Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sev anacim sev atarimida sev beni de sev bebişimide sev bende seni ve küçük minnakını seveyim ohh iyi yaptım kuzum afiyet seker olsun ben hala burdayim bı arkadasımızın daha hamişlik haberini aldım gidemedim kaldım ama bı son mesaj gidiyorum artık

Didemim sagol tatlim zahmet verdik malzeme bol tabi guzel olur simdi çıkıyorum ama bı ara alırım tesekkur ettim

Kiz aslı ilahi anacim numara mı bıraktın ki arım o kadar evliya değilim ki numaranı bulim illa söylemem lazım numaranı ver diye bak sana neler ediyom ben dur hele

Yeni birisi gelmiş Hatice miydi hoş gelmiş sefalar getirmiş Rabbim onunda dualarını kabul etsin insallah

Benden bu kadar aksama kadar yokum beklemeyin ama özleyin anacim arada kulaklarımı çinlatabilirsiniz:)))
Öpüldünüz byyyy

anamm Nazanın mutlu haberi gelmiş canlar çook sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bütün canların başına inşallah...

aaa ama nereye gidiyosun daha karpuz keseceyydikk..:))

canım 0541 ... .. .. hadi bakalım bul ve ara beni

aynen mesude uğraştırıyo ama sonuç iyi
bende gideyimde evciğimi toplayayım azıcık çok pasaklı oldum zaten offf offf cuma vakti geçsin diyordum geçti artık k.i.b kızlar
inş nice hamiş haberlerine

Haha ha benim arkamda da gözlerim var kimin ne yaptığını nerde olduğunu bilirim öyle kk da rahatım özgürüm sanmayın heran karşınıza çıkabilirim ona göre ben arkadaşlarını herdaim takip ederim cnm

Yasemin'e doktor yatış verdi fazla olamıyor arada girip bakıyor okuyor ama cok iyi masallAh Rabbim daha da iyi etsin insallah neyse çıktım donra görüşürüz tatlim

iiiyim mesudecim sen nasılsın cnmm ... ben dün yengemin annesi hastanede yatıyodu onu ziyarete gittim gitmişken başka bi doktora da gözükiyim dedim sıra aldım gözüktüm belki cinsiyetini de gösterir içimde biraz rahatlar sağlığıyla ilgili çok şükür mutlu çıktım .. allaha binlerce şükür her şey yolunda yüzde 70 kıza benziyo dedi ama göstermedi yine .. hamdolsunn iyimişş :))

Hayatumuttur cnm yengenin annesine de cok gecmisler olsun iyi yapmissin iyi olmana sevindim şimdilik iyiyim cok şükür açlıktan ölmezsem tabi:))

Buketim cnm ac karnına karpuz gitmez Biliyo musun siz yiyin ben gelince size pasta kesicem nazanin şerefine :))

Asli Kiz Allah seni davul gibi Hamiş etsin e mı o ne bicim numara al benimki de bu 507.....? Cocuk kandiriyon sende di mı:))

Bu sefer beni kimse tutamaz siz bile tutamazsınız yıldızlar tutamaz gittim ben

mesude ismi mi unuttun :))) git ye hemen tosuncuk doysunnn...

CNNNTER][/CENTER]
mesude ismi mi unuttun :))) git ye hemen tosuncuk doysunnn...

olur mü hiç tatlim unutmadimda diger Gamze de vursaydı yani(binbinrgece) karışıklık olmasın dedim kimin küçük kimin büyük olduğunu unuttum öyle rumuzlarinizi yaziverdim ikinizinde kusura bakma tatlim bak duamnura da isim vermiyorum burcular iki tane karıştırırım diye ayrıntılı takilamiyirum ki ben telden herkese birden toplu yazıyorum ama sen unutmuşsun benim tosinin degil kızım var hehe tmm gidiyorum

ayyyy Mesude nie kandırıyım ayolll numaranın hepsini de yazamamya napim
Ewettt Allah beni hamiş etsinnnn bak senin numaranın arkasını getirip arıyacam şimdi

canım hayırlı olsun inşallah başarılı bir tedavi olur ve bebişin gelir....
aşk olsun aslıcım beğenmezmiyim bi ara herkes kayboldu ondan öyle yazdım

kızlaaar geçen gün facebooktanda ekleyelim diyordunuz burcu ve aslı sizimiydiniz yoksa aklımda kalmamış beni de eklemek isterseniz bende sizi memnuniyetle ekleyebilirim.
kızlarla ekleştik özlemcim kızların listesinde varım eklemek istersen
ayyyyyyyy oleyyyyyyy oleyyyyy yuppiiii yuppiiiii nasıl sevindim anlatamam okadar yğugundumki giremedim ama meraktan çatladım daha alıntı yapacaktım ama nazanı duyunca hemen yazdım çok sevindim ya İnşallah sağlıkla kucağına alır bu topik ne kadar uğurlu maşallah hepinize darısı bizlere olsun....

bu arada bugün doktordan geldim aşılamam pazar günü yapılacak allahtan hayırlsını diliyorum rabbim yüzümüzü güldürsün

Ben geldimmmmmm
Nazannnnnnnnnnn sen nerdesin nasil topikte olmazsun yaaa misafirler simdi gitti, yenileri gelmeden gireyim dedim.
Son dakika haberleri neler kizlar???
Ayyy mesudem canim senle konuşurken cisim araya girdi, sonrada teyzemler gelmisti,onlar hepsi yanima dolunca birdaha firsatim olmadi
Asli nerelerde asli, o hala dr a gitmedimi yoksaaaaa

ay hadi hayırlısı..kevser suresini oku aşılama sırasında 7 kere..bizde sana dua edelim

Tatlim kaymaklimmm ohh hosgeldin, bu ne icin cuz dagitiyorsun hayirdur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…