- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 38
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.841
Nazan canım tebrik ederim.ins sağlıkla kucağına alırsın meleğini. Biz eve geldik.pazar aksam 6da çıktık busabah saat 8 de eve vardık.geze geze geldik mersin de amcamin kızı vardı oraya gittik sonra cennet cehennem mağaralarina gittik çok güzeldi. Ama bu arada komşumuzun oğlu öldürüldü bikaç gün önce alacak verecek davasında gencecik adam 2 tane küçük çocuğu vardı. Aksam baş sağlığına gitmem gerekiyor nasıl gidecegim hiç bilmiyorum çok üzülüyorum
Nazancım hayırlı olsun hamişlik takvimin canım susam kadar bebişinin hemencik büyüdüğünü göreceksin inşallah canım benim de daha dün gibi 1 cm kese boyu diyordum sıpam yarım kiloyu geçti rüya gibi Allahım
Gül canım duanı okudum tatlım sağlıklı kolay bi doğum yaşarsın inşallah canım...
Gül ve Ozlem dualarinizi okudum kizlar
Gülüm sana hayirli kolay dogumlar nasip etsin Rabbim
Ozlem cnm sana da hayirli tez vakitte evlatlar nasip etsin
Yaso zeyno hos geldiniz kizlar
Zeynepcim kuşum aynen bende evde tek kaldigim gunlerde esim herseyi hazirlayip masaya koyup giderdi. Allah razi olsn onlardan. Bende ayni senin gibi yatiyorum biliyorsun, 23 gündür yatiyorum ben düşünAllah hepimize hayirlisiyla tez zamanda sifa versin inşallah.
Mesudeeee anammmm o önemli marka telefonuna nazarmi degdi yaa, neguzel yanlış yunluş yaziyordun
Heeee bu arada bende dualari aksatmadan okuyorum kizlar, yazmayi hep unutuyorum hakkinizi helal edin.
gülcüm duaı okudum rabbim kabul etsin inş.
yasemincimm dua listesinde hamişlik yerine sağlıklı hamilelik kolay dogum olarak degiştirirmisin kuzucugumm
barısozlem / özlem 22.04.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982 / gül 23.04.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
dualarınızı okudum.. Allah inşAllah kabul eder Yarabbim.. Gül bir vazda bebeğini Fatih ini kucağına alırsın inşAllah..
Özlem im sende inşAllah enn enn yakın zamanda sağlıklı, huzurlu, hayırlı evladına gebe kalırsın..ayrıcaa Özlem imm Allah ol dedikten sonra elbetde tek ilişkide de oldu ki bende böyle gebelik yaşadım.. tek ilişkiyle.. ama Rabbimden hayırlısını dile ve olağanca yumurtlama günlerinde çalışınca ne bileyimm ben daha rahat oluyor sanki hani elimden geleni yaptım misali..
sağolun kızlar ALLAH razı olsun...Gülcüm duanı okudum tatlım allah kabul etsin, sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.
canım İNŞALLAH hamişsindir...nazancm tebrk edrm. Rbbm saglıkLa kucağna almayı nasıp etsn ıns:) sıra bıze gelyrr hıssedyrm =) naslsnz kzlar? Ben 62gndr adt olmuyrm bgn uçuk pembe br akıntı geldı. Dedım adet oldm. Ama snra beyaz br akntı geldı. Nedırkı bu acep? Adet olacğma ışaret olblr mı?
günaydınnn 23 nisanımız kutlu olsunn
Günaydınnnnnnn FISTIKLARRRRRRRRRR
23 NİSAN KUTLU OLSUNN
23 nisaaaaaaaaan kutluuuuuuuuuuu olsuuuuuuuuuunnn,
Seviniiiiiiin kucukleeeeeerrrrr, ovunun buyukleeeeeeerrrr,
23 nisaaaaaaan kutluuuuuuu olsunnnnnnn
günaydıınn güzeller.. 23 nisanınız kutlu olsun.. çocuklar gibi mutlu geçsin gününüz.. stresden, dertden uzak..
kuzum sendemi çalışıyosun bugün?
Ya bugün neden kimseler yok ama hepiniz tatilmisinizzz??
