- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.461
arkadaslar o kadar kotuyum ki anlatamam esim bugun sperm testi verdi sonuc ileri hiz %1 olmus cok umutsuzum, bugunden basliyorum takviyeler uygulamaya sevgimelegim sen esine bal muz ceviz karisimi verdigini soylemistin her birinden ne kadar koymustun canim, bide nohut ve keciboynuzu kurlerine baslicam , esim dr aramis o da spermactin diye bi ilac demis yarin onu da alacak esim . arkadaslar ayni anda bu kadar sey yapmanin bi zarari olmaz dimi? ama napim 2 sene dile kolay beni yalniz kader arkadaslarim anlar , tavsiyelerinizi bekliyorum:26:
çok sevinirim canım benimm.. Allah razı olsunn. Yaa benim regl bitmişti bugün artık çok açık kahverengi akıntı geliyordu o da sonunda gelir hep zaten neyse ben duş aldım temizlendim ama akıntı geldiği için öyle, günlük ped koydum eşimle yemeğe gittik yıldönümümzdü geldim lavaboya girdim ki yine kan gelmiş günlük pedi doldurmış yanii anlamadım ki ben birşey. Yarın bir hafta olacak niye bu kadar uzun sürdü ben bilmiyorum tam biterse inşallah o zaman başlıcam meryeme şimdi muallaktayım bir de daha kızların tesbihlerini bitiricem ama yarın yaparım onu regliyken de oluyormuş yaa.. Daha da beklemeyeyim. Sonra meryeme başlar, regl olunca sana derim güzelim sende okuyacaksan bende o günlerde senin yerine okurumm..
canıM BAK BİR TANE MUZ DOĞRA SORA CEVİZ KOY BİRAZ YARIM BARDAĞDA BAL SABAH AÇ KARNA VER VE AKŞAM UYUYARKEN.BEN GÖZ KARARI KOYUYORDUM . HADI KOLAY GELSİ GÜLÜM.SABRLI OL BACmarkadaslar o kadar kotuyum ki anlatamam esim bugun sperm testi verdi sonuc ileri hiz %1 olmus cok umutsuzum, bugunden basliyorum takviyeler uygulamaya sevgimelegim sen esine bal muz ceviz karisimi verdigini soylemistin her birinden ne kadar koymustun canim, bide nohut ve keciboynuzu kurlerine baslicam , esim dr aramis o da spermactin diye bi ilac demis yarin onu da alacak esim . arkadaslar ayni anda bu kadar sey yapmanin bi zarari olmaz dimi? ama napim 2 sene dile kolay beni yalniz kader arkadaslarim anlar , tavsiyelerinizi bekliyorum:26:
tatlim bende dusundum nohut kurunu erteliyicem muz bal ceviz karisimi, keciboynuzu kuru, zink ve e vitamini bide doktorun verdiyi ilaci vercem INSALLAH faydasi olur.Bence hepsini yapmanın bir zararı olmaz ama eşin rahatsız olabilir, bunalabilir, baskı altında hissedebilir kendini bu kadar şeyi aynı anda yaparsan. Dr ilaç adı vermiş onu mutlaka al. Keçi boynuzu kürünü de yap bilmiyorsan tarif ederim. Mesele bir hafta keçiboynuzu, öbür hafta bal-muz-ceviz olabilir dönüşümlü yanii.. Böyle atıştırmalık gibi verirsin yer aslında keçiboynuzu küründe de birşey yok bir bardak içecek yatmadan aynı anda da yapabilir ama rahatsız olmazsa. Derdi veren Allah dermanını da verir inşallah canım..
tesekkur ederim bacim ALLAH razi olsuncanıM BAK BİR TANE MUZ DOĞRA SORA CEVİZ KOY BİRAZ YARIM BARDAĞDA BAL SABAH AÇ KARNA VER VE AKŞAM UYUYARKEN.BEN GÖZ KARARI KOYUYORDUM . HADI KOLAY GELSİ GÜLÜM.SABRLI OL BACm
hoş geldin canım, bencede sorana söyle çocuk öyle hemen isteyince oluyormu de bunu söylemen sende veya eşinde bir problem olduğunu göstermezki demiyorlarmı bebek yapmak aslında kolay değil bu bir mucize işte bizlerde o mucizeyi bekledik-bekliyoruz.
