- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.501
yok ikizim sen benden önce gebe kalıcan ya da benimle aynı zamanda dedim sana ben bunu. Benim yaz ortalarında ancak o da tutarsa tutmazsa o da yok. O zamana kadar burada gebe kalmayan kalmaz ben assolistim en son çıkıcam sahneye
ranana cım evet haklısın PGT yi araştırıyordum hep getirileri neler nerde yaptırabilirim aklım hep ondanydı ama arada geldimde buraya yaseminin hamile olduğunu öğrendim. ama bakıyorum göremiyorum şimdi onu bilginiz varmı...
ecrincim 4. ve 5 . cüzleri yazdım ozaman tatlım sana ALLAH kabul etsin inşallah...
iiiyim mesudecim sen nasılsın cnmm ... ben dün yengemin annesi hastanede yatıyodu onu ziyarete gittim gitmişken başka bi doktora da gözükiyim dedim sıra aldım gözüktüm belki cinsiyetini de gösterir içimde biraz rahatlar sağlığıyla ilgili çok şükür mutlu çıktım .. allaha binlerce şükür her şey yolunda yüzde 70 kıza benziyo dedi ama göstermedi yine .. hamdolsunn iyimişş :))
Ben geldimmmmmm
Nazannnnnnnnnnn sen nerdesin nasil topikte olmazsun yaaa misafirler simdi gitti, yenileri gelmeden gireyim dedim.
Son dakika haberleri neler kizlar???
Ayyy mesudem canim senle konuşurken cisim araya girdi, sonrada teyzemler gelmisti,onlar hepsi yanima dolunca birdaha firsatim olmadi
Asli nerelerde asli, o hala dr a gitmedimi yoksaaaaa
Burcum duani okudum Rabbim tez zamanda hamis etsin seni....
Selam kızlar nasılsınız. Emirle hiç iyi değilizoğlum nasıl olduysa grip oldu iki üç gündür onla uğraşıyorum dün baya fena oldu doktoru aradık ilaç ismi verdi surup onu aldık şimdi biraz iyi. O iyi oldu derken emirden de bana geçti bende grip oldum boğazlarm çok kötü yutkunamiyrm. Burnum tıkalı üstüne temizlik yaptım bugün havalandırdm falan emir de şimdilik iyi bakalım inşallah geçer onunki bende ihlamur çorba yaptım onları içtim inşallah iyi gelir. Bize dua edin olur mu oğlum daha küçücuk
toplu dua şenliğimiz başlamıştır
pazar günü Bircan arkadaşımız aşılama yaptıracak, pazar sabahı canı gönülden onun için dua edelim, 3 ayetel kursi, 3 ihlas okuyup gönderelim, regl olanlarda 100 tane ya hafız çeksin yollasın, evet diyenlerin ellerini göreyimmmmm gönlü geniş cicikuşlarım
Kızlar lütfen cevpa verin. Hamileliğimin ilk haftasındayım ve ben alerji oldum. Haplarımıda kullanamıyorum. Kendimi geçtmi de bu alerji bebeğime zarar verir mi. Bilen cevpalasın ne olur
ya ister istemez bende orada yaşa hep deseler biraz kaçardım sanırım aramızda kalsıntatillerde iyi oluyo ya bursada herşey yetişiyo doğal dedemiz sağ daha allah uzun versin bize kadar ekiyo ağaçlarımızı ilgileniyo iyi insanlar bide biraz fazla düşkünler sadece bunalıyorum bazen çok tek eşim çok düşüyorlar üstüne sıkmıyo değil bazen:26:
ayy ne kötü gelinim dimi direk başladım dedikoduya bak
sen gelip gidiyorsun anladığım kadarıyla köye normalde eviniz ilçede mi
inşallah nisan ayının 2. hamişi Bircan olcak
Selam kızlar nasılsınız. Emirle hiç iyi değilizoğlum nasıl olduysa grip oldu iki üç gündür onla uğraşıyorum dün baya fena oldu doktoru aradık ilaç ismi verdi surup onu aldık şimdi biraz iyi. O iyi oldu derken emirden de bana geçti bende grip oldum boğazlarm çok kötü yutkunamiyrm. Burnum tıkalı üstüne temizlik yaptım bugün havalandırdm falan emir de şimdilik iyi bakalım inşallah geçer onunki bende ihlamur çorba yaptım onları içtim inşallah iyi gelir. Bize dua edin olur mu oğlum daha küçücuk
İNŞALLAHHHH canlarım, Allah razı olsun hepinizden...
canımm bende dua ederim tabikii.......toplu dua şenliğimiz başlamıştır
pazar günü Bircan arkadaşımız aşılama yaptıracak, pazar sabahı canı gönülden onun için dua edelim, 3 ayetel kursi, 3 ihlas okuyup gönderelim, regl olanlarda 100 tane ya hafız çeksin yollasın, evet diyenlerin ellerini göreyimmmmm gönlü geniş cicikuşlarım
gecmiş olsun tatlımm...RABBİM şifa versin İNŞALLAH..
CANIMM İNŞALLAH güzel sonuclar alırsın dualrım seninle..
canımm bende dua ederim tabikii.......
inşallah canım işnşallah.duaya bende katılırım.fazlasıylada okurum inşallah.hayırlısı ile daha fazla bekletmeden verir inşallah Allah ım.
daha yazasım var ama yemek yemem lazım.1 saattir bilgisayar başından kalkamadım.geçmişi anca bitirdim.ben bi yemek yiyip geliyorum
canım gündüz iyimde geceleri pek uyuyamıyorum artık sırt üstü yatınca belime vuruyo sağa sola dönemiyorum ağrıdan sola yatıyorum ufaklığım tepişio yandan yandan diorum bizim ufaklık rahat değil öyle böyle geciriyoruz zamanı işte az kaldı dayanıcaz artık..gülcüm ağrıların nasıl oldu?
vay ağzını yediğim Allah razı olsun, inşallah en kısa zamanda bulantıların hayırlısıyla biter ve sağlıkla hamileliğin tadını çıkarırsın, kot tulumunu giyer göbüşünü sallaya sallaya gezersin
(hayatumuttur) gamzecim tesekkur ettim beni beğendiğin icin cok dogru hakkaten duana yürekten amin fiyorum Rabbim kavuşturdun bu arada %70 kiz demişler bebeğine kızıma bı arkadas daha geliyo galiba annesi kadar guzel olur eminim Rabbim sağlicakla kucağına almayı basıp eylesin tatlim
Didemim atılsa sorma haha:))) şaka şaka tabi sor datlum bildigim birşeyde seve seve
Burcum doguma kadar bu ağtılar ve uykusuzluklar bitmez hepimizde o dert var arabbim yardımcımız olsun
Gülüm sen nasılsın bugun nazandi seydaydi hal hatır edemedim sana da valla kusuruna bakma artikin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?