- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.561
evet canım bendede sık oluyodu baş ağrısı bu aralar iyim cok şükür seninde gecer canım İNŞALLAH..zeynebim sen beni bide pc de gör bu cepteki halim ne yapım kız kimse alınmasın bana cevap yazmadı diye cok hassasım bu konuda buuraya yetişmek için bugün az kalsın acımdan ölüyodum:::))))))
gülüm amin inşallah iyi olmana sevindim cnm rabbim daimi eylesin son aylarda böyle işte bi iyi bi kötü bende iyiyim çok şükür birde bu baş ağrılarım olmasa süper olcam da neyse işte
burcum ya sen ne kadar muhteşem bi insansın hayranım senın şu teslimiyetine direncine RABBİM senin yüzünü öyle bi güldürsün ki cnm benim
bu arada benim koçiş maç izliyo pc bana kaldı yanlış yazmadım diye şaşırmayın
burjum ve ikizim ben cok sükür iyiyim agrim yok hamd olsunisede gidiyorum. kendimi maddi manevi asilamaya hazirliyorum düsünmemek icin ugrasiyorum ama bi yandanda dört duvar arasinda besmele ile esim ile beraber bu adimi atarak güzel sonuc alakk diye kafami yoruyorum ama Rabbim bilir en iyisini onun gücüne gitmesin insanogluyuz iste verilen bu imkani degerlendirmek yerine soyle olsaydi böyle olsaydi diyoruz ben artik kafami nasil dagitabilirim rahat olabilirim bileniniz yardimci olsun
zakkum canim gecmis olsun hersey yolunda olduguna sevindim Rabbim emeginin karsiligini versin en kisa zamanda Insaallah
İyi uykular kızlar ben çok kötüyüm yaa,
Yatarken bişiyim yoktu yarım saattir midem bulanıyo karnım ağrıyo..
Kalktım ev ye gittim ishal olmuşum, yattım tekrar kalktım 2 hapşırdım kusucağımı anladım koştum yine wc ye kustum geldim rahatladım şimdi ama sanki sıtma ediyo üşüyorum..
Off noldu birden bire yaa..
Sabah alışverişe gitcktik böle devam ederse kocam beni götürmez bu hafta da yatar iyi olmam lazım benim hemen.. Önce netten bir araştırıyim napmam lazım sonra da kocama çaktırmamam lazım hasta old. Anlarsa yine iptal eder..
Off allahım çok heyecanlıydım ondan mı oldu acaba, geçsinnn nolurrrr
gecmiş olsun canım iyisindir inşallah..iyi uykular kızlar ben çok kötüyüm yaa,
yatarken bişiyim yoktu yarım saattir midem bulanıyo karnım ağrıyo..
Kalktım ev ye gittim ishal olmuşum, yattım tekrar kalktım 2 hapşırdım kusucağımı anladım koştum yine wc ye kustum geldim rahatladım şimdi ama sanki sıtma ediyo üşüyorum..
Off noldu birden bire yaa..
Sabah alışverişe gitcktik böle devam ederse kocam beni götürmez bu hafta da yatar iyi olmam lazım benim hemen.. önce netten bir araştırıyim napmam lazım sonra da kocama çaktırmamam lazım hasta old. Anlarsa yine iptal eder..
Off allahım çok heyecanlıydım ondan mı oldu acaba, geçsinnn nolurrrr
GÜNAYDINN EVET CANIM SANIRIM SÜT :) BAYA GELDİ PEÇETE KOYDUM :)Günaydin cicikuşlar sağlıklı ve hayırlı bir hafta sonu olsun hepimize.......anam gül sütün mü geldi kızzzzz
Günaydın kızlar burcucum mesudecim gülcümm ben iyim biraz daha üşüttüğümü düşünüyorum gece nane limon yaptım içtim iyi geldi eşime bişi demedim götürme diye şimdi yoldayız gidiyoruz :)) biraz halsizlik var ama olsun heyecanımla arayı kapatırız..
Buarada gülcüm benden de sıkınca süt geliyo çok güzel bi duygu hatta göğüslerimin arası süt kokuyo :))
Günaydın kızlar burcucum mesudecim gülcümm ben iyim biraz daha üşüttüğümü düşünüyorum gece nane limon yaptım içtim iyi geldi eşime bişi demedim götürme diye şimdi yoldayız gidiyoruz :)) biraz halsizlik var ama olsun heyecanımla arayı kapatırız..
