Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sağol bacım.bilmukabele..:)))

kızlar kız kardeşimin idrarından kan geliyormuş çok endişeliyim... sağlık ocağına gitmiş acile git hemen demiş.. çocukları olduğu için ancak akşama gidebilcekmiş eşi işten gelince gidebilicek yaniii ..

kötü bişey olurmu sizce bende iş yerindeyim off ALLAHIM korusun

canım böbrekle alakalıdır.mutlaka gitsin doktora.ben taş düşürdüm.o zaman olmuştu.akşama kalmasa daha iyi aslında çünkü o zaman acil doktoruna gitmesi lazım oda pretisyen.ürolojidoktoru görse daha iyi.idrar tahlili istiyorlar bide ultrasonla bakıyorlar.acildekide tahlil ister ama büyük ihtimal yarın uzmana görün der.sıkıntı yapma hallederler bi iki ilaç/iğne/serumla.ama ihmal etmesin

canım resimde belki küçük gibi duruyodur ama küçük değil ve kullanışlı yatabildiği için bebeklikten 3-4 yaşına kadar biner içi geniş bunlar daha kullanışı bazıları küçük oluyo ne kadar kullancak onu bidaha bidahada alamam valla..:) pusetler ana kucağı gibi sallanıyomu bilmiom canım ya benimki hem araba koltuğu hem puset ama öyle sallanmıyo

canım idrar yolunda iltihap olabilir benim öyle oluyodu iltihap böbreklere vuruyomuş ozamanda oluyomuş yada kum veya taşta olabilir inşallah önemli dğeildir gecer..sistoskopi çektirsin ürolojide ihmal etmesin canım..

çok şükür bitirdim geçmişi okumayı.ne çok konuşmusunuz.GÜL arabanı güle güle kullan canım.kahakahalarıyla şenlendirsin inşallah bebişin.
AYLİN helal olsun bacım.o malum şeyi kaldırmayı ben bi türlü beceremedim hayatım boyunca
kızlar varya çoook mutluyum.dün arkadaşla kuaföre gittik.eşi arabayla götürdü sağolsun.tertemiz oldum.bide saçımı kestirip fönlettim mis :) Benimkide işten çıktı.hepberaber yemeğe gittik.sanki hiç hasta değilmişim gibi oldum.neşem yerine geldi çok şükür.
Bide üstüne bugün regl oldum.bayram ediyorum resmen.insan oğlu ne garip yıllardır her adetimde ağlayıp desresyona giren ben bu ay geldi diye bayram ediyorum.geçen ay 1 hafta gecikince,doktorda pico diyince korkmuştum hep geç olacak diye.tam gününde geldi şükür.çok sevindim.

sağol canım amin inşallah rabbim sanada nasib etsin..isteğini kabul ettim..

canım çatlatma iğnesi olmadım ki bu ay hiç birşey yaptırmadım yazı bekliyoruz tüp için işte. Aşılamadan sonra ne olyorsa artık geçen seferde 40 günde olmadım dr gittim söktürücü verdi 10 güne yakında onu kullandım 50 günde regl oldum 2 hafta öncede bariz koyu gördüm yani birkaç yumrta bile olsa 2 hafta ara olmaz ki çatlamaları arasında yumurtlama belirtisi yok akıntı yok bir şey yok anlamadım bu akşamda ovu yapayım diyorum bakalım ne çıkacak.

canımm hemen gitsin baktırsın çocukları bırakacak bir yeri yok mu acile gitmek dr görünmek gibi olmaz ki. Taş kum falan olabilir kızların dediği gibi eğer öyleyse düşürür zaten kanala girmiştir o kanama yapıyordur sancısı varmıymış taş falansa sancısı olur sen stres yapma ama ara gitsin hemen.

