Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben çalışmalar ara verdim yani ara verdim derken sıfır halvet değil, hesaplı programlı yapmaya ara verdim, saldım çayıra mevlam kayıra hesabu canımız ne zaman isterse o zman, çünkü son aylarda yumurta takibi falan bir gün dur bir gün şey yap, biraz daraldım o yüzden akışa bırakıyorum ve inan ki sırtımdan bir yük kalktı sanki şimdi kendimi daha iyi hissediyorum Rabbim ne zman verirse o zman olacak inşallah, şimdilik daha sıradan şeylerle ilgileniyorum

bide kegel egzersizidiye bişey duymuştum..çişini yaparken yaparken tutuyosun sonra biraz yapıp tekrar tutuyosun..yani tam işemenin ortasında çişini tutuyosun..rahim duvarı kaslarını güçlendiriyomuş:))

ayyy çok canım çekti bende yapacam banane banane yapacam...ağzım sulandı resmen...du ben bir gidip yapayım şu egzersizleri

kafandan ne zaman o düşünceyi silip psikolojik olarak rahatlarsan inan kuzun sana daha erken geliyomuş canım benim..doktorda dedi gebeliği en fazla etkileyen şey stres..onun için ne diyoruz....
NO STRES YES BEBEK...

Son düzenleme:
canımm benim bulantılarım 16.haftada bitmişti sadece öğürtü oluyodu seninde gecer İNŞALLAH..

yok vermedi canım yaa keşke verse diye düşündüm ama bilmişlik yapmak istemedim aslında verse iyi olurdu kafam rahat olurdu evet bugunluk kurtuldum inş. kuru kayısı yiyorum ıkınmıyorum zaten derin derim nefes alıp veriyorum

gördüm canım çok şeker, güle güle binsin, büyüsün içinde, resmine de baktım göbüşün kocaman olmuş çok tatlı maşallah
AMİN canım sağolasın :)RABBİM sanada nasib etsin İNŞALLAH.. cumartesi kntrolümüz var bakalımm artık gelse sağlıkla dr ne diycek bakalım ona göre annemi çağrıcam yanıma .:)

didoş doktor gribin için ilaç verdimi? bu kadar ağırsa nasıl geçecek yaaa? gebelerinde alabildiği grip hapları var benim bildiğim

canım dün çokkk kötüydüm bütün gece uyutmadı ter bide nefes aldığımda bile batıyordu sanki nefesim bu gün iyiyim şükür biraz daha
valla doktor yiyebildiğim bide biraz ilaç düşmanıyım bildiği için vermedi canım bu yılki grip ağır bide çocuk düşürüyo direncini ondandır dedi valla iyiyim bu gün biraz daha bunada şükür naapalım bu 3 tü 4lemez inş artık:2:

bacaklarım ağrıyor ya.tutuldular artık kaç gündür yata yata.uyuyamıyorum sabah erkenden dikiliyorum ayağa.yata odasından salondaki yatağa geçiyorum :)

ah canım ya kıyamam ama zor günler geçiyo artık zeynep bak bayaa atlattın bende sağlığın değerini şu minicik gripte anladım valla ya sürekli yatalak olanlar var bide rabbim şifa versin hepsine inş

bu arada ben yokken neler oldu kızlar herkes iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…