Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canm geçmiş olsun aman dikkat et kendine ilaç alsaydın keşke gerektiğinde almak lazım tekrarlamasın sonra bol bol yat dinlen.

hehe kızlar bebeşimizin arabası geldi :))) netten civilden aldım kampanya vardı

bakın

http://www.civilim.com/urun/p06-prava-buddy-cift-yonlu-bebek-arabasi.aspx

canım buradaki netten bakamadım açmadı ama güzeldir mutlaka çivilimin ürünlerini beğeniyorum ben sitesine bakıyorum arada orada bir kız hastane çıkışı gördüm bayıldım tam istediğim gibiydi biraz tuzluydu ama olsun hamile kalırsam ve kız haberi alırsam direkt o takımı alıcam yani o kadar içimde kaldı.

Bence de canım hesap kitaplı olunca stres oluyor zaten artık az çok yumurtlama zamanlarını biliyorsundur bilmene de gerek yok haftada 2-3 ilişki olursa tutma olasılığı yüksek zaten spermler 48 saat yaşıyor yani. Senn benden önce gebe kalacaksın bak diyorum sana. Bizim acıbademde hala tüp merkezi açılmamış ya ne zaman açılacaksa arkadaş makineler gelmiş dedi ama bakalım bekliyorum yazı yaptırcam zaten ama bir an önce açılsın yapsınlar birkaç tüp bebek sonuçları göreyim istiyorum yeni bir merkez olunca işte.

canımm karşılaşamadık kızlardan aldım gebelik haberini ve değerini de yoktun sen sonrada birkaç gün ben şehir dışındaydım çok sevindim canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Şeytanın bacağını kırdık sanırım

yat yat ohhh tatil ne güzell bize sadece dün tatildi üniversite olunca bugün geldik paşa apaşa ama haftaya çarşamba 1 mayıs yine tatil ohhh süpperr bende haftasonu ne iş varsa yapıcam kışlıklar kaldırıcam yazlıkları çıkarıcam, camları silicem, bazanın altını falan düzenlerim ederim çarşamba günkü tatilde de dinlenir keyif yaparım..

Biz de gebe kalıcaz ikizim bizimde midemiz bulanacak ama nasıl olacak o zaman bilmem benim midem zaten arızalı bir de gebelikte haşatım çıkar kesinn :18:

Kızlarr size bir şey sorucam yaa. Dün akşam Yaseminle'de konuştukta size demesin bir şey dedim boşuna umutlanmayın diye.

Şimdi ben iki hafta önce ovulasyona başladım hemen koyu çıktı iki çizgide birkaç gün tekrarladım hep kopkoyu çıktı bu dönemde hiç çalışma olmadı bir kere oldu ama yumurtlama döneminden önceydi neyse sonra başka şeyler girdi araya cilveleşmeler falan o noktaya gelmedik yani. Sonra daha yapmadım ben ovulasyon testi birkaç gün arka arkaya koyu gördüm bitmiştir artık diye. Artık dün 34-35. günüm falandı eve geldik yoldan hazır tuvaletim varken bir ovulasyon yapayım dedim ama ya hiç çizgi çıkmaz yada çok silik çıkar zaten regl olucam diye dolaba bıraktım sonra bir baktım ikinci çizgi yine koyu hemde durdukça ilk çizgiden de koyu oldu ben o heyecanla Yasoyu aradım anlattım şaşırdı o da. Dedim çok çalışma olmadı o yüzden olsa olsa aşılamanın tutması lazım o da iki ay olacak nerdeyse dedim regl oldum normal ben zaten ayrıca Yaso bana ovu gönderince gebelik testi de vardı o zaman yapmıştım negatifti neyse bu sabah gebelik testi yaptım yine negatif tabii ki ama anlamadım ben bugün 35-36 gün oldu dün akşam kopkoyuydu yani yeni yeni mi yumurtluyorum desem 2 hafta önce nasıl koyu çıktı hem ne tesadüf ki yapar yapmaz o gün koyuyu denk getiriyorum o kadar zamandan sadece bir gün koyu çıkıyor ve hep ertesi günü silikleşir regliye yakın hiç 2. çizgi çıkmaz bu şekilde sürekli koyu çıkan oldu mu yaa hala yumurtluyor muyum acaba.

