- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.481
eşim geldi gitti..bu nedenle çok sık takılamadım..iyi diyelim iyi olalım yasemincim..bizim durum daha derin..
ben artık birincil isteğimden vazgeçtim..sanırım sıfır noktasındayım...vazgeçtim..
ama bunu söylemek ukalalık mıdır bilemem..dille söyleyince olmaz tabi hissetmek lazım..ama hissettiğimizde dilimizde olmalı demi kuşum..
ben kuşum lafını çok kullanırım biliyomusun..çocuklarıda öyle severim..
canım benim artık başka yönlerinden bakmaya başladım konuya, yani düşünüyorum evde oturuyorum canım sıkılıyor, diyorumk şimdi bir bebğim olsa altını değiştiririm , mama hazırlarım üstünü değiştiririm, onu parka götürürüm vs vs birsürü yapacak şeyim olurdu dedim dün eşime, onu bile söyleyemiyordum, yani kendimi aciz göstermekten utanıyordum. ama ACİZİM işte, yani yok vermeyince Allah acizim ben yani bunu kabul ettim. eskisi gibi canım dışarı çıkmak gezmek alışveriş yapmak vs vs vs şeyler istemiyor, ben kendimi zorluyorum biyere gitmek için filan, demekki artık anne olmaya iyice hazır bir ruh haline giriyorum, öyle düşünüyorum Allahın izni ile. ve bunuda artık seninde dediğin gibi "dille tasdik gönülle ikrar etmek" gerektiğine inndım dur bakalım bunda da vardır bir hayır inşallah.
sen ne yaptın eşinle haftasonu güzel geçirdinizmi??
Başakcım hoşgeldin, hadi hayırlısı tatlım yaa ama son zamanlarda havalar çok serinledi, gece bende üşütüyorum heralde sabah kalktığımda hissediyorum. inşalah seninki hamişliktendir kuşumherkese selam kızlar batıma 2 gün kaldı ben 3 -4 gündür bayaa bi kasık ve bel agrısı çekiyorum adet olmuşum gibi hele geceleri öyle bi geliyoki çok zorlanıyorum daha önce hiiç böyle olmazdı ya aadet olursam çok çekecem gibii inşallah olmam
onunla olan heryer güzel zaten..:))
Canim sakin oyle dusunme bak diger topikte bi arkadasimiz vardi o da herkese daha dusunmuyoruz daha erken derdi kendisi pkoluydu kimseye soylemedi bebek istedigini sonra hamile kaldi simdi cok sukur 4.5 aylik hamile, sen en dogrusunu yapiyosun simdiki aklim olsa bende kimseye bebek olmuyor demezdim simdi cok yaraliyor beni bana aciyarak bakan gozler inan en dogrusu bu az inciniyorsun ben kimsenin bebegini sevemiyorum her kesin bakislari beni cok yaraliyorKızlaaarrr sizi çok özledim birkaç gündür dya doya sohbet edemedik, bugün eşim dışarda işleri varmış bende evdeyim, canım biyere gitmek istemedi, ama birazdan buraya yakın biyerde olan pazar pazarına gidebilirim
önce topiğimize bi bakim neler olmuş neler bitmiş dedim, geçmişi okudum bat tarihlerinizi değiştirdim.
benimde ovulasyon testleri şöyle adam akıllı diğer çizgi tam kopkoyu olmadı hiç ama sadece cuma günkü biraz daha diğerlerine göre koyu gibi geldi bana, hemen bi deneme yaptık bakalım.
Birde aklıma ne geldi kızlar yaa, ben şimdi soran herkese 40 türlü bahaneler söylüyorum, işte çocuk yokmu yapmıyorusunuz hala diyenlere şöyle şeyler diyorum ; yaa işte gezelim tozalım diyoruz,,, daha pek hazır hissetmiyorum,,, çok zor çocuk bakmak,,, eşim çok geç geliyor,,, eşim sürekli şehir dışın çıkıyor zaman bulamıyoruz,,, birdahaki yaza düşünüyoruz,,, vs vs yani birtürlü yapıyoruz ama tutturamıyoruz diyemiyorum. acaba Allah bana bunu mu dedirtmek istiyor kızlar?? yani belki bana diyordur ki "ey kulum sen aciz olduğunu kabul et, ve bunu dilinle de söyle, hiçbirşey senin istemenle veya istememenle değil, millete kendini güçlü göstermeye çalışıp durma, güçsüzsün işte, ben "OL" demeden, sen gözlerini bile kırpamazsın, artık şu içinde bulunan gizli gururdan vazgeç, "Allah nasibedince olacak inşallah biz istiyoruz" de, Allaha teslim olduğunu herkese açık yüreklilikle söyle, söyle ki bende senin bana gerçekten teslim olduğunu, artık içindeki bu anlamsız gururdan ve utançtan vazgeçtiğini anlayayım ve sana kendi mucizelerimden birini nasip edeyim diyo olabilir Allah bana. Artık aklımdan böyle geçiyor canlarım, gerçekten artık aciziyetimi gizleyip güçlü durmaya çalışmasammı diyorum, bir yandan da diyorumki böyle yapıyoruz tutturamıyoru hala deyncede sülalede ve komşular arasında dedikodu kazanı kaynamaya başlayacak, bende duyduğum zaman psikolojikmen çok etkileneceğim o da kötü bişey. yani en azından tedavileri filan söylemiyimde sadece yapıyoruz bakalım Allah nezaman nasibederse ozaman olacak diyim. ben onu bile demiyorum. düşünsenize ben anneme dr a kontrollere gittiğimi hormon testeri yaptırdığımı, rahim filmi çektirdiğimi bile söylemedim. düşünün anneme bile söylemedim yani ben böyle bir kapalı kutuyumburda sizle paylaştığımın milyonda birini normal hayatta insanlarla paylaşıyorum yani siz benim en candan dostlarımsınız yani bugünden itibaren biraz biraz kendimi aşmaya çalşacağım artık napim arkamdan konuşanlara sinirim bozulursa da içerim melisa çaylarımı gevşerim biraz takmam kafama...
