pek hamartsın haa.. hepiniz hamaratsınız kızlar siz yaa..bu kruabiyeleri görmüştüm ben görünüş olarak aynı gerçekten tadı inşAllah güzeldir. Afiyet bal olsun.. bide şeker.. bide vitamin.. bidee neşe.. bide huzur..
ellerine sağlık canım çok güzel gözüküyorlar afiyetler olsun.. Kurabiyeyi çok sertleşmeden almak lazım çünkü dışarıda da sertleşiyor kıvamını buluyor canımm bende ilk yaptığı m zamanlarda pişmemiş yumuşak der pişme süresinden daha uzun süre pişirirdim dışarı çıkıncada taş gibi olurdu
Canımm ikizim günaydınn inşallah güzel haberler alırız bu kız test yapmadıysa vay haline biz burada heyecanla beklerken.
Canım hayırlara çıksın inşallah Nazan'ın güzel haberini alıcaz sana malum oldu galiba.. Hadii ama nerede bu kızz :18:
Sana da günaydın Öğretmenimmm
Burcuuu sana bişe sorucam hani dün sen benim kasık ağrıma tuvalette sıkıntı varmı die sormuştunya ben dün akşamdan beri işerken zorlanıyorum nasıl yanıyo anlatamam sadece çiş yaparkende değil dururkende inanılmaz yanma varrağrı taaa bacağıma vuruyo napıcam ben???:18::18::18::18:
Merhaba kızlar nasılsınız. ben nasip kısmet olursa mayıs ayında GEN ART de pgt yaptırıcam.. tüp bebek yöntemiyle olan bir testmiş çok heycanlıyım kızlar... ayrıca sitresliyimm. yumurta toplama olayından çok korkuyorumm..
umarım herşey yolunda olur ... 15 gün ankarada kalıcam bir yandan eşimden ayrılacağım için üzülüyorum.. ayrıca iş yerinde işler çok ama sağolsunlar izin verdiler. bir yandan aklım işlerde .. kafam karman çorman .. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..
adım hatice 26 yaşındayım eskişehirde yaşıyorum 2010 yılında evlendik eylül ayında çouk düşünmeye başladık 2. ayımda kimyasal gebelik yaşadım sonra smear sonucu hücresel değişiklikler çıktı ara verdim. bu ay smearı yeniledik ve temiz çıktı allaha hamdolsun. tekrar düşünmeye başladık artık.bat 26 nisan ama bu aydan pek umudum yok ovulasyon dönemini smear ile uğraşarak geçirdik ama kısmet benim hikayem de böyle işte.
Burcu sıra senindi ama Nazan atak yapıp hepinizi solladı :)))Kızlar nezaman kafaya takmayınca adet günü hesaplamayınca oluyor bu iş.Ne kadar stres o kadar gecikiyor
Örnek;Nazan
Buket
Yasemin
ayyyy hadi bakalım hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin inşalahhh
Ewewt hocam derslerime çalışıyorum azimle kararlıklıkla
Yasoyu bende aradım meşgudü kesin seninle konuşuyodu neyse Bukete de ben haber verdimmmdayanamadımmm
ohhhhhhhhh MAŞALLAH nazannnnnnnnnnnnnnnnnnnn bak dedik sana dimi kuzucum güzel haberler almışsın çok şükür RABBİM kucağına almayıda nasib etsin.........:)Nazooooooooooooooooo hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Tamamm tatlım 4 ve 5.cüzleri okurum okuyunca da haber ederim sana :)şimdiden Allah kabul etsin inşallahhh
tmyomr canım sen 3. cüzü istersen sen okuyabilirsin
ecrincimm sende iki cüz okurum dedin 4.ve 5. i cüzleri de istersen sen okuyabilirisn..
hepinizden çok teşekkür ederimm. çok duygulandırdınız.. kendimi yalnız hissetmiyorum artık arkamda tanımadığım halde benim için dua eden arkadaşlarım var... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn.
hepinizden ALLAH razı olsun..
Amin insallah cnm aferin sana çalışkan ogrencim:))) haha bende buketi aradım mesguldu o arada seninle konuşuyormuş bmak sen dü tevafuka bende yaso ya dondüm ohh buketlede konuştum burcu zaten burda cigdemde yoksa onlarida arardım :)))
Tamamm tatlım 4 ve 5.cüzleri okurum okuyunca da haber ederim sana :)şimdiden Allah kabul etsin inşallahhh
çok çalışkanımdır
valla Yaso beni bi aradı o sıra kuzenle konuşuyodum aradm meşgul şimdi de kuran okuyomuş döncem ben sana dedi
Hayatumuttur cnm hoş geldin nasılsın nerelerdesin bakim
Binbirgece sende hosgeldin tatlim baska topuklarda goruyodum seni son zamanlarda bizleri unuttun sandim burayida hoşlana cnm insallah hakkında hayırlısı olur cnm Rabbim dualarımızı kabul buyursun insallah
Didem cnm o nasil kurabiye öyle ya tarif ver bakim nasil bisi merak ettim 3 saat bekletmiş seni.
