Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlar hayırlı hafta sonları herkese ben kocacımı işe gönderdim yatcam birazdan yine :) evet canım bendede sık oluyodu baş ağrısı bu aralar iyim cok şükür seninde gecer canım İNŞALLAH..

KIZLAR BU ARADA DÜN GÖĞSÜMDEN AKINTI GELDİ SÜTTÜR HERALDE ...

Son düzenleme:

Maşallah canım işe de başladın demek, çok şükür, kafanı dağıtmanın tek yolu dua bide bu ay bende olan şeyi yazayım, okudunmu bilmiyorum gecen hafta bir trafik kazasina şahit oldum çok derinden etkilendim, 2 kişi öldu ve dedim k Allah isterse bir saniyede o canı alır, isterse bir sanıyede bir damla spermle canverir, hicbirseyi ben kontrol edemem, eee her ay ağlama krizleri niye?vay ayağı mı kaldirdim?vay bir dur bir şey yap? Niye bu çabam? Rabbim verirse verir dedim gözümün önünde bir ışık yandı,inşallah sende kötü bir tecrube vesile olmadan bunu kabul edersin, bak Nazan'a geçen diyoduki adetim gelmeden dişimi yaptirayim, dişimi var diye bu ay hamilelik düşünmüyorum diyordu, biz istediğimiz kadar düşünmeyelim Rabbim in kudretinde herşey

Töbe töbe bir ande ne oldu canım Rabbim bife versin, hem Mesude doğru demiş senin sağlığın alişveristen önemli degil, hay Allah gecmis olsun canim

gecmiş olsun canım iyisindir inşallah..

Günaydin cicikuşlar sağlıklı ve hayırlı bir hafta sonu olsun hepimize.......anam gül sütün mü geldi kızzzzz

Günaydın kızlar burcucum mesudecim gülcümm ben iyim biraz daha üşüttüğümü düşünüyorum gece nane limon yaptım içtim iyi geldi eşime bişi demedim götürme diye şimdi yoldayız gidiyoruz :)) biraz halsizlik var ama olsun heyecanımla arayı kapatırız..
Buarada gülcüm benden de sıkınca süt geliyo çok güzel bi duygu hatta göğüslerimin arası süt kokuyo :))

gunaayyyyyyyddıınn fıstıklarrr...

ya biraz geçmişi okuyum dediydimm bircanıma dua etkinliği yapmış burcum ben şimdi gördüm nerdeyse katılamıyacaktımm.. bi haber versenize kuzular bu kız neden el sallamadı acaba bu işin içinde bi iş var demeyin dua etkinliğinde bizde varızzz el de salladıık.. Allah inşAllah Bircan edilen duaların hatrına çabanı boş çıkarmasın, sağlıkla hayırlısıyla evladın gelir inşAllah göbeğine..

hadi yaa.. gögüslerinin arası süt mü kokuyor.. CEnab-ı Allah ın işlerine bak, bebeklerden önce rızklarını verdi..

Ana ben görmedim kuzucuklar diger topikte gecmise dalmişim tuh sizde girmişsiniz ya

Gülüm sanada günaydın Hayirli hafta sonları insallah bende esimi ise uğurladım geri yattım ama uyku tutmadı yatakta kk ya girdim birazdan kalkarım ya bugun pazar var burda islerimi yapıp yemeğimi yapıp pazara gideriz artikin
benim bas ağrılarım Hic gitmedi hamile kaldığından beridir var onceden acliktandir fiyordum simdi niye ağrıyor ki bir gün iyi 3 gün kötu gecer insallah

Burcum tontişim sana da günaydın Hayirli hafta sonları iyiyiz cok şükür sende iyisindir insallah

Ciğdemcim cnm benim madem bu kadar heyecanlı ve isteklisin Rabbim yardimcin olsun insallah guzel bir alış veriş yaparsın sıkıntı dorun olmaz kolay geldin yine de kendini fazla yorma e mı kuzum

Bu arada Gül'üm sütun gelmiş masallah seninde çidoşum bende öyle birsey hic gelmedi hatta arada sıkıyorum yok anacim gelmiyor birde size birsey sorudan ben KIZIMI cok aşağılarda hissediyorum hareketleri afedersiniz tam Rahmi'nde hissediyorum sizce normal mı

günaydın kıslarrr.. gününüz güzel olsun müjdeli mutlu eğlenceli olsun inlallah... ben kas ağrılarıyla uyandım ayy pilatesin 2. gününü dün yaptım gün aşırı yapıyorum ondan mıdır nedir alışamadı kaslarım henüz

