- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.981
canım dün çokkk kötüydüm bütün gece uyutmadı ter bide nefes aldığımda bile batıyordu sanki nefesim bu gün iyiyim şükür biraz daha
valla doktor yiyebildiğim bide biraz ilaç düşmanıyımbildiği için vermedi canım bu yılki grip ağır bide çocuk düşürüyo direncini ondandır dedi valla iyiyim bu gün biraz daha bunada şükür naapalım bu 3 tü 4lemez inş artık:2:
ah canım ya kıyamam ama zor günler geçiyo artık zeynep bak bayaa atlattın bende sağlığın değerini şu minicik gripte anladım valla ya sürekli yatalak olanlar var bide rabbim şifa versin hepsine inş
bu arada ben yokken neler oldu kızlar herkes iyidir umarım
canm geçmiş olsun aman dikkat et kendine ilaç alsaydın keşke gerektiğinde almak lazım tekrarlamasın sonra bol bol yat dinlen.
hehe kızlar bebeşimizin arabası geldi :))) netten civilden aldım kampanya vardı
bakın
http://www.civilim.com/urun/p06-prava-buddy-cift-yonlu-bebek-arabasi.aspx
canım buradaki netten bakamadım açmadı ama güzeldir mutlaka çivilimin ürünlerini beğeniyorum ben sitesine bakıyorum arada orada bir kız hastane çıkışı gördüm bayıldım tam istediğim gibiydi biraz tuzluydu ama olsun hamile kalırsam ve kız haberi alırsam direkt o takımı alıcam yani o kadar içimde kaldı.
ben çalışmalar ara verdim yani ara verdim derken sıfır halvet değil, hesaplı programlı yapmaya ara verdim, saldım çayıra mevlam kayıra hesabu canımız ne zaman isterse o zman, çünkü son aylarda yumurta takibi falan bir gün dur bir gün şey yap, biraz daraldım o yüzden akışa bırakıyorum ve inan ki sırtımdan bir yük kalktı sanki şimdi kendimi daha iyi hissediyorum Rabbim ne zman verirse o zman olacak inşallah, şimdilik daha sıradan şeylerle ilgileniyorum
Bence de canım hesap kitaplı olunca stres oluyor zaten artık az çok yumurtlama zamanlarını biliyorsundur bilmene de gerek yok haftada 2-3 ilişki olursa tutma olasılığı yüksek zaten spermler 48 saat yaşıyor yani. Senn benden önce gebe kalacaksın bak diyorum sana. Bizim acıbademde hala tüp merkezi açılmamış ya ne zaman açılacaksa arkadaş makineler gelmiş dedi ama bakalım bekliyorum yazı yaptırcam zaten ama bir an önce açılsın yapsınlar birkaç tüp bebek sonuçları göreyim istiyorum yeni bir merkez olunca işte.
yok vermedi canım yaa keşke verse diye düşündüm ama bilmişlik yapmak istemedim aslında verse iyi olurdu kafam rahat olurdu evet bugunluk kurtuldum inş. kuru kayısı yiyorum ıkınmıyorum zaten derin derim nefes alıp veriyorum
canımm karşılaşamadık kızlardan aldım gebelik haberini ve değerini de yoktun sen sonrada birkaç gün ben şehir dışındaydım çok sevindim canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Şeytanın bacağını kırdık sanırım
evet canım bugün de tatil...tüh desene sana yaramadı bu tatil...haftaya da yaramayacak desene..1 mayıstan dolayı..
napayım yatağımın içinde keyif yapıyorum kociş gitti ama ben yataktan çıkamadım...bende iyiyim şükür kahvaltı yaptım yatağıma giriş yaptım bugün yatacağım valla...ben veririm hesabı canım...şimdi sıra sende sen hesap ver bakim...
yat yat ohhh tatil ne güzell bize sadece dün tatildi üniversite olunca bugün geldik paşa apaşa ama haftaya çarşamba 1 mayıs yine tatil ohhh süpperr bende haftasonu ne iş varsa yapıcam kışlıklar kaldırıcam yazlıkları çıkarıcam, camları silicem, bazanın altını falan düzenlerim ederim çarşamba günkü tatilde de dinlenir keyif yaparım..
tuzlu olsunda leblebi, fıstık falan farketmez, bu arada sakın bulantılarına şikayet etme Buket, bırak bulansın , miss gibi her an sana hamile olduğunu anımsatıryor, ayrıca bende çektim biliyorum zorluğunu ama hersabah bulantın var diye şükret emi akıllım
Biz de gebe kalıcaz ikizim bizimde midemiz bulanacak ama nasıl olacak o zaman bilmem benim midem zaten arızalı bir de gebelikte haşatım çıkar kesinn :18: