- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.601
Ben geldim.Aylin nasıl yapıyosun banada anlat:)))Ebru şallinin videosunu mü aldin??
Bu arada sabah kalktın enteresan bı sekilde hiç bulantım yoktu.başimda ağirmadi,halsizde degildim.hatta yemek yaptım yedik.yedik ama ben kafayı yiyecektim neden midem bulanmıyor diye,bedişe diyodum ben oldum:)az önce 2 kere oğütdüm ve buna cok sevindim.ama bariz bı azalma var sebebini bilen yada boyle olan varmi hamisler?
canım hamileliğin sonuna kadar devam edecek değil ya elbet duracak bulantılar takılma bunlara,hatta bulantısız bi hayat daha güzel olur bence
herkese merhaba hanımlar, bir sorum olaacak
şimdi ben bu ay iki kez bebiş için deneme yaptım, ve bitirdim, mayısı bekliyorum sonuç için, normalde bat ım 1 Mayıs,yani 9-10 günüm var reglime, bugün akşama kadar sağ yumurtalığımda batmalar oldu, rahmime bir ağırlık çöktü, kısa süreli kramp girer gibi ağrılar yaşadım, acaba ben regle mi hazırlık yapıyorum yaaaaaaaaa bir fikir verseniz ya bana
çok klasiktir..adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynıdır..adet oucam sanırsın ki bende de öyle oldu...ama yumurtlama günlerini iyi takip ettin mi? bide yumurtlarkende kasık ağırır..bunuda değerlendir derim..
yaa aslında sandığımdan sakinim bu konularda ama geçen doktora gittikya doktor dedimki midem bulanıyo dediki bu iyiye işaret demek ki hala orda...şimdi bulanmayınca insan tuhaf olutyo..bide dün hiç unutmuyorum bütün gün yattım başımı kaldıramadım sonra süreki mide bulantısı bulanmaktan da halsiz kalıyodum...akşam eşim bişeyler öyledi yemek için.asabım .çorba içtim ve başka bişe yiyeedim sonra AÇ YATTIM..sofrada bozuldu ağladım bide niye midem bulanıyo diye..bugünde, dün ağladım diye bugün benden küstü heralde bulandırmayacak diye düşünürken etrafımdaki herşeyi koklarken buluyordum kendimi acaba bulanırmı diyee:))ama yok olmadı..ondan önceki hafta hiç bişey yoktu tam cumartesi günğ başladı bulantılar bu gün yine cumartesi ve bitti..azaldı yada..
belki bu hafta iyi geçer sonra bi daha olur ne bieyim bilemedim..
teşeşkkür ederim, yumurtlama takibi yapıyorum, bu sağ yumurtamdaki batma nedeni ile bugün de yaptım ama negatif çıktı, son 10 gün ya, gerçekten heyecan ve stres bir arada ,yersiz panik yapıyorum sanırım
canım sen çok düşünüp kendinide bebeğinide üzme her hamilelik başkadır bazıları hiç bulantı yaşamaz etkilenmez ama sağlıklı sıhhatli bi hamilelik geçirip doğururlar bazılarıda tam tersi, ben mide bulantısı olmayınca bebeğin orda olmayacağını düşünmüyorum doktor bunu sana söyleyerek halt etmiş diyorum sadece
yersiz ve erken panik yapıyosun..du bakalım bi ne oluyo..sabret..acabalar geçmesin kafandan..biz senelerce kafamızı altüst ettik bu acabalarla ..sen şimdiden başlama..önüne bak sade..
