Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım hamileliğin sonuna kadar devam edecek değil ya elbet duracak bulantılar takılma bunlara,hatta bulantısız bi hayat daha güzel olur bence

Son düzenleme:
herkese merhaba hanımlar, bir sorum olaacak

şimdi ben bu ay iki kez bebiş için deneme yaptım, ve bitirdim, mayısı bekliyorum sonuç için, normalde bat ım 1 Mayıs,yani 9-10 günüm var reglime, bugün akşama kadar sağ yumurtalığımda batmalar oldu, rahmime bir ağırlık çöktü, kısa süreli kramp girer gibi ağrılar yaşadım, acaba ben regle mi hazırlık yapıyorum yaaaaaaaaa bir fikir verseniz ya bana

canım hamileliğin sonuna kadar devam edecek değil ya elbet duracak bulantılar takılma bunlara,hatta bulantısız bi hayat daha güzel olur bence

yaa aslında sandığımdan sakinim bu konularda ama geçen doktora gittikya doktor dedimki midem bulanıyo dediki bu iyiye işaret demek ki hala orda...şimdi bulanmayınca insan tuhaf olutyo..bide dün hiç unutmuyorum bütün gün yattım başımı kaldıramadım sonra süreki mide bulantısı bulanmaktan da halsiz kalıyodum...akşam eşim bişeyler öyledi yemek için.asabım .çorba içtim ve başka bişe yiyeedim sonra AÇ YATTIM..sofrada bozuldu ağladım bide niye midem bulanıyo diye..bugünde, dün ağladım diye bugün benden küstü heralde bulandırmayacak diye düşünürken etrafımdaki herşeyi koklarken buluyordum kendimi acaba bulanırmı diyee:))ama yok olmadı..ondan önceki hafta hiç bişey yoktu tam cumartesi günğ başladı bulantılar bu gün yine cumartesi ve bitti..azaldı yada..
belki bu hafta iyi geçer sonra bi daha olur ne bieyim bilemedim..

çok klasiktir..adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynıdır..adet oucam sanırsın ki bende de öyle oldu...ama yumurtlama günlerini iyi takip ettin mi? bide yumurtlarkende kasık ağırır..bunuda değerlendir derim..

teşeşkkür ederim, yumurtlama takibi yapıyorum, bu sağ yumurtamdaki batma nedeni ile bugün de yaptım ama negatif çıktı, son 10 gün ya, gerçekten heyecan ve stres bir arada ,yersiz panik yapıyorum sanırım

Bircanim Rabbim yüzünü güldürdün insallah yarın senin dönüm noktan olur hersey cok guzel olur dualardasin tatlim

Buketim cnm benim bunlar normal bitmemistir bende de ara ara azalma veya bir iki gün gidiyordu tekrar geliyordu yani mide bulanıyorsa sağlıklı bir gebelik yasıyorsun ama bazısında az bazılarında cok bazılarında ise 9 ay boyunca sürüyor bunlara takılma tatlim Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin sana ve yasoma:)

canım sen çok düşünüp kendinide bebeğinide üzme her hamilelik başkadır bazıları hiç bulantı yaşamaz etkilenmez ama sağlıklı sıhhatli bi hamilelik geçirip doğururlar bazılarıda tam tersi, ben mide bulantısı olmayınca bebeğin orda olmayacağını düşünmüyorum doktor bunu sana söyleyerek halt etmiş diyorum sadece

teşeşkkür ederim, yumurtlama takibi yapıyorum, bu sağ yumurtamdaki batma nedeni ile bugün de yaptım ama negatif çıktı, son 10 gün ya, gerçekten heyecan ve stres bir arada ,yersiz panik yapıyorum sanırım

yersiz ve erken panik yapıyosun..du bakalım bi ne oluyo..sabret..acabalar geçmesin kafandan..biz senelerce kafamızı altüst ettik bu acabalarla ..sen şimdiden başlama..önüne bak sade..

:)))yaa aslında iyi niyetli bi doktorda ne bileyim işte..öyle azalarak değilde birden bire olunca panik oldum..sonra size sordumm sonra kasım annelerine sordum..onlarda da olmuş ara ara bulanıp sonra bitmiş felan..bunları duyunca biraz rahatlıyo iinsan :))ne tuhaf demi..başkasının midesi bulanıyo diye seviniiyorum:))

sevinirsin tabi çünkü herşeyden kendine pay çıkarıyorsun içini rahatlatmaya çalışıyorsun ama siz böyle yaptıkça bende korkmaya başladım önce bedriye sonra sen, hamile kaldığımda mide bulantım olazsa bende böyle düşünürmüyüm diyorum (aslında bulantı olmasınıda istemiyorum) ki bende mide bulantısı olmadı hiç sadece ikinci hamilelikte insanların ter kokusu ve sarımsak kokusu fazlasıyla burnuma gelir olmuştu ve rahatsız ediyordu onun haricinde bulantım falan olmadı şimdi diyeceksin senin zaten sağlıklı bi gebeliğinde olmadı olsun ben yinede mide bulantısıyla bunun ilgili olduğunu düşünmüyorum

