- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.581
selam yasemin ve aslı nasılsınız?
Çiğdem geçmiş olsun muhtemelen yediğin bişey dokundu ...
Mesude akşam okudum çıktım senin yazdığını görmemişim kuşum iyiyim işte bildiğin gibi :))
Tümaycım Yaso çıktı galiba :)
Ben fenayım cAanım ağrılarım ve yanmam devam ediyooo(( yazık bana ya geçmedi bi türlü zar zor çalışıyorum işte...
sen nasılsın canım?
ben iyiyim canım sen keşeke bir doktora gitseydin o çok kötü bişey ilaç almadan geçmiycek gibi gözüküyor...
canım bol bol su içiyorummm Burcu hocam öle dedi ama gelişme yok e bugün hafta sonu anca hafta içi gidebilirim artık doktora inş. geçerde gitmeme gerek kalmaz
Canım eczaneden tek içimlik şaselerden al biraz rahatlatır(
o ne? ben hiç bilmiyorummm
canım sen sor eczacı verir doktorda antibiyotik ve onu veriyor sadece onu içince geçiyor zaten :)
iyiyim burcu sen nasılsın?Adet oldunmu?GÜNAYDIN KIZCELER nasılsınız ben yeni bir gebelik kontrol yöntemi buldum sabah ilk idrarını cam bir kaba yapıyorsun camın kenarına koyuyorsun 2 saat bekliyor eğer 2 saat sonra aşağıda bir bulutlanma varsa negatif yok bulut yukarıdaysa sonuç pozitif
bende iyiyim cnm valla dün gece bir damla kanamam oldu resmen evde düğün yaptım eşim diyor değişik her zaman adet olunca ağlarsın bu sefer düğün yapıyorsun ewet denedim alta çöktü en azından masrafsıziyiyim burcu sen nasılsın?Adet oldunmu?
Enteresan ilkkez duyuyorum denedinmi peki???
sağolasın canım :) sanırım memişler hazırlanıyo :ı)Gunaydinn hayırlı haftasonları,
Bircan icn bende dua edecegimelimi salliyorum.
Çiğdemcim Allah sifa versin tatlim. Insallah hemen duzelirsin.
Gülcum ohh sütün hayirli olsun masallah
Tubacim tasiniyorsan inşallah guzel haberler almamiz yakindir tatlim.
Bedriye kuşum dr randevumuza bugun itibari ile 1 hafta kaldi
Mesudecim gunaydin tatlim öpüyorum.
Herkes birbirini face den ekliyor galiba, ben cahil kaldim
Köy hayatı 1 haftadan fazla bunaltıyor, bizde yazın eşimin köyüne gidiyoruz 1 hafta falan kalıyoruz, valla didemcim el yapımı herşeye bayılırım, peynir, tereyağ, reçel...kayınvalidem de yapar yollar sağolsun ..bak bak geline bak hemen arkalarından atıyor
canım benim çalıştığım köy 50 dk uzaklıkta servisle gidiyorum, evimiz burdur merkezde
(hayatumuttur) gamzecim tesekkur ettim beni beğendiğin icin cok dogru hakkaten duana yürekten amin fiyorum Rabbim kavuşturdun bu arada %70 kiz demişler bebeğine kızıma bı arkadas daha geliyo galiba annesi kadar guzel olur eminim Rabbim sağlicakla kucağına almayı basıp eylesin tatlim
Didemim atılsa sorma haha:))) şaka şaka tabi sor datlum bildigim birşeyde seve seve
Burcum doguma kadar bu ağtılar ve uykusuzluklar bitmez hepimizde o dert var arabbim yardımcımız olsun
Gülüm sen nasılsın bugun nazandi seydaydi hal hatır edemedim sana da valla kusuruna bakma artikin
bugün doktor kontrolüm vardı.patoloji sonucu iyi çıkmış çok şükür.doktor dikişi kontrol etti.iyi kaynamış dedi.1 ay sonra tekrar kontrole gitcez.ama yatmaya devam.raporum 23 nisanda bitiyo.tekrar yenilicek.yani nisan boyu evdeyim.ama çok sıkıldım ya.bian önce iyileşsemde dönsem işime
günaydın kızlar hayırlı hafta sonları herkese ben kocacımı işe gönderdim yatcam birazdan yine :)
evet canım bendede sık oluyodu baş ağrısı bu aralar iyim cok şükür seninde gecer canım İNŞALLAH..