buket çok merak ediyorum geçengün yazmıştın işten erken çıkıp eşine kapı açmak istemiştin yapabildinmi?
yaa kızlar sizin eşleriniz ne iş yapıyor böyle sürekli şehir dışına çıkıyorlar, benim eşim hep burda ama oda vardiyalı çalışıyor geceleri olmuyor bazen ben yalnız kalıyorum, bazen o işten geliyor ben gidiyorum
canım benim yaptım bu sefer..süslendim püslendim..evin içinde hiç elbiseyle dolanmamıştım..yani genelde de çıplak gezmem zatende hani eşofman felan işte ya..bu sefer üstüme kendimce güzel bişeler giydim..kendi kendime güldüm..ama gelene kadarda dua ettim..ya dedim ya derseki artık çok geç, ya derseki yeni mi aklın başına geldi, ya derseki bu nehal biyere mi gidiyosun?dua ettim Allahım tuhaf karşılamasın bunlardan birini söylemesin..söylerse ben naparım..kurur kalırım heralde..:))
canım benimki makina kurulumu yapıyor, şehir dışındaki firmalara da gidilmesi gerekiyor haliyle büyük fabrikalara filan. onun için. mesela şimdi yarın sabah gidicek perşembe günü filan gelicek 4 gün yok yalnızım, ama Allahtan siz varsınız artıki eskiden oturup ağlıyordum, depresyona giriyordum yalnız kalınca
Dilbercim evet işte bende bundan korkuyorum hep, bebekleri kucağıma alıp sevmeye çekiniyorum herkes bana acır diye düşünüyorum ama işte bu gururu yenmekte önemli, Allahın sevmediği şeylerden biri bu gurur onun için istemesemde bunu yenmek zorunda olduğumu düşünüyorum ne bilim yaa Allah birşeyi sevmiyorsa kendi ruh halmi düşünüp onun sevmediği şeyi yapmiyim diyorum.Canim sakin oyle dusunme bak diger topikte bi arkadasimiz vardi o da herkese daha dusunmuyoruz daha erken derdi kendisi pkoluydu kimseye soylemedi bebek istedigini sonra hamile kaldi simdi cok sukur 4.5 aylik hamile, sen en dogrusunu yapiyosun simdiki aklim olsa bende kimseye bebek olmuyor demezdim simdi cok yaraliyor beni bana aciyarak bakan gozler inan en dogrusu bu az inciniyorsun ben kimsenin bebegini sevemiyorum her kesin bakislari beni cok yaraliyor
canım benim yaptım bu sefer..süslendim püslendim..evin içinde hiç elbiseyle dolanmamıştım..yani genelde de çıplak gezmem zatende hani eşofman felan işte ya..bu sefer üstüme kendimce güzel bişeler giydim..kendi kendime güldüm..ama gelene kadarda dua ettim..ya dedim ya derseki artık çok geç, ya derseki yeni mi aklın başına geldi, ya derseki bu nehal biyere mi gidiyosun?dua ettim Allahım tuhaf karşılamasın bunlardan birini söylemesin..söylerse ben naparım..kurur kalırım heralde..:))
bende son zamanlarda çok kullanmaya başladım senden geçti demekki bana bu kuşum lafı
şu yeni dua listemizi oluştururken hepimiz için yrı ayrı satırlar açıp herkesin kendi dilinden isteklerini lıp yazmak istiyorum. bak mesela senin için bebekten önce daha derin bir huzur için dua edelim, önce sağlık ve huur olsun ki gerii ondan sonra kendiliğinden olur dimi canım benim. önce huzur önce huzur.... ve dediğin çok doğru "hissettiğimizin dilimizde olması lazım" işte bende bebek konusundaki hisettiklerimi dillime dökmeye karar verdim "Allahım sana sığınıyorum sen herşeye kadirsin yarabbim, sana teslim oluyorum, aciziyetimi kabul ediyorum ve bu pis gururumdan vazgeçiyorum..."