Son düzenleme:

allah razı olsun sedacımm darısı sana olsun rabbim inş. sizlerede yaşatsın bu duyguyu ben inanıyorum evvel allahın izni ile herkes kavuşacak yavrusunaa.

canım kampanya yapıyolar arada takip et ben arabayı 200dü 150ye aldım kargo fln içinde hastane cıkışlarınada baktım pek pahalı değildi ama bakrsn yine allah o günleri göstersin inşallah..

valla canım bende 1-2 ay ovulasyon yapmıştım önceden ama hiç bişi anlammamıştım şimdi senin anlattıında da bişi anlamadım..ben pek güvenmiyorum ovulasyona..adet bitiminde çalışmaya başla 2 gün arayla odaha garanti ama hayırlısı ne diyim..

canım geçen biri anlatmıştı..aslında burada okumuşda olabilirim, bi kadın cenazesi var babası ölüyo sanırım, 40 gün ya tutuyolar haliyle adetine 2 gün kala beraber oluyolar ve hamile kalıyo..yani bana bak, ben 2 tane çatlatma iğnesi vuruldum ve çatlamayan yumurtalarım vardı ama sonuç neee..:))hani değerlendirseydin yinede hemen..olamazmı..kimisi adetin içinde bile yumurtlarmış..hayırlısı olsun inşalalh..

canım pcoslularda geç yumurtlama oluyor diye öyledir desem 2 hafta önce de koyu çıkmış 2 hafta boyuncada yumurtlama olmaz herhalde belki şuanda yumurtlıyorsundur çatlatma iğnesinden dolayı 2 hafta önce koyu çıkmışda olabilir siz yinede bunu degerlendirin derim

allah razı olsun sedacımm darısı sana olsun rabbim inş. sizlerede yaşatsın bu duyguyu ben inanıyorum evvel allahın izni ile herkes kavuşacak yavrusunaa.

inşallah canım aminn diyorum

canım kampanya yapıyolar arada takip et ben arabayı 200dü 150ye aldım kargo fln içinde hastane cıkışlarınada baktım pek pahalı değildi ama bakrsn yine allah o günleri göstersin inşallah..

İnşallah canımm çok güzeldi ama tam herşeyi istediğim gibiydi 100 küsür tl falandı sanırım bir hastane çıkışı için iyi para yani fazla giyemicekte içimde kaldı yaa. Arabayı çok uyguna almışsın ne marka, travel sistem mi.

anladım canım ben çok kullandım yararını gördüm yani hep muhtemel yumurtlama günlerinde koyuyu gördüm birçok arkadaşım bu testlerle gebe kaldı. Ama bu sefer böyle oldu anlamadım. :26:

canım oluyor tabii olmaz mı aklıma şey geldi şimdi diğer aşılamamda da aşılamadan sonra zaten erken regl oluyorsunda ondan sonrasını 50 günde olamamıştım 40. günde dr gitmiştim söktrücü vermişti ancak daha yumurtlama olmamış falan dememişti. Söktürücü kullandım regl oldum o ay annem geldiği için başlamadık aşılamaya beledik o ay 33 günde geldi reglim aşılamaya geçtik 2. kez ondan sonra yine aşılamadan 12 gün sonra regl oldum şimdi yine mi uzayacak acaba öyle uzayacaksa belki ancak yumurtlama olacaktır desem bilemedim yani öyleyse 2 hafta önce nasıl koyu çıktı peki eşim dr gidelim baksın dedi ama 40 günden fazla gelmezse regl öle giderim. yumurtlama akıntım falan da hiç yok.

niye ki bi kadın bir ayın içinde birden fazla kez yumurtlayamaz mı..çift yumuta ikizi nasıl oluyıo??ama sen bi doktorada sor..deki aşılama yapmadığım zamanlar yumurtlama takibi yapıyorum böyle böyle oluyo de.ama sana söyliyim muhtemelen şöyle diyecek, o testlere güven olmaz:))))

canım çift taraflı kullanımlı 3 kademeli travel sistem ne bilmiorum :)

