- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.861
Sedacim kuşum civcivim hosgeldinohhh kadıköy sali pazarini cok severim ohh iyi yapmışsın, ben artik ruyalarimda gidiyorum pazarlara
Allahin izniyle listenin basindan benim gibi bir ağırlık kalkip gidince, masallah pitir pitir hamislerimiz cikmaya başladı, inşallah bu hamilelik furyasına katilmayan kalmaz
Serapcim hosgeldin canim, oh hamislikte rahatladigina sevindim masallahdarisi hayırlısıyla buket,bedriye ve benim basima
Busraaaa canim oyy ogluna 23 nisan hediyesi olarak gezmelere mi goturdun. Boncuk masallah yerim onu ben.
Serap'cım ben 23 gündür yatiyorum, bir kanamam oldu,dusuk tehlikesi geçirdim,Allaha sukur o duzeldi, sonra kese kenarinda kanama gordu dr ultrasonda, 15-20 gun daha yatis verdi, bu c.tesi dr'a gidicem, inşallah hayirisi ile guzel haberlerle donerim. Bunada şükürler olsun, saglikli olsun hayirli bir evlat olsun da, rabbim dermansiz dert vermesin diyorum hep
canım bukat iyi maşallah sadece aniden bulantıları azaldı diye strese girdi bizide korkuttu, ama onunda bulantısı coktu,evde dinleniyor ama sanırım bu hafta işe başlayacak, çok sık gelemiyor o da, inşallah bircan da bu ayın hamişi olursa valla bayram olur :))))))) 19 mayisda bize iş var :)))anam melekte hamişmiş...gelmeyeli ne çok kişi hamile kalmış...yaseminle buketten haberim var..buket en son dinlenme aşamasındaydı hemşon şimdi nasıl geçmişe pek dalamadım..daldım mı çıkamıyom..çok konuşuyonuz..sonra okuması zor oluyo...klozetleolan aşkımı sonlandırdım canım artık sıklamaya başlamıştı...hep beni gör benimle ilgilen diyordu..dayanamadım vurdum tekmeyi...
19 mayıs bizd ebu kadar teferrüatlı kutlanılmaz.ne ders işledik diyebilirim ne okulun bir anlamı oldu...karmakarışık geçti şu 3 hafta..bircandan da inşallah güzel haberleri alırız...
oyyi maşallah gezin tozun ana oğul :)Naber kızlar ne yapıyosunuz. Biz emirle hep gezdik bugün. Emir dışarıya hasta :) çocukları görünce heyecanlanıyo resmen
Kızlarr ben geldimm. Nasılsınız. Eve 1 saat önce geldik. İstanbul'da gezdik tozduk dün annem eşim ben Kadıköy'e gitik moda falan altını üstüne getirdik gözlük ve mınt aldım bugünde salı pazarına gittik annem yengem oradan da alışverişler yaptım sonbra eve geldik biraz oturduk yola çıktık vakitlice gelelim dedik hayırlısıyla döndük dualar var okucam inşallah bu akşam. Hepiniz iyisinizdir inşallah baya uzak kaldım topktne son haberler nedir kim ne yapıyor merak içindeyim ama fazla ıturamıcam duşa giricem şimdi sonrada bişiler yicez uzanırım çok yoruldum yarında mesai var yarın sabah konuşuruz bol bol iyi akşamlar
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick
[/TD]
[TD]okunacak tarih
[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tb-fb / tuba
[/TD]
[TD]12.04.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zakkumx/ zeynep
[/TD]
[TD]15.04.2013 p.tesi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bdroner / bedriye
[/TD]
[TD]16.04.2013 salı
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinn07 / aslı
[/TD]
[TD]17.04.2013 çarşamba
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomar / tümay
[/TD]
[TD]18.04.2013 perşembe
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+hayırlı bir iş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82 / b. burcu
[/TD]
[TD]19.04.2013 cuma
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] barısozlem / özlem
[/TD]
[TD]22.04.2013 pazartesi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982 / gül
[/TD]
[TD]23.04.2013 salı
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] btskn / bircan
[/TD]
[TD]24.04.2013 çarşamba
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner/ yasemin
[/TD]
[TD]25.04.2013 perşembe
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] akyuzcigdem/ çiğdem
[/TD]
[TD]26.04.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlarrrrr ben geldimmmm... dualarınızı da okudum...Mevlam dileklerinizi kabul etsin...
kızlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin, biraz geç oldu kusura bakmayın, Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
birde geçen du listesinden k.gül,çiğdem ve burcu kalmıştı onlarıda okudum
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]tb-fb / tuba[/TD]
[TD]12.04.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zakkumx/ zeynep[/TD]
[TD]15.04.2013 p.tesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bdroner / bedriye[/TD]
[TD]16.04.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinn07 / aslı[/TD]
[TD]17.04.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomar / tümay[/TD]
[TD]18.04.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+hayırlı bir iş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82 / b. burcu[/TD]
[TD]19.04.2013 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982 / gül[/TD]
[TD]23.04.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
çok küstüm çok bozuldumbir daha topiğe gelmeyeceğim, çok ağlıyorum şuan, sümüğüm ağzıma girmek üzere, çenemden aşağıya aktı gitti güzelim sümük, hep senin yüzünden
anama maşallah
kuzum hem sistit hem mantar, artık seni eczaneden aldığım hap kesmez mutlaka hast. git, geciktirme, önemli bir şey değil ama çok rahatsız eder, tedaviside basit bişey
Kızlarr ben geldimm. Nasılsınız. Eve 1 saat önce geldik. İstanbul'da gezdik tozduk dün annem eşim ben Kadıköy'e gitik moda falan altını üstüne getirdik gözlük ve mınt aldım bugünde salı pazarına gittik annem yengem oradan da alışverişler yaptım sonbra eve geldik biraz oturduk yola çıktık vakitlice gelelim dedik hayırlısıyla döndük dualar var okucam inşallah bu akşam. Hepiniz iyisinizdir inşallah baya uzak kaldım topktne son haberler nedir kim ne yapıyor merak içindeyim ama fazla ıturamıcam duşa giricem şimdi sonrada bişiler yicez uzanırım çok yoruldum yarında mesai var yarın sabah konuşuruz bol bol iyi akşamlar
gul1982 / gülcüm duanı okudum allah kabul etsin sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat ve kolay doğum nasip etsin evinden huzur mutluluk eksik etmesin
günaydınnnn herkeseee
burcu senle ben hiç ayrılmyoruz burdan
kızıııııııım ayıp değilmi yaşlı ve hasta bi kadınla dalga geçiyorsun yavrucum?ya ben kendimi aciz hissediyom ya öyle yatıyom hiç bi iş yapamıyom falan iyice duygusala bağladım kendim herşeye güceniyom sizide öyle sandım bian.hasta psikolojisi napcan?ne çektim be burcu
Günaydınn bugün topiği ben açayım dedim :)) sabah 5 buçuktan beri ayaktayım uyuyamıyorum bebişin kıyafetlerini ütülüyorum dün astıklarım kurumuş birazdan ütülicem minicik minicikler çok zevkli yaa)
Buarada benimle aynı haftayla giden bi arkadaşım dün akşam acilen doğuma gitti çok panik oldum hala hbr gelmedi çok merakediyorum.. Benim daha bir sürü işim var acaba benimkide gelir mi yaaa, ama onunki kızdı belki kızlar daha erken geliyodur.. Aman nebilim çok telaşlandım işte..
Sedacımm gelmiş hoşgelmişş, istanbulda havalar daa yeni düzeldi neyseki nasiplenmişsin bende bayağıdır gidemedim oralara özledim valla :)) şimdi çalışmak ne zor gelir varya ..
Aslıcım bugün doktora gidicekti,gitti mi acaba?
Burcuuuu bugün izinlisin tabiii hala girmediğine göre uyuyomusun kuzummm :))) gel sana kahvaltı hazırlıyımm)
Öğlenden sonra arkadaşım gelcek doğum çantamızı hazırlıcaz bende hazırlarımda o sever öyle şeyleri çok ilgili benimle oyüzden birlikte hazırlıcaz.. Ay o doğuma giden arkadaşım daha 1 gün önce hazırlamıştı çantasını ertesi gün doğuma gitti, yarında ben gidiyomuşumm amanınn çok paniğim yaww
günaydınnnn herkeseee
Günaydınn taze hamişşş, güzell anne adayıı :))
Sen geçmişe bakmamışsındır ben seni perşembe günü rüyamda gördüm biliyomusuuuunnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?