Günaydın kıZlar hayırlı hafta sonları Bircancım senin için dua ettim Rabbim Kabul etsin İnşallah aşılaman olumlu sonuçlanır

vay toto büyük tabi ağırlık yapıyor canım bende bir dönem ebru şallı ile plates yaptım hatta kilo verdim kadınada çok güvenirim, neyse o dönem bir fizik tedaviye gitmem gerekti ordaki kadın bana bir iki hareket gösterdi şunları yap falan diye dedimki ben her sabah ebru şallı ile plates yaprım dedim, kadın dediki o bu işten anlamıyor, biz özellikle yaşlı hastalarımıza kesinlikle izlemeyin diyoruz yalnış yaptığı o kadar çok şey varki halk bilmiyor dedi, bende çok kıllandım hatta moralim bozuldu, şimdi bunu sana söyledim iyi mi yaptım ? hayır! ama sen yinede dikkat et canım , internetten fakan iyice sor, hatta Hakan beye de bir sor, bu arada dün İyaş'taydım, mado'da oturuyordum karşımdaki sandalye boştu yanıma gelen bir çift sandalyeyi istedi anam kadın hamile ,saçına düz fön çektirmiş, ay sen misin diye döndün döndüm baktım sonra kadın kıllandı, bende utandım daha da bakmadım

canım ayyy yeni eve taşınmaya bayılırım, tabiki boşver bebek işini şimdi hiç düşünme, evine odaklan hayaller kur, istediğin gibi döşe, zaten bebek gelecek zamanı biliyor

canım hoşgeldin, gelince kendini anlat, bütün ayrıntıları yaz? ne yapıyorsun? nasıl geçiyor günlerin?

Tümaycım Yaso çıktı galiba :)
Ben fenayım cAanım ağrılarım ve yanmam devam ediyooo (( yazık bana ya geçmedi bi türlü zar zor çalışıyorum işte...
sen nasılsın canım?

Aslıcım dünden beri aklımdasın, sistit geçtimi? internette sistit için alınan ilaçları bir incele bakıım, hatta gebelere verilen ilaçları incele olmazsa onlardan alırsın, hani yumurtlama dönemimde içmek istemiyorum dedin ya, gebenin içtiği ilacı herkes içer zaten, canım inşallah yarına bitmiş olur, ben bir gecede de iyileştiğini gördüm, 1 hafta sürüpte beni ağlattığını gördüm, senin kısmetin kısadır inşallah

vay arkadaş, bu bulut görüntüsünü pek gözümde canlandıramadım amme

oyyi güle güle miss gibi giyinsin cicileri, ben merak ederim mutlaka resmini çek

canlar burcuda gördüklerimi faceden ekledim istemeyen kabul etmeyebilir kesinlikle darılmam haberiniz olsun canlarr....

evet benim liste de , evet o benim BEN

herkes grip didemcim, bu mevsim geçişleri insanı çökeltti valla, yemene dikkat et, bol sebze meyve ve vitamin takviyesi belki, çok geçmiş olsun canım

oooo ateşli geceler devam ediyor demek ki

Canım ALLAH yardımcın olsun bugün inşallah herşey yolunda gider, duanı ettim, Rabbim kolaylık versin, hayırlısıyla tutunsun yumoşların, haydi ratsgele

buketim doktoruna telefon aç ve bir sor ,lütfen ısrar ediyorum

canım adet belirtisi ve hamilelik belirtisi bir birinin aynısı, beklemekten başka çaren yok sanırım, hayırlısı olsun

Günaydın kıZlar hayırlı hafta sonları Bircancım senin için dua ettim Rabbim Kabul etsin İnşallah aşılaman olumlu sonuçlanır

günaydın gülcüm, herkesin facebooku var, seninde varsa bana özelden yaz, benim listede kimler var kimler bir görsen

Herkeslere topluca bir GÜNAYDIN, nasılsınız tontişler, hayırlı sağlıklı haftasonları, öpüyorum hepinizi bugün BİRCAN 'ın dua günü

Herkeslere topluca bir GÜNAYDIN, nasılsınız tontişler, hayırlı sağlıklı haftasonları, öpüyorum hepinizi bugün BİRCAN 'ın dua günü
herkese günayın hayırlı güzel bol bebişli birgün geçiririz inş herkesin kutlu doğum haftası mübarek olsun bol bol salavatlı geçsin bizim burda toplanılacak saat 2 de oraya gidecez çok heyecanlıyım canım bende pek canlındıramadım ama yap oluyor bir bulut aşağıda duruyor

Günaydın sevgi pıtırcıklarııı ))
Bugün mübarek bir gün edilen dualar, okunan kuranlar, çekilen salavatlara en sevgiliye ulaşsın inşallah herkesin gönlüne göre versin rabbim..
Bircancım dualarım seninle hayırlısıyla aşılaman tutar inş.
Ve diğer kızlar sizlerede bol bol dua edeceğim, öpüldünüzz kocaman..

bugün BİRCAN ın günü.Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.dualarımız onunla.İnnnnnnnnnnnnnnnşallah tutunmuştur bebişi ona sıkıca

buket bişey sorcam.gerçi şuan midenle meşgulsün biliyorum ama bana bi dakikanı ayırıp cevap yazarsan sevinirim.şu bahsettiğin ameliyatta tüplerinde sorun çıktımı?yani senin 2 tüpünde açık ve sağlamdı dimi?

tüplere baktı doktor bişey yok dedi doktor. ama sonradan ben yine hsg çekildim..zaten bişey varsa müdehale ediyolar

ya kızlar bircana ne okuyacaz..bugünün anlam ve önemini özet geçebilir mi biri lütfen acillllllllll..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…