canım bende pco var ya zaten sağda da solda da gelişiyor yumurta bol ama iğneyle bile iki üç tanesi ancak gelişti yine de. Bende öncesinde de pco vardı aşılamadan sonra dinlenme aşamasında da kullandım hiç böyle bir şey olmadı. Bir de ne tesadüf kü yapar yapmaz ovuyu o günü denk getiriyorum yani hemen denk getirmek çok zor bende o yüzden dr aramadım zaten bana güvenme o testlere dicek yumurtlama günün değildir dicek falan dedim yaa 50 günde regl olduğumda 40. günü gitmiştim yumurtlama yeni olmuş falan demedi o zaman yine de çalışma yapıcam ama ne olur ne olmaz bu arada ovu da yapıcam bakalm nasıl çıkacak bu akşamda çünkü yumrutlama olsa bile bir gün lh tavan yapıyor sonra düşüyor yani tek bir gün kopkoyu çıkıyor iki çizgide hadi belki 2 gün. Sonra yine silikleşiyor normali bu çok yaptım ben.

canım çift taraflı kullanımlı 3 kademeli travel sistem ne bilmiorum :)

canım arabanın kendisi, puseti ev ana kucağından oluşan takıma travel sistem deniyor o puset ilk zamanlarda arabaya takılabiliyor.

hmm yok canım sadece araba
kırmızı grisini aldım ben

hmm yok canım sadece araba
Eki Görüntüle 694335 kırmızı grisini aldım ben

çok cici..150 de iyiyiymiş..geçen buradaki bi avm de bi markanın arabalarına baktım..araba değil yuürüyen beşikdi resmen:))2200 tl idi..eşim dedi 2200'e ikinci el doğan marka bi araba alırız..hiç değilse sürüp gider:))

bende puset almayı düşünüyorum,,bu pusetler anakucağı gibi yere konulduğuda sallanıyo mu ggüüül biliyosun..??

kızlar hamilelik bulantısı normal mide bulantısından farklımıdır bilmem ama normalde mide bulantısının ilacı ayva ve nanedir.bol bol ayva yiyin hala varken bide taze nane yaprağını ağzınızda dolandırın sakız gibi.olips sonuçta hazır gıda aynı işlevi nanede yapar doğal beslenmenizde fayda var diye düşünüyorum.çubukta iyi geliyor ama malum oda tuzlu sonra tansiyonla uğraşmayın bide.
NAZAN cım bu kabızlık bela bişey.kayısının hoşafınıda yapabilirsin.benim tüp bebektede ameliyatta da doktorlar hep kayısı suyu önerdi.hastanede mecbur içtim ama evde o kadar şekeri almak istemedim.hep hoşafını içtim.bardak bardak su gibi.tabi suyu hiç söylemiyorum günde 2-3 litre.çok şükür sorunda olmadı.ince ince doğra kayısıyı.kaynat kapatacağın sıra acıkta şeker at.gitgel iç.şifa olur inşallah.ben hazır gıdaya karşıyım açıkçası.mecbur kalmadıkça gerek yok.ne kadar sağlıklı deselerde ambalaja girmiş,raf ömrü 1 yıl olan bişeyin bana faydalı olacağına inanmıyorum

inan farklı bişey..hiç geçmiyo..azalmıyo..artıyuo ama azalmıyo..başının sürekl,ii ağırması gibi..sürekli bi yemek borusundan yukarıya bi hareket bişey hissediyosun..taa gırtlağıma kadar dayanan b,şey var..bademc,keriimden bile bulanıyo gibi sanki:)))))))hal buu:))bilmem anlatabildim mi:)))
anlatamadıysam müştak anlatır

canım aslında bir yonden ıyı olur ıkız gıbı buyurler. ya baya kendımı hamıleyım dıye de ınandırdım degılsem uzulucem galiba. bugun yapmayı planlıyorum mesaim bittikten sonra.

ayyyyyy çok merak ettim valla.bak bize haber vermeyi unutma sakın.Allah hayırlısını versin inşallah.benim kardeşimle aramda 18 ay var ve çok güzel geçti çocukluğumuz.hiç kıskanmadık birbirimizi ikiz gibiydik.planlı değil ama olursada güzel olur hayırlısı.beraber büyür kuzucukların

anlatılmaz yaşanır dimi şeker hiç şikayet etme hiç.Rabbim tamamına erdirsin zaten bitecekmiş 12. hafta.o kadar nazını çektik bebişin 2-3 hafta daha çekersin dimi?Allah saşlıcakla kucağına kavuştursun inşallah
seviyorum seni bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…