Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar günaydın

ağzına sağlık canım.Allah razı olsun.en kısa zamanda hayırlısı ile hamileler listesine girmen dileğiyle.senin bat ne zamandı?az kaldı dimi? çalışmalra son verdiğine göre :)

amiin, yok canım bata daha var dün saymıştım ama tam aklımda kalmadı 6 sı galiba çalışmalar bitmedi de bu aya pek yoğunlaşamadım

evet kuzum genelde aynı anda burdayiz ,kızzz yoksa aynı anda mı.....??????????? Anayymmm
canım bu arada duamı okumuşsun Allah razı olsun

Allah senden de razı olsun canım, evet belkide aynı anda hamile kalırız senle

canım şimdi öğrendim allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah ayy nasıl sevindim anlatamam :)

Herkese günaydın...
Çiğdem ve Nazan nasılsınız güzel hamişler???

İyim tümaycım sen nasılsın bakalım, geçen okumuştum cvp yazamadım çok sevindimm tedavinin olmasına geç oldu biraz ama bulmuşlar sonunda inşallah bu kez sağlıkla bebişini alcaksın kucağına canım benim..

Ayyyyyyy senide fenalık bastı dimiiii hele bana bir sorrr haziran ve mayıs topiklerini talan attım erken doğanlar var ama çoğu kız:)) kızlar sabırsız oluyo demek kii annemi aradım erkekler genelde 9ay 10 günğ geçiyo dedi sakin ol bana çekersen seninde öyle olur dedi ) sakinim tamam no panic :)))

yokk böle arada tatlı tatlı bir baş dömesi var onun dışında aralıklı kasık agrıları başkada bişe yok ama dü kabız olmuşum napcam bilmiyorum

canım biraz önce yamıstım msj sana gördünmü bilmiyorum ama tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah. kabızlık basladıysa eger sana tavsi,yem su hergun kuru kayısı yemeye basla birde pekmez ye her gun bir kaşık . bır kac gune duzelır inşallah

saol canım evet suan öümde kayısı var yiyorum inş.. düzelirim

Bircancığım canım duanı sabah okudum, rabbim hayırlısı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Biri doğurmuş diye haber alınca hemen kndini düşünüyosun ztn hele biZim gibi yakınsan ohooo :))) uyku bile yok..
Canım herkes sabun tozu al dedi ama baktım netten fln makinayı bozuyormuş kalıntı bırakıyormuş fln oyüzden almadım, dalinin sıvı deterjanıyla konstre yumuşatıcısını aldım çok da güZl oldu miss koktuu heryer :))

evet gördümm çok iyi bakamadım ama o msjıı okudum

Çok güzel bir rüyaydı rüyamda hamileydin daha haberin gelmemişti ama bilmiyodum yanii sabah bi baktım doğruymuş çok mutlu olmuştum :))

yokk böle arada tatlı tatlı bir baş dömesi var onun dışında aralıklı kasık agrıları başkada bişe yok ama dü kabız olmuşum napcam bilmiyorum

canım kabızlık yüzünden 6. haftasında kanama yaşayan biri olarak atladım hemen aman zorlama kendini bırak kendi haline ben hergün 3.5 litre su ve sabahları müsli yiyerek daha sonra hiç kabızlık yaşamadım

günaydın kuzucuklar 4 gün aradan sonra işe gelmek cok zor geldi. bide bugün benim dua günümmüş çok sevindim, belki tutunma aşamasındadır dualarınızla tutunur, Allah razı olsun şimdiden herkesten

ayyy korktum bak şimdi ıkınmıyorum zaten bişe yapmıyorumda çıkmıyo müsli ne canım bende hemoroit var birde

ayyy korktum bak şimdi ıkınmıyorum zaten bişe yapmıyorumda çıkmıyo müsli ne canım bende hemoroit var birde
canım korkma ama oyle asırı da ıkınma sakın . birde galıba bulantın yok ama eğer başlarsa kesınlıkle bir yere oturarak kus yada öğür alta basınc verme.

bide buay adetım 6 gun gecikti test yapmadım henuz bır bakarsın ayni ay doğum yaparız :)

evet inş. yok bulantım

bahar inanmıyorumm istiyomuydunuzzzz aaa ne güzell beraberce geçiririz 23 mart benim sun adet tarihim

günaydın kuzucuklar 4 gün aradan sonra işe gelmek cok zor geldi. bide bugün benim dua günümmüş çok sevindim, belki tutunma aşamasındadır dualarınızla tutunur, Allah razı olsun şimdiden herkesten

Günaydıııınnnnnn,

İnşAllah Bircan inan yüreğim seninle, Allah inşAllah emeğinin karşılığını boş çıkarmaz.. Hayırlı sağlıklı olanı nasip kısmet etsin mevlam..
Duanı birazdan okuyacağımm..

nasıl anlatacağımı bilemedim canım bu işte müslü sabahları sütle veya meyve suyuyla yenebiliyor benim çok işime yarıyor hamilelik ilerledikçe kabızlık artıyor ama bende olmadı müsli ve su sayesinde...

canım benim heyecanıma denk geldi yazamadım sana kurban oldugum allah gönlüne göre versin yavrun sana sımsıkı tutunsun kusuruma bakma geç oldu biraz

günaydın herkese..mide bulantısı ve iş yeri..hiç gitmiyo ikisi bir arada..beyaz leblebi var yanımda onu yiyorumişe yararmı sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…