Buarada gülcüm benden de sıkınca süt geliyo çok güzel bi duygu hatta göğüslerimin arası süt kokuyo :))
canım aynı şey cigdemede olmuştu ayaklarının altına yastık koyup 3-4 gün yatmışti sonra düzelmişti sanırim, belkide dogum pozisyonunu almıştır, bana ne oluyorsa bu soruya en iyi gül ve çido cevap verirler :)Ana ben görmedim kuzucuklar diger topikte gecmise dalmişim tuh sizde girmişsiniz ya
Gülüm sanada günaydın Hayirli hafta sonları insallah bende esimi ise uğurladım geri yattım ama uyku tutmadı yatakta kk ya girdim birazdan kalkarım ya bugun pazar var burda islerimi yapıp yemeğimi yapıp pazara gideriz artikin
benim bas ağrılarım Hic gitmedi hamile kaldığından beridir var onceden acliktandir fiyordum simdi niye ağrıyor ki bir gün iyi 3 gün kötu gecer insallah
Burcum tontişim sana da günaydın Hayirli hafta sonları iyiyiz cok şükür sende iyisindir insallah
Ciğdemcim cnm benim madem bu kadar heyecanlı ve isteklisin Rabbim yardimcin olsun insallah guzel bir alış veriş yaparsın sıkıntı dorun olmaz kolay geldin yine de kendini fazla yorma e mı kuzum
Bu arada Gül'üm sütun gelmiş masallahseninde çidoşum bende öyle birsey hic gelmedi hatta arada sıkıyorum yok anacim gelmiyor birde size birsey sorudan ben KIZIMI cok aşağılarda hissediyorum hareketleri afedersiniz tam Rahmi'nde hissediyorum sizce normal mı
günaydın kıslarrr.. gününüz güzel olsun müjdeli mutlu eğlenceli olsun inlallah... ben kas ağrılarıyla uyandım ayy pilatesin 2. gününü dün yaptım gün aşırı yapıyorum ondan mıdır nedir alışamadı kaslarım henüz
Günaydın canım, yeterince ısınmadan mı başlıyorsun acaba, ya boş ver biyerine bisey olacak yürüş falan yap canim sen
Bedişşşşşş günaydın fıstığım
canım dün oturuyodum bi baktım sütyenim ıslanmış sıkmadım annem sıkma bebek doğunca sütün durmaz dio bende ellemiodum sadece arada ucu cıksın die masaj yapıorum lansinohla..günaydın kızlar burcucum mesudecim gülcümm ben iyim biraz daha üşüttüğümü düşünüyorum gece nane limon yaptım içtim iyi geldi eşime bişi demedim götürme diye şimdi yoldayız gidiyoruz :)) biraz halsizlik var ama olsun heyecanımla arayı kapatırız..
bende yattım uyuyamadım canım...sıkma göğsünü ben sıkmıyorum kendiliğinden geldi sadece ucuna hafif masaj yap annem sonra sütün durmaz dio..gelir canım seninde herkeste gelmiomuş zaten kimnde doğumdan sonra geliomuş..CANIM BEBEK DÖNMÜŞ OLABİLİR BENDEDE OLUYODU DR DÖNMÜŞ DEDİ..ana ben görmedim kuzucuklar diger topikte gecmise dalmişim tuh sizde girmişsiniz ya
gülüm sanada günaydın hayirli hafta sonları insallah bende esimi ise uğurladım geri yattım ama uyku tutmadı yatakta kk ya girdim birazdan kalkarım ya bugun pazar var burda islerimi yapıp yemeğimi yapıp pazara gideriz artikin
benim bas ağrılarım hic gitmedi hamile kaldığından beridir var onceden acliktandir fiyordum simdi niye ağrıyor ki bir gün iyi 3 gün kötu gecer insallah
burcum tontişim sana da günaydın hayirli hafta sonları iyiyiz cok şükür sende iyisindir insallah
ciğdemcim cnm benim madem bu kadar heyecanlı ve isteklisin rabbim yardimcin olsun insallah guzel bir alış veriş yaparsın sıkıntı dorun olmaz kolay geldin yine de kendini fazla yorma e mı kuzum
bu arada gül'üm sütun gelmiş masallahSeninde çidoşum bende öyle birsey hic gelmedi hatta arada sıkıyorum yok anacim gelmiyor birde size birsey sorudan ben kızımı cok aşağılarda hissediyorum hareketleri afedersiniz tam rahmi'nde hissediyorum sizce normal mı
sanırım süt canım bende nolduğunu anlamadım gelmiş biraz :)kızlarrrr günaydınnn
çidooooo canım noldu sana öyle dikkat et kendine canım benimm alışverişe gidiyomuşsunuzzz fotoları bekliyoruzz
Güllll anammm sütünmü geldi canım benimm
SEKERKIZ hoşgeldin canım biz iyiyiz bir yaramazlık yok asıl sen nalt uzun zamandan beri yoksun varmı bir gelişme
NAZAN ne yaptın bacım, birşeyler yazzzzzzzzzz
TUMAY canım yazacam bir fırsat bulamdım, kahverengi akıntı geliyormuş acaba ilthap mı var sende bol su iç
CiDO Kıyamam sen bana kahvaltı hazirla bende senin oğlunu seveyim :)))
Gunaydinn hayırlı haftasonları,
Bircan icn bende dua edecegimelimi salliyorum.
Çiğdemcim Allah sifa versin tatlim. Insallah hemen duzelirsin.
Gülcum ohh sütün hayirli olsun masallah
Tubacim tasiniyorsan inşallah guzel haberler almamiz yakindir tatlim.
Bedriye kuşum dr randevumuza bugun itibari ile 1 hafta kaldi
Mesudecim gunaydin tatlim öpüyorum.
Herkes birbirini face den ekliyor galiba, ben cahil kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?