Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

zor mu geçiyo canım hamilelliğin...benim ki gibi olmasında..inanın çok zormuş..ama atlattık şükürler olsun...

Serap'cım ben 23 gündür yatiyorum, bir kanamam oldu,dusuk tehlikesi geçirdim,Allaha sukur o duzeldi, sonra kese kenarinda kanama gordu dr ultrasonda, 15-20 gun daha yatis verdi, bu c.tesi dr'a gidicem, inşallah hayirisi ile guzel haberlerle donerim. Bunada şükürler olsun, saglikli olsun hayirli bir evlat olsun da, rabbim dermansiz dert vermesin diyorum hep

canım çok geçmiş olsun hiç haberim olmadı...dikkat edin canım kendinize..korkma hiç birşey çıkmaz...kanaması çok olan var..sadece yorma kendini ayakta fazla durma..

kızlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin, biraz geç oldu kusura bakmayın, Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
birde geçen du listesinden k.gül,çiğdem ve burcu kalmıştı onlarıda okudum

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]

[TR]
[TD]tb-fb / tuba[/TD]
[TD]12.04.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zakkumx/ zeynep[/TD]
[TD]15.04.2013 p.tesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bdroner / bedriye[/TD]
[TD]16.04.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinn07 / aslı[/TD]
[TD]17.04.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomar / tümay[/TD]
[TD]18.04.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+hayırlı bir iş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82 / b. burcu[/TD]
[TD]19.04.2013 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982 / gül[/TD]
[TD]23.04.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

canım bukat iyi maşallah sadece aniden bulantıları azaldı diye strese girdi bizide korkuttu, ama onunda bulantısı coktu,evde dinleniyor ama sanırım bu hafta işe başlayacak, çok sık gelemiyor o da, inşallah bircan da bu ayın hamişi olursa valla bayram olur :))))))) 19 mayisda bize iş var :)))

Naber kızlar ne yapıyosunuz. Biz emirle hep gezdik bugün. Emir dışarıya hasta :) çocukları görünce heyecanlanıyo resmen
oyyi maşallah gezin tozun ana oğul :)

sedoşum hoşgeldin canım, yarın ayrıntıları anlat ohh istanbulu gezmeye bende bayılırım :))))

Yasemin canım gene hayalet gibi gelip gitmişsin bir denk gelemiyoruz ama iyiymişsin maşallah daha iyi ol inşallah cumarteside güzel haberler al inşallah

ağzına sağlık canım.Allah sanada kolay doğum ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah

ağzına sağlık canım.Allah razı olsun.en kısa zamanda hayırlısı ile hamileler listesine girmen dileğiyle.senin bat ne zamandı?az kaldı dimi? çalışmalra son verdiğine göre :)

kızıııııııım ayıp değilmi yaşlı ve hasta bi kadınla dalga geçiyorsun yavrucum?ya ben kendimi aciz hissediyom ya öyle yatıyom hiç bi iş yapamıyom falan iyice duygusala bağladım kendim herşeye güceniyom sizide öyle sandım bian.hasta psikolojisi napcan?ne çektim be burcu

gul1982 / gülcüm duanı okudum allah kabul etsin sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat ve kolay doğum nasip etsin evinden huzur mutluluk eksik etmesin

off seda varya sabahtan beri bende salı pazarını sayıklıyorum.arkadaşla plan yapmıştık ta geçen ay.nasılsa tatil pazara gidelim diye.bida ne zaman gitcez kimbilir diye.ben ameliyat oldum oda bebeğini kaybetti.ikimizde evde raporluyuz bugün.insanoğlu yarınını bilemiyo.ALLAH herşeyin hayırlısını versin.bunada şükür

Günaydınn bugün topiği ben açayım dedim :)) sabah 5 buçuktan beri ayaktayım uyuyamıyorum bebişin kıyafetlerini ütülüyorum dün astıklarım kurumuş birazdan ütülicem minicik minicikler çok zevkli yaa)
Buarada benimle aynı haftayla giden bi arkadaşım dün akşam acilen doğuma gitti çok panik oldum hala hbr gelmedi çok merakediyorum.. Benim daha bir sürü işim var acaba benimkide gelir mi yaaa, ama onunki kızdı belki kızlar daha erken geliyodur.. Aman nebilim çok telaşlandım işte..

Sedacımm gelmiş hoşgelmişş, istanbulda havalar daa yeni düzeldi neyseki nasiplenmişsin bende bayağıdır gidemedim oralara özledim valla :)) şimdi çalışmak ne zor gelir varya ..
Aslıcım bugün doktora gidicekti,gitti mi acaba?
Burcuuuu bugün izinlisin tabiii hala girmediğine göre uyuyomusun kuzummm :))) gel sana kahvaltı hazırlıyımm )
Öğlenden sonra arkadaşım gelcek doğum çantamızı hazırlıcaz bende hazırlarımda o sever öyle şeyleri çok ilgili benimle oyüzden birlikte hazırlıcaz.. Ay o doğuma giden arkadaşım daha 1 gün önce hazırlamıştı çantasını ertesi gün doğuma gitti, yarında ben gidiyomuşumm amanınn çok paniğim yaww

burcu senle ben hiç ayrılmyoruz burdan

evet kuzum genelde aynı anda burdayiz ,kızzz yoksa aynı anda mı.....??????????? Anayymmm
canım bu arada duamı okumuşsun Allah razı olsun

Ouyyy kıyamam geçecek canım, yatarak ağrı çekmek zordur bilirim Allah sabır versin, eee bir haylaz öğrenci lazım sana :)))))

çido benide strese soktun, hayırlı bir zamanda gelir inşallah, sadece 3abbim biliyor sen her an hazırlıklı ol barı, ayyyyyyyyyyyyyyyy :)))))

günaydınnnn herkeseee

günaydın taze hamiş, ya nazan aşerdin mi???????????

Günaydın tatlılar...
sabah büro sakinken yazabiliyorum kızlar sonra gelen giden olmuyor... okuyabildiğim kadarıyla herkes gayet iyi
Bicanıcımın duasını okudum sabah inşallah bebişi onunladır şimdi...
Çiğdemcim ne tatlı hazırlıklar ya ben heyecan yaptım noluyorsa bana empati yaptım çok fena sanırım canım bebişin kıyafetlerini neyle yıkadın? ben de çok birikmeden yavaş yavaş başlayayım yazın sıcakta ütü zor olur diye düşünüyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…