Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben senin o 6. hissinin nasıl olduğunu kimin olduğunu biliyorum ama neseeee
yazık kocana be kalk ona da yemek yap olmazki ama koca aç bırakılmazzz

Ha ha herkese böyle bı 6. His lazım kuzum niye kızıyosun ki anlamadım bana şa yazık ya sabahtan beridir evde oturuyorum ama ac bırakmam ya zeytin peynir koyarım önüne yer:)))

Yaso Gül Gül iyidir de harbi hamilelere alık diyorlar arada işimize yarıyor bak bı bahanem daha oldu:))) bu arada özlemle degil Asli ile buketin arasında soğuk savaş başladı:)))

ay hayatta işm olmaz benim derbi falan olursa olabilir gerisini skor bakarım sadece eşim de izlemez hele hastaneye gitmem gerekecekte ben maç izlicem asla olmaz. Gs nin ne maçı var kiminle oynuyor. :26: ben Beşiktaşlıyım zaten

hemde çok kötüü hastalığımın adı sistit mi bak yeni öğrendim sağol canımmm
//allah allahhh..nolur yavv// anladın sen onu ama neseee hamilesiniz üzerinize gelemem eeee ben kimin üzerine gidecem o zaman ÖZLEMMMMMMMMMMMMMMMMM NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNN

senin canın sagolsun.. ne desen haklısın :))

Valla guzel olurdu ama neyse hadi:)) kiz danyy kim ben tanimiyom onu messi snayder koyarım daha iyi hem benim kızım olacak ne erkek isimleri söylüyon bana ya:)) de de icinde kalmasın şişkinlik yapar gaz yapar tatlım zaten cis sorunun var:)))

Buket bende anlamadım bu Asli bize birsey mı ima etmiye çalışıyor ki sen anladın mı biseyler

Selam kızlar nasılsınız. Emirle hiç iyi değiliz oğlum nasıl olduysa grip oldu iki üç gündür onla uğraşıyorum dün baya fena oldu doktoru aradık ilaç ismi verdi surup onu aldık şimdi biraz iyi. O iyi oldu derken emirden de bana geçti bende grip oldum boğazlarm çok kötü yutkunamiyrm. Burnum tıkalı üstüne temizlik yaptım bugün havalandırdm falan emir de şimdilik iyi bakalım inşallah geçer onunki bende ihlamur çorba yaptım onları içtim inşallah iyi gelir. Bize dua edin olur mu oğlum daha küçücuk

ay hadi hayırlısı..kevser suresini oku aşılama sırasında 7 kere..bizde sana dua edelim

ayy hadi hayırlısı olsun canım bence bi daha ki hamilemiz sen olacaksın hadi inşallah

tabi canııım maçtan önemli ne var

İNŞALLAHHHH canlarım, Allah razı olsun hepinizden...

Tabiki çok önmli bişe olsa gideriz de bu durumda bende gitmem zaten Bukhet teşhisi koydu Burcu su iç dedi

lig maçı canım Elazığsporla oynuyooo
senin canın sagolsun.. ne desen haklısın :))
senin de canın sağolsun canımmm

yaaaaaaaaa taktınız benim çiş sorunuma ama herşeyi ona bağlamayınnn ya hamileliğinize bağlıyonuz yada benim çiş sorunuma ama olmazkiii iki hamile arasında kaldımmm Özlemmmmm yetiş kurtar beniiii

siz imalarımı anlamış olmalısınız ama neseeeee......... kapatalım bu konuyu daha fazla üzerinize gelmicem hamilesiniz yaaaa

çok geçmiş olsun canım Allah ikinizede acil şifalar versin, beslenmene dikkat et inşallah iyi olursunuz hemencecik...

canım yarın akşam ve pazar günü uyanır uyanmaz dua edicem sana hakkınızda hayırlısı olur inşallahhh
inşallah sonucunu alınca burda hep beraber kutlamalar yaparızzz

Tirstim valla tmm sustum anacim :)Allah razı olsun ya

Büşracim Allah yardimcin olsun cok gecmis olsun insallah tez vakitte ikinizde iyilesirsiniz Rabbim şifalar versin

ne uzak duruyon noluyooo ben gayet sakinim neden öyle dedin anlamadııııımmmm

yetttim gariii savulun leeeen uzak durun aslımdan ne oluyo niye geliyonuz üstüne hamile falan dinlemem dağıtırım haaa o na göre

ne uzak duruyon noluyooo ben gayet sakinim neden öyle dedin anlamadııııımmmm

yetttim gariii savulun leeeen uzak durun aslımdan ne oluyo niye geliyonuz üstüne hamile falan dinlemem dağıtırım haaa o na göre

Özlemmm nerdesin sen yawwww bekle bekleee şu hamileler işin kolayını bulmuşlar sıkıştıkları yerde ayyy biz hamileyiz, ayy midemiz bulanıyo ,ayyy alıklarmıydı öle bişe heemen bahaneleri hazır olmazki amaaa
canım Yaso orda yanlış yazmış galibaaa yada hamilelikten yazamamışşş ayyyy valla bunlar hamile kalınca bişeler olduuu biz nasıl olacaz Özlemm merak ediyorummm

işim var bugün sizin hızınıza yetişemiyorum napıyım, ama ben gelir döverim onları seni sıkıştırırlarsa özleme söylerim de yeter korkar onlar.

yasemin kesin yanlış yazmıştır o bana selam vermiyo bu ara, ben hamile kalınca gayet normal oluyom bunlar gibi sapıtmam sen meraklanma canım

Son düzenleme:

tamam canımmm haberdar ederim seniii yetişir kurtarırsın beni hamilelerin elindennn
Özlem bugün Yasoyla tlf konuşurken seni sordu hastalandımı falan dieeee bende doktora gittiğini söledim son durum ne sahiden kaçırdım bnen galibaaa

Sapıtmazmısınnnn ayyyy nasıl güldümmmmmm

yok kız ne doktoru ben doktora falan gitmedim hastada oldum bittide oooo yeniden çalışmaya başladık sözdeee

toplu dua şenliğimiz başlamıştır

pazar günü Bircan arkadaşımız aşılama yaptıracak, pazar sabahı canı gönülden onun için dua edelim, 3 ayetel kursi, 3 ihlas okuyup gönderelim, regl olanlarda 100 tane ya hafız çeksin yollasın, evet diyenlerin ellerini göreyimmmmm gönlü geniş cicikuşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…