Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyyy hadi bakalım hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin inşalahhh
Ewewt hocam derslerime çalışıyorum azimle kararlıklıkla
Yasoyu bende aradım meşgudü kesin seninle konuşuyodu neyse Bukete de ben haber verdimmm dayanamadımmm

her kim buraya biri için yada kendi içinn hamileyimm yazıyosaa inanın tüylerim diken diken oluyo nazancım çok sewindim cnm gözün aydın rabbim tamamına sağlıkla erdirsin inşallahh cnmmm hayırlı olsunn :)))

Binbirgece Gamze canım çok sevindim umutsuz olmak ne yapacağını bilmemek çok kötü inşallah iyi sonuçlar alırsın senin içinde seviniriz burda.Canım istersen 3.cüzüde ben alır okurum...

tmyomr canım sen 3. cüzü istersen sen okuyabilirsin

ecrincimm sende iki cüz okurum dedin 4.ve 5. i cüzleri de istersen sen okuyabilirisn..

hepinizden çok teşekkür ederimm. çok duygulandırdınız.. kendimi yalnız hissetmiyorum artık arkamda tanımadığım halde benim için dua eden arkadaşlarım var... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn.

hepinizden ALLAH razı olsun..

Sanada iyi gece ozlemcim zaten sunun sırasında sabaha ne kaldiki öğreniriz artikin

Aleykum selam Didem masallAh hamarat hatım bu saatte nerden aklına geldi kurabiye yapmak afiyet olsun ellerine saglık cnm

tatlım hamurun en az 3 saat dolapta beklemesi gerekiyormuş sabahta geç kalkarım taş olur yuvarlayamam dedim naapiiim ancak oldu ama başardım

sağol tatlımmmmmmmmm

rabbim hayra çevirsin tatlım daha var kız bebişin doğmasına biraz daha bekle gerçi benim 4 ay var ahh geçmiyo bu günler diyip dolaşıyorum seni düşünemiyorum gerçekten

sağol tatlım ya imkan olsada herkese yollasam tereddüt ettim söylemeye aslında hamişlerin canı çekmemiştir inş

valla az daha tekrar koysammı diyip koyuyordum bende de yapmadım son anda tuttum kendimi tam 10 dakka yetiyo gerçekten bide fındık koydum içine güzel olduuuu

tatlım bencede enfeksiyon olabilir tek kullanımlık antibiyotikler çözüyo rahatlatıyo gerçekten en kısa zamanda git bi doktora idrar ver bencede

tatlım ya rabbim yardımcın olsun inş korkmamaya çalış çabucak atlat inşallah bir dahada yaşatmasın rabbim

aramıza hoş geldinnnnnnnnnnnnn bu topik uğurlu gelir inş çabucak göbüşün bebiş dolar inş

yuppiiiiiiiiiiii:119::119::119::119::118::118::124::118::124::124:
rabbim tamamına erdirsin inş kutlamaya geç kaldım biraz ama

Burcu sıra senindi ama Nazan atak yapıp hepinizi solladı :)))Kızlar nezaman kafaya takmayınca adet günü hesaplamayınca oluyor bu iş.Ne kadar stres o kadar gecikiyor
Örnek;Nazan
Buket
Yasemin

bide bennnnnnnnnnn gerçi benim şükür rabbim aratmadı ama süpriz oldu hiç ayarlamadık doktor kolay kolay hamile kalamzsın dediği ay hemde
bende çok söylemiştim çokta katılıyorum rabbime tam teslimiyet kontrolü ona bırakmak gerekiyor ya o ol dediğinde kim engel olabilirki zaten

valla başkada unuttuğum cvp yazmadığım halini sormadığım varsa affola nasılsınız kızlar bu gün güzek bir haberle başladık güne ne güzel

Amin insallah cnm aferin sana çalışkan ogrencim:))) haha bende buketi aradım mesguldu o arada seninle konuşuyormuş bmak sen dü tevafuka bende yaso ya dondüm ohh buketlede konuştum burcu zaten burda cigdemde yoksa onlarida arardım :)))

Bugün sabah(bana göre sabah cogu insana göre öğlen:))aslının telefonunun acı cigliklariyla uyandım:))bana nazanin hamile olduğunu söylemek icin aramış. O zamandan beri telefonla uğraşıyorum.anaaaaaaaaaaaaam nazaaaaaaaaaaan essek kafalisiiiiiiiiin:)senle bı konuşmamız vardı.gedikliler olayi hani.neyse acmiycam .üzüldüğümüze üzüldüm.cok tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.hadi artık siradakiiiiiiiiiiii:)

selam kızlarrrrrrrrrr hayırlı cumalar herkese..................
ohhhhhhhhh MAŞALLAH nazannnnnnnnnnnnnnnnnnnn bak dedik sana dimi kuzucum güzel haberler almışsın çok şükür RABBİM kucağına almayıda nasib etsin.........:)

Tamamm tatlım 4 ve 5.cüzleri okurum okuyunca da haber ederim sana :)şimdiden Allah kabul etsin inşallahhh

çok çalışkanımdır
valla Yaso beni bi aradı o sıra kuzenle konuşuyodum aradm meşgul şimdi de kuran okuyomuş döncem ben sana dedi

Hayatumuttur cnm hoş geldin nasılsın nerelerdesin bakim

Binbirgece sende hosgeldin tatlim baska topuklarda goruyodum seni son zamanlarda bizleri unuttun sandim burayida hoşlana cnm insallah hakkında hayırlısı olur cnm Rabbim dualarımızı kabul buyursun insallah

Didem cnm o nasil kurabiye öyle ya tarif ver bakim nasil bisi merak ettim 3 saat bekletmiş seni.

