- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.881
ağzına sağlık canım.Allah razı olsun.en kısa zamanda hayırlısı ile hamileler listesine girmen dileğiyle.senin bat ne zamandı?az kaldı dimi? çalışmalra son verdiğine göre :)
evet kuzum genelde aynı anda burdayiz ,kızzz yoksa aynı anda mı.....??????????? Anayymmm
canım bu arada duamı okumuşsun Allah razı olsun
Herkese günaydın...
Çiğdem ve Nazan nasılsınız güzel hamişler???
Herkese günaydın...
Çiğdem ve Nazan nasılsınız güzel hamişler???
evet kuzum genelde aynı anda burdayiz ,kızzz yoksa aynı anda mı.....??????????? Anayymmm
canım bu arada duamı okumuşsun Allah razı olsun
Ouyyy kıyamam geçecek canım, yatarak ağrı çekmek zordur bilirim Allah sabır versin, eee bir haylaz öğrenci lazım sana :)))))
çido benide strese soktun, hayırlı bir zamanda gelir inşallah, sadece 3abbim biliyor sen her an hazırlıklı ol barı, ayyyyyyyyyyyyyyyy :)))))
günaydın taze hamiş, ya nazan aşerdin mi???????????
günaydın taze hamiş, ya nazan aşerdin mi???????????
canım şimdi öğrendim allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah ayy nasıl sevindim anlatamam :)
yokkböle arada tatlı tatlı bir baş dömesi var onun dışında aralıklı kasık agrıları başkada bişe yok ama dü kabız olmuşum napcam bilmiyorum
canım biraz önce yamıstım msj sana gördünmü bilmiyorum ama tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah. kabızlık basladıysa eger sana tavsi,yem su hergun kuru kayısı yemeye basla birde pekmez ye her gun bir kaşık . bır kac gune duzelır inşallah
Günaydın tatlılar...
sabah büro sakinken yazabiliyorum kızlar sonra gelen giden olmuyor... okuyabildiğim kadarıyla herkes gayet iyi
Bicanıcımın duasını okudum sabah inşallah bebişi onunladır şimdi...
Çiğdemcim ne tatlı hazırlıklar ya ben heyecan yaptım noluyorsa banaempati yaptım çok fena sanırım canım bebişin kıyafetlerini neyle yıkadın? ben de çok birikmeden yavaş yavaş başlayayım yazın sıcakta ütü zor olur diye düşünüyorum da...
evet gördümm çok iyi bakamadım ama o msjıı okudum
yokkböle arada tatlı tatlı bir baş dömesi var onun dışında aralıklı kasık agrıları başkada bişe yok ama dü kabız olmuşum napcam bilmiyorum
nasıl unutsun canım ya 1 haftadır evde yalnızım.uzanamıyorum,eğilemiyorum.herşeyi masaya dizip gidiyor.o gelene kadar idare ediyorum.sen nasılsın? alıştınmı bebek fikrine? ben hayal edemiyorum ya.Allah yaşatırmı bilmem ama o test yapışını anlatmışsın ya bende öyle olurum herhale.kesin ağlama krizine girerim.Rabbim tamamına erdirsin inşallah.canı gönülden diliyorum inan.sıra BİRCAN da .hayırlısı ile O da kavuşur inşallah bebeğine
canım kabızlık yüzünden 6. haftasında kanama yaşayan biri olarak atladım hemen aman zorlama kendini bırak kendi halineben hergün 3.5 litre su ve sabahları müsli yiyerek daha sonra hiç kabızlık yaşamadım
canım korkma ama oyle asırı da ıkınma sakın . birde galıba bulantın yok ama eğer başlarsa kesınlıkle bir yere oturarak kus yada öğür alta basınc verme.ayyy korktum bak şimdi ıkınmıyorum zaten bişe yapmıyorumda çıkmıyo müsli ne canım bende hemoroit var birde
canım korkma ama oyle asırı da ıkınma sakın . birde galıba bulantın yok ama eğer başlarsa kesınlıkle bir yere oturarak kus yada öğür alta basınc verme.
bide buay adetım 6 gun gecikti test yapmadım henuz bır bakarsın ayni ay doğum yaparız :)
günaydın kuzucuklar4 gün aradan sonra işe gelmek cok zor geldi. bide bugün benim dua günümmüş çok sevindim, belki tutunma aşamasındadır dualarınızla tutunur, Allah razı olsun şimdiden herkesten
ayyy korktum bak şimdi ıkınmıyorum zaten bişe yapmıyorumda çıkmıyo müsli ne canım bende hemoroit var birde
günaydın kuzucuklar4 gün aradan sonra işe gelmek cok zor geldi. bide bugün benim dua günümmüş çok sevindim, belki tutunma aşamasındadır dualarınızla tutunur, Allah razı olsun şimdiden herkesten
nasıl anlatacağımı bilemedim canım bu işte müslü sabahları sütle veya meyve suyuyla yenebiliyor benim çok işime yarıyor hamilelik ilerledikçe kabızlık artıyor ama bende olmadı müsli ve su sayesinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?