- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.001
anlatılmaz yaşanır dimi şekerhiç şikayet etme hiç.Rabbim tamamına erdirsin zaten bitecekmiş 12. hafta.o kadar nazını çektik bebişin 2-3 hafta daha çekersin dimi?Allah saşlıcakla kucağına kavuştursun inşallah
seviyorum seni bacım.
kızlar kız kardeşimin idrarından kan geliyormuş çok endişeliyim... sağlık ocağına gitmiş acile git hemen demiş.. çocukları olduğu için ancak akşama gidebilcekmiş eşi işten gelince gidebilicek yaniii ..
kötü bişey olurmu sizce bende iş yerindeyim off ALLAHIM korusun
canım resimde belki küçük gibi duruyodur ama küçük değil ve kullanışlı yatabildiği için bebeklikten 3-4 yaşına kadar biner içi geniş bunlar daha kullanışı bazıları küçük oluyo ne kadar kullancak onu bidaha bidahada alamam valla..:) pusetler ana kucağı gibi sallanıyomu bilmiom canım ya benimki hem araba koltuğu hem puset ama öyle sallanmıyoçok cici..150 de iyiyiymiş..geçen buradaki bi avm de bi markanın arabalarına baktım..araba değil yuürüyen beşikdi resmen:))2200 tl idi..eşim dedi 2200'e ikinci el doğan marka bi araba alırız..hiç değilse sürüp gider:))
bende puset almayı düşünüyorum,,bu pusetler anakucağı gibi yere konulduğuda sallanıyo mu ggüüül biliyosun..??
canım idrar yolunda iltihap olabilir benim öyle oluyodu iltihap böbreklere vuruyomuş ozamanda oluyomuş yada kum veya taşta olabilir inşallah önemli dğeildir gecer..sistoskopi çektirsin ürolojide ihmal etmesin canım..kızlar kız kardeşimin idrarından kan geliyormuş çok endişeliyim... Sağlık ocağına gitmiş acile git hemen demiş.. çocukları olduğu için ancak akşama gidebilcekmiş eşi işten gelince gidebilicek yaniii ..
Kötü bişey olurmu sizce bende iş yerindeyim off allahım korusun
sağol canım amin inşallah rabbim sanada nasib etsin..isteğini kabul ettim..çok şükür bitirdim geçmişi okumayı.ne çok konuşmusunuz.gül arabanı güle güle kullan canım.kahakahalarıyla şenlendirsin inşallah bebişin.
Aylin helal olsun bacım.o malum şeyi kaldırmayı ben bi türlü beceremedim hayatım boyunca
Kızlar varya çoook mutluyum.dün arkadaşla kuaföre gittik.eşi arabayla götürdü sağolsun.tertemiz oldum.bide saçımı kestirip fönlettim mis :) benimkide işten çıktı.hepberaber yemeğe gittik.sanki hiç hasta değilmişim gibi oldum.neşem yerine geldi çok şükür.
Bide üstüne bugün regl oldum.bayram ediyorum resmen.insan oğlu ne garip yıllardır her adetimde ağlayıp desresyona giren ben bu ay geldi diye bayram ediyorum.geçen ay 1 hafta gecikince,doktorda pico diyince korkmuştum hep geç olacak diye.tam gününde geldi şükür.çok sevindim.
sağol canım amin inşallah rabbim sanada nasib etsin..isteğini kabul ettim..
canım pcoslularda geç yumurtlama oluyor diye öyledir desem 2 hafta önce de koyu çıkmış 2 hafta boyuncada yumurtlama olmaz herhalde belki şuanda yumurtlıyorsundur çatlatma iğnesinden dolayı 2 hafta önce koyu çıkmışda olabilir siz yinede bunu degerlendirin derim
kızlar kız kardeşimin idrarından kan geliyormuş çok endişeliyim... sağlık ocağına gitmiş acile git hemen demiş.. çocukları olduğu için ancak akşama gidebilcekmiş eşi işten gelince gidebilicek yaniii ..
kötü bişey olurmu sizce bende iş yerindeyim off ALLAHIM korusun
çok şükür bitirdim geçmişi okumayı.ne çok konuşmusunuz.GÜL arabanı güle güle kullan canım.kahakahalarıyla şenlendirsin inşallah bebişin.
AYLİN helal olsun bacım.o malum şeyi kaldırmayı ben bi türlü beceremedim hayatım boyunca
kızlar varya çoook mutluyum.dün arkadaşla kuaföre gittik.eşi arabayla götürdü sağolsun.tertemiz oldum.bide saçımı kestirip fönlettim mis :) Benimkide işten çıktı.hepberaber yemeğe gittik.sanki hiç hasta değilmişim gibi oldum.neşem yerine geldi çok şükür.
Bide üstüne bugün regl oldum.bayram ediyorum resmen.insan oğlu ne garip yıllardır her adetimde ağlayıp desresyona giren ben bu ay geldi diye bayram ediyorum.geçen ay 1 hafta gecikince,doktorda pico diyince korkmuştum hep geç olacak diye.tam gününde geldi şükür.çok sevindim.
zor zamanlarını atlattım canım ya artık bir iki güne geçer bu 3. olduğu için grip konusunda deneyim kazandım artık:2:canm geçmiş olsun aman dikkat et kendine ilaç alsaydın keşke gerektiğinde almak lazım tekrarlamasın sonra bol bol yat dinlen.
canım buradaki netten bakamadım açmadı ama güzeldir mutlaka çivilimin ürünlerini beğeniyorum ben sitesine bakıyorum arada orada bir kız hastane çıkışı gördüm bayıldım tam istediğim gibiydi biraz tuzluydu ama olsun hamile kalırsam ve kız haberi alırsam direkt o takımı alıcam yani o kadar içimde kaldı.
Bence de canım hesap kitaplı olunca stres oluyor zaten artık az çok yumurtlama zamanlarını biliyorsundur bilmene de gerek yok haftada 2-3 ilişki olursa tutma olasılığı yüksek zaten spermler 48 saat yaşıyor yani. Senn benden önce gebe kalacaksın bak diyorum sana. Bizim acıbademde hala tüp merkezi açılmamış ya ne zaman açılacaksa arkadaş makineler gelmiş dedi ama bakalım bekliyorum yazı yaptırcam zaten ama bir an önce açılsın yapsınlar birkaç tüp bebek sonuçları göreyim istiyorum yeni bir merkez olunca işte.
canımm karşılaşamadık kızlardan aldım gebelik haberini ve değerini de yoktun sen sonrada birkaç gün ben şehir dışındaydım çok sevindim canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Şeytanın bacağını kırdık sanırım
yat yat ohhh tatil ne güzell bize sadece dün tatildi üniversite olunca bugün geldik paşa apaşa ama haftaya çarşamba 1 mayıs yine tatil ohhh süpperr bende haftasonu ne iş varsa yapıcam kışlıklar kaldırıcam yazlıkları çıkarıcam, camları silicem, bazanın altını falan düzenlerim ederim çarşamba günkü tatilde de dinlenir keyif yaparım..