Kizlar ben aciktim ya ne yesek ki cnm birsey istemiyo ama acim

Garibim buketin sesi bile gitmiş yata yata kiyamam ama yasonun sesi masallAh cıvıl çocuksu beni bile coşturdu ama biraz fazla kafasını şisirdim kizcagazin lavobaya gitmese bırakacağım yoktu kusura bakma yasom ya sesin iyi geliyor bana nedense Allah kabul etsin insallah bir ara senin kafanı da sisirmek isterim aslicim:)))
Neyse ben hidim artık ya ac karnımı foyurayim biraz temizlik yapım iki gündür saldim kendimi iyi bakim kendinize fazla konuşmayın sayfaları doldurmayın kendinizi sıkmayın akıllı olun uleyn delirtmeyin beni atarli hamişim ben:))

Atarini seveyim senin.bende yedimde aklım basıma geldi.simdi iyiyim şükür.inşallah midem duzelecek

hemmen vereyim tatlım öneririm kızlar çok güzel oluyo gerçekten vakti olan denesin ben pastanede yemiştim kilosu 20 liraydı ya acaba dedim nasıl yapıyolarki nette araştırdım bu gibi geldi yaptım gerçekten güzel oluyo browni tadında dışı kıtır içi yumuşak oluyo

225 grm bitter çikolata(çok acı sevmiyorsanız b..m marketlerindekini alın kızlar b ile başlıyo o bende tam ideal ben öyle yaptım)
2 büyük boy yumurta
60 gr tereyağı
yarım su bardağından biraz fazla şeker
2 su bardağı un
1 ç.k kabartma tozu
1 paket vanilya
1 tutam tuz
üzeri için:
pudra şekeri, şeker
yapılışı:
bitter çikolatayla tereyağını benmari usulü eritip bir kenara ılınması için alıyoruz
o arada şeker ve yumurtayı ayrı bir kapta çırpıyoruz (iyice köpürtün)
karışıma erişiş çikolatayıda ekleyip 1-2 dakka daha karıştırıyoruz
kurularıda eleyerek karışıma ilave edip sadece karışana kadar karıştırıyoruz (mikser zorlayabilir tahta kaşık en iyisi)

tarif bu tatlım kekten biraz yoğun bir kıvamı oluyo sakın daha fazla un eklemeyin üstünü streçleyip 3 saat dolapta beklettim işte isterseniz bir gecede bekletin ama o zaman çok katılaşıyo
çabuk çabuk şekil veriyoruz elde ondan sonra ama küçük olsun mümkün olduğunca çünkü pişerken yayılıyo cevizden biraz küçük iyi

sonra çnce şekere sonra pudra şekerine bulayıp aralıklı yağlı tepsiye dizdim biraz bastırıp
170 derecede 10 dakika yetiyo çıkınca çiğ gibi gözüküyo ama hemen alın fırından yere koyun üstünü örtmeyin bir saat beklesin dışı kıtır içi yumuşak oluyo
(valla tüm püf noktalarını yazmaya çalıştım kızlar şimdiden yapanlara afiyet olsun mesudecim sanada)

Hatice hoşgeldin aramıza akşam seni listeye eklerim, dua listesinde olmak istersen onuda yaz, gel sık sık :))

hosbulduk canim cok sükür iyiyim ise gitmeden bi gireyim dedim nazani bekliyormusuz. hadi Insaallah güzel sonuclar verir bize
bence nazan ise gitmedi positif gördü kana gitti isyerindende izin aldi geziyor;)
ayşeeee eve geçtin mi kızzzz? Sağlığım nasıl ağrın var mı???

Burcu sıra senindi ama Nazan atak yapıp hepinizi solladı :)))Kızlar nezaman kafaya takmayınca adet günü hesaplamayınca oluyor bu iş.Ne kadar stres o kadar gecikiyor
Örnek;Nazan
Buket
Yasemin

Hayır lütfen ben sizden büyüğüm burda benim sözüm geçer siz bir teşrif edinde ben arkanızdan gelirim, nisan ayının 1. Nazan, peki 2 kim???? Sorarım a dostlar, 2 kim, kim, kim kim :))))))

özür dilerim canım yaaa erkendi sana göre ama napim dayanmadımmm

aynen öle sesi uykulu uykulu sanki aralarda da uyudu gibi her zamn ara canımm konuşuruz ne kafa şişirmesi olurmu öyle şeyyy :)

ayy çok sevindim belliydi zaten reglinin gecikmesinden değeri de süpperr çıkmış maşallahhh ayy ne güzel teker teker alıyoruz güzel haberleri daha da gelecek inşallahhh

Ben sıramı Aslı, özlem, tümay ve seda'ya veriyorum artık uslu uslu dövüşmeden aranızda anlaşın emi akıllım????

yok ikizim sen benden önce gebe kalıcan ya da benimle aynı zamanda dedim sana ben bunu. Benim yaz ortalarında ancak o da tutarsa tutmazsa o da yok. O zamana kadar burada gebe kalmayan kalmaz ben assolistim en son çıkıcam sahneye

Benim yukarı kattaki odaya çıkıp ders kitaplarını düzenlemem lazım son kitaplarda geldi kayıt ettim gönderdim oraya baya karışık koliler falan dolaplara yerleştireyim edeyim nisan sonu kitap dağıtıcam kur değişecek öğrencilerin. Gelirim işim biitnce 1 saate kadar zaten sonra küütphanede öğrenci işçi yok mecbur inicem.

ranana cım evet haklısın PGT yi araştırıyordum hep getirileri neler nerde yaptırabilirim aklım hep ondanydı ama arada geldimde buraya yaseminin hamile olduğunu öğrendim. ama bakıyorum göremiyorum şimdi onu bilginiz varmı...

ecrincim 4. ve 5 . cüzleri yazdım ozaman tatlım sana ALLAH kabul etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…