Canim sakin oyle dusunme bak diger topikte bi arkadasimiz vardi o da herkese daha dusunmuyoruz daha erken derdi kendisi pkoluydu kimseye soylemedi bebek istedigini sonra hamile kaldi simdi cok sukur 4.5 aylik hamile, sen en dogrusunu yapiyosun simdiki aklim olsa bende kimseye bebek olmuyor demezdim simdi cok yaraliyor beni bana aciyarak bakan gozler inan en dogrusu bu az inciniyorsun ben kimsenin bebegini sevemiyorum her kesin bakislari beni cok yaraliyor
canımsın yasemin..keşke öyle olsa..Başakcım hoşgeldin, hadi hayırlısı tatlım yaa ama son zamanlarda havalar çok serinledi, gece bende üşütüyorum heralde sabah kalktığımda hissediyorum. inşalah seninki hamişliktendir kuşum
oyyy yerim ben seni yaa canım benim, senin o güzel temiz kalbini rabbim görüyor, sana layık olduun tüm güzelliklerin 10 katını versin Allahım inşallah .........
kızlar yaa benim boynum tutuldu çarşamba gününden beri çok ağrıyor geçmedi bir türlü geceleri yatarken çok ağrıyor özellikle heleilk gün hiç uyuyamamıştım nasıl geçecek bu ağrı bi fikri olan varmı
canım pilli masaj aletleri var ben geçen hafta almıştım 10 liraya titreşimli el kadar bişey, öyle bişey alıpta boynuna masaj yaptır birde banyoya gir sıcak suyu aç dayanabileceğin kadar sıcaklığı boynuna tut 5 dk filan yumuşatır çok çok iyi gelir.
ben bi öğlen namazımı kılıp gelyorum tontişlerim
havluyu ısıt, ütüyle yapabilirsin.boynuna koy..ben sürekli yaşarım..sıcak iyi gelir..kas gevşetici kremlerde var sürebilirsin ama içini okuman gerek..sakıncası varmı bilmem..ama sıcak havlu veya şişeye sıcak su koy yada sıcak su torbaları varya..zaten sana bundan sonra çok lazım olacak al bitane:))kızlar yaa benim boynum tutuldu çarşamba gününden beri çok ağrıyor geçmedi bir türlü geceleri yatarken çok ağrıyor özellikle heleilk gün hiç uyuyamamıştım nasıl geçecek bu ağrı bi fikri olan varmı
haklısın canım benim..boşlukları doldurmak gerek ama çok zorr..çok zorr..bunu yapmaya çalışırken ben insanlığımdan boşalmaktan korkuyorum..yapabileceklerim kısıtlı sınırlı..ben işine köle olmuş bir insanım..yada bunun arkasına sığınmak işime geliyorda olabilir.Allah kolaylık versin ama başetmesi zor...benim durum daha derin..Dilbercim evet işte bende bundan korkuyorum hep, bebekleri kucağıma alıp sevmeye çekiniyorum herkes bana acır diye düşünüyorum ama işte bu gururu yenmekte önemli, Allahın sevmediği şeylerden biri bu gurur onun için istemesemde bunu yenmek zorunda olduğumu düşünüyorum ne bilim yaa Allah birşeyi sevmiyorsa kendi ruh halmi düşünüp onun sevmediği şeyi yapmiyim diyorum.
senin bat tarihini doğru yazmışmıyım tatlım bi baksana şüpheiydim onu yazarken çünkü yanlışmı acaba dye
ohh çok iyi yapmışsın, bakma sen bize komik geliyor ama erkekler çok seviyor biliyormusun, alay bile etse hiç aldırma çünkü hoşune gidiyor onların, kendilerini özel hissediyorlar dil ile söylemeseler bile. ben ilk zamanlar hep öyle mini elbiseler giyerdim değişik değişik her gün, sonra salmaya başladım kendimi picamalar filan i baktım eşim gelince bana bakmak için sabırsızlanırdı bugün ne giymişim diye, kpının arkasına uzatırdı kafasını hemen daha içeri girmeden, baktım ki artık beni görünce çok tepkisiz kalıyor, anladım ki hoşuna gidiyor değişik değişik görmek. o yüzden sen sakın kendine gülüpte bu yaptığın şeyden vazgeçme, mutlaka akşamları değişik kıyafetler ile karşıla. pazarlarda 5-10 lira valla ben alıyorum her gördüğümde, dışarda giyinecek kıyafetimde daha çok evde giyicek elbielerim var benim. ama önemli olanda o, dışardakilerden önemli kocalarımız
havluyu ısıt, ütüyle yapabilirsin.boynuna koy..ben sürekli yaşarım..sıcak iyi gelir..kas gevşetici kremlerde var sürebilirsin ama içini okuman gerek..sakıncası varmı bilmem..ama sıcak havlu veya şişeye sıcak su koy yada sıcak su torbaları varya..zaten sana bundan sonra çok lazım olacak al bitane:))
haklısın canım benim..boşlukları doldurmak gerek ama çok zorr..çok zorr..bunu yapmaya çalışırken ben insanlığımdan boşalmaktan korkuyorum..yapabileceklerim kısıtlı sınırlı..ben işine köle olmuş bir insanım..yada bunun arkasına sığınmak işime geliyorda olabilir.Allah kolaylık versin ama başetmesi zor...benim durum daha derin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?