Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sağol tatlım ismi öykü nisa kaldı valla unutmamışsın sende sevindim çok yormamaya çalışıyorum tatlım ya minicik daha 600 gram yavrum inşallah büyümüştür bu hafta bakalım pazartesi gideceğiz tekrar doktora inşallah bu defada küçük demez kızıma
benim eşimin ailesi köyde tatlım sağolsunlar peynirim kışlığım onlardan güvendiğin bir yer bulmuşsun ne güzel ben pek bulamadım ya bide hamilelikte çok dikkat edin diyorlar ya çok cesaret edemiyorum almaya açıkçası ama en iyisini yapıyorsun tebrikler

sen öğretmensin sanırım tatlım branşın ne benim eşimde öğretmen

söylemezsen söylemeeeee

aslı yukarıdaki cevabımı oku, yazılı yapacağım seni
hazırımmmm ben sınavaaa istediğin yerden sorabilirsin öğretmenimmmm

aferim yıldız 5 aldın

canım kokmuyor, bir tas ılık su 5-6 damla sirke, yıkarken sirkenin kokusu geliyor ama üzerinde kalmıyor, en son gittiğim kadın jinekolog söyledi, kendide öyle temizliyormuş, şifa olsun inşallah canım, böyle devam edersen pazartesiye geçmiş olur Allah'ın izniyle

Kızlarrrrr bende kaçıyorum artıkkkkkk
çok fenayımmm zatennnn dayanamıyorum artıkınnnnnn
neseee öpüyorum hepinizi
kendinize çok iyi bakınnnnnn by byyy

canım ben ingilizce öğrt. köyde çalışıyorum bizim çocuklardan alıyorum sütü, iyice kaynatınca hiç sorun olmuyor ama hamişlikte daha dikkat etmek lazın haklısın , inşallah pazartesi Öykü kocaman tombiş bir kız olmuş olur, sağlıklı akıllı ve hayırlı, inşallah

canım ben şuan tedavi falan olmuyorum 1 kez aşılama yaptırdım olmadı 2.yi yaptırcam ama psikolojim müsait olamdığında ötürü erteliyorum öle işteee

hmm anladım aslıcım inş gerek kalmaz aşılamaya da tez zamanda haimle kalırsınnnnnnn ya insana konuşması kolay geliyo biliyorum yaşayana zordur tabi kolay bişey değil eminim ama çok takmamaya çalış tatlım ya rabbim vakti geldiğinde ol der olur emin ol

hmm anladım canım hadi hayırlısı özlemcim özlediğin yavruna tez zamanda kavuş inş sende cuma vakti bol bol dua edeyim bari hepinize de göbüşler bebiş dolsun hamilelerin duası kabul olur derler inş öyledir

bildiğim birşey var yanlız öyle hissedermiş cinsiyetini falan yalan valla rüyamda erkek görmüştüm ben kız çıktı içine doğan var mı gerçekten

Beni kimse beğenmedi galiba neyse bende gidin bari

Burcum bende varım dua cnm

ahanda beğendim :))) ölee sıkılıyorumki eşim yok 2 gün yalnız kalacaktım sıkıldım die arkadaşımı aradım sağolsun gelecekkk.. eşimm olmadımı ne kötü hayat warlığıda yeter ama hep yanımda olsa allah eksik etmesin eşlerimizi inş..

çok sağol canımmmmmmmm inş bakalım köy hayatına uyum sağlayabildin mi ben evlendikten sonra öğrendim köy hayatını çok seviyorum ama bursada eşimin köyü bizimkilerde bursada ilçesinde valla yaz olsada gitsek diye bekliyorum havası suyu güzel annem çok korkuyordu yapamazsın diye bide eşim tek çocuk benim ama rabbim yazınca oluyo ya beklediğim kadar zorlanmadım sende memnunsundur umarım

hoş geldin mesudecim olur mu öyle şey aa benim net biraz yavaş ondan:26: mesude sana bişey sorcam ama ayıp azıcık son ayın söylemiştir sana doktor ben daha soramadım

Kızlarr ben çıkıyorum akşam girmeye vaktim olmaz sanırım bavul hazırlıcam evi toparlıcam duş falan ancak ama gittiğimde yazarım geldim diye kardeşimin bilgisayarından çok öpüyorum sizleri Allah'a emanet olun yolculuk hali ne olur ne olmaz hakkınızı helal edin canlarımm

iyi tatiller canım bol bol anne sevgisi depola gez toz gel inş

çok geçmiş olsun cnm hem sana hemde oğluşuna geçmiş olsun allah şifa nasip etsin

tamam kuzum Allah dualarımızı kabul etsin şimdiden

canım kazasız belasız gitsin gelsin kocan, iyi bak yalnız kalmayacaksın, amin canım Allah başımızdan eksik etmesin onları

canım ben daha öncede köyde çalıştım, çalışmak sorun değil akşam evine gidiyorsun ama yaşam biraz zor bence, insan kocişini çok sevince katlanır tabiki, arkadaşlık isteğini kabul ettim

sedoşum kazasız belasız git gel, bol bol gez eğlen

ya ister istemez bende orada yaşa hep deseler biraz kaçardım sanırım aramızda kalsın tatillerde iyi oluyo ya bursada herşey yetişiyo doğal dedemiz sağ daha allah uzun versin bize kadar ekiyo ağaçlarımızı ilgileniyo iyi insanlar bide biraz fazla düşkünler sadece bunalıyorum bazen çok tek eşim çok düşüyorlar üstüne sıkmıyo değil bazen:26:
ayy ne kötü gelinim dimi direk başladım dedikoduya bak

sen gelip gidiyorsun anladığım kadarıyla köye normalde eviniz ilçede mi

Tümayin ve burcum dualarınızı okudum Allah kabul etsin

vay ağzını yediğim Allah razı olsun, inşallah en kısa zamanda bulantıların hayırlısıyla biter ve sağlıkla hamileliğin tadını çıkarırsın, kot tulumunu giyer göbüşünü sallaya sallaya gezersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…