- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.481
öykü nisa'yı çok yorma annesi
sen benim süt ve yoğurt maceramı bilmiyorsun tabi, kulakları çınlasın Meral vardı bizim topikte bana yoğurt mayalamayı öğretti, bende köy sütü alıyorum artık kendi yoğurdumuzu yapıyoruzzzz, tavsiye ederim
söylemezsen söylemeeeeeonların hangisi parmak kaldırıyo dil çıkarıyo ,sıçrıyo biride abuk sabuk bişey yapıyo ııı ıııhh beğenmedim
neee tedavimi ne tedavisiyok canım ben tedavi görmüyorum ben bekleme aşamasındaydım geçen ay bıraktım korunmayı
söylemeeeeeemmmmmm
hazırımmmm ben sınavaaa istediğin yerden sorabilirsin öğretmenimmmmaslı yukarıdaki cevabımı oku, yazılı yapacağım seni
ohhh afiyet olsunnn
valla dediklerni yapıyorum sabahtan beri 2litre su içtim ama artık içemem zorluyorum kendimi eve gidince devam ederimn artıkın bide şu sirkeli suyu deneyimmm ayyy oda ne pis kokarrr( ama olsun sağlık için yapmak lazımmm geçsindeee ((
hazırımmmm ben sınavaaa istediğin yerden sorabilirsin öğretmenimmmm
kızlar ben çıkıyorum artık evden devam ederim öpüyorum siziiiiiiii
sağol tatlım ismi öykü nisa kaldı valla unutmamışsın sende sevindimçok yormamaya çalışıyorum tatlım ya minicik daha 600 gram yavrum inşallah büyümüştür bu hafta bakalım pazartesi gideceğiz tekrar doktora inşallah bu defada küçük demez kızıma
benim eşimin ailesi köyde tatlım sağolsunlar peynirim kışlığım onlardangüvendiğin bir yer bulmuşsun ne güzel ben pek bulamadım ya bide hamilelikte çok dikkat edin diyorlar ya çok cesaret edemiyorum almaya açıkçası ama en iyisini yapıyorsun tebrikler
sen öğretmensin sanırım tatlım branşın ne benim eşimde öğretmen
Kızlarrrrr bende kaçıyorum artıkkkkkk
çok fenayımmm zatennnndayanamıyorum artıkınnnnnn
neseee öpüyorum hepinizi
kendinize çok iyi bakınnnnnn by byyy
canım ben şuan tedavi falan olmuyorum 1 kez aşılama yaptırdım olmadı 2.yi yaptırcam ama psikolojim müsait olamdığında ötürü erteliyorum öle işteee
onların hangisi parmak kaldırıyo dil çıkarıyo ,sıçrıyo biride abuk sabuk bişey yapıyo ııı ıııhh beğenmedim
neee tedavimi ne tedavisiyok canım ben tedavi görmüyorum ben bekleme aşamasındaydım geçen ay bıraktım korunmayı
söylemeeeeeemmmmmm
Beni kimse beğenmedi galiba neyse bende gidin bari
Burcum bende varım dua cnm
çok sağol canımmmmmmmm inş bakalımcanım ben ingilizce öğrt. köyde çalışıyorum bizim çocuklardan alıyorum sütü, iyice kaynatınca hiç sorun olmuyor ama hamişlikte daha dikkat etmek lazın haklısın , inşallah pazartesi Öykü kocaman tombiş bir kız olmuş olur, sağlıklı akıllı ve hayırlı, inşallah
Kızlarr ben çıkıyorum akşam girmeye vaktim olmaz sanırım bavul hazırlıcam evi toparlıcam duş falan ancak ama gittiğimde yazarım geldim diye kardeşimin bilgisayarından çok öpüyorum sizleri Allah'a emanet olun yolculuk hali ne olur ne olmaz hakkınızı helal edin canlarımm
çok geçmiş olsun cnm hem sana hemde oğluşuna geçmiş olsun allah şifa nasip etsinSelam kızlar nasılsınız. Emirle hiç iyi değilizoğlum nasıl olduysa grip oldu iki üç gündür onla uğraşıyorum dün baya fena oldu doktoru aradık ilaç ismi verdi surup onu aldık şimdi biraz iyi. O iyi oldu derken emirden de bana geçti bende grip oldum boğazlarm çok kötü yutkunamiyrm. Burnum tıkalı üstüne temizlik yaptım bugün havalandırdm falan emir de şimdilik iyi bakalım inşallah geçer onunki bende ihlamur çorba yaptım onları içtim inşallah iyi gelir. Bize dua edin olur mu oğlum daha küçücuk
ahanda beğendim :))) ölee sıkılıyorumki eşim yok 2 gün yalnız kalacaktım sıkıldım die arkadaşımı aradım sağolsun gelecekkk.. eşimm olmadımı ne kötü hayat warlığıda yeter ama hep yanımda olsa allah eksik etmesin eşlerimizi inş..
çok sağol canımmmmmmmm inş bakalımköy hayatına uyum sağlayabildin mi ben evlendikten sonra öğrendim köy hayatını çok seviyorum ama bursada eşimin köyü bizimkilerde bursada ilçesinde valla yaz olsada gitsek diye bekliyorum havası suyu güzel annem çok korkuyordu yapamazsın diye bide eşim tek çocuk benim ama rabbim yazınca oluyo ya beklediğim kadar zorlanmadım sende memnunsundur umarım
Kızlarr ben çıkıyorum akşam girmeye vaktim olmaz sanırım bavul hazırlıcam evi toparlıcam duş falan ancak ama gittiğimde yazarım geldim diye kardeşimin bilgisayarından çok öpüyorum sizleri Allah'a emanet olun yolculuk hali ne olur ne olmaz hakkınızı helal edin canlarımm
tamam kuzum Allah dualarımızı kabul etsin şimdiden
canım kazasız belasız gitsin gelsin kocan, iyi bak yalnız kalmayacaksın, amin canım Allah başımızdan eksik etmesin onları
canım ben daha öncede köyde çalıştım, çalışmak sorun değil akşam evine gidiyorsun ama yaşam biraz zor bence, insan kocişini çok sevince katlanır tabiki, arkadaşlık isteğini kabul ettim
sedoşum kazasız belasız git gel, bol bol gez eğlen
Tümayin ve burcum dualarınızı okudum Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?