Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyidir ellerinden öper..takır takır çalışıyo..hiç durdurak vermeden bulanıyo...sen nasılsın bacım???

midenin bulanması demek,bebişin seninle demek,iyidir iyidir.az daha sabret geçecek inşallah.
kızlar benim gene ağrım başladı.acık yatayım.hepinize iyi akşamlar.kendinize çoooooooooooook iyi bakın.Allah a emanet olun

iyidir ellerinden öper..takır takır çalışıyo..hiç durdurak vermeden bulanıyo...sen nasılsın bacım???

anam az kaldı canım dayan 12. haftayı gördünmü Allah'ın izniyle herşey normale dönecek, bak Serap'ı hatırla, oda çok bulanıyordu 12. haftasında geçmişti

bende iyiym canım, kıcımın üstüne daha yeni oturdum, okuldan geldim evi topladım, yoğurdu yaptım, Nazan'la faceden görüştük , yemek, zırt vırt gün bitti, ama mutluyum huzurluyum

ohh maşallah yaaa..çok gıpta ediyorum böyle iki elinde 10 marifet insanlara...ben itiraf edeyim öyle olamadım..şimdiye kadar işim bütün vaktimi alıyodu...ankaraya geldik işten biraz erken çıkınca seviniyodum.yemeğim neyim olur diyodum..daha otutturamamıştım ki hamilelik oldu..çok şükür hiç şikayetçi değilim..ama evde boşum kendimi yormıycam tamam ama çeşit çeşit yapıp yemek istiyorum ma cesaretimi toplayıpta mutfağa giremiyorum..bugünde yine öyle olduu..tembel tembel oturdum...eşimde geldi yemek söyledik dışardan..Allah razı olsun o hiç bi zaman sesini çıkartmadı ama benim vicdanım sızlıyo....belki çocuk olduktan sonra izin alırım biraz ev hanımlığını tadarım diyodum..evimi işimi yaparım..akşam kocama kapıyı açarım..oda pek olamıyacak gibi...sağlık olsun hayırlısı olsun..rabbim ne biçmişse bizim için o olsunn..amin

bunlar ne güzel ne hayırlı şeyler canım, hiç dert etme eşin evide toplar , yemekte yapar, sonuçta bir ömür sürmeyecek, yakında geçecek bu durumun, bende 5. senemde hamarat olmaya başladım ama evim her an ışıl ışıl değildir, bende evi herzaman bal dök yala olan kişilere çok özenirim,senin bu anlattıkların olur kuzum, kapı çalar senden önce çocuk pat pat koşar kapıya, sonra kocan gelir ikinizide öper sarar ve rabbim her sıkıntı için bir çıkış kapısı verir yeterki görelim

çare allahtan olsun inşallah senin olduğun ameliyatı bende oldum..ama laparoskopiyle ..8 cm kist aldılar tüplerime baktılar falan filan..biraz sabır gerekiyomuş zeynepcim..bide kafayı ağıtmak gerek..şiddetle tavsiye ediyorumm..yapamıyo insan ama bak nazanda dişleriyle uğraşırken kaldı..olmaz dedi..önemsemedim dedi..iğne vuruluyorum dedi..Allaha kurban olayım yaa..

ben kaçoooooooooooommm herkese hayırlı geceler
güle güle sayın hocam..

sağol canım Allah razı olsun

ya mesude bişey sorcam.geçen günde yazdın şeyda kim? senin telefonun azizliğimi gene yoksa ben kaçırıdm yeni biri mi geldi?

yeni demişken HAtice gelmiiş hoş gelmiş

eveet bende kaçtır okuyorum mesude şeyda yazıyor bu kim acaba ben birinin adını bilmiyormuyum yoksa mesudenin telefonumu yanlış yazıyor diye düşünüyordum

maşallah herkese tek tek azmışsın atlamamışsın benim o yazdığıma bile dikkat etmişsin tebrik ederim
canım dikişlerin iyiymiş çok şükür,rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun işallah

selam kızlar nazancım gözün aydın allah tammaına erdirsin çok sevindim sıra kimde bakalım heycanla bekliorum nazar nazar
bircancım allah rast getirsin işlerini inş hayırlı haberler duyacağız

