Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

NAZAN NAZAN

ayakların yere basmıyordur şimdi maşallah, hemen pazartesi gel ve bütün ayrıntıları anlat bize taze hamişşşşşşş

benide ekle canım inş olumlu sonuçlanır aşılaması dualarımız bircanla

Öğretmenimmmmmmmm
Allahta senin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhhhhh
bende varım bende varımmmmmmmmmm

Bircan arkadaşım hayırlı olur aşılaman inşallah pozitif sonucu alırsın ben İstanbul'da olucam bu akşamdan okurum duanı canımm

aslı-didem-özlem canlarım süt var ocakta ona bakıp geleceğim, nasılsınız kuzularım siz bir özet yazın gelince okurum, üçünüze de sarıldım

burcuuu pazar günü yapılacak dua etkinliği için el kaldırın dedin ya deminden beri el kaldıran smiley aradım ama yok sen benimde kaldırdığımı farzet hatta parmak kaldıran ööörrrttttmennniiiiimmmmm

aslı-didem-özlem canlarım süt var ocakta ona bakıp geleceğim, nasılsınız kuzularım siz bir özet yazın gelince okurum, üçünüze de sarıldım

iç tatlım bal şeker olsun hoşbulduk naapalım kızçemle evi toparladık teyzesi daha bitmedi ama kendimi kaptırmak istemiyorum çok zorluyorum o zaman farkında olmadan azıcık bakayım hem dinlenirim dedim bizim kızlar ne yapıyo diye öyle valla siz neler kaynatıyrsunuz bakalım

sen yine yoğurtmu mayalıcaksın canım benim kolay gelsinnnn

ayy canımm ne özeti satır satır oku bi zahmetttneyse
ben Buketi sıkıştırdım Mesude beni falan

Burcu ben çok fenayım yaaa geçmedi sabahtan beri Allahtan burdayım çok kafama takmadım düşünmedim ama yanıyo,ağrıyo,acıyooo çişimide yapamıyorummmm naapcam ben yaaa(((
sözde başladık işte amaan geçen ay olacak diye çok şartlandırdım kendimi vazgeçtim bu ay olsada oluuurr olmasada
inşallah olur kafaya takma bende geçen ay masucuktan umursamıyomuş gibi yaptım yine de olmadııı amannn napim saldım çayıra mevlam kayıra öylemiydi o söz hiçte bilmem bakalım olursa başım gözüm üstüne olmazsa da Rabbmin takdiri artıkkk ((

yok yaa kafama taktım denilmezde farklı bi taktik uygulamıştım kendimce Allahın takdiri biz bekleriz o ne zaman verirse artık yeterki hayırlısını nasip etsin

aslı- özlem- seda kızlar sizin tedaviler sürüyor mu doktor deneyin mi dedi bir kaç ay

bide sedacım senin adet düzensizliği yazıyo benimde öyleydi tatlım ilk hasta olmaya başladığımdan beri hep 2 bazen 3 ayda bir hasta oluyordum bilmiyorum durumunu yanlış birşeyde söylemek istemem ama ben adet söktürücü kullandığım ay hamile kaldım allahın taktiri tabi korunmayıda gıcık doktor yüzünden o ay bırakmıştık biz kolay çocuğun olmaz bırak dedi diye ama ilacında etkisi oldu gibi geliyo bana o ay düzgün yumurtlamamı sağladı çünkü hiç denedin mi öyle bişey

öykü nisa'yı çok yorma annesi
sen benim süt ve yoğurt maceramı bilmiyorsun tabi, kulakları çınlasın Meral vardı bizim topikte bana yoğurt mayalamayı öğretti, bende köy sütü alıyorum artık kendi yoğurdumuzu yapıyoruzzzz, tavsiye ederim

kuzucum evet yoğurt mayalayacağım ama bu sefer birazınada puding yaptım çok güzel oldu

canım lütfen beni üzme dediklerimi yap, ben çok çektim bu yanmadan, bol su, bol çiş, bide sakın orana sıcak su torbası falan koyma sıcak daha da arttıyormuş, ılık sirkeli su yap akşam 2-3 güne geçecek ama lütfen zorla kendini 2 litre suyu dik kafaya

canım ben şuan tedavi falan olmuyorum 1 kez aşılama yaptırdım olmadı 2.yi yaptırcam ama psikolojim müsait olamdığında ötürü erteliyorum öle işteee

aferim ,otur 5!

bak bu olurdu
yada bu

onların hangisi parmak kaldırıyo dil çıkarıyo ,sıçrıyo biride abuk sabuk bişey yapıyo ııı ıııhh beğenmedim

neee tedavimi ne tedavisi yok canım ben tedavi görmüyorum ben bekleme aşamasındaydım geçen ay bıraktım korunmayı

aynen öle canım hayırlısı inşallahhhh
daaa şu kendince uyguladığın taktiği merak ettimmm

söylemeeeeeemmmmmm

ohhh afiyet olsunnn
valla dediklerni yapıyorum sabahtan beri 2litre su içtim ama artık içemem zorluyorum kendimi eve gidince devam ederimn artıkın bide şu sirkeli suyu deneyimmm ayyy oda ne pis kokarrr ( ama olsun sağlık için yapmak lazımmm geçsindeee ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…