Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben ped kullanıyorum ve kullanmak da zorundayım..çamaşır değiştirmekle başedilecek bir durum değil çünkü..ped olayında da bi ara parfümlülerin azizliğine uğradım artık kullandığım belli bir marka var ona devam ediyorum..günde iki üç değiştirdiğim oluyor..yoksa içime sinmiyor..bende aynı şeyi tampon için düşünüyorum..çok sağlıksız mış gibime geliyor..

valla tatlım bi ara bende ped kullandım ve kaşıntıdan duramıyodum süreklide idrar yolu iltihabı oluyodum dr ped kullanma ve bol su iç dedi pamuklu iç çamaşırı kullan ve sık sık değiştir dedi canım o yüzden söyledim..

Son düzenleme:

anladım ben senin söylediğini..o durumu bende yaşadım..ama pedin markasını değiştirince son buldu.. evet o pedler yapıyor..benim alerjim var...bi ara parfümlülerini kullanıyordum..kaşıntıdan öldüm..hem kaşınıyorum hem mantar kremi sürüyorum..sonra aklıma çocuk bezi reklamları geldi..bizim bi tanıdık kremli çocuk bezi kullanmış bebeğine..pişikten mahvolmuştu bebek..sonradan aklına gelmişki krem yapabilir.. bende buradan dank etti..pedi bıraktım kaşıntı bitti.,..ama şimdiki markada bi problem yok..

kızlar selamlar.yarına işlerim çooooooook. söylemiştim ya adet oldum benim adetim dun akşam bitdi 1 gün gördüm adet .neden böyle oldu ya görümcem normal deyil diyor.birde dua okuyan kardeşlerim allah azı olsun hepinizden..

normalde evlenmeden önce 1 hafta.evlendikden sonra 3 gun ara kanamalarda oluyordu.ama şimdi 1 gün .gitdikce azalıyor korkuyorum menopoza girmeyim
döngünün kısalmas normal ama adet için aynı şeyi söyleyemiycem çünkü bilemem..ama bence bi doktora git..yoksa sende evlendi evleneli doktora gitmeyenlerden misin??

Günaydınnnnnnn, herkese mutlu cumartesiler olsun inşallah arkadaşlarım dostlarım canlarım...
Dün gelemedim işlerim tahmin ettiğiğ zamanda bitmedi, akşamda annemlere yemeğe gittik gece 12 de eve döndük.
şimdi uyandım hemen çamaşırları 30 dk lık programa attım siyah renkleri, 5 dk sonra çıkacaklar makinadan, hemen onları asıp bakırköydeki koskocaman pazara gideceğim, eşim bugün çalışıyor bende değerlendirim bari dedim, tahminen 3 saat filan o pazarda olurum çünkü çok büyük bilenler bilir.
Gelince inşallah bir mani çıkmazsa 2-3 günlük geçmişi okuyacağım hala okuymadım...
Allaha emanet olun, tesbihleriniz de çekiliyor Allahım kabul etsin inşallah

günaydın enerjiye bak yaa ben tek başıma gezmeyi hiç sevmem sabahda kalkıp öyle pazara falan da gitmem ama isterdim böyle olabilmek, şöyle bi el becerim olsun bişeyler üreteyim isterdim sana kolay gelsin.

Merhaba canımm.. Bende dün yoğun değildim ama müdürlüğe yardım ettim. Akşamda arkadaşımlı buluştum oturduk muhabbet ettik eşimi ektim yani bazen kız kıza takılmak lazım eşimde anlayışlıdır sağolsun. Kendisi der zaten bana görüş arkadaşlarınla plan yapun falan diye. Bende sabah kalktım. Bugün evlilik yıldönümümüz 5 senemiz bitiyor. Kahvaltıya gittik oradan pazarımıza gittik ev için. Pastamızı aldık evimize geldik daha akşam için hazırlanıcam şimdi evi bir hemen silip sürüreyim de duş alıcam kuaföre gidicem akşam yemeğe gidicez özeneyim biraz kendime dimi. İnşallah tesbihleri yarın oturucam kaldığım yerden başlayıup bitiricem regl bitti gibi. Uuzn sürdü bu sefer. Bugün vaktim olamayacak yarın bitiricem inşallahh.

arkadaslar o kadar kotuyum ki anlatamam esim bugun sperm testi verdi sonuc ileri hiz %1 olmus cok umutsuzum, bugunden basliyorum takviyeler uygulamaya sevgimelegim sen esine bal muz ceviz karisimi verdigini soylemistin her birinden ne kadar koymustun canim, bide nohut ve keciboynuzu kurlerine baslicam , esim dr aramis o da spermactin diye bi ilac demis yarin onu da alacak esim . arkadaslar ayni anda bu kadar sey yapmanin bi zarari olmaz dimi? ama napim 2 sene dile kolay beni yalniz kader arkadaslarim anlar , tavsiyelerinizi bekliyorum:26:

yukarıda da yazmıştım ama farketmemişsin heralde sen adet olduğunda ben adet değilsem senin yerine meryem suresini okuyabilirim

arkadaşlar duanızı okudum tesbihlerinizi çektim Allah kabul etsin

Allah razı olsun Rabb im sana da hayırlı kolay doğum nasip etsin

yukarıda da yazmıştım ama farketmemişsin heralde sen adet olduğunda ben adet değilsem senin yerine meryem suresini okuyabilirim

Allah razı olsun Rabb im sana da hayırlı kolay doğum nasip etsin

çok sevinirim canım benimm.. Allah razı olsunn. Yaa benim regl bitmişti bugün artık çok açık kahverengi akıntı geliyordu o da sonunda gelir hep zaten neyse ben duş aldım temizlendim ama akıntı geldiği için öyle, günlük ped koydum eşimle yemeğe gittik yıldönümümzdü geldim lavaboya girdim ki yine kan gelmiş günlük pedi doldurmış yanii anlamadım ki ben birşey. Yarın bir hafta olacak niye bu kadar uzun sürdü ben bilmiyorum tam biterse inşallah o zaman başlıcam meryeme şimdi muallaktayım bir de daha kızların tesbihlerini bitiricem ama yarın yaparım onu regliyken de oluyormuş yaa.. Daha da beklemeyeyim. Sonra meryeme başlar, regl olunca sana derim güzelim sende okuyacaksan bende o günlerde senin yerine okurumm..

Bence hepsini yapmanın bir zararı olmaz ama eşin rahatsız olabilir, bunalabilir, baskı altında hissedebilir kendini bu kadar şeyi aynı anda yaparsan. Dr ilaç adı vermiş onu mutlaka al. Keçi boynuzu kürünü de yap bilmiyorsan tarif ederim. Mesele bir hafta keçiboynuzu, öbür hafta bal-muz-ceviz olabilir dönüşümlü yanii.. Böyle atıştırmalık gibi verirsin yer aslında keçiboynuzu küründe de birşey yok bir bardak içecek yatmadan aynı anda da yapabilir ama rahatsız olmazsa. Derdi veren Allah dermanını da verir inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…