- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.921
evet şekersiz..ama kuru kuru bişey yerkende midem bi tuhaf...Selamlaaarr kuzulu buket..
beyaz şekersiz leblebi de mi? Evet o çok işe yarıyor bence yani benim çok olmadı biliyorsunuz mide bulantımm ama rahatlatıyordu midemi.. bu hafta benim çok bulanıyor.. olips şekerlerde biraz iyi geliyor bilginea..
yaa emin ol çok işe yarıyo..ben burnumu tutuyorum koku gelmesin diye sen burnundan nefes al diyosun:)))inş. yarar burnundan nefes al al nefes ver nefes al nefes ver nefes ebru şallı gibi
Ayyy buket ya sen böle yazdıkça bnim ilk günlerim aklıma geliyo çok kötü günlür ya hamileliğin tadını bile çıkamıyorsun, ben fiziksel olarak şirketteyim ama günüm wc de geçiyodu bide anlayışsız bir müdiren varsa sinir küpü oluyosun neysee allah sabır versin sana ve yardımcın olsun inş. 3 aydan sonra geçiyo ama onunla kendini teslli et :)) ben hep çubuk kreker yiyodum yada tuzlu fıstık bunlarıda dene canım istersen..
Günaydın kızlarrrrr
Hoşgeldin serapcım azcık sitem edebilir miyim:))
Serap serappp kendi topiğin olduğunda beri uğramaz oldun buralara hıııı özleriz ama bi seni arada gelde anlat bebişinle hissettiklerini)
günaydın hemşo..senin geçti demi klozetle olan aşkınn..
Aylin canım benim bir arkadaşım platesi sormuş doktora doktor ona plates değil yoga yap demiş doğumu kolaylaştırır demiş..Anne oluyorum 2011 prima dünyası diye hamilelikle bebek bakımıyla ilgili bir dvd vermiş içinde yoga da var bunu yap demiş bir araştır istersen....
et canım et... ama açıklayayım kuzum da öyle et...valla bak kendi topiğime bile uğramaz oldum canım...şu 23 nisan vardıya bizi mahvetti.hazırlıklar ders okul derken inan günleri bile karıştırmış hale geldim..dün birden günlerden salı olduğunu farkettim..bebek iyidir teyzesi..daha hissetmiyoruz gerçi birşey ama bel ağrılarım yavaştan başladı..ayakta fazla durunca belim fena ağrıyo pazartesi günü rahatsızlandım sınıfı süsledik derken akşam eve pertim çıkmış bir halde geldim gece yatamadım..
sen nasılsın doğum yaklaşmış dınım dınım... heyecan var mı kız heyecan..:18:
Canım Mürvet hanim ve Asiye hanımın methini çok duydum çoğu tanıdığım nisada doğum yaptı çok memnunlar :)))Hoşgeldin serapcım azcık sitem edebilir miyim:))
Serap serappp kendi topiğin olduğunda beri uğramaz oldun buralara hıııı özleriz ama bi seni arada gelde anlat bebişinle hissettiklerini)
Ayyy kesinn ben doğuma gidiyorum kızlarrr diye yazını görür gibiyim :)) sonrada yalancı sancıymış dediğini :))) ama son zamanlqr hakketen her gün doğuruyosun gibi geliyo yaa ben bil bazen gitsem mi diyorum ama sonra kndimi dinliyorum sık sık mı diye geçiyo sonra ztn..
Msj attım tümaycım sana ama burdan da yazayım merak eden varsa başka :)) nisa da doğuracağım canım inşallah, mürüvvet hakyemez var orda sülaleyi doğurtan ona gidiyorum 2 dir, çok yoğun diye ilgilenmz sandım ama tanıdı beni kuzenlerlr gitmiştim daha önce ilgişiydi bayağı..
Sen bişi biliyomusun onun hakkında?
Canım Mürvet hanim ve Asiye hanımın methini çok duydum çoğu tanıdığım nisada doğum yaptı çok memnunlar :)))
ay inşallah geçer çido yaa..kendimi berbat hissediyorum beni halsiz sarılık tutmuş tavuğa çevirdi..evimi mutfağımı bigörsen, düşündükçe midem bulanıyo..
Oyyii canım benim nasıl da yorulmuştur bebişin sana mı kaldı süslemek uzanma sen biyerlere sakın söle öğrenciler yapsınlar buladar bekledin değerini bil bakk :))
Ayyy hemde ne heyecan şekerim ya aynı haftamda olan bi arkadaşım doğum yapmış çok pis telaşlandım herşeyimiz hazır ama gününde gelsin sağlıkla diye dua ediyorum.. Sen kaçıncı haftadasın telden görmüyorum ben 16. Haftada fln hissediyosun bebişii)
kızlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin, biraz geç oldu kusura bakmayın, Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
birde geçen du listesinden k.gül,çiğdem ve burcu kalmıştı onlarıda okudum
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]tb-fb / tuba[/TD]
[TD]12.04.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zakkumx/ zeynep[/TD]
[TD]15.04.2013 p.tesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bdroner / bedriye[/TD]
[TD]16.04.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinn07 / aslı[/TD]
[TD]17.04.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomar / tümay[/TD]
[TD]18.04.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+hayırlı bir iş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82 / b. burcu[/TD]
[TD]19.04.2013 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982 / gül[/TD]
[TD]23.04.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Gül duanı ojudum Allah kolay dogum versin bı solukta insallah
SAĞOLUN KIZLAR ALLAH RAZI OLSUN hamişlere sağlıklı gebelik kolay doğum bebiş isteyenlere en kısa zamanda hamişlik nasib etsin RABBİM..gul1982 / gülcüm duanı okudum allah kabul etsin sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat ve kolay doğum nasip etsin evinden huzur mutluluk eksik etmesin
CANIM BENCE CUBUK KRerker elma ayva tarzı şeyler yesen daha iyi leblebi kabız yapabilir..günaydın herkese..mide bulantısı ve iş yeri..hiç gitmiyo ikisi bir arada..beyaz leblebi var yanımda onu yiyorumişe yararmı sizce??
