- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.421
CNNNTER][/CENTER]
olur mü hiç tatlim unutmadimda diger Gamze de vursaydı yani(binbinrgece) karışıklık olmasın dedim kimin küçük kimin büyük olduğunu unuttum öyle rumuzlarinizi yaziverdim ikinizinde kusura bakma tatlim bak duamnura da isim vermiyorum burcular iki tane karıştırırım diye ayrıntılı takilamiyirum ki ben telden herkese birden toplu yazıyorum ama sen unutmuşsun benim tosinin degil kızım var hehe tmm gidiyorum
Bak bide bilmiyomuş numarası yapıyo sırf bişe yapmayım diede hamileliğini öne sürüyoooohyırdır noolduuu??
bende anlamadım???
ayy ben naapmışım...ne biliyorum anlamadım ki..masum masum yatıyom burda midem bulanıyo zaten..naapmışım ne oldu de bakiiimm hele
Ben geldimmmmmm
Nazannnnnnnnnnn sen nerdesin nasil topikte olmazsun yaaa misafirler simdi gitti, yenileri gelmeden gireyim dedim.
Son dakika haberleri neler kizlar???
Ayyy mesudem canim senle konuşurken cisim araya girdi, sonrada teyzemler gelmisti,onlar hepsi yanima dolunca birdaha firsatim olmadi
Asli nerelerde asli, o hala dr a gitmedimi yoksaaaaa
ayyyy Mesude nie kandırıyım ayolll numaranın hepsini de yazamamya napim
Ewettt Allah beni hamiş etsinnnnbak senin numaranın arkasını getirip arıyacam şimdi
Bak bide bilmiyomuş numarası yapıyo sırf bişe yapmayım diede hamileliğini öne sürüyoooointikamım çok acı olacakkkk
Ben burdayımmmmmmmmmmmmmmm yoooooo gitmedimmm henüzzzz kendi kendimi tedavi ediyorummm bolca su içiyorummm iyileşmek için doğal yöntemmmşaka bi yana kocama dedim ben fenayım gel al beni hastaneye götürrrr tabi iş çıkışı al dedim oda ne dese beğenirsin akşam maç var maçtan sonra giderizzzz sonra bende düşündüm ewet maçtan daha önemli ne olabilirkiii maçtan sonra giderizzz
mesudecim ben kıza da erkeğe de tosun diyorum öle alıştım yiğenim war kız tosunum die sewiyorum abim beni tosunum diye sewiyo alışkanlık :)) biliyorum kız olduğunu cnm betül rana :)))
ya mesude bu aslı ne diiyo böööle..annamadım gitti...kendi kendine kızmış bana bide intikam alacakmış...hıh o önce bi çişini yapsı da sonra bi anlatsın bakjiim..ne oldu.. mesude seniin bi fikrin var mı??
ahh bu erkekler ne denir ki yani maçı birazcık izlemese ölür mü. Benim eşim neyse ki maç izlemez numunelik zaten benim ki yaasen ısrar et gidin canım maçtan sonra saat kaç olur dr nasıl bulacaskınız.
sen neden mesudeye soruyosunki suç ortağınmı yoksaaaaya mesude bu aslı ne diiyo böööle..annamadım gitti...kendi kendine kızmış bana bide intikam alacakmış...hıh o önce bi çişini yapsı da sonra bi anlatsın bakjiim..ne oldu.. mesude seniin bi fikrin var mı??
