Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selam yasemin ve aslı nasılsınız?
Çiğdem geçmiş olsun muhtemelen yediğin bişey dokundu ...
Mesude akşam okudum çıktım senin yazdığını görmemişim kuşum iyiyim işte bildiğin gibi :))

Tümaycım Yaso çıktı galiba :)
Ben fenayım cAanım ağrılarım ve yanmam devam ediyooo (( yazık bana ya geçmedi bi türlü zar zor çalışıyorum işte...
sen nasılsın canım?

Tümaycım Yaso çıktı galiba :)
Ben fenayım cAanım ağrılarım ve yanmam devam ediyooo (( yazık bana ya geçmedi bi türlü zar zor çalışıyorum işte...
sen nasılsın canım?

ben iyiyim canım sen keşeke bir doktora gitseydin o çok kötü bişey ilaç almadan geçmiycek gibi gözüküyor...

GÜNAYDIN KIZCELER nasılsınız ben yeni bir gebelik kontrol yöntemi buldum sabah ilk idrarını cam bir kaba yapıyorsun camın kenarına koyuyorsun 2 saat bekliyor eğer 2 saat sonra aşağıda bir bulutlanma varsa negatif yok bulut yukarıdaysa sonuç pozitif

iyiyim burcu sen nasılsın?Adet oldunmu?
Enteresan ilkkez duyuyorum denedinmi peki???

Kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ne olduğunu bnde anlamadım ama yanıyorum diye biraz ince giyindim sanırım istanbulda da havalar bi öyle bi böyle çarpıldım sanırım..
Biz alışverişten döndük aldık bütün cicilerimizi hiç eksiğimiz kalmadı çok şükür şimdi koçtaşa geldik içinde migros var bez ve deterjanı alıcaz sonra eve gidicez inş..
Yoruldum biraz yeni hamişlere tavsiyem çok ağırlaşmadan yapın alışverişinizi kızlar sonra gerçekten zor oluyo bir ara başım döndü valla.
Mesudecim benimde bebk bir ara aşağıdaydı olmaması gereken yerde dinlendim düzeldi ama artık normal yola giriyolar ya çok sabırsızlar hep hareketliler ztn ..
Gülcüm ucunda azcık azcık görüyorum beyaz beyaz azcık sıkınca da geliyo kendiliğinden aktığı olmadı ama hiç dikkat ederim bundan bende masaj yapayım bariii :)))

canlar burcuda gördüklerimi faceden ekledim istemeyen kabul etmeyebilir kesinlikle darılmam haberiniz olsun canlarr....

iyiyim burcu sen nasılsın?Adet oldunmu?
Enteresan ilkkez duyuyorum denedinmi peki???
bende iyiyim cnm valla dün gece bir damla kanamam oldu resmen evde düğün yaptım eşim diyor değişik her zaman adet olunca ağlarsın bu sefer düğün yapıyorsun ewet denedim alta çöktü en azından masrafsız

sağolasın canım :) sanırım memişler hazırlanıyo :ı)

yok ya iyiler iyi sağolsunlar olsun o kadarcık valla banada aynen hiç kış hazırlığı derdim yok k.valide sağolsun
hmm uzakmış bayaada tatlım ya allah kolaylık versin

mesudee şimdi şeyyy hani bebiş var ya bizde e malum kocada var şimdi onu kaçıncı ayda kovcaz yataktan söyle bakiim

zeynepçim ne güzel bak iyi çıkmış boşver işte yat dinlen canım kocişte baksın sana nazlan azıcık şımar bulmuşun böyle fırsat

kızlar okuyabildiklerim bu kadar ya ben bu ay 3. kez grip oldummmmmmmmmmmmmmmmmm:2::2::2: bu nedir ya bi iyileşemedim kafam kazan gibi insan bir kışta tam 3 kez gripmi olur yaa

ayyyyy gülcüm ne güzell herşey hazır sende valla bide oğluş gelsin tam olsun emsin emsin tombş olsun bizde azıcık mıncıklayalım şuralarda inşşşşşş

ayyyyy gülcüm ne güzell herşey hazır sende valla bide oğluş gelsin tam olsun emsin emsin tombş olsun bizde azıcık mıncıklayalım şuralarda inşşşşşş
AMİN canım İNŞALLAH....mesudeye o işi sormuşsun :)bende cevap veriym dedim canım ben 28. haftadan sonra bıraktım zaten bi süreden sonra zorlanıyosun artık sende ne zaman zorlanırsan bırak benim dra kalırsa hala yapmayın demedi genelde 1-2 ay kala bıraktırıyo drlar..

Burcucum cnm benim ne demek bana düşmez cok tesekkur ederim cevap verdigin icin

Gül , Ciğdem sagolun kizlar cevaplar icin bu arada çidoşum güle güle kullanın aldıklarınızı iyi olmana sevindim

Yasom benim bende seni yanaklardan öpüyorum tatlim mucuk mucuk

Didemcim cnm benim doktorun sana zaten söyler eğer sende bı sıkıntı oLmuyorsa devam edebilirsin normal dogumu düşünenlere son zamana kadar öneriyorlar cok sık olmasa da bız devam ediyoruz eğer ağrı veya zorlanma hissedersen ara ver yada arada bı devam edin benim doktorum henuz bana birsey demedi hem senin zamanın daha erken TATLIM önümüzdeki Pazartesi kontrolum var doktoruma bı sorim ne zaman bırakılmalı diye

Didem cnm benim bak by bilgileri senin icin buldum:)))

Cinsel yaşam kaçıncı aya kadar devam edebilir?
“Bazı geciken doğumlarda doğumun başlaması için cinsel ilişkiye girilmesi bile önerilir. Bu nedenle kısıtlayıcı olan şey hamileliğin kaçıncı ayı olduğu değil, sadece hamilelikte bir sorun olup olmadığıdır” diyor Kağan Kocatepe… Ama eğer düşük riski, erken doğum riski, kanama, enfeksiyon gibi durumlar var ise hamilelerde cinselliği kısıtladıklarını belirtiyor.