:)))yaa aslında iyi niyetli bi doktorda ne bileyim işte..öyle azalarak değilde birden bire olunca panik oldum..sonra size sordumm sonra kasım annelerine sordum..onlarda da olmuş ara ara bulanıp sonra bitmiş felan..bunları duyunca biraz rahatlıyo iinsan :))ne tuhaf demi..başkasının midesi bulanıyo diye seviniiyorum:))
havalar bi ısınsa onu da yapıcam tatlım... ısınıyorum ya birbuçuk saatlik bi video ısınma soğuma hepicini yaptırıyor fındık totolu ebru ben çok hamlamışım sanırımson aylardaki bel sırt ağrılarına doğuma uykusuzluğa falan iyiymiş burda da okyoruz çevremdeki arkadaşlarım da çok şikayetçiydi son aylarından e ben de 6. aydayım artık şükür iyiyim şimdilik ama korkuyorum sonrasından ondan tutuştum :18:
hb tatlım uzun suredır evle ugrasıyorum cnm yenı bıttı bugun tasıyolar artık ıs cıkısı bende gıdıcem bebek ısını unuttuk bız artık:) yenı ev yenı umut beklıyoruz ıste hayırlısı herseyın
nazancım hayırlı olsun rabbım kucagına aldıgın gunlerıde nasıp etsın ınsallah saglıklı sıhhatlı
Gunaydinn hayırlı haftasonları,
Bircan icn bende dua edecegimelimi salliyorum.
Çiğdemcim Allah sifa versin tatlim. Insallah hemen duzelirsin.
Gülcum ohh sütün hayirli olsun masallah
Tubacim tasiniyorsan inşallah guzel haberler almamiz yakindir tatlim.
Bedriye kuşum dr randevumuza bugun itibari ile 1 hafta kaldi
Mesudecim gunaydin tatlim öpüyorum.
Herkes birbirini face den ekliyor galiba, ben cahil kaldim
Tümaycım Yaso çıktı galiba :)
Ben fenayım cAanım ağrılarım ve yanmam devam ediyooo(( yazık bana ya geçmedi bi türlü zar zor çalışıyorum işte...
sen nasılsın canım?
GÜNAYDIN KIZCELER nasılsınız ben yeni bir gebelik kontrol yöntemi buldum sabah ilk idrarını cam bir kaba yapıyorsun camın kenarına koyuyorsun 2 saat bekliyor eğer 2 saat sonra aşağıda bir bulutlanma varsa negatif yok bulut yukarıdaysa sonuç pozitif
Kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ne olduğunu bnde anlamadım ama yanıyorum diye biraz ince giyindim sanırım istanbulda da havalar bi öyle bi böyle çarpıldım sanırım..
Biz alışverişten döndük aldık bütün cicilerimizi hiç eksiğimiz kalmadı çok şükür şimdi koçtaşa geldik içinde migros var bez ve deterjanı alıcaz sonra eve gidicez inş..
Yoruldum biraz yeni hamişlere tavsiyem çok ağırlaşmadan yapın alışverişinizi kızlar sonra gerçekten zor oluyo bir ara başım döndü valla.
Mesudecim benimde bebk bir ara aşağıdaydı olmaması gereken yerde dinlendim düzeldi ama artık normal yola giriyolar ya çok sabırsızlar hep hareketliler ztn ..
Gülcüm ucunda azcık azcık görüyorum beyaz beyaz azcık sıkınca da geliyo kendiliğinden aktığı olmadı ama hiç dikkat ederim bundan bende masaj yapayım bariii :)))
canlar burcuda gördüklerimi faceden ekledim istemeyen kabul etmeyebilir kesinlikle darılmam haberiniz olsun canlarr....
yok ya iyiler iyi sağolsunlar olsun o kadarcık valla banada aynen hiç kış hazırlığı derdim yok k.valide sağolsun
hmm uzakmış bayaada tatlım ya allah kolaylık versin
mesudeeşimdi şeyyy hani bebiş var ya bizde e malum kocada var şimdi onu kaçıncı ayda kovcaz yataktan söyle bakiim
zeynepçim ne güzel bak iyi çıkmış boşver işte yat dinlen canım kocişte baksın sana nazlan azıcık şımar bulmuşun böyle fırsat
kızlar okuyabildiklerim bu kadar ya ben bu ay 3. kez grip oldummmmmmmmmmmmmmmmmm:2::2::2: bu nedir ya bi iyileşemedim kafam kazan gibi insan bir kışta tam 3 kez gripmi olur yaa
Burcucum cnm benim ne demek bana düşmez cok tesekkur ederim cevap verdigin icin
Gül , Ciğdem sagolun kizlar cevaplar icin bu arada çidoşum güle güle kullanın aldıklarınızı iyi olmana sevindim
Yasom benim bende seni yanaklardan öpüyorum tatlim mucuk mucuk
Didemcim cnm benim doktorun sana zaten söyler eğer sende bı sıkıntı oLmuyorsa devam edebilirsin normal dogumu düşünenlere son zamana kadar öneriyorlar cok sık olmasa da bız devam ediyoruz eğer ağrı veya zorlanma hissedersen ara ver yada arada bı devam edin benim doktorum henuz bana birsey demedi hem senin zamanın daha erken TATLIM önümüzdeki Pazartesi kontrolum var doktoruma bı sorim ne zaman bırakılmalı diye
hepinizden Allah razı olsun eden edemeyen herkesten Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah. burcucum sanada ayrıca teşekkür ederim her zamanki gibi seferber olmuşsun sağolun kızlar ya vallahi dualarınızla daha rahat olucam inşallah. Rabbime tevekkül ettim olursa çok mutlu olacağım olmazsa hayırlısı deyip tevekküle devam edeceğim.