Gunaydin kizlar herkese hayirli gunler 23 nusan cocuk bayraminiz kutlu olsun
Benim tel bozuldu ne zaman yapilir allah bilir esimin telinden giriyorum haber verim dedim
Aslicim tel bile bana dayanamadi gitti valla ya yapilmazsa birde iphone vay ben oyle telin neyse gecmis gunlerin hatirina bisey demicem valla esim geceye basladi gündüz yatiyor ne zaman çarşıya inipte verir yapilmaya bilemem:44:
bayramımız kutlu olsun ulusça
çalışanlara bende kolaylıklar diliyorum.benim kocacımda çalışıyor.sabah kıyamadım valla.herkesin bi tarafında pireler uçarken o garibim kör vakit kalktı gitti gene.bide bana kahvaltı,meyve falan hazırlıyo gitmeden iyice üzüldüm valla.ama yalnız değilmiş bizim kızlarda çalışıyormuş meğer
bacaklarım ağrıyor ya.tutuldular artık kaç gündür yata yata.uyuyamıyorum sabah erkenden dikiliyorum ayağa.yata odasından salondaki yatağa geçiyorum :)
özlemim inşallah sende sapasağlam hamiş olursun, işşşaaaaaaaaaaaaaaallllah..dua ettim amin..
arkadaşlar bizim burda hastanede yatan bi bebecik war kan arıyolar ona doğduğundan beri hastanede yatıyomuş kaç aylık bilmiyorum yada günlük solunum yetmezliği warmış delik açmışlar bebeğe bi bunu biliyorum kim olduğunu allah biliyo dua edelim olsun mu adı bebecik olsun inş sağlığına kavuşur ailesine sabır wersinn rabbimm...hepinizin yüreğini biliyorum ben allah razı olsunnn sizden ...rabbim acil şifalar wersin bebişlerimize hastalarımıza inşallahh
kuzum sendemi çalışıyosun bugün?
Ya bugün neden kimseler yok ama hepiniz tatilmisinizzz??
Gül ve Ozlem dualarinizi okudum kizlar
Gülüm sana hayirli kolay dogumlar nasip etsin Rabbim
Ozlem cnm sana da hayirli tez vakitte evlatlar nasip etsin
Yaso zeyno hos geldiniz kizlar
barısozlem / özlem 22.04.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982 / gül 23.04.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
dualarınızı okudum.. Allah inşAllah kabul eder Yarabbim.. Gül bir vazda bebeğini Fatih ini kucağına alırsın inşAllah..
Özlem im sende inşAllah enn enn yakın zamanda sağlıklı, huzurlu, hayırlı evladına gebe kalırsın..ayrıcaa Özlem imm Allah ol dedikten sonra elbetde tek ilişkide de oldu ki bende böyle gebelik yaşadım.. tek ilişkiyle.. ama Rabbimden hayırlısını dile ve olağanca yumurtlama günlerinde çalışınca ne bileyimm ben daha rahat oluyor sanki hani elimden geleni yaptım misali..
nazancm tebrk edrm. Rbbm saglıkLa kucağna almayı nasıp etsn ıns:) sıra bıze gelyrr hıssedyrm =) naslsnz kzlar? Ben 62gndr adt olmuyrm bgn uçuk pembe br akıntı geldı. Dedım adet oldm. Ama snra beyaz br akntı geldı. Nedırkı bu acep? Adet olacğma ışaret olblr mı?
merve de gelmiş ama hiç sesi öıkmıyor.nasılsın canım neler yapıyorsun?
