- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.961
hoşgeldim büyük totişli, yoksa yogayamı başlayacaksın şimdide?
evet canım bugün de tatil...tüh desene sana yaramadı bu tatil...haftaya da yaramayacak desene..1 mayıstan dolayı..
napayım yatağımın içinde keyif yapıyorum kociş gitti ama ben yataktan çıkamadım...bende iyiyim şükür kahvaltı yaptım yatağıma giriş yaptım bugün yatacağım valla...ben veririm hesabı canım...şimdi sıra sende sen hesap ver bakim...
bide kegel egzersizidiye bişey duymuştum..çişini yaparken yaparken tutuyosun sonra biraz yapıp tekrar tutuyosun..yani tam işemenin ortasında çişini tutuyosun..rahim duvarı kaslarını güçlendiriyomuş:))
evet canım onu çiş yapmadığında normal zamanda da yapabilirsin unutulabiliyor çünkü tuvalette... bir de perineal masaj diye birşey var onu da araştırın netten canlar anlatması zor biraz30. haftadan sonra yapıyormuşsun ama çok iyiymiş kesisiz dikişsiz doğuma yardımcıymış ben yapıcam ya orada dikiş fikri geriyor beni
kafandan ne zaman o düşünceyi silip psikolojik olarak rahatlarsan inan kuzun sana daha erken geliyomuş canım benim..doktorda dedi gebeliği en fazla etkileyen şey stres..onun için ne diyoruz....ben çalışmalar ara verdim yani ara verdim derken sıfır halvet değil, hesaplı programlı yapmaya ara verdim, saldım çayıra mevlam kayıra hesabu canımız ne zaman isterse o zman, çünkü son aylarda yumurta takibi falan bir gün dur bir gün şey yap, biraz daraldım o yüzden akışa bırakıyorum ve inan ki sırtımdan bir yük kalktı sanki şimdi kendimi daha iyi hissediyorum Rabbim ne zman verirse o zman olacak inşallah, şimdilik daha sıradan şeylerle ilgileniyorum
ayyy çok canım çekti bende yapacambanane banane yapacam...ağzım sulandı resmen...du ben bir gidip yapayım şu egzersizleri
canımm benim bulantılarım 16.haftada bitmişti sadece öğürtü oluyodu seninde gecer İNŞALLAH..ya ben kusmuyorum öyle çokta..öğürtü kötü..bide süerekli bulanıyo..gırtlağımda resmen midem..her an patlamaya hazırbomba gibi..beni yoruyo resmen..hasta gibi hissediyorum kendimi..aslında sanki psikolojik..kendişmi kötü hissediyorum..geçe inşallah..
canımm benim bulantılarım 16.haftada bitmişti sadece öğürtü oluyodu seninde gecer İNŞALLAH..
nazanım doktor sana progestan vardi mi? bide sakın IKINMA, sbah aç karnına kuru kaysı ye üzerine su iç, bol bol hoşaf ye, bağırsakları çalıştıracak sıvılar tüüket, kapızlık çok normal daha 2-3 hafta çekersin, ama "no ıkınma"
hehe kızlar bebeşimizin arabası geldi :))) netten civilden aldım kampanya vardı
bakın
http://www.civilim.com/urun/p06-prava-buddy-cift-yonlu-bebek-arabasi.aspx
sağol tatlım aminn İNŞALLAH..güle güle binsin kuzucukkk
bakın
http://www.civilim.com/urun/p06-prava-buddy-cift-yonlu-bebek-arabasi.aspx
AMİN canım sağolasın :)RABBİM sanada nasib etsin İNŞALLAH.. cumartesi kntrolümüz var bakalımm artık gelse sağlıkla dr ne diycek bakalım ona göre annemi çağrıcam yanıma .:)gördüm canım çok şeker, güle güle binsin, büyüsün içinde, resmine de baktım göbüşün kocaman olmuş çok tatlı maşallah
bakın
P06 PRAVA BUDDY CIFT YONLU BEBEK ARABASI - Ürün Kategorileri
AMİN canım sağolasın..:)hayırlı olsun gülcüm gülegüle kullanın.
güle güle canımm görüşürüz öpüldün..ben kaçtımdışarda işlerim var onları yapıp yine gelirim öptüm sizi
didoş doktor gribin için ilaç verdimi? bu kadar ağırsa nasıl geçecek yaaa? gebelerinde alabildiği grip hapları var benim bildiğim
bacaklarım ağrıyor ya.tutuldular artık kaç gündür yata yata.uyuyamıyorum sabah erkenden dikiliyorum ayağa.yata odasından salondaki yatağa geçiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?