- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.901
günaydın kuzucuklar4 gün aradan sonra işe gelmek cok zor geldi. bide bugün benim dua günümmüş çok sevindim, belki tutunma aşamasındadır dualarınızla tutunur, Allah razı olsun şimdiden herkesten
günaydın herkese..mide bulantısı ve iş yeri..hiç gitmiyo ikisi bir arada..beyaz leblebi var yanımda onu yiyorumişe yararmı sizce??
saol canım ya allah razı olsun
günaydın herkese..mide bulantısı ve iş yeri..hiç gitmiyo ikisi bir arada..beyaz leblebi var yanımda onu yiyorumişe yararmı sizce??
Biri doğurmuş diye haber alınca hemen kndini düşünüyosun ztn hele biZim gibi yakınsan ohooo :))) uyku bile yok..
Canım herkes sabun tozu al dedi ama baktım netten fln makinayı bozuyormuş kalıntı bırakıyormuş fln oyüzden almadım, dalinin sıvı deterjanıyla konstre yumuşatıcısını aldım çok da güZl oldu miss koktuu heryer :))
Çok güzel bir rüyaydı rüyamda hamileydin daha haberin gelmemişti ama bilmiyodum yanii sabah bi baktım doğruymuş çok mutlu olmuştum :))
evet inş. yok bulantım
bahar inanmıyorumm istiyomuydunuzzzz aaa ne güzell beraberce geçiririz 23 mart benim sun adet tarihim
Çiğdemmm meselaa sen sezeryan olsaydın bu hafta alıyorlardı belki de mi? Doğuma.. cidden az kalmış bende çok heyecanlandım şimdi sizin için :18: Allah bir azavda kurtarsın inşAllah.. Gül ne durumda acaba?
yok canım istemiyoruz aslında olmussa kaza sonucu olmus olacak canım. ben en son 18 marta hasta olmustum.
Yok yavrum ya sezeryan içinde erken daha 5 hafta var sezeryanda da 40 haftayı bekliyolar diye biliyorum istediğin bi günde de gidip kavuşuyosun. Ama ben normal istiyorum tabii nezaman gelirse artık :)) aman sen panik yapma hele evham hiç ypma ayyy senin son zamanlarını düşünemiyorum bedriye öle oldu doğurtmuyum böle oldu sancı mı yersin sen bizi burdaa :)))
Şaka yapıyorum şekerim biz senş böyle seviyoruzz o zamanlarını da göricez inş.[/QUO
ayyy çiğdemimmm..
ne guzelyazmışsın inşAllah sağlıkla o günleri görmek hayırlısıyla kısmet olurda, ..var yaa ben kimbilir kaç keree galiba doğuruyorum diye giderim hastaneye
Yok yavrum ya sezeryan içinde erken daha 5 hafta var sezeryanda da 40 haftayı bekliyolar diye biliyorum istediğin bi günde de gidip kavuşuyosun. Ama ben normal istiyorum tabii nezaman gelirse artık :)) aman sen panik yapma hele evham hiç ypma ayyy senin son zamanlarını düşünemiyorum bedriye öle oldu doğurtmuyum böle oldu sancı mı yersin sen bizi burdaa :)))
Şaka yapıyorum şekerim biz senş böyle seviyoruzz o zamanlarını da göricez inş.
hadi bakalım hayırlısı olsun sahil çok küçük ama olsun ne zaman test yapcan
canım aslında bir yonden ıyı olur ıkız gıbı buyurler. ya baya kendımı hamıleyım dıye de ınandırdım degılsem uzulucem galiba. bugun yapmayı planlıyorum mesaim bittikten sonra.
çok sağol canım inşallah rabbim benim ve herkesin yüzünü güldürürGünaydıııınnnnnn,
İnşAllah Bircan inan yüreğim seninle, Allah inşAllah emeğinin karşılığını boş çıkarmaz.. Hayırlı sağlıklı olanı nasip kısmet etsin mevlam..
Duanı birazdan okuyacağımm..
kuşum ne kusuru senin ayakların yere basmıyor çok normal, kocaman aminnnnn diyorumcanım benim heyecanıma denk geldi yazamadım sana kurban oldugum allah gönlüne göre versin yavrun sana sımsıkı tutunsun kusuruma bakma geç oldu biraz
Bircancımm dualarım seninle inşallah tutunmuştur bebişin seninledir .. Nezaman belli olacak pekii?
Günaydın kızlarrrrr
ayyy çiğdemimmm..
ne guzelyazmışsın inşAllah sağlıkla o günleri görmek hayırlısıyla kısmet olurda, ..var yaa ben kimbilir kaç keree galiba doğuruyorum diye giderim hastaneye
Çiğdem nerde doğum yapacağına karar verdinmi?? En son doktor konusunda kararsızdın neye kara rverdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?