Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bende son zamanlarda çok kullanmaya başladım senden geçti demekki bana bu kuşum lafı
şu yeni dua listemizi oluştururken hepimiz için yrı ayrı satırlar açıp herkesin kendi dilinden isteklerini lıp yazmak istiyorum. bak mesela senin için bebekten önce daha derin bir huzur için dua edelim, önce sağlık ve huur olsun ki gerii ondan sonra kendiliğinden olur dimi canım benim. önce huzur önce huzur.... ve dediğin çok doğru "hissettiğimizin dilimizde olması lazım" işte bende bebek konusundaki hisettiklerimi dillime dökmeye karar verdim "Allahım sana sığınıyorum sen herşeye kadirsin yarabbim, sana teslim oluyorum, aciziyetimi kabul ediyorum ve bu pis gururumdan vazgeçiyorum..."

buket çok merak ediyorum geçengün yazmıştın işten erken çıkıp eşine kapı açmak istemiştin yapabildinmi?

onunla olan heryer güzel zaten..:))

Başakcım hoşgeldin, hadi hayırlısı tatlım yaa ama son zamanlarda havalar çok serinledi, gece bende üşütüyorum heralde sabah kalktığımda hissediyorum. inşalah seninki hamişliktendir kuşum
onunla olan heryer güzel zaten..:))

oyyy yerim ben seni yaa canım benim, senin o güzel temiz kalbini rabbim görüyor, sana layık olduun tüm güzelliklerin 10 katını versin Allahım inşallah .........

yaa kızlar sizin eşleriniz ne iş yapıyor böyle sürekli şehir dışına çıkıyorlar, benim eşim hep burda ama oda vardiyalı çalışıyor geceleri olmuyor bazen ben yalnız kalıyorum, bazen o işten geliyor ben gidiyorum

Canim sakin oyle dusunme bak diger topikte bi arkadasimiz vardi o da herkese daha dusunmuyoruz daha erken derdi kendisi pkoluydu kimseye soylemedi bebek istedigini sonra hamile kaldi simdi cok sukur 4.5 aylik hamile, sen en dogrusunu yapiyosun simdiki aklim olsa bende kimseye bebek olmuyor demezdim simdi cok yaraliyor beni bana aciyarak bakan gozler inan en dogrusu bu az inciniyorsun ben kimsenin bebegini sevemiyorum her kesin bakislari beni cok yaraliyor

buket çok merak ediyorum geçengün yazmıştın işten erken çıkıp eşine kapı açmak istemiştin yapabildinmi?

canım benim yaptım bu sefer..süslendim püslendim..evin içinde hiç elbiseyle dolanmamıştım..yani genelde de çıplak gezmem zatende hani eşofman felan işte ya..bu sefer üstüme kendimce güzel bişeler giydim..kendi kendime güldüm..ama gelene kadarda dua ettim..ya dedim ya derseki artık çok geç, ya derseki yeni mi aklın başına geldi, ya derseki bu nehal biyere mi gidiyosun?dua ettim Allahım tuhaf karşılamasın bunlardan birini söylemesin..söylerse ben naparım..kurur kalırım heralde..:))

canım benimki makina kurulumu yapıyor, şehir dışındaki firmalara da gidilmesi gerekiyor haliyle büyük fabrikalara filan. onun için. mesela şimdi yarın sabah gidicek perşembe günü filan gelicek 4 gün yok yalnızım, ama Allahtan siz varsınız artıki eskiden oturup ağlıyordum, depresyona giriyordum yalnız kalınca

oda inşallah sorgulamamıştır değilmi, canına minnet karısı kendisi için hazırlanmış daha ne sorgulayacak yaa

hiç kendi kendine sıkılma bak biz buralardayız.

kızlar yaa benim boynum tutuldu çarşamba gününden beri çok ağrıyor geçmedi bir türlü geceleri yatarken çok ağrıyor özellikle heleilk gün hiç uyuyamamıştım nasıl geçecek bu ağrı bi fikri olan varmı

Dilbercim evet işte bende bundan korkuyorum hep, bebekleri kucağıma alıp sevmeye çekiniyorum herkes bana acır diye düşünüyorum ama işte bu gururu yenmekte önemli, Allahın sevmediği şeylerden biri bu gurur onun için istemesemde bunu yenmek zorunda olduğumu düşünüyorum ne bilim yaa Allah birşeyi sevmiyorsa kendi ruh halmi düşünüp onun sevmediği şeyi yapmiyim diyorum.
senin bat tarihini doğru yazmışmıyım tatlım bi baksana şüpheiydim onu yazarken çünkü yanlışmı acaba dye

