- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.461
toplu dua şenliğimiz başlamıştır
pazar günü Bircan arkadaşımız aşılama yaptıracak, pazar sabahı canı gönülden onun için dua edelim, 3 ayetel kursi, 3 ihlas okuyup gönderelim, regl olanlarda 100 tane ya hafız çeksin yollasın, evet diyenlerin ellerini göreyimmmmm gönlü geniş cicikuşlarım
toplu dua şenliğimiz başlamıştır
pazar günü Bircan arkadaşımız aşılama yaptıracak, pazar sabahı canı gönülden onun için dua edelim, 3 ayetel kursi, 3 ihlas okuyup gönderelim, regl olanlarda 100 tane ya hafız çeksin yollasın, evet diyenlerin ellerini göreyimmmmm gönlü geniş cicikuşlarım
aaa bende sapıttım galibaaa
vayyyy sendemi çalışmalara başladınnn bıl şansss canımm berektli olsunnn çifter çifter gelsin bebeler
aslı-didem-özlem canlarım süt var ocakta ona bakıp geleceğim, nasılsınız kuzularım siz bir özet yazın gelince okurum, üçünüze de sarıldım
sen yine yoğurtmu mayalıcaksın canım benim kolay gelsinnnnaslı-didem-özlem canlarım süt var ocakta ona bakıp geleceğim, nasılsınız kuzularım siz bir özet yazın gelince okurum, üçünüze de sarıldım
inşallah olur kafaya takma bende geçen ay masucuktan umursamıyomuş gibi yaptım yine de olmadııı amannn napim saldım çayıra mevlam kayıra öylemiydi o söz hiçte bilmem bakalım olursa başım gözüm üstüne olmazsa da Rabbmin takdiri artıkkksözde başladık işte amaan geçen ay olacak diye çok şartlandırdım kendimi vazgeçtim bu ay olsada oluuurr olmasada
sen yine yoğurtmu mayalıcaksın canım benim kolay gelsinnnn
ayy canımm ne özeti satır satır oku bi zahmetttneyse
ben Buketi sıkıştırdım Mesude beni falan
Burcu ben çok fenayım yaaa geçmedi sabahtan beri Allahtan burdayım çok kafama takmadım düşünmedim ama yanıyo,ağrıyo,acıyooo çişimide yapamıyorummmmnaapcam ben yaaa (((
inşallah olur kafaya takma bende geçen ay masucuktan umursamıyomuş gibi yaptım yine de olmadııı amannn napim saldım çayıra mevlam kayıra öylemiydi o söz hiçte bilmem bakalım olursa başım gözüm üstüne olmazsa da Rabbmin takdiri artıkkk((
yok yaa kafama taktım denilmezde farklı bi taktik uygulamıştım kendimceAllahın takdiri biz bekleriz o ne zaman verirse artık yeterki hayırlısını nasip etsin
burcuuu pazar günü yapılacak dua etkinliği için el kaldırın dedin ya deminden beri el kaldıran smiley aradım ama yok sen benimde kaldırdığımı farzethatta parmak kaldıran ööörrrttttmennniiiiimmmmm
iç tatlım bal şeker olsun hoşbulduk naapalım kızçemle evi toparladık teyzesi daha bitmedi ama kendimi kaptırmak istemiyorum çok zorluyorum o zaman farkında olmadan azıcık bakayım hem dinlenirim dedim bizim kızlar ne yapıyo diye öyle valla siz neler kaynatıyrsunuz bakalım
sen yine yoğurtmu mayalıcaksın canım benim kolay gelsinnnn
ayy canımm ne özeti satır satır oku bi zahmetttneyse
ben Buketi sıkıştırdım Mesude beni falan
Burcu ben çok fenayım yaaa geçmedi sabahtan beri Allahtan burdayım çok kafama takmadım düşünmedim ama yanıyo,ağrıyo,acıyooo çişimide yapamıyorummmmnaapcam ben yaaa (((
inşallah olur kafaya takma bende geçen ay masucuktan umursamıyomuş gibi yaptım yine de olmadııı amannn napim saldım çayıra mevlam kayıra öylemiydi o söz hiçte bilmem bakalım olursa başım gözüm üstüne olmazsa da Rabbmin takdiri artıkkk((
aslı- özlem- seda kızlar sizin tedaviler sürüyor mu doktor deneyin mi dedi bir kaç ay
bide sedacım senin adet düzensizliği yazıyo benimde öyleydi tatlım ilk hasta olmaya başladığımdan beri hep 2 bazen 3 ayda bir hasta oluyordum bilmiyorum durumunu yanlış birşeyde söylemek istemem ama ben adet söktürücü kullandığım ay hamile kaldım allahın taktiri tabi korunmayıda gıcık doktor yüzünden o ay bırakmıştık biz kolay çocuğun olmaz bırak dedi diye ama ilacında etkisi oldu gibi geliyo bana o ay düzgün yumurtlamamı sağladı çünkü hiç denedin mi öyle bişey
aferim ,otur 5!
bakbu olurdu
yada bu
aslı- özlem- seda kızlar sizin tedaviler sürüyor mu doktor deneyin mi dedi bir kaç ay
bide sedacım senin adet düzensizliği yazıyo benimde öyleydi tatlım ilk hasta olmaya başladığımdan beri hep 2 bazen 3 ayda bir hasta oluyordum bilmiyorum durumunu yanlış birşeyde söylemek istemem ama ben adet söktürücü kullandığım ay hamile kaldım allahın taktiri tabi korunmayıda gıcık doktor yüzünden o ay bırakmıştık biz kolay çocuğun olmaz bırak dedi diye ama ilacında etkisi oldu gibi geliyo bana o ay düzgün yumurtlamamı sağladı çünkü hiç denedin mi öyle bişey
aynen öle canım hayırlısı inşallahhhh
daaa şu kendince uyguladığın taktiği merak ettimmm
kuzucum evet yoğurt mayalayacağım ama bu sefer birazınada puding yaptım çok güzel oldu
canım lütfen beni üzme dediklerimi yap, ben çok çektim bu yanmadan, bol su, bol çiş, bide sakın orana sıcak su torbası falan koyma sıcak daha da arttıyormuş, ılık sirkeli su yap akşam 2-3 güne geçecek ama lütfen zorla kendini 2 litre suyu dik kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?