- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.441
tatlım benim bildiğim kadarıyla akıntı abdst bozmuyor ama abdestten önce çamaşırını değiştirirsen yinede iyi olur..bilerek ve isteyerekte yapılan bişi diil..nettede yazıyor ..ben ped kullanmıyorum tavsiyede etmiyorum canım sağlık açısından..
valla tatlım bi ara bende ped kullandım ve kaşıntıdan duramıyodum süreklide idrar yolu iltihabı oluyodum dr ped kullanma ve bol su iç dedi pamuklu iç çamaşırı kullan ve sık sık değiştir dedi canım o yüzden söyledim..ben ped kullanıyorum ve kullanmak da zorundayım..çamaşır değiştirmekle başedilecek bir durum değil çünkü..ped olayında da bi ara parfümlülerin azizliğine uğradım artık kullandığım belli bir marka var ona devam ediyorum..günde iki üç değiştirdiğim oluyor..yoksa içime sinmiyor..bende aynı şeyi tampon için düşünüyorum..çok sağlıksız mış gibime geliyor..
valla tatlım bi ara bende ped kullandım ve kaşıntıdan duramıyodum süreklide idrar yolu iltihabı oluyodum dr ped kullanma ve bol su iç dedi pamuklu iç çamaşırı kullan ve sık sık değiştir dedi canım o yüzden söyledim..
kızlar selamlar.yarına işlerim çooooooook. söylemiştim ya adet oldum benim adetim dun akşam bitdi 1 gün gördüm adet .neden böyle oldu ya görümcem normal deyil diyor.birde dua okuyan kardeşlerim allah azı olsun hepinizden..
normalde evlenmeden önce 1 hafta.evlendikden sonra 3 gun ara kanamalarda oluyordu.ama şimdi 1 gün .gitdikce azalıyor korkuyorum menopoza girmeyimnormalde kaç gün oluyordun..??
normalde evlenmeden önce 1 hafta.evlendikden sonra 3 gun ara kanamalarda oluyordu.ama şimdi 1 gün .gitdikce azalıyor korkuyorum menopoza girmeyim
döngünün kısalmas normal ama adet için aynı şeyi söyleyemiycem çünkü bilemem..ama bence bi doktora git..yoksa sende evlendi evleneli doktora gitmeyenlerden misin??normalde evlenmeden önce 1 hafta.evlendikden sonra 3 gun ara kanamalarda oluyordu.ama şimdi 1 gün .gitdikce azalıyor korkuyorum menopoza girmeyim
Günaydınnnnnnn, herkese mutlu cumartesiler olsun inşallah arkadaşlarım dostlarım canlarım...
Dün gelemedim işlerim tahmin ettiğiğ zamanda bitmedi, akşamda annemlere yemeğe gittik gece 12 de eve döndük.
şimdi uyandım hemen çamaşırları 30 dk lık programa attım siyah renkleri, 5 dk sonra çıkacaklar makinadan, hemen onları asıp bakırköydeki koskocaman pazara gideceğim, eşim bugün çalışıyor bende değerlendirim bari dedim, tahminen 3 saat filan o pazarda olurum çünkü çok büyük bilenler bilir.
Gelince inşallah bir mani çıkmazsa 2-3 günlük geçmişi okuyacağım hala okuymadım...
Allaha emanet olun, tesbihleriniz de çekiliyor Allahım kabul etsin inşallah
kızlar ben tesbıhlerı adetten sonra yapcam ınsallah
biliyorum canım ama içime sinmiyor işte kabul olmayacak gibi geliyor. Herşeyiyle tam olsun istiyorum okuduğum zaman şüphe kalmasın içimde kendim için değil başkası için okuyorum sonuçta aman okyayım gitsin diyemiyırum tabi ki regliyken okuyanlar öyle demiyordur ama rahat olmuyorum yarın başkıcam herkesi bitiricem inşallah..
Canım çok sağol tesbih tutan ellerin bebek tutsun İnşallah..
benim eşimde bilmiyor benden de kim olur bilmem ama istekli olursa benim yerime olursa bende onun yerine okurum çünkü reglim bitince başlamayı düşünüyorum ben meryeme. Ne güzel rahim filmini halletmişsin bende bir tek ondan korkuyorum aşılama tüp bile o kadar korkutmuyor gözümü. İnşallah istediğin gibi bir dr bulursun aslında çokta irdelememek lazım işin içine kadın hastalıkları girince diğer bölümler gibi olmuyor daha fazla ilgi ve bilgilendirme istiyoruz anlayış istiyoruz elbette. Ben kaç dr değiştirdim bundan memnunum bakalım.
arkadaşlar duanızı okudum tesbihlerinizi çektim Allah kabul etsin
yukarıda da yazmıştım ama farketmemişsin heralde sen adet olduğunda ben adet değilsem senin yerine meryem suresini okuyabilirim
Allah razı olsun Rabb im sana da hayırlı kolay doğum nasip etsin
arkadaslar o kadar kotuyum ki anlatamam esim bugun sperm testi verdi sonuc ileri hiz %1 olmus cok umutsuzum, bugunden basliyorum takviyeler uygulamaya sevgimelegim sen esine bal muz ceviz karisimi verdigini soylemistin her birinden ne kadar koymustun canim, bide nohut ve keciboynuzu kurlerine baslicam , esim dr aramis o da spermactin diye bi ilac demis yarin onu da alacak esim . arkadaslar ayni anda bu kadar sey yapmanin bi zarari olmaz dimi? ama napim 2 sene dile kolay beni yalniz kader arkadaslarim anlar , tavsiyelerinizi bekliyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?