Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

mesudecim ben kıza da erkeğe de tosun diyorum öle alıştım yiğenim war kız tosunum die sewiyorum abim beni tosunum diye sewiyo alışkanlık :)) biliyorum kız olduğunu cnm betül rana :)))

hyırdır noolduuu??

bende anlamadım???

ayy ben naapmışım...ne biliyorum anlamadım ki..masum masum yatıyom burda midem bulanıyo zaten..naapmışım ne oldu de bakiiimm hele
Bak bide bilmiyomuş numarası yapıyo sırf bişe yapmayım diede hamileliğini öne sürüyoooo intikamım çok acı olacakkkk

Ben burdayımmmmmmmmmmmmmmm yoooooo gitmedimmm henüzzzz kendi kendimi tedavi ediyorummm bolca su içiyorummm iyileşmek için doğal yöntemmm şaka bi yana kocama dedim ben fenayım gel al beni hastaneye götürrrr tabi iş çıkışı al dedim oda ne dese beğenirsin akşam maç var maçtan sonra giderizzzz sonra bende düşündüm ewet maçtan daha önemli ne olabilirkiii maçtan sonra giderizzz

ayyyy Mesude nie kandırıyım ayolll numaranın hepsini de yazamamya napim
Ewettt Allah beni hamiş etsinnnn bak senin numaranın arkasını getirip arıyacam şimdi

Oooo sen tahmin edip bulana kadar ben ettim aradım bile seni haha:))

Yasom hosgeldin valla çişine dua et sen elimden ve dilimden kurtardı seni valla senin sesin öyle iyi geldi ki canlandım kırk yil acmisim gibi yemek yedim ilk defa böyle istahla yemek yediğimi gördüm tesekkur ederim hayatım

Ana buket ve Asli arasında kan davası çıktı :)))

Bircanim amin insallah yüzün güler hafi Hayirli haberler alırsın insallah cnm

ben geldimm. Of azcık yukarı kattaki kitapları toparladım daha iş var çarşamba günü artık p.tesi izinliyim salı 23 nisan resmi tatil zaten ohh yarın gidiyorum İstanbul'a. Evde de işim var ortalığı toplarım bir siler süpürürüm derli toplu bırakayım evimi sonra çanta hazırlıcam birkaç günün duaları var kaç gündür alışverişti ütüydü kendimi yatağa atıyorum onları okurum sonra duş alırım falan işte ancak yarın çok erken çıkıcaz yola annem öğlende bekler bizi sürpriz yapıcaz

Nazannnnnnn masallah Allah seni nazarlardan korusun canim benim, inşallah saglikli ve kolay bir hamilelik gecirirsin, rabbim tamamina erdirsin inşallah, hamişlik takvimini yapar yapmaz seni alt kattaki listeye indirecegim inşallah

ahh bu erkekler ne denir ki yani maçı birazcık izlemese ölür mü. Benim eşim neyse ki maç izlemez numunelik zaten benim ki yaa sen ısrar et gidin canım maçtan sonra saat kaç olur dr nasıl bulacaskınız.

ya mesude bu aslı ne diiyo böööle..annamadım gitti...kendi kendine kızmış bana bide intikam alacakmış...hıh o önce bi çişini yapsı da sonra bi anlatsın bakjiim..ne oldu.. mesude seniin bi fikrin var mı??

mesudecim ben kıza da erkeğe de tosun diyorum öle alıştım yiğenim war kız tosunum die sewiyorum abim beni tosunum diye sewiyo alışkanlık :)) biliyorum kız olduğunu cnm betül rana :)))

Anladım cnm bak şincik uyandırdın beni ya ismini bile Biliyo :))

Kiz Asli alemsin sen erkeklere göre öyle tabi gs macı olsa ben dogum sancısı çeksem hatun git bı tarafda doğur onceden hastane mı vardı Der kesin bu kadar iste

Asliii Allah senin iyiligini versin emi demek mactan sonra aferin suyunu ic bari heh
Mesudemmm ohhh afiyet sifa olsun canimin ici, seninde sesin muhabbetin cok sicak ve candan kuşum
Sedacim Allah kolaylik versin yaaa yine birsuru isin var, bide sabah erken uyanacaksin rabbim guc kuvvet versin inşallah

Ya buketim bende bilemedim ki şincik kedin kocasına kızmış sınırını senden çıkarıyor hayırdır insallah derdi ne ola ki bı söylemedi gitti bittin dıyor baskada birsey demiyo:))))) zaten ben hamileyim biraz alıklık var bende cozemedim

ahh bu erkekler ne denir ki yani maçı birazcık izlemese ölür mü. Benim eşim neyse ki maç izlemez numunelik zaten benim ki yaa sen ısrar et gidin canım maçtan sonra saat kaç olur dr nasıl bulacaskınız.

