Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yok ikizim sen benden önce gebe kalıcan ya da benimle aynı zamanda dedim sana ben bunu. Benim yaz ortalarında ancak o da tutarsa tutmazsa o da yok. O zamana kadar burada gebe kalmayan kalmaz ben assolistim en son çıkıcam sahneye

inşallah bu ay hamile kalırsın da ben assolistliği sorarım sana bak sıramı verdim diyorum iyi değerlendir

canım YASEMİN hamile BUKET hamile NAZAN hamile, ooooooov sen çok geride kalmışsın biz bir sürü kutlama partisi yaptık

maşallah canım sağlıklı olsun, eli ayağı düzgün olsun akıllı ahlaklı olsun inşallah

hoşgeldin canım ,listemize yeni bir arkadaşımızı ekledim fizyo-hatice
bide az önce facebookdan NAZAN'la konuştum, çok heyecanlı ve kacınılmaz korkuları var (sen daha iyi bilirsin), çok şükür bir sağlık problemi yok, yarın keseyi görmeye gidecekmiş

Kızlar lütfen cevpa verin. Hamileliğimin ilk haftasındayım ve ben alerji oldum. Haplarımıda kullanamıyorum. Kendimi geçtmi de bu alerji bebeğime zarar verir mi. Bilen cevpalasın ne olur

canım çok çok geçmiiş olsun rabbim şifa versin inşallah, tez zamanda sende emir'de iyileşin inşallah, bu aralar salgın var mevsim geçişinden dolayı herkes böyle valla

inşallah nisan ayının 2. hamişi Bircan olcak

Kızlar lütfen cevpa verin. Hamileliğimin ilk haftasındayım ve ben alerji oldum. Haplarımıda kullanamıyorum. Kendimi geçtmi de bu alerji bebeğime zarar verir mi. Bilen cevpalasın ne olur

canım inan hiçbir şey bilmiyorum bu konuda, doktora gittin mi?

Köy hayatı 1 haftadan fazla bunaltıyor, bizde yazın eşimin köyüne gidiyoruz 1 hafta falan kalıyoruz, valla didemcim el yapımı herşeye bayılırım, peynir, tereyağ, reçel...kayınvalidem de yapar yollar sağolsun ..bak bak geline bak hemen arkalarından atıyor

canım benim çalıştığım köy 50 dk uzaklıkta servisle gidiyorum, evimiz burdur merkezde

inşallah nisan ayının 2. hamişi Bircan olcak

inşallah canım işnşallah.duaya bende katılırım.fazlasıylada okurum inşallah.hayırlısı ile daha fazla bekletmeden verir inşallah Allah ım.

daha yazasım var ama yemek yemem lazım.1 saattir bilgisayar başından kalkamadım.geçmişi anca bitirdim.ben bi yemek yiyip geliyorum

gecmiş olsun tatlımm...RABBİM şifa versin İNŞALLAH..

İNŞALLAHHHH canlarım, Allah razı olsun hepinizden...

CANIMM İNŞALLAH güzel sonuclar alırsın dualrım seninle..

canımm bende dua ederim tabikii.......

canım bende geçmişi okurken gözlerim şaşı oldu ne çenemiz düşmüş :))) sen nasılsın yatıyormusun sürekli? ne zaman okula gideceksin?

gülcüm ağrıların nasıl oldu?
canım gündüz iyimde geceleri pek uyuyamıyorum artık sırt üstü yatınca belime vuruyo sağa sola dönemiyorum ağrıdan sola yatıyorum ufaklığım tepişio yandan yandan diorum bizim ufaklık rahat değil öyle böyle geciriyoruz zamanı işte az kaldı dayanıcaz artık..

ay RAbbim e şükürler olsun.maşşallah sana
çok sevindim varya.Allah tamamına erdirsin,kucağına aldığın günleride göstersin inşalla
:118: :119: :119: :118: :119: :119: :118: :119: :119:

(hayatumuttur) gamzecim tesekkur ettim beni beğendiğin icin cok dogru hakkaten duana yürekten amin fiyorum Rabbim kavuşturdun bu arada %70 kiz demişler bebeğine kızıma bı arkadas daha geliyo galiba annesi kadar guzel olur eminim Rabbim sağlicakla kucağına almayı basıp eylesin tatlim

Didemim atılsa sorma haha:))) şaka şaka tabi sor datlum bildigim birşeyde seve seve

Burcum doguma kadar bu ağtılar ve uykusuzluklar bitmez hepimizde o dert var arabbim yardımcımız olsun

Gülüm sen nasılsın bugun nazandi seydaydi hal hatır edemedim sana da valla kusuruna bakma artikin

Kiz sen varya!!seninde ağzın bal yesin.hadi bunu da çevir ingilizceye:)asla ceviremezsin:)naaparsan yap aynı anlamı vermez veremez:))

canım bende seve seve okurum.6. cüz benim olsun başkası almadıysa.aldılarsa başka cüz ver.bide ne zaman transferin?
bu arada ben tüp bebek denedim.yumurta toplama işinden hiç korkma.anestezi ile yapıldığı için duymuyorsun hiç bişey.sadece narkozun etkisi ile uyanırken abuk sabuk konuşabiliyorsun :)

ya mesude bişey sorcam.geçen günde yazdın şeyda kim? senin telefonun azizliğimi gene yoksa ben kaçırıdm yeni biri mi geldi?

yeni demişken HAtice gelmiiş hoş gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…