Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet şekersiz..ama kuru kuru bişey yerkende midem bi tuhaf...
inş. yarar burnundan nefes al al nefes ver nefes al nefes ver nefes ebru şallı gibi
yaa emin ol çok işe yarıyo..ben burnumu tutuyorum koku gelmesin diye sen burnundan nefes al diyosun:)))

ay inşallah geçer çido yaa..kendimi berbat hissediyorum beni halsiz sarılık tutmuş tavuğa çevirdi..evimi mutfağımı bigörsen, düşündükçe midem bulanıyo..
Günaydın kızlarrrrr

günaydın hemşo..senin geçti demi klozetle olan aşkınn..

Hoşgeldin serapcım azcık sitem edebilir miyim:))
Serap serappp kendi topiğin olduğunda beri uğramaz oldun buralara hıııı özleriz ama bi seni arada gelde anlat bebişinle hissettiklerini )

et canım et... ama açıklayayım kuzum da öyle et...valla bak kendi topiğime bile uğramaz oldum canım...şu 23 nisan vardıya bizi mahvetti.hazırlıklar ders okul derken inan günleri bile karıştırmış hale geldim..dün birden günlerden salı olduğunu farkettim..bebek iyidir teyzesi..daha hissetmiyoruz gerçi birşey ama bel ağrılarım yavaştan başladı..ayakta fazla durunca belim fena ağrıyo pazartesi günü rahatsızlandım sınıfı süsledik derken akşam eve pertim çıkmış bir halde geldim gece yatamadım..
sen nasılsın doğum yaklaşmış dınım dınım... heyecan var mı kız heyecan..:18:

günaydın hemşo..senin geçti demi klozetle olan aşkınn..

geçti hemşo geçti şükürler olsun darısı senin başına..vurdum tekmeyi totosuna sıktı artık..hep ilgi hep ilgi gelemem öyle ilgiye dedim boşadım...sen nasılsın? bulantıların varmış..inşallah benimki gibi değildir...ben aynen böyle oluyordum

çok saol canım araştırayım onu hemen :) valla şimdiye kadar üşendim spora ama acayip rahatlattı beni kızıyorum kendime keşke daha erken başlasaydım diye kaslarım da alıştı çok rahat ve zinde hissediyorum kendimi
büro yoğunlaşmaya başladı canlar arsa sahipleriyle müteahhitler damlamaya başladı Allahım sen bana sabır ver birazdan kara cahil bi amca gelecek ona proje anlatacam size iyi sohbetler

Oyyii canım benim nasıl da yorulmuştur bebişin sana mı kaldı süslemek uzanma sen biyerlere sakın söle öğrenciler yapsınlar buladar bekledin değerini bil bakk :))
Ayyy hemde ne heyecan şekerim ya aynı haftamda olan bi arkadaşım doğum yapmış çok pis telaşlandım herşeyimiz hazır ama gününde gelsin sağlıkla diye dua ediyorum.. Sen kaçıncı haftadasın telden görmüyorum ben 16. Haftada fln hissediyosun bebişii )

Canım Mürvet hanim ve Asiye hanımın methini çok duydum çoğu tanıdığım nisada doğum yaptı çok memnunlar :)))

çok yorulmuştum canım ama napayım benimkiler küçük 2.sınıf cesaret edemedim pencerelere yaklaştıramadım...sağolsun diğer devredeki öğretmen arkadaşta iki tane sayıysıyla resmen iki tane bayrak yapıştırmış..başka hiç bişi yoktu sınıfta..dünde törende ayakta fazla durdum 2 buçuk saat bekledim baktım biteceği yok izin aldım çektim geldim eve...bazen unutuyorum kuzu ya hamile olduğumu..önceden mide bulantısı vardı sürekli aklımdaydı şimd o da yok.bazen unutuyorum..
kız az kalmış baya bir ay kadar bişi..ay ben heyecan yaptım..kuzu kaç kilo aldın ya..ben çok korkmaya başladım mide bulantıları kesildi kilo alımı hafiften başladı..tırsıyorum kilodan..inşallah normal bir şekilde doğum yaparsın canım bende normal istiyom doktorumda o gün sordu normal istediğimi söyledim 6.aydan itibaren egzesizlere başlayacaz dedi.yapıyon mu hiç hareket..birde bağdaş kurarak otur dedi ama nedenini sormadım...benimki bugün 15. hafta oldu canım...bakalım bende hissetmek istiyom artık..

günaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir İNŞALLAH bugün 35. haftasnın sonu yarın 36.yız İNŞALLAH...

Gül duanı ojudum Allah kolay dogum versin bı solukta insallah

gul1982 / gülcüm duanı okudum allah kabul etsin sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat ve kolay doğum nasip etsin evinden huzur mutluluk eksik etmesin
SAĞOLUN KIZLAR ALLAH RAZI OLSUN hamişlere sağlıklı gebelik kolay doğum bebiş isteyenlere en kısa zamanda hamişlik nasib etsin RABBİM..
günaydın herkese..mide bulantısı ve iş yeri..hiç gitmiyo ikisi bir arada..beyaz leblebi var yanımda onu yiyorumişe yararmı sizce??
CANIM BENCE CUBUK KRerker elma ayva tarzı şeyler yesen daha iyi leblebi kabız yapabilir..
Çiğdemmm meselaa sen sezeryan olsaydın bu hafta alıyorlardı belki de mi? Doğuma.. cidden az kalmış bende çok heyecanlandım şimdi sizin için :18: Allah bir azavda kurtarsın inşAllah.. Gül ne durumda acaba?
canım gül die beni sorduysan iyim cok şükür az kaldı bekliyoruz..:)

