Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ellerine saglık kocacının senide unutmuyor bakk evet yalız deil bizlerde çalışıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz

nasıl unutsun canım ya 1 haftadır evde yalnızım.uzanamıyorum,eğilemiyorum.herşeyi masaya dizip gidiyor.o gelene kadar idare ediyorum.sen nasılsın? alıştınmı bebek fikrine? ben hayal edemiyorum ya.Allah yaşatırmı bilmem ama o test yapışını anlatmışsın ya bende öyle olurum herhale.kesin ağlama krizine girerim.Rabbim tamamına erdirsin inşallah.canı gönülden diliyorum inan.sıra BİRCAN da .hayırlısı ile O da kavuşur inşallah bebeğine

Zeynepcim kuşum aynen bende evde tek kaldigim gunlerde esim herseyi hazirlayip masaya koyup giderdi. Allah razi olsn onlardan. Bende ayni senin gibi yatiyorum biliyorsun, 23 gündür yatiyorum ben düşün Allah hepimize hayirlisiyla tez zamanda sifa versin inşallah.

Mesudeeee anammmm o önemli marka telefonuna nazarmi degdi yaa, neguzel yanlış yunluş yaziyordun

Heeee bu arada bende dualari aksatmadan okuyorum kizlar, yazmayi hep unutuyorum hakkinizi helal edin.

merve de gelmiş ama hiç sesi öıkmıyor.nasılsın canım neler yapıyorsun?
buarada kızlar ASLI.BEDRİYE,YASEMİN,MESUDE,NAZAN size sormadım diye kızmayın sakın.önceden kendinden bahseden varsa tekrar sormuyorum ben usulen oluyor ya

nazancm tebrk edrm. Rbbm saglıkLa kucağna almayı nasıp etsn ıns:) sıra bıze gelyrr hıssedyrm =) naslsnz kzlar? Ben 62gndr adt olmuyrm bgn uçuk pembe br akıntı geldı. Dedım adet oldm. Ama snra beyaz br akntı geldı. Nedırkı bu acep? Adet olacğma ışaret olblr mı?

Allah yardımcın olsun canım.çok zor yatmak.benim 13 gün bugün.kalkayım artık yatmayayım diyorum ama olmuyor.hem 30 dk fazla oturunca ağrım oluyor hemde tüp bebeğe gidicem ya bian önce iyileşmem lazım.yanlış bişey yaparımda iyileşme sürecim uzar diye ödüm patlıyor

Tmm aslicim selamini söylerim hemencik yaptirir:)))
Yaptirmasina yaptirirda gece vardiyasi oldu mu disari bile cikmaz neyse bi ara gider verir srtikin kk sız olmaz di mi ama

zaten psikolojim hiç iyi değil küserim darılırım bugünnnn

Cnım o kadar yoğunumkı bu aralar anca grebldm topğe. Hem okuyor hem cevap yazıyrdm. Iyım cok şukur. Sen naslsn?? anlat bkalm? Ben oyle bekLyrm adet olmayı. Rekor kryrm cnım=)

bilmemki canım.inşallah bebiş delaletidir

gülcüm duaı okudum rabbim kabul etsin inş.

yasemincimm dua listesinde hamişlik yerine sağlıklı hamilelik kolay dogum olarak degiştirirmisin kuzucugumm

bilmez myiim.. doktor keseyi görüpte gebelik başlamış dediğinde orada ağlayarak doktora sarılmamı eşimle ağlaşmamızı hiç bir zaman unutmayacağım..

Allah ım tümm senden evlat dileyen kullarına hayırlısıyla sağlığıyla ver Yarabbim..

alışıyo gibiyim ama inanamakta epey güçlük çektim çok uzun süre bekleyince ve böyle birden rabbim verince insan şok oluyo atlatamıyo kouşmaya bile korkuyorum acaba yanlış birsey söylermiyim diyee güzel allahım bana nasip etti inan bende hayal edemiyodum o gun nazann çift çizgiyide görecekmişin diye agladım zamanı geldimi rabbim veriyor hemde egüzel şekilde ögreniyosun inş. herkese nasip etsi rabbim bu duyguyu

Amin cnm insallah tez vakitte kavusturur valla telim elim ayagim kk'ya girme sebebim

Yasom bak yanliş manliş yine yaziyordum bak ona bile hasret kalırım sonra bak eşimin teli ne guzel ya hem ekran büyük hemde dilimden anlıyor yanliş yazmıyor

Merve hoş geldin insallah hayirlara vesile olur cnm

Aslim hayırdır psikolojine ne oldu ki

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sakın küsme canım.bugün yanmadan bahsetmemişsin.geçtimi?uğradınmı dün eczaneye?
ya canım dün ecz.uğrayamadım vallaa

ama çiş yapmakta problem değilde çok yanmam var ve kaşıntıda varrr patrona söleyip yarın sabahtann hast. gitmeyi planlıyorummm bakalımm

canım psikolojim bozukk çünküüü çalışmakkkk istemiiyorum yaaa bu aralar hele hiç istemiyorummmmhele bugün daha da iğrençççç

barısozlem / özlem 22.04.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982 / gül 23.04.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum

dualarınızı okudum.. Allah inşAllah kabul eder Yarabbim.. Gül bir vazda bebeğini Fatih ini kucağına alırsın inşAllah..

Özlem im sende inşAllah enn enn yakın zamanda sağlıklı, huzurlu, hayırlı evladına gebe kalırsın.. ayrıcaa Özlem imm Allah ol dedikten sonra elbetde tek ilişkide de oldu ki bende böyle gebelik yaşadım.. tek ilişkiyle.. ama Rabbimden hayırlısını dile ve olağanca yumurtlama günlerinde çalışınca ne bileyimm ben daha rahat oluyor sanki hani elimden geleni yaptım misali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…