ohh çok iyi yapmışsın, bakma sen bize komik geliyor ama erkekler çok seviyor biliyormusun, alay bile etse hiç aldırma çünkü hoşune gidiyor onların, kendilerini özel hissediyorlar dil ile söylemeseler bile. ben ilk zamanlar hep öyle mini elbiseler giyerdim değişik değişik her gün, sonra salmaya başladım kendimi picamalar filan i baktım eşim gelince bana bakmak için sabırsızlanırdı bugün ne giymişim diye, kpının arkasına uzatırdı kafasını hemen daha içeri girmeden, baktım ki artık beni görünce çok tepkisiz kalıyor, anladım ki hoşuna gidiyor değişik değişik görmek. o yüzden sen sakın kendine gülüpte bu yaptığın şeyden vazgeçme, mutlaka akşamları değişik kıyafetler ile karşıla. pazarlarda 5-10 lira valla ben alıyorum her gördüğümde, dışarda giyinecek kıyafetimde daha çok evde giyicek elbielerim var benim. ama önemli olanda o, dışardakilerden önemli kocalarımız

kuluz yasemin kuluz..sadece kuluz..

canım benim sana katılamıyorum bu koduna.. söylememek isteyebilirsin..yada biraz zaman geçsin isteyebilirsin ama kimsenin sana acıyarak bakması önemli değil..önemli olan senin kendin hakkında hissettiklerin..ben zamanında yeterince kendime acıdım zaten..herkesede anlattım ama doğal bir süreç gibi anlattım bunu...belkide acımalarını istedim..acıdan acı yarattım kendime..böyle olunca az mı incinirsin bilinmez.Ama Allah bilir demekte bişey yok..karşıdaki insan senin Allah a teslim olduğunu anlamıyorsa asıl acınacak durumda olan odur..

canımsın yasemin..keşke öyle olsa..

canım pilli masaj aletleri var ben geçen hafta almıştım 10 liraya titreşimli el kadar bişey, öyle bişey alıpta boynuna masaj yaptır birde banyoya gir sıcak suyu aç dayanabileceğin kadar sıcaklığı boynuna tut 5 dk filan yumuşatır çok çok iyi gelir.

ben bi öğlen namazımı kılıp gelyorum tontişlerim

Allah kabul etsin canım, yaa babamın bi masaj aleti var ama o biraz kuvvetli sanırım masaj yaparken ensene yaklaştırınca gözlerin bi garip oluyor herşey titriyor sanki

havluyu ısıt, ütüyle yapabilirsin.boynuna koy..ben sürekli yaşarım..sıcak iyi gelir..kas gevşetici kremlerde var sürebilirsin ama içini okuman gerek..sakıncası varmı bilmem..ama sıcak havlu veya şişeye sıcak su koy yada sıcak su torbaları varya..zaten sana bundan sonra çok lazım olacak al bitane:))

haklısın canım benim..boşlukları doldurmak gerek ama çok zorr..çok zorr..bunu yapmaya çalışırken ben insanlığımdan boşalmaktan korkuyorum..yapabileceklerim kısıtlı sınırlı..ben işine köle olmuş bir insanım..yada bunun arkasına sığınmak işime geliyorda olabilir.Allah kolaylık versin ama başetmesi zor...benim durum daha derin..

buketcimm bizim bi iş arkadaşımız vardı onun eşiyle birgün konuşurken dediki birine beddua etmek istiyorsan bankacı olursun inşallah de dedi çok zor bankacı olmak dedi o kızdan dolayı seni anlayabiliyorum ama bırak bankayı senmi kurtaracaksın sana bişey olsa eşinle aranda bir problm olsa bankamı ilgilenecek kıllarını bile kıpırdatmazlar emin ol haa işini yap tabiki ama bunun için kendinide paralama kendini, hayatını düşün şu dünyaya bir kez geliyorsun hiçbirimizin ikinci bir şansı yok önce sensin bunu unutma

sıcak havluyu bugün bir kez yaptım ama hiç bişey farketmedi, çok ağrım var kas gevşetici sürdüm mecburen ama o da fayda etmedi dediğin gibi bi sıcak su torbası almam lazım sanırım

kıldım geldim kızlar, özlemcim buketin döylediği sıcak havlu veya su tobasıda iyi fikir, veya benim dediğim gibi direk sıcak su tutsan o da çok iyi gelir. hakkaten en hamişsin krem filan sürme.
buketim derin konuların Allahın izni ile onun "OL" demesiyle inşallh yüzeyselleşip kapanacak. rabbim gönüllerdekini en iyi bilendir. O ne derin yaraları kapatıp iyileştiriyor ki sen sakın ümidini kesme kuşum. ama işkolik olmak erkekler için çok büyük bir negatiflik duygusu oluşturuyor, onu birz aşmaya çalış, erkekler bebek gibi en çok ilgiyi üzerlerinde görmek istiyorlar, yani hayatının en birinci noktaında onun olduğunu heraman hissettirmelisin, bu sadece söylemekle olmuyor, hayatının geneline bunu yayman lazım, her konuda kafandan geçecek ilk soru şu olacak önce eşim.. sonra karar vereceksin mesaiye kalıp kalmayacağına veya pazar günü işe gidip gitmeyeceğine. hayattak birçok şeye boşver demek orunda klacaksın, çünkü eşini değerli hissttirmek için. işte ne bilim zor ama yapmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…