canım gül die beni sorduysan iyim cok şükür az kaldı bekliyoruz..:)Çiğdemmm meselaa sen sezeryan olsaydın bu hafta alıyorlardı belki de mi? Doğuma.. cidden az kalmış bende çok heyecanlandım şimdi sizin için :18: Allah bir azavda kurtarsın inşAllah.. Gül ne durumda acaba?
çok yorulmuştum canım ama napayım benimkiler küçük 2.sınıf cesaret edemedim pencerelere yaklaştıramadım...sağolsun diğer devredeki öğretmen arkadaşta iki tane sayıysıyla resmen iki tane bayrak yapıştırmış..başka hiç bişi yoktu sınıfta..dünde törende ayakta fazla durdum 2 buçuk saat bekledim baktım biteceği yok izin aldım çektim geldim eve...bazen unutuyorum kuzu ya hamile olduğumu..önceden mide bulantısı vardı sürekli aklımdaydı şimd o da yok.bazen unutuyorum..
kız az kalmış baya bir ay kadar bişi..ay ben heyecan yaptım..kuzu kaç kilo aldın ya..ben çok korkmaya başladım mide bulantıları kesildi kilo alımı hafiften başladı..tırsıyorum kilodan..inşallah normal bir şekilde doğum yaparsın canım bende normal istiyom doktorumda o gün sordu normal istediğimi söyledim 6.aydan itibaren egzesizlere başlayacaz dedi.yapıyon mu hiç hareket..birde bağdaş kurarak otur dedi ama nedenini sormadım...benimki bugün 15. hafta oldu canım...bakalım bende hissetmek istiyom artık..
sağol tatlım ALLAH razı olsun RABBİM tez zamanda yüzünü güldürsün..Özlem,Gül ve Birca dualarınızı okudum rabbim ne dileğiniz ne isteğiniz varsa versin :)))
Haklısın çok küçüklermil gerçekten yaptırılmaz onlara güzelce süslemek lazım tabii onların bayramı heveslenir yavrucaklar :)) çok kalmışsın ayakta yaa nasıl dayandın ben hp bel ağrım vardı ztn hele şimdi çorbayı bile oturarak karıştırıyorum..
1 haftaya kadar hareketlenir canım ozmn unutmassın merak etme :)) kelebek uçar gibi bi his karnında dinle arada bi kendini.. Seninkini cinsiyeti ne? Söylemişmiydin bilmiyorum hatırlayamadım şimdi..
Canım şuana kadar 17 kilo aldım benimki biraz fazla ama tutamıyorum kendimi tatlıya çok düşkünüm hele şimdi bir görsen saag başı acıkıyorum dün akşam 7 de yemek yedik patlıcak gibi oluyorum nefes alamıyorum saat 8 de nasıl midem kazınıyo biliyomusun sanki günlerdir açım :)) anlık doyup anlık acıkıyosun yanii.. Ben her akşam yarım saat yürüyüş yapıyorum eşimde kilo aldı çünkü birlikte vercez inş. Öncedende yüzüyordum sonra onunda bıraktım. Ama doktorun veriyorsa yap illa kilo için değil daha rahat nefes alırsın hem doğumunda kolay olur..
yokkböle arada tatlı tatlı bir baş dömesi var onun dışında aralıklı kasık agrıları başkada bişe yok ama dü kabız olmuşum napcam bilmiyorum
günaydın kuzucuklar4 gün aradan sonra işe gelmek cok zor geldi. bide bugün benim dua günümmüş çok sevindim, belki tutunma aşamasındadır dualarınızla tutunur, Allah razı olsun şimdiden herkesten
ayyy korktum bak şimdi ıkınmıyorum zaten bişe yapmıyorumda çıkmıyo müsli ne canım bende hemoroit var birde
canım korkma ama oyle asırı da ıkınma sakın . birde galıba bulantın yok ama eğer başlarsa kesınlıkle bir yere oturarak kus yada öğür alta basınc verme.
bide buay adetım 6 gun gecikti test yapmadım henuz bır bakarsın ayni ay doğum yaparız :)
günaydın herkese..mide bulantısı ve iş yeri..hiç gitmiyo ikisi bir arada..beyaz leblebi var yanımda onu yiyorumişe yararmı sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?