Tabi unutulmaması gereken bazı önemli detaylar da var. Örneğin pozisyon gibi… Pozisyon mutlaka bebeğe baskı olmayacak şekilde olmalıdır. Ayrıca erkeğin daha yumuşak davranması gereklidir. Kağan Kocatepe, bu kurallara bağlı kalınarak hamilelikte cinsel yaşamın devam ettirilebileceğini söylüyor.

Hangi sıklıkta cinsel ilişkiye girilebilir?
Burada sıklık, daha çok kadının ruhsal dünyası ile alakalıdır. Çünkü kadınlar hamile kaldıktan sonra ruhsal ve fiziksel bazı etkiler nedeniyle cinsel yaşamdan soğurlar. Özellikle ilk iki aylık ve son iki aylık dönemde bunun daha sık görüldüğünü belirten Kağan Kocatepe, benzer biçimde erkeklerin de bebeğe zarar verme korkusuyla cinsel yaşamlarına ara verebildiklerini söylüyor.

Bebeğe zararı olur mu?
Cinsel ilişkinin bebeğin gelişimine olumsuz bir etkisi yoktur. Çünkü, bebek rahim içinde korunmuş durumdadır. Kağan Kocatepe'nin hamilelikte cinsel ilişkinin bebeğe zararı olur mu sorusuna yaptığı açıklamalar aşağıda:

. .
Benzer videolar için tıklayın

Anne adayı hangi durumlarda cinsel ilişkiye girmemeli?

1. Düşük riski varsa
2. Anne adayında vajinal enfeksiyon varsa
3. Erkekte bir enfeksiyon varsa (ilişki esnasında kadına geçmesin diye)
4. Erken doğum riskinin artması durumunda (doktor tarafından hamile olan kişiye bildirilir)
5. Amnios zarının yırtık olması yani suyun erken gelmiş olması durumunda

Ayrıca, anne adayının daha önce erken doğum yapmış olması veya bazı çoğul gebelik durumları da yine doktor tarafından ilişkinin kısıtlanmasına neden olur. Özellikle, tüp bebekle oluşan hamileliklerde ilk 3 aylık dönemde cinsel ilişki kısıtlanabiliyor.

Son düzenleme:
Bircancim senin icin dua etcem belki bu ayin ikinci hamisi sen olursun ....

benide ekle canım inş olumlu sonuçlanır aşılaması dualarımız bircanla

Öğretmenimmmmmmmm
Allahta senin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhhhhh
bende varım bende varımmmmmmmmmm

Bircan arkadaşım hayırlı olur aşılaman inşallah pozitif sonucu alırsın ben İstanbul'da olucam bu akşamdan okurum duanı canımm

Beni kimse beğenmedi galiba neyse bende gidin bari

Burcum bende varım dua cnm

inşallah nisan ayının 2. hamişi Bircan olcak

selam kızlar nazancım gözün aydın allah tammaına erdirsin çok sevindim sıra kimde bakalım heycanla bekliorum nazar nazar
bircancım allah rast getirsin işlerini inş hayırlı haberler duyacağız

hepinizden Allah razı olsun eden edemeyen herkesten Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah. burcucum sanada ayrıca teşekkür ederim her zamanki gibi seferber olmuşsun sağolun kızlar ya vallahi dualarınızla daha rahat olucam inşallah. Rabbime tevekkül ettim olursa çok mutlu olacağım olmazsa hayırlısı deyip tevekküle devam edeceğim.
bu arada süt yoğurt muhabbeti yapılmış eksik kalmim:)) bende yoğurdumu hep kendim mayalarım köyden süt geliyor eşimin öğrencisinden alıyoruz hamilelik için hazır gıda almamak çok önemli abur cuburda yemeyin büskivi vs. hazır yoğurt da resmen zehirmiş biz köy yumurtası bulamıyorduk bugün bir arkadaşım aradı bulmuş bundan böyle alıcaz inşallah. ben zaten pimpirikliydim bu konuda bu hamişlik isteği daha da pimpirikli etti beni günümüzde sağlıklı beslenmek çok zor ama ne yapalım elimizden geleni yapacağız. hepinizi öpüyorum hayırlı geceler....

Ben geldim.Aylin nasıl yapıyosun banada anlat:)))Ebru şallinin videosunu mü aldin??

Bu arada sabah kalktın enteresan bı sekilde hiç bulantım yoktu.başimda ağirmadi,halsizde degildim.hatta yemek yaptım yedik.yedik ama ben kafayı yiyecektim neden midem bulanmıyor diye,bedişe diyodum ben oldum:)az önce 2 kere oğütdüm ve buna cok sevindim.ama bariz bı azalma var sebebini bilen yada boyle olan varmi hamisler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…