Kızlaaarrr sizi çok özledim birkaç gündür dya doya sohbet edemedik, bugün eşim dışarda işleri varmış bende evdeyim, canım biyere gitmek istemedi, ama birazdan buraya yakın biyerde olan pazar pazarına gidebilirim
önce topiğimize bi bakim neler olmuş neler bitmiş dedim, geçmişi okudum bat tarihlerinizi değiştirdim.
benimde ovulasyon testleri şöyle adam akıllı diğer çizgi tam kopkoyu olmadı hiç ama sadece cuma günkü biraz daha diğerlerine göre koyu gibi geldi bana, hemen bi deneme yaptık bakalım.
Birde aklıma ne geldi kızlar yaa, ben şimdi soran herkese 40 türlü bahaneler söylüyorum, işte çocuk yokmu yapmıyorusunuz hala diyenlere şöyle şeyler diyorum ; yaa işte gezelim tozalım diyoruz,,, daha pek hazır hissetmiyorum,,, çok zor çocuk bakmak,,, eşim çok geç geliyor,,, eşim sürekli şehir dışın çıkıyor zaman bulamıyoruz,,, birdahaki yaza düşünüyoruz,,, vs vs yani birtürlü yapıyoruz ama tutturamıyoruz diyemiyorum. acaba Allah bana bunu mu dedirtmek istiyor kızlar?? yani belki bana diyordur ki "ey kulum sen aciz olduğunu kabul et, ve bunu dilinle de söyle, hiçbirşey senin istemenle veya istememenle değil, millete kendini güçlü göstermeye çalışıp durma, güçsüzsün işte, ben "OL" demeden, sen gözlerini bile kırpamazsın, artık şu içinde bulunan gizli gururdan vazgeç, "Allah nasibedince olacak inşallah biz istiyoruz" de, Allaha teslim olduğunu herkese açık yüreklilikle söyle, söyle ki bende senin bana gerçekten teslim olduğunu, artık içindeki bu anlamsız gururdan ve utançtan vazgeçtiğini anlayayım ve sana kendi mucizelerimden birini nasip edeyim diyo olabilir Allah bana. Artık aklımdan böyle geçiyor canlarım, gerçekten artık aciziyetimi gizleyip güçlü durmaya çalışmasammı diyorum, bir yandan da diyorumki böyle yapıyoruz tutturamıyoru hala deyncede sülalede ve komşular arasında dedikodu kazanı kaynamaya başlayacak, bende duyduğum zaman psikolojikmen çok etkileneceğim o da kötü bişey. yani en azından tedavileri filan söylemiyimde sadece yapıyoruz bakalım Allah nezaman nasibederse ozaman olacak diyim. ben onu bile demiyorum. düşünsenize ben anneme dr a kontrollere gittiğimi hormon testeri yaptırdığımı, rahim filmi çektirdiğimi bile söylemedim. düşünün anneme bile söylemedim yani ben böyle bir kapalı kutuyumburda sizle paylaştığımın milyonda birini normal hayatta insanlarla paylaşıyorum yani siz benim en candan dostlarımsınız yani bugünden itibaren biraz biraz kendimi aşmaya çalşacağım artık napim arkamdan konuşanlara sinirim bozulursa da içerim melisa çaylarımı gevşerim biraz takmam kafama...
