- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.541
iyidir ellerinden öper..takır takır çalışıyo..hiç durdurak vermeden bulanıyo...sen nasılsın bacım???
iyidir ellerinden öper..takır takır çalışıyo..hiç durdurak vermeden bulanıyo...sen nasılsın bacım???
,zeynep sen daha önce yaptırmıştın demi tüp bebek..süreci biliyosun yanii.??
ohh maşallah yaaa..çok gıpta ediyorum böyle iki elinde 10 marifet insanlara...ben itiraf edeyim öyle olamadım..şimdiye kadar işim bütün vaktimi alıyodu...ankaraya geldik işten biraz erken çıkınca seviniyodum.yemeğim neyim olur diyodum..daha otutturamamıştım ki hamilelik oldu..çok şükür hiç şikayetçi değilim..ama evde boşum kendimi yormıycam tamam ama çeşit çeşit yapıp yemek istiyorum ma cesaretimi toplayıpta mutfağa giremiyorum..bugünde yine öyle olduu..tembel tembel oturdum...eşimde geldi yemek söyledik dışardan..Allah razı olsun o hiç bi zaman sesini çıkartmadı ama benim vicdanım sızlıyo....belki çocuk olduktan sonra izin alırım biraz ev hanımlığını tadarım diyodum..evimi işimi yaparım..akşam kocama kapıyı açarım..oda pek olamıyacak gibi...sağlık olsun hayırlısı olsun..rabbim ne biçmişse bizim için o olsunn..aminanam az kaldı canım dayan 12. haftayı gördünmü Allah'ın izniyle herşey normale dönecek, bak Serap'ı hatırla, oda çok bulanıyordu 12. haftasında geçmişti
bende iyiym canım, kıcımın üstüne daha yeni oturdum, okuldan geldim evi topladım, yoğurdu yaptım, Nazan'la faceden görüştük , yemek, zırt vırt gün bitti, ama mutluyum huzurluyum
ohh maşallah yaaa..çok gıpta ediyorum böyle iki elinde 10 marifet insanlara...ben itiraf edeyim öyle olamadım..şimdiye kadar işim bütün vaktimi alıyodu...ankaraya geldik işten biraz erken çıkınca seviniyodum.yemeğim neyim olur diyodum..daha otutturamamıştım ki hamilelik oldu..çok şükür hiç şikayetçi değilim..ama evde boşum kendimi yormıycam tamam ama çeşit çeşit yapıp yemek istiyorum ma cesaretimi toplayıpta mutfağa giremiyorum..bugünde yine öyle olduu..tembel tembel oturdum...eşimde geldi yemek söyledik dışardan..Allah razı olsun o hiç bi zaman sesini çıkartmadı ama benim vicdanım sızlıyo....belki çocuk olduktan sonra izin alırım biraz ev hanımlığını tadarım diyodum..evimi işimi yaparım..akşam kocama kapıyı açarım..oda pek olamıyacak gibi...sağlık olsun hayırlısı olsun..rabbim ne biçmişse bizim için o olsunn..amin
evvvvvvvvet malesef canım birebir yasadım.sen sonucu aldığındada baya ağlamıştım o günleri hatırlayıp.yazıstık o zamanlar ama sen acılıydın ya unutmusundur.Başka çare olmayınca napcan katlancan mecbur
güle güle sayın hocam..ben kaçoooooooooooommmherkese hayırlı geceler
hmm anladım canım hadi hayırlısı özlemcim özlediğin yavruna tez zamanda kavuş inş sende cuma vakti bol bol dua edeyim bari hepinize de göbüşler bebiş dolsunhamilelerin duası kabul olur derler inş öyledir
ya mesude bişey sorcam.geçen günde yazdın şeyda kim? senin telefonun azizliğimi gene yoksa ben kaçırıdm yeni biri mi geldi?
yeni demişken HAtice gelmiiş hoş gelmiş
OFLU ya,ASLIYA geçmiş olsun.
SEDA ge<melere tozmalara gitmiş.kazasız belasız inşalla.
ÖZLEM hanımlar çok özel tekniklerle çalışmalara başlamış,hayırlı uğurlu olsun.
AYŞE işe gitmemiş ama iyileşmiş.geçmiş olsun.
DİDEM erinmemiş üşenmemiş kurabiye yapmış.Afiyet bal şeker olsun.
MESUDE maşallah herkese laf yetiştirmiş.
GAMZE nin kızı geliyormuş maşallah
BİRCAN ın pazara aşılaması varmış.innnnnnnnnnnşallah başarılı geçer.
BURCUM melek kalpli arkadaşım pudingiini yoğurdunu yapmış.afiyet olsun.
BUKET ve YASEMİN yatıştalar.Allah sağlık sıhat kolaylık versin inşallah.
ÇİĞDEM ya bak 3 ay benden adam olmaz zaten.2ser kişiden 6 kişiyi gör.ama ağustosu lütfen bana ayır.beni gör rüyanda.hem o zaman taze anne olcaksın.daha bi derinleşir hislerin
umarım atladığım kimse olmamıştır.
sağol canım Allah razı olsun
eveet bende kaçtır okuyorum mesude şeyda yazıyor bu kim acaba ben birinin adını bilmiyormuyum yoksa mesudenin telefonumu yanlış yazıyor diye düşünüyordum
maşallah herkese tek tek azmışsın atlamamışsın benim o yazdığıma bile dikkat etmişsin tebrik ederim
canım dikişlerin iyiymiş çok şükür,rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun işallah
benim tel çok yanlış yazıyor tmm özlemim de isimleri değil daha çok müstehcen şeyleri seviyo haha
ve aleyküm selam sündüzcüm nasılsın sıra da burcu aslı bircan özlem zeynep tümay.....diye devam ediyor
iiyiz canım nolsun günlük hayat işteeeee siz nabıyonuz
İyi akşamlar kızlar kimler var acaba?
Biz yarın mahmutpaşa yolcusuyuz alışveriş yapacağız sonunda çantamı hazırlıcam :))
Kocacım da arabayı almayı gitti kayınpederimden ayy çok heyecanlıyım yeni ciciler alcazz)
İyi aksamlar cnm ben varım hoş geldin
Ohh ohh ne guzel fotolarını atarsın bizde bakarız cicislere bı arada hala hazirlamadin kiz çantanı aaaa bız hazırladık bile:))
İyi uykular kızlar ben çok kötüyüm yaa,
Yatarken bişiyim yoktu yarım saattir midem bulanıyo karnım ağrıyo..
Kalktım ev ye gittim ishal olmuşum, yattım tekrar kalktım 2 hapşırdım kusucağımı anladım koştum yine wc ye kustum geldim rahatladım şimdi ama sanki sıtma ediyo üşüyorum..
Off noldu birden bire yaa..
Sabah alışverişe gitcktik böle devam ederse kocam beni götürmez bu hafta da yatar iyi olmam lazım benim hemen.. Önce netten bir araştırıyim napmam lazım sonra da kocama çaktırmamam lazım hasta old. Anlarsa yine iptal eder..
Off allahım çok heyecanlıydım ondan mı oldu acaba, geçsinnn nolurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?