Biz de gebe kalıcaz ikizim bizimde midemiz bulanacak ama nasıl olacak o zaman bilmem benim midem zaten arızalı bir de gebelikte haşatım çıkar kesinn :18:
hmm yok canım sadece araba
Eki Görüntüle 694335 kırmızı grisini aldım ben
sağolasın canım AMİN İNŞALLAH..ben cıkıym yavaştan yemek hazırlıyım..görüşmek üzeree..zor zamanlarını atlattım canım ya artık bir iki güne geçer bu 3. olduğu için grip konusunda deneyim kazandım artık:2:
rabbim sabrını veriyo canım ya miden rahatsızda olsa hiçbirşeyin olmasada seve seve çekiyorsun bebişin içinrabbim en kısa zamanda senin haberini de almayı nasip etsin bize inş canım ben daha önce yazdım sana ama gözden kaçırdın galiba ya tabi olmayabilir ama benimde adet düzensizliğim vardı hep ilk olmaya başladığımdan beri en son gittiğim doktor çok zor hamile kalırsın ama bi dene diyip adet sökücü vermişti o ay hamile kaldım bi tedavi yöntemin yoksa bi ay adet söktürücü kullansana en azından yumurtlama tarihini bilirsin o zaman :26:
yanlış yönlendirmek istemem ama tatlım
çok güzel tatlım fiyatıda çok uygun bence bebiş sağlıkla büyüsün içinde inş
canım resimde belki küçük gibi duruyodur ama küçük değil ve kullanışlı yatabildiği için bebeklikten 3-4 yaşına kadar biner içi geniş bunlar daha kullanışı bazıları küçük oluyo ne kadar kullancak onu bidaha bidahada alamam valla..:) pusetler ana kucağı gibi sallanıyomu bilmiom canım ya benimki hem araba koltuğu hem puset ama öyle sallanmıyo
canım idrar yolunda iltihap olabilir benim öyle oluyodu iltihap böbreklere vuruyomuş ozamanda oluyomuş yada kum veya taşta olabilir inşallah önemli dğeildir gecer..sistoskopi çektirsin ürolojide ihmal etmesin canım..
cok güzeller canım iyi günlerde kullansın kuzuşun..Eki Görüntüle 694471 Eki Görüntüle 694472
buda benim kızcenin beşiği kızlar mavi aldım ama en çok hoşuma giden buydu bakın bakem
canım benim şimdi aldığım bebek arabası o pusetli değil..bende bebek araba koltuğu vardı o cıkıyo puset gibi kullanılıyo netten bulursam koyarım resmi bi bakıym.. bunun gibi bendeki bukett..güül onun neresi çıkıyoda arba koltuğu oluyo..??aklım almadı benim..yaa senin şu aldığın siteye bende bakiim bi..bn başka bi kaç siteye baktım..sadece bi tane foto koymuşlar.nasıl kullanılacağını koymamışlar.hiç bişey anlamıyosun.
çok gecçmiş olsun canım İNŞALLAH kötü bişi yoktur...Canlarım bugün gelemdeim çünkü hastaneye gittim
Mememden geçen süt geldi, bende hemen prolaktin hormonunmun yüksek olacagindan şüphelendim bugün tahlil yaptırdım seviyem 8 yani çok düşük iyi, ama süt gelmesinin sebebini bulmak için hipofiz mr'ı istedi doktor, bende devlette cektirmek istemiyorum özel gidecegim zaten cok korkuyorum mr makinasından ha bide meme ultrasonu istedi, şimdi benim memeden şakır şakır süt gelmiyor tabiki, afedersiniz sütyenimin tam ortasında ıslaklık oluyor biraz ordan şuphelendim ben yani, asıl bombaya geliyorum eger hipofiz bezinde iyi huylu bir tümor falan çıkarsa bu gebeliği engelleyen birşeymıb tabiki tedavsisi varmış, işte böyle hayırlısı olsun artık, şimdi 9ıkıyorum akşam gelir geçmişi okurum inşallah
Canlarım bugün gelemdeim çünkü hastaneye gittim
Mememden geçen süt geldi, bende hemen prolaktin hormonunmun yüksek olacagindan şüphelendim bugün tahlil yaptırdım seviyem 8 yani çok düşük iyi, ama süt gelmesinin sebebini bulmak için hipofiz mr'ı istedi doktor, bende devlette cektirmek istemiyorum özel gidecegim zaten cok korkuyorum mr makinasından ha bide meme ultrasonu istedi, şimdi benim memeden şakır şakır süt gelmiyor tabiki, afedersiniz sütyenimin tam ortasında ıslaklık oluyor biraz ordan şuphelendim ben yani, asıl bombaya geliyorum eger hipofiz bezinde iyi huylu bir tümor falan çıkarsa bu gebeliği engelleyen birşeymıb tabiki tedavsisi varmış, işte böyle hayırlısı olsun artık, şimdi 9ıkıyorum akşam gelir geçmişi okurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?