- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.401
Sev anacim sev atarimida sev beni de sev bebişimide sev bende seni ve küçük minnakını seveyim ohh iyi yaptım kuzum afiyet seker olsun ben hala burdayim bı arkadasımızın daha hamişlik haberini aldım gidemedim kaldım ama bı son mesaj gidiyorum artık
Didemim sagol tatlim zahmet verdik malzeme bol tabi guzel olur simdi çıkıyorum ama bı ara alırım tesekkur ettim
Kiz aslı ilahi anacim numara mı bıraktın ki arım o kadar evliya değilim ki numaranı bulim illa söylemem lazım numaranı ver diye bak sana neler ediyom ben dur hele
Yeni birisi gelmiş Hatice miydi hoş gelmiş sefalar getirmiş Rabbim onunda dualarını kabul etsin insallah
Benden bu kadar aksama kadar yokum beklemeyin ama özleyin anacim arada kulaklarımı çinlatabilirsiniz:)))
Öpüldünüz byyyy
Sev anacim sev atarimida sev beni de sev bebişimide sev bende seni ve küçük minnakını seveyim ohh iyi yaptım kuzum afiyet seker olsun ben hala burdayim bı arkadasımızın daha hamişlik haberini aldım gidemedim kaldım ama bı son mesaj gidiyorum artık
Didemim sagol tatlim zahmet verdik malzeme bol tabi guzel olur simdi çıkıyorum ama bı ara alırım tesekkur ettim
Kiz aslı ilahi anacim numara mı bıraktın ki arım o kadar evliya değilim ki numaranı bulim illa söylemem lazım numaranı ver diye bak sana neler ediyom ben dur hele
Yeni birisi gelmiş Hatice miydi hoş gelmiş sefalar getirmiş Rabbim onunda dualarını kabul etsin insallah
Benden bu kadar aksama kadar yokum beklemeyin ama özleyin anacim arada kulaklarımı çinlatabilirsiniz:)))
Öpüldünüz byyyy
ranana cım evet haklısın PGT yi araştırıyordum hep getirileri neler nerde yaptırabilirim aklım hep ondanydı ama arada geldimde buraya yaseminin hamile olduğunu öğrendim. ama bakıyorum göremiyorum şimdi onu bilginiz varmı...
ecrincim 4. ve 5 . cüzleri yazdım ozaman tatlım sana ALLAH kabul etsin inşallah...
Hayatumuttur cnm yengenin annesine de cok gecmisler olsun iyi yapmissin iyi olmana sevindim şimdilik iyiyim cok şükür açlıktan ölmezsem tabi:))
Buketim cnm ac karnına karpuz gitmez Biliyo musun siz yiyin ben gelince size pasta kesicem nazanin şerefine :))
Asli Kiz Allah seni davul gibi Hamiş etsin e mı o ne bicim numara al benimki de bu 507.....? Cocuk kandiriyon sende di mı:))
Bu sefer beni kimse tutamaz siz bile tutamazsınız yıldızlar tutamaz gittim ben
mesude ismi mi unuttun :))) git ye hemen tosuncuk doysunnn...
Hayatumuttur cnm yengenin annesine de cok gecmisler olsun iyi yapmissin iyi olmana sevindim şimdilik iyiyim cok şükür açlıktan ölmezsem tabi:))
Buketim cnm ac karnına karpuz gitmez Biliyo musun siz yiyin ben gelince size pasta kesicem nazanin şerefine :))
Asli Kiz Allah seni davul gibi Hamiş etsin e mı o ne bicim numara al benimki de bu 507.....? Cocuk kandiriyon sende di mı:))
Bu sefer beni kimse tutamaz siz bile tutamazsınız yıldızlar tutamaz gittim ben
sen bittinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne oldu niye tehdit ettin buketi ben anlamadım
canım hayırlı olsun inşallah başarılı bir tedavi olur ve bebişin gelir....Merhaba kızlar nasılsınız. ben nasip kısmet olursa mayıs ayında GEN ART de pgt yaptırıcam.. tüp bebek yöntemiyle olan bir testmiş çok heycanlıyım kızlar... ayrıca sitresliyimm. yumurta toplama olayından çok korkuyorumm..
umarım herşey yolunda olur ... 15 gün ankarada kalıcam bir yandan eşimden ayrılacağım için üzülüyorum.. ayrıca iş yerinde işler çok ama sağolsunlar izin verdiler. bir yandan aklım işlerde .. kafam karman çorman .. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..
aşk olsun aslıcım beğenmezmiyim bi ara herkes kayboldu ondan öyle yazdım
kızlarla ekleştik özlemcim kızların listesinde varım eklemek istersenkızlaaar geçen gün facebooktanda ekleyelim diyordunuz burcu ve aslı sizimiydiniz yoksa aklımda kalmamış beni de eklemek isterseniz bende sizi memnuniyetle ekleyebilirim.
ayyyyyyyy oleyyyyyyy oleyyyyy yuppiiii yuppiiiii nasıl sevindim anlatamam okadar yğugundumki giremedim ama meraktan çatladım daha alıntı yapacaktım ama nazanı duyunca hemen yazdımNazooooooooooooooooo hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hemde kan testi bile yaptırmış değeri 602 çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sen bittinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne oldu niye tehdit ettin buketi ben anlamadım
o biliyoooo ne yaptığınııı ama soracam ben onaaaa
canım hayırlı olsun inşallah başarılı bir tedavi olur ve bebişin gelir....
kızlarla ekleştik özlemcim kızların listesinde varım eklemek istersen
ayyyyyyyy oleyyyyyyy oleyyyyy yuppiiii yuppiiiii nasıl sevindim anlatamam okadar yğugundumki giremedim ama meraktan çatladım daha alıntı yapacaktım ama nazanı duyunca hemen yazdımçok sevindim ya İnşallah sağlıkla kucağına alır bu topik ne kadar uğurlu maşallah hepinize darısı bizlere olsun....
bu arada bugün doktordan geldim aşılamam pazar günü yapılacak allahtan hayırlsını diliyorum rabbim yüzümüzü güldürsün
ranana cım evet haklısın PGT yi araştırıyordum hep getirileri neler nerde yaptırabilirim aklım hep ondanydı ama arada geldimde buraya yaseminin hamile olduğunu öğrendim. ama bakıyorum göremiyorum şimdi onu bilginiz varmı...
ecrincim 4. ve 5 . cüzleri yazdım ozaman tatlım sana ALLAH kabul etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?