bu arada süt yoğurt muhabbeti yapılmış eksik kalmim:)) bende yoğurdumu hep kendim mayalarım köyden süt geliyor eşimin öğrencisinden alıyoruz hamilelik için hazır gıda almamak çok önemli abur cuburda yemeyin büskivi vs. hazır yoğurt da resmen zehirmiş biz köy yumurtası bulamıyorduk bugün bir arkadaşım aradı bulmuş bundan böyle alıcaz inşallah. ben zaten pimpirikliydim bu konuda bu hamişlik isteği daha da pimpirikli etti beni günümüzde sağlıklı beslenmek çok zor ama ne yapalım elimizden geleni yapacağız. hepinizi öpüyorum hayırlı geceler....
Ben geldim.Aylin nasıl yapıyosun banada anlat:)))Ebru şallinin videosunu mü aldin??
Bu arada sabah kalktın enteresan bı sekilde hiç bulantım yoktu.başimda ağirmadi,halsizde degildim.hatta yemek yaptım yedik.yedik ama ben kafayı yiyecektim neden midem bulanmıyor diye,bedişe diyodum ben oldum:)az önce 2 kere oğütdüm ve buna cok sevindim.ama bariz bı azalma var sebebini bilen yada boyle olan varmi hamisler?
herkese merhaba hanımlar, bir sorum olaacak
şimdi ben bu ay iki kez bebiş için deneme yaptım, ve bitirdim, mayısı bekliyorum sonuç için, normalde bat ım 1 Mayıs,yani 9-10 günüm var reglime, bugün akşama kadar sağ yumurtalığımda batmalar oldu, rahmime bir ağırlık çöktü, kısa süreli kramp girer gibi ağrılar yaşadım, acaba ben regle mi hazırlık yapıyorum yaaaaaaaaa bir fikir verseniz ya bana
Günaydın kıZlar hayırlı hafta sonları Bircancım senin için dua ettim Rabbim Kabul etsin İnşallah aşılaman olumlu sonuçlanır
herkese günayın hayırlı güzel bol bebişli birgün geçiririz inş herkesin kutlu doğum haftası mübarek olsun bol bol salavatlı geçsin bizim burda toplanılacak saat 2 de oraya gidecez çok heyecanlıyım canım bende pek canlındıramadım ama yap oluyor bir bulut aşağıda duruyorHerkeslere topluca bir GÜNAYDIN, nasılsınız tontişler, hayırlı sağlıklı haftasonları, öpüyorum hepinizibugün BİRCAN 'ın dua günü
çare allahtan olsun inşallah senin olduğun ameliyatı bende oldum..ama laparoskopiyle ..8 cm kist aldılar tüplerime baktılar falan filan..biraz sabır gerekiyomuş zeynepcim..bide kafayı ağıtmak gerek..şiddetle tavsiye ediyorumm..yapamıyo insan ama bak nazanda dişleriyle uğraşırken kaldı..olmaz dedi..önemsemedim dedi..iğne vuruluyorum dedi..Allaha kurban olayım yaa..
güle güle sayın hocam..
buket bişey sorcam.gerçi şuan midenle meşgulsün biliyorum ama bana bi dakikanı ayırıp cevap yazarsan sevinirim.şu bahsettiğin ameliyatta tüplerinde sorun çıktımı?yani senin 2 tüpünde açık ve sağlamdı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?