- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.441
ben senin o 6. hissinin nasıl olduğunu kimin olduğunu biliyorum ama neseeee
yazık kocana be kalk ona da yemek yap olmazki ama koca aç bırakılmazzz
Seda maç kaçarmı hiççççbende gitmemki zaten biz ailecek fenayız maç durumlarında kaçırmayız annem kız kardeşim dahil oturur izlerizzzz hatta bunu Yasemin çok iyi bilirr
Bu saate kadar durmuşum nolacak sankiii akşam giderimmmm
evet başımız sıkışınca hamileye bağlıyoruz anacım..ama sen niye öle dedin annamadım..sonuçta o an topikte o var diye sordum ben..bu arada sistit çok kötüdür bilirim.valla benim kocamda götürmezdi ne yalan söyliyim...bwenimkide maç olunca robota bağlanıyo...adam ruhunu kaybediyo..sadece maçı görüyoo..
allah allahhh..nolur yavv
hemde çok kötüü hastalığımın adı sistit mi bak yeni öğrendim sağol canımmm
//allah allahhh..nolur yavv// anladın sen onu ama neseee hamilesiniz üzerinize gelemem eeee ben kimin üzerine gidecem o zaman ÖZLEMMMMMMMMMMMMMMMMM NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNN
ayy negüzel olur düşünsene doğmuşşş adınıda Dany koyarsınızzz
canım gs maçı varr 8 de elezığsporlaizlersiniz artıkınnn sizde bizdenmişsinizzz
bu arada hamileyim die kaçmalarınıza da bişe diemicemm artıkkk neyse...
ay hadi hayırlısı..kevser suresini oku aşılama sırasında 7 kere..bizde sana dua edelim
Oooo sen tahmin edip bulana kadar ben ettim aradım bile seni haha:))
Yasom hosgeldin valla çişine dua et sen elimden ve dilimden kurtardı seni valla senin sesin öyle iyi geldi ki canlandım kırk yil acmisim gibi yemek yedim ilk defa böyle istahla yemek yediğimi gördüm tesekkur ederim hayatım
Ana buket ve Asli arasında kan davası çıktı :)))
Bircanim amin insallah yüzün güler hafi Hayirli haberler alırsın insallah cnm
ayy hadi hayırlısı olsun canım bence bi daha ki hamilemiz sen olacaksın hadi inşallah
tabi canııım maçtan önemli ne var
Tabiki çok önmli bişe olsa gideriz de bu durumda bende gitmem zaten Bukhet teşhisi koydu Burcu su iç dediay hayatta işm olmaz benim derbi falan olursa olabilir gerisini skor bakarım sadece eşim de izlemez hele hastaneye gitmem gerekecekte ben maç izlicem asla olmaz. Gs nin ne maçı var kiminle oynuyor. :26: ben Beşiktaşlıyım zaten
senin de canın sağolsun canımmmsenin canın sagolsun.. ne desen haklısın :))
yaaaaaaaaa taktınız benim çiş sorunuma ama herşeyi ona bağlamayınnn ya hamileliğinize bağlıyonuz yada benim çiş sorunuma ama olmazkiii iki hamile arasında kaldımmm Özlemmmmm yetiş kurtar beniiiiValla guzel olurdu ama neyse hadi:)) kiz danyy kim ben tanimiyom onu messi snayder koyarım daha iyi hem benim kızım olacak ne erkek isimleri söylüyon bana ya:)) de de icinde kalmasın şişkinlik yapar gaz yapar tatlım zaten cis sorunun var:)))
Buket bende anlamadım bu Asli bize birsey mı ima etmiye çalışıyor ki sen anladın mı biseyler
Selam kızlar nasılsınız. Emirle hiç iyi değilizoğlum nasıl olduysa grip oldu iki üç gündür onla uğraşıyorum dün baya fena oldu doktoru aradık ilaç ismi verdi surup onu aldık şimdi biraz iyi. O iyi oldu derken emirden de bana geçti bende grip oldum boğazlarm çok kötü yutkunamiyrm. Burnum tıkalı üstüne temizlik yaptım bugün havalandırdm falan emir de şimdilik iyi bakalım inşallah geçer onunki bende ihlamur çorba yaptım onları içtim inşallah iyi gelir. Bize dua edin olur mu oğlum daha küçücuk
canım yarın akşam ve pazar günü uyanır uyanmaz dua edicem sana hakkınızda hayırlısı olur inşallahhh
inşallah sonucunu alınca burda hep beraber kutlamalar yaparızzz
Tabiki çok önmli bişe olsa gideriz de bu durumda bende gitmem zaten Bukhet teşhisi koydu Burcu su iç dedi
lig maçı canım Elazığsporla oynuyooo
senin de canın sağolsun canımmm
yaaaaaaaaa taktınız benim çiş sorunuma ama herşeyi ona bağlamayınnn ya hamileliğinize bağlıyonuz yada benim çiş sorunuma ama olmazkiii iki hamile arasında kaldımmm Özlemmmmm yetiş kurtar beniiii
siz imalarımı anlamış olmalısınız ama neseeeee......... kapatalım bu konuyu daha fazla üzerinize gelmicem hamilesiniz yaaaa
Anammm buket ve ozlemden uzak duruyorum, patlamaya hazir bir bomba var galiba ikisi arasinda
Mesudeeeeee ayyy cok güldüm kiiiizz, demek hamileler alık oluyorayy cok hoş bende alikim ozaman
Ooooo aslilarin mac tutkusu hicbiseyle kiyaslanmaz, ben bikere mac esnasinda aradim cok yakindan bilirim onlarin heyecanini
hemde çok kötüü hastalığımın adı sistit mi bak yeni öğrendim sağol canımmm
//allah allahhh..nolur yavv// anladın sen onu ama neseee hamilesiniz üzerinize gelemem eeee ben kimin üzerine gidecem o zaman ÖZLEMMMMMMMMMMMMMMMMM NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNN
ne uzak duruyon noluyooo ben gayet sakinim neden öyle dedin anlamadııııımmmm
yetttim gariii savulun leeeen uzak durun aslımdan ne oluyo niye geliyonuz üstüne hamile falan dinlemem dağıtırım haaa o na göre
Özlemmm nerdesin sen yawwww bekle bekleee şu hamileler işin kolayını bulmuşlar sıkıştıkları yerde ayyy biz hamileyiz, ayy midemiz bulanıyo ,ayyy alıklarmıydı öle bişe heemen bahaneleri hazır olmazki amaaa
canım Yaso orda yanlış yazmış galibaaa yada hamilelikten yazamamışşş ayyyy valla bunlar hamile kalınca bişeler olduuu biz nasıl olacaz Özlemm merak ediyorummm
işim var bugün sizin hızınıza yetişemiyorum napıyım, ama ben gelir döverim onları seni sıkıştırırlarsa özleme söylerim de yeter korkar onlar.
yasemin kesin yanlış yazmıştır o bana selam vermiyo bu ara, ben hamile kalınca gayet normal oluyom bunlar gibi sapıtmam sen meraklanma canım
tamam canımmm haberdar ederim seniiiyetişir kurtarırsın beni hamilelerin elindennn
Özlem bugün Yasoyla tlf konuşurken seni sordu hastalandımı falan dieeee bende doktora gittiğini söledim son durum ne sahiden kaçırdım bnen galibaaa
Sapıtmazmısınnnnayyyy nasıl güldümmmmmm
yok kız ne doktoru ben doktora falan gitmedim hastada oldum bittide oooo yeniden çalışmaya başladık sözdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?