Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Nazan canım tebrik ederim.ins sağlıkla kucağına alırsın meleğini. Biz eve geldik.pazar aksam 6da çıktık busabah saat 8 de eve vardık.geze geze geldik mersin de amcamin kızı vardı oraya gittik sonra cennet cehennem mağaralarina gittik çok güzeldi. Ama bu arada komşumuzun oğlu öldürüldü bikaç gün önce alacak verecek davasında gencecik adam 2 tane küçük çocuğu vardı. Aksam baş sağlığına gitmem gerekiyor nasıl gidecegim hiç bilmiyorum çok üzülüyorum

saol canım darısı sizlere olsun inş.

ohh e güzel gezmişsin havan degişmiştir komşunuza çok üzüldüm allah rahmet etsin eşine sabır ve kolaylıklar versin iki cocukla çok zor

Gül ve Ozlem dualarinizi okudum kizlar
Gülüm sana hayirli kolay dogumlar nasip etsin Rabbim
Ozlem cnm sana da hayirli tez vakitte evlatlar nasip etsin

Yaso zeyno hos geldiniz kizlar

gülcüm duaı okudum rabbim kabul etsin inş.

yasemincimm dua listesinde hamişlik yerine sağlıklı hamilelik kolay dogum olarak degiştirirmisin kuzucugumm

Gülcüm duanı okudum tatlım allah kabul etsin, sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.
sağolun kızlar ALLAH razı olsun...

canım İNŞALLAH hamişsindir...

günaydınnn 23 nisanımız kutlu olsunn

Günaydınnnnnnn FISTIKLARRRRRRRRRR

23 NİSAN KUTLU OLSUNN

23 nisaaaaaaaaan kutluuuuuuuuuuu olsuuuuuuuuuunnn,
Seviniiiiiiin kucukleeeeeerrrrr, ovunun buyukleeeeeeerrrr,
23 nisaaaaaaan kutluuuuuuu olsunnnnnnn

günaydıınn güzeller.. 23 nisanınız kutlu olsun.. çocuklar gibi mutlu geçsin gününüz.. stresden, dertden uzak..

kuzum sendemi çalışıyosun bugün?
Ya bugün neden kimseler yok ama hepiniz tatilmisinizzz??

Gunaydin kizlar herkese hayirli gunler 23 nusan cocuk bayraminiz kutlu olsun
Benim tel bozuldu ne zaman yapilir allah bilir esimin telinden giriyorum haber verim dedim

herkeslerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun

aslıcık valla bende çalıştım, gösteri yürüyüş,hopla zıpla ayaklarım şişti valla, kutlama olduğu için sabah gelemedim

Aslicim tel bile bana dayanamadi gitti valla ya yapilmazsa birde iphone vay ben oyle telin neyse gecmis gunlerin hatirina bisey demicem valla esim geceye basladi gündüz yatiyor ne zaman çarşıya inipte verir yapilmaya bilemem:44:

kuzum doğru bildim sabah erkenden süslendim okula gittim öğrencilerin başında durduk hepsi çok şekerdi, tatlım telin hemen yapılır inşallah sende artık bilgisayardan takip edersin bizi, sağlık olsun

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick
[/TD]
[TD]okunacak tarih
[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tb-fb / tuba
[/TD]
[TD]12.04.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zakkumx/ zeynep
[/TD]
[TD]15.04.2013 p.tesi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bdroner / bedriye
[/TD]
[TD]16.04.2013 salı
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinn07 / aslı
[/TD]
[TD]17.04.2013 çarşamba
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomar / tümay
[/TD]
[TD]18.04.2013 perşembe
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+hayırlı bir iş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82 / b. burcu
[/TD]
[TD]19.04.2013 cuma
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] barısozlem / özlem
[/TD]
[TD]22.04.2013 pazartesi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982 / gül
[/TD]
[TD]23.04.2013 salı
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] btskn / bircan
[/TD]
[TD]24.04.2013 çarşamba
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner/ yasemin
[/TD]
[TD]25.04.2013 perşembe
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] akyuzcigdem/ çiğdem
[/TD]
[TD]26.04.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlarrrrr ben geldimmmm... dualarınızı da okudum...Mevlam dileklerinizi kabul etsin...

bayramımız kutlu olsun ulusça

bacaklarım ağrıyor ya.tutuldular artık kaç gündür yata yata.uyuyamıyorum sabah erkenden dikiliyorum ayağa.yata odasından salondaki yatağa geçiyorum :)

canım seninde bayramın kutlu olsun, valla ameliyat olmasaydın sende bir çelenk töreni falan görürdün bugün hem ben hem kocam çalıştık bugün,yoruldum ama hiç şikayetçi değilim tabiki, ayyy maşallah kocana allah bozmasın ve tez zamanda ayağa kalkarsın canım

kıslaaarrr 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun

özlemim inşallah sende sapasağlam hamiş olursun, işşşaaaaaaaaaaaaaaallllah..dua ettim amin..

amiiiinnn buketim sağol canım Allah razı olsun, rabbim sanada sağlıklı sıhhatli hamilelik ve kolay doğum nasip etsin inşallllaaaahhh

gamzeciğim hasta bebek için dua ettim Allah şifa versin ailesine güç kuvvet versin, rabbim kimseyi evlatları ile sınamasın inşallah.

kuzum sendemi çalışıyosun bugün?
Ya bugün neden kimseler yok ama hepiniz tatilmisinizzz??

oooyy oooyyy siz bugün çalışıyormusunuz yazık size (aslı,nazan,bedriye) bak çok üzüldüm şimdi ne yapmak lazımki tüh tüh tühhhh

Gül ve Ozlem dualarinizi okudum kizlar
Gülüm sana hayirli kolay dogumlar nasip etsin Rabbim
Ozlem cnm sana da hayirli tez vakitte evlatlar nasip etsin