Kizlar ben aciktim ya ne yesek ki cnm birsey istemiyo ama acim
Atarini seveyim senin.bende yedimde aklım basıma geldi.simdi iyiyim şükür.inşallah midem duzelecekGaribim buketin sesi bile gitmiş yata yata kiyamam ama yasonun sesi masallAh cıvıl çocuksu beni bile coşturdu ama biraz fazla kafasını şisirdim kizcagazin lavobaya gitmese bırakacağım yoktu kusura bakma yasom ya sesin iyi geliyor bana nedense Allah kabul etsin insallah bir ara senin kafanı da sisirmek isterim aslicim:)))
Neyse ben hidim artık ya ac karnımı foyurayim biraz temizlik yapım iki gündür saldim kendimi iyi bakim kendinize fazla konuşmayın sayfaları doldurmayın kendinizi sıkmayın akıllı olun uleyn delirtmeyin beni atarli hamişim ben:))
Binbirgece sende hosgeldin tatlim baska topuklarda goruyodum seni son zamanlarda bizleri unuttun sandim burayida hoşlana cnm insallah hakkında hayırlısı olur cnm Rabbim dualarımızı kabul buyursun insallah
Didem cnm o nasil kurabiye öyle ya tarif ver bakim nasil bisi merak ettim 3 saat bekletmiş seni.
Hatice hoşgeldin aramıza akşam seni listeye eklerim, dua listesinde olmak istersen onuda yaz, gel sık sık :))adım hatice 26 yaşındayım eskişehirde yaşıyorum 2010 yılında evlendik eylül ayında çouk düşünmeye başladık 2. ayımda kimyasal gebelik yaşadım sonra smear sonucu hücresel değişiklikler çıktı ara verdim. bu ay smearı yeniledik ve temiz çıktı allaha hamdolsun. tekrar düşünmeye başladık artık.bat 26 nisan ama bu aydan pek umudum yok ovulasyon dönemini smear ile uğraşarak geçirdik ama kısmet benim hikayem de böyle işte.
ayşeeee eve geçtin mi kızzzz? Sağlığım nasıl ağrın var mı???hosbulduk canim cok sükür iyiyim ise gitmeden bi gireyim dedim nazani bekliyormusuz. hadi Insaallah güzel sonuclar verir bize
bence nazan ise gitmedi positif gördü kana gitti isyerindende izin aldi geziyor;)
aaaaa olmaz asla kabul edemem kuzum sıra sende herkesin içinden sen geçiyosun bu ay sende bize sürpriz yap bakalımmm ne güzel olurrrrrama az kaldı BİRİZİM seninde güzel haberlerini alıcaz inşallahhhh sonrada döktürecez burda
Burcu sıra senindi ama Nazan atak yapıp hepinizi solladı :)))Kızlar nezaman kafaya takmayınca adet günü hesaplamayınca oluyor bu iş.Ne kadar stres o kadar gecikiyor
Örnek;Nazan
Buket
Yasemin
Ben sıramı Aslı, özlem, tümay ve seda'ya veriyorum artık uslu uslu dövüşmeden aranızda anlaşın emi akıllım????
özür dilerim canım yaaa erkendi sana göre ama napim dayanmadımmmBugün sabah(bana göre sabah cogu insana göre öğlen:))aslının telefonunun acı cigliklariyla uyandım:))bana nazanin hamile olduğunu söylemek icin aramış. O zamandan beri telefonla uğraşıyorum.anaaaaaaaaaaaaam nazaaaaaaaaaaan essek kafalisiiiiiiiiin:)senle bı konuşmamız vardı.gedikliler olayi hani.neyse acmiycam .üzüldüğümüze üzüldüm.cok tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.hadi artık siradakiiiiiiiiiiii:)
Garibim buketin sesi bile gitmiş yata yata kiyamam ama yasonun sesi masallAh cıvıl çocuksu beni bile coşturdu ama biraz fazla kafasını şisirdim kizcagazin lavobaya gitmese bırakacağım yoktu kusura bakma yasom ya sesin iyi geliyor bana nedense Allah kabul etsin insallah bir ara senin kafanı da sisirmek isterim aslicim:)))
Neyse ben hidim artık ya ac karnımı foyurayim biraz temizlik yapım iki gündür saldim kendimi iyi bakim kendinize fazla konuşmayın sayfaları doldurmayın kendinizi sıkmayın akıllı olun uleyn delirtmeyin beni atarli hamişim ben:))
Ben sıramı Aslı, özlem, tümay ve seda'ya veriyorum artık uslu uslu dövüşmeden aranızda anlaşın emi akıllım????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?