Anladım cnm bak şincik uyandırdın beni yaismini bile Biliyo :))
Kiz Asli alemsin sen erkeklere göre öyle tabi gs macı olsa ben dogum sancısı çeksem hatun git bı tarafda doğur onceden hastane mı vardı Der kesin bu kadar iste
Ya buketim bende bilemedim ki şincik kedin kocasına kızmış sınırını senden çıkarıyor hayırdır insallah derdi ne ola ki bı söylemedi gitti bittin dıyor baskada birsey demiyo:))))) zaten ben hamileyim biraz alıklık var bende cozemedim
Asliii Allah senin iyiligini versin emi demek mactan sonraaferin suyunu ic bari heh
Mesudemmm ohhh afiyet sifa olsun canimin ici, seninde sesin muhabbetin cok sicak ve candan kuşum
Sedacim Allah kolaylik versin yaaa yine birsuru isin var, bide sabah erken uyanacaksin rabbim guc kuvvet versin inşallah
Tesekkur ederim cnm ya valla senin vermiş oldugun o enerji ile aslının numarasını 6. Hissimiz buldum birazda onun kafasını şişirdim şimdide rahat rahat oturuyorum karnımda yok Allah'a şükür bizim kociş gelecek evde yemek de yok hepsini sildim supurdum yedim ohh yarasın :)))
sen neden mesudeye soruyosunki suç ortağınmı yoksaaaahem yaparım ben çişimi ağlaya ağlaya da olsa yapıyom kalmıyo içimde
kızımmm gs maçı olsa sancım tutsa doğuma gitmem ben maçın bitmesini beklerimmm sende öyle yap tabiii
yooooooooooo hiçte bilem kocama neyim kızmadımmmmm bennnn sizde sıkışınca hemen ben hamileyim dionuzz ohhh ne ala iyiymiş bu kurtuluş yoluuu
sen neden mesudeye soruyosunki suç ortağınmı yoksaaaahem yaparım ben çişimi ağlaya ağlaya da olsa yapıyom kalmıyo içimde
kızımmm gs maçı olsa sancım tutsa doğuma gitmem ben maçın bitmesini beklerimmm sende öyle yap tabiii
yooooooooooo hiçte bilem kocama neyim kızmadımmmmm bennnn sizde sıkışınca hemen ben hamileyim dionuzz ohhh ne ala iyiymiş bu kurtuluş yoluuu
ben senin o 6. hissinin nasıl olduğunu kimin olduğunu biliyorum ama neseeee
yazık kocana be kalk ona da yemek yap olmazki ama koca aç bırakılmazzz
Asliii Allah senin iyiligini versin emi demek mactan sonraaferin suyunu ic bari heh
Mesudemmm ohhh afiyet sifa olsun canimin ici, seninde sesin muhabbetin cok sicak ve candan kuşum
Sedacim Allah kolaylik versin yaaa yine birsuru isin var, bide sabah erken uyanacaksin rabbim guc kuvvet versin inşallah
He zaten bende oylyapiyom kocişlere oturup mac izliyom ama dogum yaparken iyi sarar mac ha bı bakmissin aradan bizimki de sıvışmiş ahh ahh nerde o günler o kadar kolay pirtlatamam ki ben
Valla öyle aslicim I'sine gelirse hamişiz bız bilmeyiz bız anlamayız görmeyiz duymayız sucumuz yok yane
Kiz kimin macı var bu arada gs mı yoksa benim kociste kaçırmaz bu macı
canım hayırlı olsun inşallah başarılı bir tedavi olur ve bebişin gelir....
kızlarla ekleştik özlemcim kızların listesinde varım eklemek istersen
ayyyyyyyy oleyyyyyyy oleyyyyy yuppiiii yuppiiiii nasıl sevindim anlatamam okadar yğugundumki giremedim ama meraktan çatladım daha alıntı yapacaktım ama nazanı duyunca hemen yazdımçok sevindim ya İnşallah sağlıkla kucağına alır bu topik ne kadar uğurlu maşallah hepinize darısı bizlere olsun....
bu arada bugün doktordan geldim aşılamam pazar günü yapılacak allahtan hayırlsını diliyorum rabbim yüzümüzü güldürsün
Bak bide bilmiyomuş numarası yapıyo sırf bişe yapmayım diede hamileliğini öne sürüyoooointikamım çok acı olacakkkk
Ben burdayımmmmmmmmmmmmmmm yoooooo gitmedimmm henüzzzz kendi kendimi tedavi ediyorummm bolca su içiyorummm iyileşmek için doğal yöntemmmşaka bi yana kocama dedim ben fenayım gel al beni hastaneye götürrrr tabi iş çıkışı al dedim oda ne dese beğenirsin akşam maç var maçtan sonra giderizzzz sonra bende düşündüm ewet maçtan daha önemli ne olabilirkiii maçtan sonra giderizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?