- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.521
canım gündüz iyimde geceleri pek uyuyamıyorum artık sırt üstü yatınca belime vuruyo sağa sola dönemiyorum ağrıdan sola yatıyorum ufaklığım tepişio yandan yandan diorum bizim ufaklık rahat değil öyle böyle geciriyoruz zamanı işte az kaldı dayanıcaz artık..
(hayatumuttur) gamzecim tesekkur ettim beni beğendiğin icin cok dogru hakkaten duana yürekten amin fiyorum Rabbim kavuşturdun bu arada %70 kiz demişler bebeğine kızıma bı arkadas daha geliyo galiba annesi kadar guzel olur eminim Rabbim sağlicakla kucağına almayı basıp eylesin tatlim
Didemim atılsa sorma haha:))) şaka şaka tabi sor datlum bildigim birşeyde seve seve
Burcum doguma kadar bu ağtılar ve uykusuzluklar bitmez hepimizde o dert var arabbim yardımcımız olsun
Gülüm sen nasılsın bugun nazandi seydaydi hal hatır edemedim sana da valla kusuruna bakma artikin
Kiz sen varya!!seninde ağzın bal yesin.hadi bunu da çevir ingilizceye:)asla ceviremezsin:)naaparsan yap aynı anlamı vermez veremez:))
gecmiş olsun tatlımm...RABBİM şifa versin İNŞALLAH..
CANIMM İNŞALLAH güzel sonuclar alırsın dualrım seninle..
canımm bende dua ederim tabikii.......
Allah kolaylık versin canım zaman yaklaşıyor
mesude Allah seninde yardımcın olsun tatlım, Gül'ünde seninde zamanınız yaklaşıyor, ayyy çok heyecanlı
your mouth is eaten honey
senin bebene özel ing dersi vereceğim hele bir hayırlısıyla doğsunda
İYİM TATLIM DÜN BİRAZ DAHA İYİ UYUDUM ARTIK GÜNLER YAKLAŞTIKCA NE KADR İYİ OLURSAK CANIM...EVET BENDE KONUŞTUM ŞEYDAYLA DEĞERİ GÜZEL BENCE HAYIRLISI OLSUN..SEN NASILSIN..(hayatumuttur) gamzecim tesekkur ettim beni beğendiğin icin cok dogru hakkaten duana yürekten amin fiyorum Rabbim kavuşturdun bu arada %70 kiz demişler bebeğine kızıma bı arkadas daha geliyo galiba annesi kadar guzel olur eminim Rabbim sağlicakla kucağına almayı basıp eylesin tatlim
Didemim atılsa sorma haha:))) şaka şaka tabi sor datlum bildigim birşeyde seve seve
Burcum doguma kadar bu ağtılar ve uykusuzluklar bitmez hepimizde o dert var RAbbim yardımcımız olsun
Gülüm sen nasılsın bugun nazandi seydaydi hal hatır edemedim sana da valla kusuruna bakma artikin
Zeyneb'im kusura bakma gormemisim demekki bu topuktan degil baska bı topikte Gül taniyo yeni degil yani evet iste Hatice dediğin yeni geldi
Sen nasılsın napiyon kuzum)
Burcum amin insallah tatlim kesirse 4-5 tane bebiş gelecek topige devamida gelicek tabi Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda
OFLU ya,ASLIYA geçmiş olsun.
SEDA ge<melere tozmalara gitmiş.kazasız belasız inşalla.
ÖZLEM hanımlar çok özel tekniklerle çalışmalara başlamış,hayırlı uğurlu olsun.
AYŞE işe gitmemiş ama iyileşmiş.geçmiş olsun.
DİDEM erinmemiş üşenmemiş kurabiye yapmış.Afiyet bal şeker olsun.
MESUDE maşallah herkese laf yetiştirmiş.
GAMZE nin kızı geliyormuş maşallah
BİRCAN ın pazara aşılaması varmış.innnnnnnnnnnşallah başarılı geçer.
BURCUM melek kalpli arkadaşım pudingiini yoğurdunu yapmış.afiyet olsun.
BUKET ve YASEMİN yatıştalar.Allah sağlık sıhat kolaylık versin inşallah.
ÇİĞDEM ya bak 3 ay benden adam olmaz zaten.2ser kişiden 6 kişiyi gör.ama ağustosu lütfen bana ayır.beni gör rüyanda.hem o zaman taze anne olcaksın.daha bi derinleşir hislerin
umarım atladığım kimse olmamıştır.
bugün doktor kontrolüm vardı.patoloji sonucu iyi çıkmış çok şükür.doktor dikişi kontrol etti.iyi kaynamış dedi.1 ay sonra tekrar kontrole gitcez.ama yatmaya devam.raporum 23 nisanda bitiyo.tekrar yenilicek.yani nisan boyu evdeyim.ama çok sıkıldım ya.bian önce iyileşsemde dönsem işime
çok şükür Allah bereket verdi topiğimize hamdolsun, rabbimin hepimiz için hayırlı yazgıları var, ben o yazgıyı bekliyorum inşallah, sakin ve mutlu....
anam süper özetlemişsin, zeyno köy yoğurduyla yaptığım puding süper oldu, ayyy hamişlerin canı çekmez inşallah
bugün doktor kontrolüm vardı.patoloji sonucu iyi çıkmış çok şükür.doktor dikişi kontrol etti.iyi kaynamış dedi.1 ay sonra tekrar kontrole gitcez.ama yatmaya devam.raporum 23 nisanda bitiyo.tekrar yenilicek.yani nisan boyu evdeyim.ama çok sıkıldım ya.bian önce iyileşsemde dönsem işime
peki ne zaman halvet izni başlayacak?
bu arada sonuçlarına maşallah
ay hamişleri bilmemde burcu''hastayım hasta canım ister pasta'' misali benim çok pis canım çekti.tüm gün yemek programı izliyorum,pastalar börekler.çok pisboğaz oldum ben çok.eşim arkadaşlarım iyileşme dönemindesin diye meyve suyu,çorba,sebze,meyve besliyorlar beni.bunları yedirmiyolardoktor istediğini yiyebilirsin dedi ama vermiyolar işte neyse bu hafta verirler herhalde artık
Allah şifa versinde işede gidersin gücede..sevindim bişey çıkmadığına..dikkat et kendinee..
canım daha yerimden kalkmaya yeni başladım o aklıma bile gelmedi açıkçası.ben tüp bebeği ne zaman deneyebiliriz diye soracaktım.eşim gene sordurmadı hele bi iyileş diye .bidahaki kontrole sorarız artık ikisinide :)
oyy kıyamam ben yakında olsam yapar getirirdim gündüz kocandan gizli yerdin
haftaya istediğini ye iç içinde kalmasın canım , ben bir ara arda'nın mutfağını izliyordum ve kalkıp hemen aynısını yapıp tosun gibi yiyordum
buket miden nasıl?
,zeynep sen daha önce yaptırmıştın demi tüp bebek..süreci biliyosun yanii.??canım daha yerimden kalkmaya yeni başladım o aklıma bile gelmedi açıkçası.ben tüp bebeği ne zaman deneyebiliriz diye soracaktım.eşim gene sordurmadı hele bi iyileş diye .bidahaki kontrole sorarız artık ikisinide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?