buarada kızlar ASLI.BEDRİYE,YASEMİN,MESUDE,NAZAN size sormadım diye kızmayın sakın.önceden kendinden bahseden varsa tekrar sormuyorum ben usulen oluyor ya
alışıyo gibiyim ama inanamakta epey güçlük çektim çok uzun süre bekleyince ve böyle birden rabbim verince insan şok oluyo atlatamıyo kouşmaya bile korkuyorum acaba yanlış birsey söylermiyim diyee güzel allahım bana nasip etti inan bende hayal edemiyodum o gun nazann çift çizgiyide görecekmişin diye agladım zamanı geldimi rabbim veriyor hemde egüzel şekilde ögreniyosun inş. herkese nasip etsi rabbim bu duyguyu
ya canım dün ecz.uğrayamadım vallaa
ama çiş yapmakta problem değilde çok yanmam var ve kaşıntıda varrr patrona söleyip yarın sabahtann hast. gitmeyi planlıyorummm bakalımm
canım psikolojim bozukk çünküüü çalışmakkkk istemiiyorum yaaa bu aralar hele hiç istemiyorummmmhele bugün daha da iğrençççç
Nazan canım tebrik ederim.ins sağlıkla kucağına alırsın meleğini. Biz eve geldik.pazar aksam 6da çıktık busabah saat 8 de eve vardık.geze geze geldik mersin de amcamin kızı vardı oraya gittik sonra cennet cehennem mağaralarina gittik çok güzeldi. Ama bu arada komşumuzun oğlu öldürüldü bikaç gün önce alacak verecek davasında gencecik adam 2 tane küçük çocuğu vardı. Aksam baş sağlığına gitmem gerekiyor nasıl gidecegim hiç bilmiyorum çok üzülüyorum
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick
[/TD]
[TD]okunacak tarih
[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tb-fb / tuba
[/TD]
[TD]12.04.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zakkumx/ zeynep
[/TD]
[TD]15.04.2013 p.tesi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bdroner / bedriye
[/TD]
[TD]16.04.2013 salı
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinn07 / aslı
[/TD]
[TD]17.04.2013 çarşamba
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomar / tümay
[/TD]
[TD]18.04.2013 perşembe
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+hayırlı bir iş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82 / b. burcu
[/TD]
[TD]19.04.2013 cuma
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] barısozlem / özlem
[/TD]
[TD]22.04.2013 pazartesi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982 / gül
[/TD]
[TD]23.04.2013 salı
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] btskn / bircan
[/TD]
[TD]24.04.2013 çarşamba
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner/ yasemin
[/TD]
[TD]25.04.2013 perşembe
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] akyuzcigdem/ çiğdem
[/TD]
[TD]26.04.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlarrrrr ben geldimmmm... dualarınızı da okudum...Mevlam dileklerinizi kabul etsin...
serapcım Allah razı olsun , ne yapıyorsun bugün gittinmi okula, bulantın azalmıştı, tamamen bittimi, bir özet geç zaten çok az geliyorsun , özlettin
napayım canım iyiyim..evet bulantılar azaldı hatta bitti gitti.artık keyfini çıakrtıyoruz hamileliğin..Bugün saat 9 da okuldaydım. tören buçukta başladı 11e kadar bekledim ayakta fazla durunca accık rahatsızlandım..müdür beye söyledim ben gitsem bi sakıncası olur mu diye...teşekkür etti geldiğim için izin verdi geldim eve canım...evet bayağıdır girmiyorum girsem de bi yazıp hemen çıkıveriyodum...çok şükür 23 nisanı atlattık..artık daha sık girmeye çalışırım...sizlerde ne var ne yok...var mı yeni hamişler...sen nasılsın bu arada canım..
canım en yeni hamişimiz Nazan, zaten yasemin ve buket'i biliyorsun sanırım
ohh müdürün iyimiş valla, benimde ayaklarım ağrıdı ama hiçbir şikayetim yok, demekki klozetle olan aşkın bitti sonunda çok şükür
bende iyiym canım aynı devam, bize bide 19 mayıs var, şimdi onların provaları çalışmaları başlayacak, tam bir curcunaee artık sık sık gel, bak Bircan'da aşılama yaptırdı, 10 gün sonra onun haberi gelecek
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]okunacak tarih[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tb-fb / tuba[/TD]
[TD]12.04.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zakkumx/ zeynep[/TD]
[TD]15.04.2013 p.tesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bdroner / bedriye[/TD]
[TD]16.04.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinn07 / aslı[/TD]
[TD]17.04.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomar / tümay[/TD]
[TD]18.04.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+hayırlı bir iş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82 / b. burcu[/TD]
[TD]19.04.2013 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] barısozlem / özlem[/TD]
[TD]22.04.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982 / gül[/TD]
[TD]23.04.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] btskn / bircan[/TD]
[TD]24.04.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner/ yasemin[/TD]
[TD]25.04.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] akyuzcigdem/ çiğdem[/TD]
[TD]26.04.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlarrrrr ben geldimmmm... dualarınızı da okudum...Mevlam dileklerinizi kabul etsin...
sağolun kızlarr ALLAH razı olsun...GÜLCÜM sabah erkenden duanı okudum, rabbim kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin,pırt diye hemencecik doğsun Fatih'in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?