Haklısın çok küçüklermil gerçekten yaptırılmaz onlara güzelce süslemek lazım tabii onların bayramı heveslenir yavrucaklar :)) çok kalmışsın ayakta yaa nasıl dayandın ben hp bel ağrım vardı ztn hele şimdi çorbayı bile oturarak karıştırıyorum..
1 haftaya kadar hareketlenir canım ozmn unutmassın merak etme :)) kelebek uçar gibi bi his karnında dinle arada bi kendini.. Seninkini cinsiyeti ne? Söylemişmiydin bilmiyorum hatırlayamadım şimdi..
Canım şuana kadar 17 kilo aldım benimki biraz fazla ama tutamıyorum kendimi tatlıya çok düşkünüm hele şimdi bir görsen saag başı acıkıyorum dün akşam 7 de yemek yedik patlıcak gibi oluyorum nefes alamıyorum saat 8 de nasıl midem kazınıyo biliyomusun sanki günlerdir açım :)) anlık doyup anlık acıkıyosun yanii.. Ben her akşam yarım saat yürüyüş yapıyorum eşimde kilo aldı çünkü birlikte vercez inş. Öncedende yüzüyordum sonra onunda bıraktım. Ama doktorun veriyorsa yap illa kilo için değil daha rahat nefes alırsın hem doğumunda kolay olur..

Selam iyi gunler kizlar nasilsiniz insallah beni soracak olursaniz her zamanki gibi iste geçmişi okuyamadim insallah herkes iyifir tatkişkolar eşimin telinden girfim bi haber verim kendimen ama sarzi yok kapanmak uzere kenfinize vok iyi bakin Rabbime emanetsiniz kizimla beraber hepinizi kocaman öpüyoruz

Buketim cnm leblebi fazla yeme kabiz yapar mazallah cok kotu olursun ayva ye ben ayva yerdim dokyorum doykemisti hemde cok yararli kolay gelsin Allah yardimcin olsun cnm

güzelcene süsledik ama olan bana oldu..neyse onların yüzünde gülümseme oldu ya bu bana yeter...ayakta epey kaldım ve akşama da gayganamlar bendeydi..tam pertim çıktı..belim benimde başladı ağrılar fazla duramıyorum sanki böbreklerime vuruyo ağrısı öyle hissediyorum kendimi.. inşallah hissederim mayıs 6da randevum var...tamda dua günüme denk gelmiş dün farkettim...cinsiyetini göstermedi teyzesi kapattı durdu orasını
utandı benim kuzum neyse ayın 6sında gösterir herhalde daha fazla merakta bıraktırmaz inşallah annesini..ben şimdiye kadar almadım 400 gram almışım ilk hamile kaldığım günle bugün ki kilom arasındaki fark ama ben bulantıdan dolayı bayağı verdim bir haftada 2 aldım geri...ama kabızlık sorunu yaşıyorum büyük bir ihtimal bu artış ondan dolayı..çok kilo almak istemiyorum bu ara bende düştüm tatlıya..dün inan törende resmen ağlayacak duruma düştüm..kantine kendimi zor attım...çikolatayı almamla yemem bir dakika sürmedi..kantinci gülüyo yan tarafta..anlık acıkma daha başlamadı..ben yürüyüşe de başlamadım..şu kontrolden sonra başlarım herhalde yavaş yavaş yoksa kilo alıp başını gidecek çok korkuyorum zaten..

yokk böle arada tatlı tatlı bir baş dömesi var onun dışında aralıklı kasık agrıları başkada bişe yok ama dü kabız olmuşum napcam bilmiyorum

nazanım doktor sana progestan vardi mi? bide sakın IKINMA, sbah aç karnına kuru kaysı ye üzerine su iç, bol bol hoşaf ye, bağırsakları çalıştıracak sıvılar tüüket, kapızlık çok normal daha 2-3 hafta çekersin, ama "no ıkınma"

günaydın kuzucuklar 4 gün aradan sonra işe gelmek cok zor geldi. bide bugün benim dua günümmüş çok sevindim, belki tutunma aşamasındadır dualarınızla tutunur, Allah razı olsun şimdiden herkesten

günaydın fıstık, duanı okudum sımsıkı tutunsun kuzuların, hayırlısıyla tabiki

ayyy korktum bak şimdi ıkınmıyorum zaten bişe yapmıyorumda çıkmıyo müsli ne canım bende hemoroit var birde

canım Aylin'in müsli değiği, hani k-fleks ,corn fleks falan varya sütle karıştırılan gevrekler onları diyor, hatta onların meyve kurulu olanlarıda var belki seni rahatlatır

anaaaam 2.mi geliyor yoksa ?????

günaydın herkese..mide bulantısı ve iş yeri..hiç gitmiyo ikisi bir arada..beyaz leblebi var yanımda onu yiyorumişe yararmı sizce??

tuzlu olsunda leblebi, fıstık falan farketmez, bu arada sakın bulantılarına şikayet etme Buket, bırak bulansın , miss gibi her an sana hamile olduğunu anımsatıryor, ayrıca bende çektim biliyorum zorluğunu ama hersabah bulantın var diye şükret emi akıllım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…