Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya ben kusmuyorum öyle çokta..öğürtü kötü..bide süerekli bulanıyo..gırtlağımda resmen midem..her an patlamaya hazırbomba gibi..beni yoruyo resmen..hasta gibi hissediyorum kendimi..aslında sanki psikolojik..kendişmi kötü hissediyorum..geçe inşallah..

inan bana isyan etmiyorum..hiç etmedim etmem..bundan önceki durumumda da etmedim..ben niye hamiş kalamıyom diye..

Ama korkuyorum milletin yanında çıkartacam felan diye..:))inşallah olmazz..

canım inan hiçbir bilgim yok ama kendimce bir tavsiyede bulunayım eğer ankara gen art'a niyetlendiysen onunla devam et, yolun ortasında doktor değiştirme, hakkında hayırlısı olsun, olmadı sonuçlarını bide zekai doktora gösterirsin, hem iki yerden de yorum almış olursun böylelikle

kusamamak daha kötü canım onu da bilirim bir haftada onu çektim..kustun mu rahatlıyorsun resmen..psikolojini yesinler senin...kız nerden nereye erzurumdaydın ankaraya gidem de bebek çalışmalarına başlayam diye düşünüyodun ankaraya gittin kuzun da geldi işte...geçer canım üzme kendini...biraz zorlanırsın ama mideni asla boş bırakma az az ye sık sık ye...ben o hatayı yaptım boş kalan midem daha da bulandı..resmen kan kustum boğazım tahriş oldu..

Buketcim ben de öğürüyordum sadece 3-4 defa çıkarmışımdır toplasan tuvaletten ve mutfaktan nefret ediyordum mutfağa girmeden oluyor başkaları hallediyor da hela işi zor tabi mecbur girecen ben kendimi zor atıyordum helada işim bitince... ama şey yapıyordum elimde oda spreyi helaya girmeden önce kapıyı aralayıp bol bol sıkıyordum sonra giriyordum kociş varsa o sıkıyordu saolsun benim yerime sen de dene istersen sevdiğin bi kokuyu al da belki işe yarar...
Burcucan hoşgeldin tatlım

serap o bağdaş kurmanın nedeni ordaki kasları esnetiyor ve çatının genişlemesini sağlıyor diyedir tatlım

mesude bacım yokluğun hissediliyor

evet yaa acıkınca daha kötü..

evet güzel fikir..

günaydın örtmenim, bugün sanada tatil dimi benim çarşambalarım zaten boştu, benim için çok bi şey farketmedi, nasılsın ne yapıyorsun gelmediğin günlerin hesabını ver bakalım

evet canım bugün de tatil...tüh desene sana yaramadı bu tatil...haftaya da yaramayacak desene..1 mayıstan dolayı..

napayım yatağımın içinde keyif yapıyorum kociş gitti ama ben yataktan çıkamadım...bende iyiyim şükür kahvaltı yaptım yatağıma giriş yaptım bugün yatacağım valla...ben veririm hesabı canım...şimdi sıra sende sen hesap ver bakim...

inan bana isyan etmiyorum..hiç etmedim etmem..bundan önceki durumumda da etmedim..ben niye hamiş kalamıyom diye..

Ama korkuyorum milletin yanında çıkartacam felan diye..:))inşallah olmazz..

aman çıkar kuzum ne olcak, ben kusma özürlüyüm kusamam, sadece öğürürüm, sende kussaydın şimdiye kusardın zaten, inşallah zaman hemen geçer senin için de 12.haftayı gördümü rahatlamaya başlarsın zaten az kalmış biraz daha dayan Allah sabır versin

sağol canım benim inşallah ondan sonra olmaz diye dua ediyorum..

serap o bağdaş kurmanın nedeni ordaki kasları esnetiyor ve çatının genişlemesini sağlıyor diyedir tatlım

yogayı o yüzden öneriyorlar o zaman çatımız genişlesin diye...ikiyken üç olalım diye
esnesin esnesin normal istiyom bazen de tırsıyom bakalım ne olacak..

hoşgeldim büyük totişli, yoksa yogayamı başlayacaksın şimdide?

yogayı o yüzden öneriyorlar o zaman çatımız genişlesin diye...ikiyken üç olalım diye
esnesin esnesin normal istiyom bazen de tırsıyom bakalım ne olacak..

çatı genişlemesi için bazı hareketler var benim bir arkadaşım son 2 ayında yaptı gerçektende faydası gördü, internetten bir bak istersen a da doktorun söyler belki bu arada tatlıya düştüm demişsin o zman bende sana diyorum ki ye tatlıyı çıkar hakkıyı

bide kegel egzersizidiye bişey duymuştum..çişini yaparken yaparken tutuyosun sonra biraz yapıp tekrar tutuyosun..yani tam işemenin ortasında çişini tutuyosun..rahim duvarı kaslarını güçlendiriyomuş:))

evet canım onu çiş yapmadığında normal zamanda da yapabilirsin unutulabiliyor çünkü tuvalette... bir de perineal masaj diye birşey var onu da araştırın netten canlar anlatması zor biraz 30. haftadan sonra yapıyormuşsun ama çok iyiymiş kesisiz dikişsiz doğuma yardımcıymış ben yapıcam ya orada dikiş fikri geriyor beni

bide kegel egzersizidiye bişey duymuştum..çişini yaparken yaparken tutuyosun sonra biraz yapıp tekrar tutuyosun..yani tam işemenin ortasında çişini tutuyosun..rahim duvarı kaslarını güçlendiriyomuş:))

bunu doktorum söyledi bana...doğumda da faydası varmış kaslarla alakalı dedi ıkınma da...ben yapıyom çişimi bu şekilde...

bilmem 6 aydan sonra başlarız dedi egzersizlere...söyler herhalde..netten de araştırıım kaldı 2 ayımız ondan sonra paso boşum...
bakalım hakkımı ayşemi ayın 6sında görcez inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…