zeynebim sen beni bide pc de gör bu cepteki halim ne yapım kız kimse alınmasın bana cevap yazmadı diye cok hassasım bu konuda buuraya yetişmek için bugün az kalsın acımdan ölüyodum:::))))))

gülüm amin inşallah iyi olmana sevindim cnm rabbim daimi eylesin son aylarda böyle işte bi iyi bi kötü bende iyiyim çok şükür birde bu baş ağrılarım olmasa süper olcam da neyse işte

burcum ya sen ne kadar muhteşem bi insansın hayranım senın şu teslimiyetine direncine RABBİM senin yüzünü öyle bi güldürsün ki cnm benim

bu arada benim koçiş maç izliyo pc bana kaldı yanlış yazmadım diye şaşırmayın

benim tel çok yanlış yazıyor tmm özlemim de isimleri değil daha çok müstehcen şeyleri seviyo haha

ve aleyküm selam sündüzcüm nasılsın sıra da burcu aslı bircan özlem zeynep tümay.....diye devam ediyor

iiyiz canım nolsun günlük hayat işteeeee siz nabıyonuz

İyi akşamlar kızlar kimler var acaba?
Biz yarın mahmutpaşa yolcusuyuz alışveriş yapacağız sonunda çantamı hazırlıcam :))
Kocacım da arabayı almayı gitti kayınpederimden ayy çok heyecanlıyım yeni ciciler alcazz )

İyi aksamlar cnm ben varım hoş geldin
Ohh ohh ne guzel fotolarını atarsın bizde bakarız cicislere bı arada hala hazirlamadin kiz çantanı aaaa bız hazırladık bile:))

İyi aksamlar cnm ben varım hoş geldin
Ohh ohh ne guzel fotolarını atarsın bizde bakarız cicislere bı arada hala hazirlamadin kiz çantanı aaaa bız hazırladık bile:))

Atarım canım alır almaz yıkayıp ütüleyip yerleştiricem sonra tek tek çeket yayınlarım..
Hazırlamadım valla ya, eksikler var bi kaç tane hepsi tam olmadan elim gitmiyo napim :))
Yarın alınca p.tesiye hazır ederim teyzesiii kızmaa ))

burjum ve ikizim ben cok sükür iyiyim agrim yok hamd olsunisede gidiyorum. kendimi maddi manevi asilamaya hazirliyorum düsünmemek icin ugrasiyorum ama bi yandanda dört duvar arasinda besmele ile esim ile beraber bu adimi atarak güzel sonuc alakk diye kafami yoruyorum ama Rabbim bilir en iyisini onun gücüne gitmesin insanogluyuz iste verilen bu imkani degerlendirmek yerine soyle olsaydi böyle olsaydi diyoruz ben artik kafami nasil dagitabilirim rahat olabilirim bileniniz yardimci olsun

zakkum canim gecmis olsun hersey yolunda olduguna sevindim Rabbim emeginin karsiligini versin en kisa zamanda Insaallah

İyi uykular kızlar ben çok kötüyüm yaa,
Yatarken bişiyim yoktu yarım saattir midem bulanıyo karnım ağrıyo..
Kalktım ev ye gittim ishal olmuşum, yattım tekrar kalktım 2 hapşırdım kusucağımı anladım koştum yine wc ye kustum geldim rahatladım şimdi ama sanki sıtma ediyo üşüyorum..
Off noldu birden bire yaa..
Sabah alışverişe gitcktik böle devam ederse kocam beni götürmez bu hafta da yatar iyi olmam lazım benim hemen.. Önce netten bir araştırıyim napmam lazım sonra da kocama çaktırmamam lazım hasta old. Anlarsa yine iptal eder..
Off allahım çok heyecanlıydım ondan mı oldu acaba, geçsinnn nolurrrr

Allah Allah birden bire ne oldu ki sana kuzum dikkat et yediğin birsey dokunmustur belki insallah geçmiştir birşeyin yokturdur sen simdi alış verisi düşünme baska zamanda gidersin tatlim eğer kendini iyi hissetmiyorsanız gitme mazallah oralarda saha kötu olursun alışverişinde tadi olmaz Rabbim tez zamanda şifalar verdin sana cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…