Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sağol canım cvp için ya nette çok araştırdım da doktora sormuşsunuzdur diye sormak istedim sonuçta tecrübe çok teşekkür ederim canım

ay canım üşenmemiş bulmuş sağol mesudem nete çok güvenemedim bende bide sorayım siz nasıl yapıyorsunuz diye sağol tatlım

tatlım herşey öyle ki bende yaptırdım peynirimi falan ama yumurtadır yoğurttur falan her zaman bulamıyorsun malesef bide ben yiyorum ne biliim güvendiğim markalarınkini çikolata falan hiç yememekten iyidir bence sadece doktorlar pişmiş olacak dedi aklınızda bulunsun tam pişmiş yumurta tam pişmiş et bide ciğerden uzak durunnnnn

ahh ahh ne kadar dikkat ediyorum bi bilsem ya 3 oldu 3üncü gribim neden oluyo bu böyle yaa:2::2: bu arada faceten beni de eklerseniz sevinirim kızlar bu organizasyon sana mı ait

tatlım korkma kişiden kişiye değişiyo ben 6 aydır hiç kusmadım mesela hamile kaldığımı bile çok geç anlamıştım bizim kızımla tek derdimiz sürekli gribiz sürekli burnumuz akıyo yaaa:2::2:

bide bircanım duanı bende okudum rabbim kabul etsin inş

Son düzenleme:
canlarım Allah razı olsun sayenizde rahat bir aşılama geçirdim, şimdi dinleniyorum yarın içinde izin aldım salı tatil zaten, tam istediğim gibi oldu 2-3 gün dinlenicem 15 gün sonra belli olacak inşallah hayırlı haberler vermek nasip olur

canımm hayırlı uğurlu olsun inşallah sen pozitif sonucu alırsın bak bu aralar topiğin şanslı zamanları sende bundan payını alırsın umarım. Aşılama işlemi kolay zaten canımm. Dinlen bol bol sonrada normal hayatına devam et ama dikkatli şekilde yukarılara uzanma ağır kaldırma merdiven çıkma pek. Kendini dinleme belirti arama rahat ol emii öpüyorumm..

Canlarımm biz geldik dün. Yazamadım vakit bulup geldik birşeyler yedik dolmalar sarılmış börekler yapılmış sonra pazara gittik alışveriş falan geldşk ancak yemekleri hazırladık yengemler dayımlar kalabalıkk yemek yedik. Oturduk bugünde yengeme kahvaltıya gittik zaten yan apartmandalar. Muhlama istemiştim yengem onu yapmış güzeldi. Evdeyiz bugün hava serin bende kırgınlık var eşim çıkmayalım yaerın çıkarız dedi bi durada dolandık geldik. Yarın gezeriz akşama kadar alışveriş yapıcam kadıköye inip karşıya geçeriz işte salı günü de döneriz. Haber vereyim dedim meraklanmayın öpüyorum güzelliklerr

haydi güzel sonuclar gelsin inşallah Allaha emanetsiniz...

oovv seda hanım, gez toz aman hasta olma, sonuna kadar tadını çıkar

herkese merhaba umarım herkes iyidir bu arad epeydir giremiyordum ve girdiğime çok sevindim hamişler çoğalmış darısı başıma umutsuz vaka gibi beklemekteyim hala

hayırlı olsun cnm inşallah 15 gün sonra pozitif sonuç alırsın allah gönlüne göre versin

hadi hayırlı olsun..inşallah iyi sonuçlarla gelirsin..yat dinlen hiç kalkma 2 gün..36 saat yaşayabiliyolar biliysun içerde...sakin iş miş yapma ..hadi inşallah olur..

haydi güzel sonuclar gelsin inşallah Allaha emanetsiniz...

oovv seda hanım, gez toz aman hasta olma, sonuna kadar tadını çıkar

gezicem canım bugün böyle evde geçti yarın öğlen çıkarız akşama kadar dolaşırız artık. Hasta olmam herhalde inşallah hava iyi çok soğuk değil ama sıcakta değil normal yarın daha güzel olacakmış gülüm napıyım Allah nasip ederde tüp tedavisi olursa zaten yıllık izni de evde geçiricem bir aralığım şimdi vardı değerlendireyim dedim..

hayırlı olsun canım rabbim inşallah hayırlı haber almanıda nasip etsin

kızlaaar bişey soracağııım biz şimdi folik asit kullanıyoruz ya ben eczaneden alıyorum folidoce diye bi marka geçen gün bir arkadaşımda gördüm solgar'ın bir ürününü kullanıyor oda folik asit bitkiselmiymiş neymiş hangisini kullanmak daha iyidir acaba ?

Son düzenleme:
özi ben çıkıyorum canım, huzurlu geceler sana gece kuşum, bak buket cevap yazmadan çıkti,çok merak ettim durumunu, sabah biseyler yazar inşallah, aa yarın sabah nazan da gelir, burası çoşar valla, öptüm canım :)))))))))

iyi geceler canım bende öpüyorum Allah rahatlık versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…