KIZLAR BU ARADA DÜN GÖĞSÜMDEN AKINTI GELDİ SÜTTÜR HERALDE ...
AMİN canım İNŞALLAH....mesudeye o işi sormuşsun :)bende cevap veriym dedim canım ben 28. haftadan sonra bıraktım zaten bi süreden sonra zorlanıyosun artık sende ne zaman zorlanırsan bırak benim dra kalırsa hala yapmayın demediayyyyy gülcüm ne güzellherşey hazır sende valla bide oğluş gelsin tam olsun emsin emsin tombş olsun bizde azıcık mıncıklayalım şuralarda inşşşşşş
Bircancim senin icin dua etcem belki bu ayin ikinci hamisi sen olursun ....
benide ekle canım inş olumlu sonuçlanır aşılaması dualarımız bircanla
Öğretmenimmmmmmmm
Allahta senin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhhhhh
bende varım bende varımmmmmmmmmm
Bircan arkadaşım hayırlı olur aşılaman inşallah pozitif sonucu alırsın ben İstanbul'da olucam bu akşamdan okurum duanı canımm
burcuuu pazar günü yapılacak dua etkinliği için el kaldırın dedin ya deminden beri el kaldıran smiley aradım ama yok sen benimde kaldırdığımı farzethatta parmak kaldıran ööörrrttttmennniiiiimmmmm
Beni kimse beğenmedi galiba neyse bende gidin bari
Burcum bende varım dua cnm
inşallah nisan ayının 2. hamişi Bircan olcak
OFLU ya,ASLIYA geçmiş olsun.
SEDA ge<melere tozmalara gitmiş.kazasız belasız inşalla.
ÖZLEM hanımlar çok özel tekniklerle çalışmalara başlamış,hayırlı uğurlu olsun.
AYŞE işe gitmemiş ama iyileşmiş.geçmiş olsun.
DİDEM erinmemiş üşenmemiş kurabiye yapmış.Afiyet bal şeker olsun.
MESUDE maşallah herkese laf yetiştirmiş.
GAMZE nin kızı geliyormuş maşallah
BİRCAN ın pazara aşılaması varmış.innnnnnnnnnnşallah başarılı geçer.
BURCUM melek kalpli arkadaşım pudingiini yoğurdunu yapmış.afiyet olsun.
BUKET ve YASEMİN yatıştalar.Allah sağlık sıhat kolaylık versin inşallah.
ÇİĞDEM ya bak 3 ay benden adam olmaz zaten.2ser kişiden 6 kişiyi gör.ama ağustosu lütfen bana ayır.beni gör rüyanda.hem o zaman taze anne olcaksın.daha bi derinleşir hislerin
umarım atladığım kimse olmamıştır.
selam kızlar nazancım gözün aydın allah tammaına erdirsin çok sevindim sıra kimde bakalım heycanla bekliorum nazar nazar
bircancım allah rast getirsin işlerini inş hayırlı haberler duyacağız
gunaayyyyyyyddıınn fıstıklarrr...
ya biraz geçmişi okuyum dediydimm bircanıma dua etkinliği yapmış burcum ben şimdi gördüm nerdeyse katılamıyacaktımm.. bi haber versenize kuzular bu kız neden el sallamadı acaba bu işin içinde bi iş var demeyindua etkinliğinde bizde varızzz el de salladıık.. Allah inşAllah Bircan edilen duaların hatrına çabanı boş çıkarmasın, sağlıkla hayırlısıyla evladın gelir inşAllah göbeğine..
Gunaydinn hayırlı haftasonları,
Bircan icn bende dua edecegimelimi salliyorum.
Çiğdemcim Allah sifa versin tatlim. Insallah hemen duzelirsin.
Gülcum ohh sütün hayirli olsun masallah
Tubacim tasiniyorsan inşallah guzel haberler almamiz yakindir tatlim.
Bedriye kuşum dr randevumuza bugun itibari ile 1 hafta kaldi
Mesudecim gunaydin tatlim öpüyorum.
Herkes birbirini face den ekliyor galiba, ben cahil kaldim
günaydın kıslarrr.. gününüz güzel olsun müjdeli mutlu eğlenceli olsun inlallah... ben kas ağrılarıyla uyandım ayy pilatesin 2. gününü dün yaptım gün aşırı yapıyorum ondan mıdır nedir alışamadı kaslarım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?