Yaso zeyno hos geldiniz kizlar

mesudeciğim canım Allah razı olsun, rabbim sanada kolay doğum hayırlı evlat nasip etsin

bedriyem canım benim çok sağol Allah razı olsun rabbim kolay hamilelik kolay doğum nasip etsin sana,bizler elimizden geleni az çok yapmaya çalışıyoruz rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin canım

hoşgeldin canım,sen nasılsın doktor görüşmelerin ansıl gidiyor var mı bir gelişme, valla adet gelecek gibi, haydi hayırlsı

çok küstüm çok bozuldum bir daha topiğe gelmeyeceğim, çok ağlıyorum şuan, sümüğüm ağzıma girmek üzere, çenemden aşağıya aktı gitti güzelim sümük, hep senin yüzünden

anama maşallah

kuzum hem sistit hem mantar, artık seni eczaneden aldığım hap kesmez mutlaka hast. git, geciktirme, önemli bir şey değil ama çok rahatsız eder, tedaviside basit bişey

canım öncelikle evine hoşgeldin, insanın evi gibi yok, ohh gezip tozmuşsunuz hava değişikliği çok iyi gelmiştir size, maşallah, oğlanın ailesine Allah sabır versin canım mekanı cennet olsun inşallah

serapcım Allah razı olsun , ne yapıyorsun bugün gittinmi okula, bulantın azalmıştı, tamamen bittimi, bir özet geç zaten çok az geliyorsun , özlettin

serapcım Allah razı olsun , ne yapıyorsun bugün gittinmi okula, bulantın azalmıştı, tamamen bittimi, bir özet geç zaten çok az geliyorsun , özlettin

napayım canım iyiyim..evet bulantılar azaldı hatta bitti gitti.artık keyfini çıakrtıyoruz hamileliğin..Bugün saat 9 da okuldaydım. tören buçukta başladı 11e kadar bekledim ayakta fazla durunca accık rahatsızlandım..müdür beye söyledim ben gitsem bi sakıncası olur mu diye...teşekkür etti geldiğim için izin verdi geldim eve canım...evet bayağıdır girmiyorum girsem de bi yazıp hemen çıkıveriyodum...çok şükür 23 nisanı atlattık..artık daha sık girmeye çalışırım...sizlerde ne var ne yok...var mı yeni hamişler...sen nasılsın bu arada canım..

canım en yeni hamişimiz Nazan , zaten yasemin ve buket'i biliyorsun sanırım
ohh müdürün iyimiş valla, benimde ayaklarım ağrıdı ama hiçbir şikayetim yok, demekki klozetle olan aşkın bitti sonunda çok şükür
bende iyiym canım aynı devam, bize bide 19 mayıs var, şimdi onların provaları çalışmaları başlayacak, tam bir curcuna ee artık sık sık gel, bak Bircan'da aşılama yaptırdı, 10 gün sonra onun haberi gelecek

GÜLCÜM sabah erkenden duanı okudum, rabbim kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin,pırt diye hemencecik doğsun Fatih'in

anam melekte hamişmiş...gelmeyeli ne çok kişi hamile kalmış...yaseminle buketten haberim var..buket en son dinlenme aşamasındaydı hemşon şimdi nasıl geçmişe pek dalamadım..daldım mı çıkamıyom..çok konuşuyonuz..sonra okuması zor oluyo...klozetleolan aşkımı sonlandırdım canım artık sıklamaya başlamıştı...hep beni gör benimle ilgilen diyordu..dayanamadım vurdum tekmeyi...
19 mayıs bizd ebu kadar teferrüatlı kutlanılmaz.ne ders işledik diyebilirim ne okulun bir anlamı oldu...karmakarışık geçti şu 3 hafta..bircandan da inşallah güzel haberleri alırız...

GÜLCÜM sabah erkenden duanı okudum, rabbim kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin,pırt diye hemencecik doğsun Fatih'in
sağolun kızlarr ALLAH razı olsun...
AMİN burcucumm sende en kısa zamanda bebiş haberi ile gel İNŞALLAH...

Naber kızlar ne yapıyosunuz. Biz emirle hep gezdik bugün. Emir dışarıya hasta :) çocukları görünce heyecanlanıyo resmen

Kızlarr ben geldimm. Nasılsınız. Eve 1 saat önce geldik. İstanbul'da gezdik tozduk dün annem eşim ben Kadıköy'e gitik moda falan altını üstüne getirdik gözlük ve mınt aldım bugünde salı pazarına gittik annem yengem oradan da alışverişler yaptım sonbra eve geldik biraz oturduk yola çıktık vakitlice gelelim dedik hayırlısıyla döndük dualar var okucam inşallah bu akşam. Hepiniz iyisinizdir inşallah baya uzak kaldım topktne son haberler nedir kim ne yapıyor merak içindeyim ama fazla ıturamıcam duşa giricem şimdi sonrada bişiler yicez uzanırım çok yoruldum yarında mesai var yarın sabah konuşuruz bol bol iyi akşamlar

Sedacim kuşum civcivim hosgeldin ohhh kadıköy sali pazarini cok severim ohh iyi yapmışsın, ben artik ruyalarimda gidiyorum pazarlara
Allahin izniyle listenin basindan benim gibi bir ağırlık kalkip gidince, masallah pitir pitir hamislerimiz cikmaya başladı, inşallah bu hamilelik furyasına katilmayan kalmaz

Serapcim hosgeldin canim, oh hamislikte rahatladigina sevindim masallah darisi hayırlısıyla buket,bedriye ve benim basima

Busraaaa canim oyy ogluna 23 nisan hediyesi olarak gezmelere mi goturdun. Boncuk masallah yerim onu ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…