Seda maç kaçarmı hiçççç bende gitmemki zaten biz ailecek fenayız maç durumlarında kaçırmayız annem kız kardeşim dahil oturur izlerizzzz hatta bunu Yasemin çok iyi bilirr
Bu saate kadar durmuşum nolacak sankiii akşam giderimmmm

sen neden mesudeye soruyosunki suç ortağınmı yoksaaaa hem yaparım ben çişimi ağlaya ağlaya da olsa yapıyom kalmıyo içimde

kızımmm gs maçı olsa sancım tutsa doğuma gitmem ben maçın bitmesini beklerimmm sende öyle yap tabiii

yooooooooooo hiçte bilem kocama neyim kızmadımmmmm bennnn sizde sıkışınca hemen ben hamileyim dionuzz ohhh ne ala iyiymiş bu kurtuluş yoluuu

Tesekkur ederim cnm ya valla senin vermiş oldugun o enerji ile aslının numarasını 6. Hissimiz buldum birazda onun kafasını şişirdim şimdide rahat rahat oturuyorum karnımda yok Allah'a şükür bizim kociş gelecek evde yemek de yok hepsini sildim supurdum yedim ohh yarasın :)))

Anammm buket ve ozlemden uzak duruyorum, patlamaya hazir bir bomba var galiba ikisi arasinda
Mesudeeeeee ayyy cok güldüm kiiiizz, demek hamileler alık oluyor ayy cok hoş bende alikim ozaman
Ooooo aslilarin mac tutkusu hicbiseyle kiyaslanmaz, ben bikere mac esnasinda aradim cok yakindan bilirim onlarin heyecanini

ben senin o 6. hissinin nasıl olduğunu kimin olduğunu biliyorum ama neseeee
yazık kocana be kalk ona da yemek yap olmazki ama koca aç bırakılmazzz

He zaten bende oylyapiyom kocişlere oturup mac izliyom ama dogum yaparken iyi sarar mac ha bı bakmissin aradan bizimki de sıvışmiş ahh ahh nerde o günler o kadar kolay pirtlatamam ki ben

Valla öyle aslicim I'sine gelirse hamişiz bız bilmeyiz bız anlamayız görmeyiz duymayız sucumuz yok yane
Kiz kimin macı var bu arada gs mı yoksa benim kociste kaçırmaz bu macı

evet başımız sıkışınca hamileye bağlıyoruz anacım..ama sen niye öle dedin annamadım..sonuçta o an topikte o var diye sordum ben..bu arada sistit çok kötüdür bilirim.valla benim kocamda götürmezdi ne yalan söyliyim...bwenimkide maç olunca robota bağlanıyo...adam ruhunu kaybediyo..sadece maçı görüyoo..

ben senin o 6. hissinin nasıl olduğunu kimin olduğunu biliyorum ama neseeee
yazık kocana be kalk ona da yemek yap olmazki ama koca aç bırakılmazzz

allah allahhh..nolur yavv

[
Sağol canım benim pek bir şey kalmadı yaa el süpürgem var hemen açtığım onunla bir süpürüvericem toz alıcam lavaboları yıkayıveririm ütü falan yok çantayı da hazırlarım hemen öyle iştee evet erken kalıcaz eşimde diyor ki bir küçük yastık alalım sana arka koltuğa geç uyu sen geleceğimize yakın uyandırırım seni diyor yok yaa dedim yalnız mı kalıcan hem ben uyanınca uyuyamam beraber gideriz açarız müziği de açılırız dedim

ayy negüzel olur düşünsene doğmuşşş adınıda Dany koyarsınızzz
canım gs maçı varr 8 de elezığsporla izlersiniz artıkınnn sizde bizdenmişsinizzz
bu arada hamileyim die kaçmalarınıza da bişe diemicemm artıkkk neyse...

ayy hadi hayırlısı olsun canım bence bi daha ki hamilemiz sen olacaksın hadi inşallah

tabi canııım maçtan önemli ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…