Aman maşallah, şimdi alışverişe dalarsın herşey unutursun, yediklerinede dikkat et canım, cok karıştırma bari, hadi yolunuz açık olsun, aldıklarını bizede göster

canım aynı şey cigdemede olmuştu ayaklarının altına yastık koyup 3-4 gün yatmışti sonra düzelmişti sanırim, belkide dogum pozisyonunu almıştır, bana ne oluyorsa bu soruya en iyi gül ve çido cevap verirler :)

Günaydın canım, yeterince ısınmadan mı başlıyorsun acaba, ya boş ver biyerine bisey olacak yürüş falan yap canim sen

Bedişşşşşş günaydın fıstığım

Kızlarrrr Günaydınnn
Çidooooo canım noldu sana öyle dikkat et kendine canım benimm alışverişe gidiyomuşsunuzzz fotoları bekliyoruzz
Güllll anammm sütünmü geldi canım benimm

Günaydın canım, yeterince ısınmadan mı başlıyorsun acaba, ya boş ver biyerine bisey olacak yürüş falan yap canim sen

Bedişşşşşş günaydın fıstığım

havalar bi ısınsa onu da yapıcam tatlım... ısınıyorum ya birbuçuk saatlik bi video ısınma soğuma hepicini yaptırıyor fındık totolu ebru ben çok hamlamışım sanırım son aylardaki bel sırt ağrılarına doğuma uykusuzluğa falan iyiymiş burda da okyoruz çevremdeki arkadaşlarım da çok şikayetçiydi son aylarından e ben de 6. aydayım artık şükür iyiyim şimdilik ama korkuyorum sonrasından ondan tutuştum :18:

canım dün oturuyodum bi baktım sütyenim ıslanmış sıkmadım annem sıkma bebek doğunca sütün durmaz dio bende ellemiodum sadece arada ucu cıksın die masaj yapıorum lansinohla..
Sıkma bence..
bende yattım uyuyamadım canım...sıkma göğsünü ben sıkmıyorum kendiliğinden geldi sadece ucuna hafif masaj yap annem sonra sütün durmaz dio..gelir canım seninde herkeste gelmiomuş zaten kimnde doğumdan sonra geliomuş..CANIM BEBEK DÖNMÜŞ OLABİLİR BENDEDE OLUYODU DR DÖNMÜŞ DEDİ..
kızlarrrr günaydınnn
çidooooo canım noldu sana öyle dikkat et kendine canım benimm alışverişe gidiyomuşsunuzzz fotoları bekliyoruzz
Güllll anammm sütünmü geldi canım benimm
sanırım süt canım bende nolduğunu anlamadım gelmiş biraz :)

Son düzenleme:

hb tatlım uzun suredır evle ugrasıyorum cnm yenı bıttı bugun tasıyolar artık ıs cıkısı bende gıdıcem bebek ısını unuttuk bız artık:) yenı ev yenı umut beklıyoruz ıste hayırlısı herseyın

nazancım hayırlı olsun rabbım kucagına aldıgın gunlerıde nasıp etsın ınsallah saglıklı sıhhatlı

Gunaydinn hayırlı haftasonları,
Bircan icn bende dua edecegim elimi salliyorum.
Çiğdemcim Allah sifa versin tatlim. Insallah hemen duzelirsin.
Gülcum ohh sütün hayirli olsun masallah
Tubacim tasiniyorsan inşallah guzel haberler almamiz yakindir tatlim.
Bedriye kuşum dr randevumuza bugun itibari ile 1 hafta kaldi
Mesudecim gunaydin tatlim öpüyorum.
Herkes birbirini face den ekliyor galiba, ben cahil kaldim

Yasoooooo canım hoşgeldin naber?

selam yasemin ve aslı nasılsınız?
Çiğdem geçmiş olsun muhtemelen yediğin bişey dokundu ...
Mesude akşam okudum çıktım senin yazdığını görmemişim kuşum iyiyim işte bildiğin gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…