özlemcim canım benim hoşbulduk kuşum, evet doğru artık oturdum düşündüm gurur hiç güzel bişey değil, Allah bana onun için kızıyordur belkide, melek gibi bir insan olacağım yaa, sorana öyle terslikle kızgınca cevap vermiycem, milletinde kalbini kırıyorumdur belki, onun için daha kalender olucam bakalım. sonuçta biz çaresiz kullarız, çare Allahtan herşey Allahtan. sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamişlik, ah sana bir yetişebilsem yaa ne güzel olur hayırlısıyla
buketimde gelmiş yaa, sen nasılsın taatlım eşin geldimi gittimi son durum nasıl*
özlemcim canım benim hoşbulduk kuşum, evet doğru artık oturdum düşündüm gurur hiç güzel bişey değil, Allah bana onun için kızıyordur belkide, melek gibi bir insan olacağım yaa, sorana öyle terslikle kızgınca cevap vermiycem, milletinde kalbini kırıyorumdur belki, onun için daha kalender olucam bakalım. sonuçta biz çaresiz kullarız, çare Allahtan herşey Allahtan. sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamişlik, ah sana bir yetişebilsem yaa ne güzel olur hayırlısıyla
buketimde gelmiş yaa, sen nasılsın taatlım eşin geldimi gittimi son durum nasıl*
yaa canım benim bugün dedimki kızlar bu ay hamile kalsa artık hamilelik üzerine yaşadıklarımızı falan paylaşsak inşallah rabbim bu ay nasip eder sizlere, benim hamilelik iyi gidiyor hiç bir belirti yok ara sıra baş dönmesi o kadar göğüs ağrım bile gitti aslında korkuyorum biraz yolunda gitmeyen bişeylermi var diyorum bu hafta doktora gidicem eşimin izin gününe göre bakalım hayırlısı olur inşallah.
canım benim artık başka yönlerinden bakmaya başladım konuya, yani düşünüyorum evde oturuyorum canım sıkılıyor, diyorumk şimdi bir bebğim olsa altını değiştiririm , mama hazırlarım üstünü değiştiririm, onu parka götürürüm vs vs birsürü yapacak şeyim olurdu dedim dün eşime, onu bile söyleyemiyordum, yani kendimi aciz göstermekten utanıyordum. ama ACİZİM işte, yani yok vermeyince Allah acizim ben yani bunu kabul ettim. eskisi gibi canım dışarı çıkmak gezmek alışveriş yapmak vs vs vs şeyler istemiyor, ben kendimi zorluyorum biyere gitmek için filan, demekki artık anne olmaya iyice hazır bir ruh haline giriyorum, öyle düşünüyorum Allahın izni ile. ve bunuda artık seninde dediğin gibi "dille tasdik gönülle ikrar etmek" gerektiğine inndım dur bakalım bunda da vardır bir hayır inşallah.çok derin düşünmüşsün..beni çok derinden yaraladın..benimde uzun zamandır çoook uzun zamandır içimde sorup durduğum sorudur bu..ama benim durumumu bütün sülale biliyo..problemlerim olduğunu biliyo..Ama dille tasdik gönülle ikrar etmek lafı buradan geliyo heralde..gönlümüzde olan dilimiz de olmalı..,.
yaa canım benim bugün dedimki kızlar bu ay hamile kalsa artık hamilelik üzerine yaşadıklarımızı falan paylaşsak inşallah rabbim bu ay nasip eder sizlere, benim hamilelik iyi gidiyor hiç bir belirti yok ara sıra baş dönmesi o kadar göğüs ağrım bile gitti aslında korkuyorum biraz yolunda gitmeyen bişeylermi var diyorum bu hafta doktora gidicem eşimin izin gününe göre bakalım hayırlısı olur inşallah.
hele deliye bak..niye yolunda gitmesin..sen şanslılardansın..benim yengemin dört tane çocuğu var.. hamilelikleri çok kolay geçerdi..tabi başlarda hafif bulantıları olurdu ama..annem derdiki rahat geçtiği içinde dört taneyi doğurmayı göze aldı..ama doğurana kadarda göözünün ağı giderdi karası gelirdi:)) çocuklar tosun gibi maşallah..4,5 kg doğardı..çünkü midesi iyiydi çocuğu beslerdi..senin niye öyle olmasın..
buketcim benim korkularım var aşmak kolay olmuyor her ne kadar kendime telkinler versemde bu sefer herşey güzel olacak desemde en ufak bieşeyde tedirgin oluyorum yinemi kalbi durdu diyorum korkuyorum elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?