Maşallah canım hep böyle sürsün huzurun bak küçücük şeyler bile yetiyor insanın mutlu olmasına aslında ama hep kötü tarafları görüyoruz bazen ve içimiz kararıyor hah şöyle hep böyle olumlu ol hayatta sana karşı olumlu olacak

zor zamanlarını atlattım canım ya artık bir iki güne geçer bu 3. olduğu için grip konusunda deneyim kazandım artık:2:
rabbim sabrını veriyo canım ya miden rahatsızda olsa hiçbirşeyin olmasada seve seve çekiyorsun bebişin için rabbim en kısa zamanda senin haberini de almayı nasip etsin bize inş canım ben daha önce yazdım sana ama gözden kaçırdın galiba ya tabi olmayabilir ama benimde adet düzensizliğim vardı hep ilk olmaya başladığımdan beri en son gittiğim doktor çok zor hamile kalırsın ama bi dene diyip adet sökücü vermişti o ay hamile kaldım bi tedavi yöntemin yoksa bi ay adet söktürücü kullansana en azından yumurtlama tarihini bilirsin o zaman :26:
yanlış yönlendirmek istemem ama tatlım

hmm yok canım sadece araba
Eki Görüntüle 694335 kırmızı grisini aldım ben

çok güzel tatlım fiyatıda çok uygun bence bebiş sağlıkla büyüsün içinde inş

sağolasın canım AMİN İNŞALLAH..ben cıkıym yavaştan yemek hazırlıyım..görüşmek üzeree..

güül onun neresi çıkıyoda arba koltuğu oluyo..??aklım almadı benim..yaa senin şu aldığın siteye bende bakiim bi..bn başka bi kaç siteye baktım..sadece bi tane foto koymuşlar.nasıl kullanılacağını koymamışlar.hiç bişey anlamıyosun.

Canlarım bugün gelemdeim çünkü hastaneye gittim
Mememden geçen süt geldi, bende hemen prolaktin hormonunmun yüksek olacagindan şüphelendim bugün tahlil yaptırdım seviyem 8 yani çok düşük iyi, ama süt gelmesinin sebebini bulmak için hipofiz mr'ı istedi doktor, bende devlette cektirmek istemiyorum özel gidecegim zaten cok korkuyorum mr makinasından ha bide meme ultrasonu istedi, şimdi benim memeden şakır şakır süt gelmiyor tabiki, afedersiniz sütyenimin tam ortasında ıslaklık oluyor biraz ordan şuphelendim ben yani, asıl bombaya geliyorum eger hipofiz bezinde iyi huylu bir tümor falan çıkarsa bu gebeliği engelleyen birşeymıb tabiki tedavsisi varmış, işte böyle hayırlısı olsun artık, şimdi 9ıkıyorum akşam gelir geçmişi okurum inşallah

bu arada SEDAcım ya hamilesin ya yumurtluyorsun bence bu gece bir çalışma yap

binbirgece GAMZE aynısını ben yaşadım çok fazla idrar yolu iltihabı vardır hatta böbreklere sıçramıştır, uzun süreli antibiyotik tedavisiyle gecer ben yaşadım sıkıntısı var, iğne ile iyi oldum ama çok korkulacak birşey değil

Eki Görüntüle 694471 Eki Görüntüle 694472
buda benim kızcenin beşiği kızlar mavi aldım ama en çok hoşuma giden buydu bakın bakem
cok güzeller canım iyi günlerde kullansın kuzuşun..

canım benim şimdi aldığım bebek arabası o pusetli değil..bende bebek araba koltuğu vardı o cıkıyo puset gibi kullanılıyo netten bulursam koyarım resmi bi bakıym.. bunun gibi bendeki bukett..
çok gecçmiş olsun canım İNŞALLAH kötü bişi yoktur...

Eklentiler

• $63-71961-big.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
HHerkese iyi aksamlarr, bugun gelemedim misafir vardi yine, bide midem bulaniyir, bude eşim sehir disina gitti moralmenlerim bozuk :)
Suan midem agzima gelmek icin ugrasip duruyor ayy ben cikiyorum...

Merhaba Arkadaşlar...

Ben bugün kendim için bişey yapmaya karar verdim vee Dukan Diyetine başladım....Kardeşimin düğününe kadar muhakkak 1 beden küçülmeliyim...Aldığım elbise düdük gibi oldu...Gelinin annesi gibi görünüyorum...10 gün var ve kızlar kesinlikle benimle gurur duyacaksınız....

Bu arada hala işyerindeyim...ve daha çoook işim var çoookk....Hepinize mutlu huzurlu akşamlar olsun...hatta belki de bazılarınıza iyi geceler olsun:))

Canım üzüleyim mı sevineyim mı bilemedim. Anlatmıştım var boyle bı vaka.kız bak simdi alalala:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…