Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım üzüleyim mı sevineyim mı bilemedim. Anlatmıştım var boyle bı vaka.kız bak simdi alalala:)))

Valla buketim bende mal oldum, ne hissedecegimi bilmiyorum, emar cektirmeye cok korkuyorum, bakalim biraz takip edecegim memeden akinti geliyormu diye, bide internetten arastirdim iyice kafam karisti, tevkkul ve sabir diliyorum biraz gerginim ama biliyorumki rabbim hayirlara vesile edecek

çok geçmiş olsun tatlım ya sen sakın aksatma tahlillerini burcum yaptır belki tedaviden sonra bebişte gelir ohh ne güzel bak sütü bile hazır
çok sağol canım ya senin arabayıda çok beğendim ben kaça aldın canım kalitelimi açıp baktın mı iyice hani netten aldığınla gelen aynı olmuyo ya bazen :26:

KUşum korkma kulaklığını tak gözlerini kapat öyle gir fırına.o aletlerin asla sana yaklasmayacagini bil.hadi bismillah de bu konuyu sonlandir.

Özlem,Gül ve Birca dualarınızı okudum rabbim ne dileğiniz ne isteğiniz varsa versin :)))

sağol canım Allah razı olsun,rabbim sanada sağlıklı bi bebiş nasip etsin inşallah

yaa merak ettim ıkınınca ne oluyooo

bayadır yoktun bende merak etmiştim meral niye gelmiyor diye, yanlız yazdığına çok güldüm "gelinin annesi gibi görünüyorum" demişsin koptum yaniii bu arada dukan diyeti çok sağlıklı değil bence sadece et yiyerek hiç meyve falan yemeden olmazki yaa

burcuuum canım geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz,baya baya ıslaklıkmı vardı sütyeninde merak ettim, bazen bende sarı lekeler görüyorum ama çok takip edemedim sizdede oluyormu ama seninki gibi bi ıslaklık falan hissetmiyorum ben terden de olabilir diye düşünüyorum benimkini birde bu prolaktine adetin 3. günü bakılıyormuş sanırım sen adetmi oluyordun şuan

gül ve didem bebeklerinize aldığınız araba ve beşik çok güzeller Allah güzel günlerde güle güle kullanmalarını nasip etsin inşallah

Günaydın canlar hayırlı güzel bir gün olsun

Buketim inşallah en kısa zamanda kolaylikla bir netice elde ederim

Didemcim cok sagol bebek gelmeden sütü geldi :))))

özlemcim prolaktin sabah aç karnına ve adet bittikten sonra bakilirmiş, benimkide yeni bitti adet döneminde zaten yüksek çıkarmış, bakalim hayirlisi olacak bide benimki de cok degil sadece sütyenimde leke bırakıyor, prolaktin yüksek olunca bebek tutunamıyormuş ve düşükler yaşanıyormus istersen sende bir baktır canım, benim stres yaptigima bakma bir kan testi vericen o kadar benim doktor emin olmak icin emar istedi, bu arada kabizken ıkınınca kanlı akıntı geliyor, Allah korusun bebege bisey olmasin diye ıkınma derler hep, benden gelmişti hamileyken

Günaydın kızlarr, dün pek giremedim çantamı hazırladık sonrada oturduk bi güzel muhabbet ettik.. Şuan bankadayım rapor paralarımı çekeceğim şu emekliler niye atm kullanmıyolar ya kuru kalabalık valla .. Akşama da misafirim var maç izmelemeye gelecekler eve gidip hazırlık yapacağım daha off çok da uykusuzum hayırlısı bakalım ..

Burcucum çok geçmiş olsun buarada tedavisi olan bişeymiş en azından eğer gebeliğe engelse ortadan kalkmış olacak ben sevindim senin adına hayırlısı olsun inşallah..

Buarada benim facebook um yok kullanmıyorum eklemedi demeyin sonra:)) ama instagram kullanıyorum eğer varsa takip edebilirim sizleri ordaki soyadım sakarya haberiniz ola )

günaydın kızlar hayırdır bugün kimsecikler yok burda

yasemin canım duanı okudum,rabbim hayırlısı ile şu dönemi atlatmanı sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmanı nasip etsin canım

canım ben hsg çektirdiğim zaman öncesinde testler için kan almışlardı onun sonuçlarını göstermeye gittiğimde doktora dedimki prolaktine baktırmak istiyorum ona adetin 3.günü bakılıyor dedi bende dedimki bu testler için adetin 3.günü kan alınmıştı (yani madem öyle söylemeye ne gerek var niye bakmadınız demek istedim) hem prolaktin yüksek olsa hamile kalamazdın dedi bende daha baktırmadım

hepinize çok teşekkür ederimm..sağolun dün acile gittik böbreklerinde kum varmış kanaması fazlaydı.. idrar testinde de çıktı zaten doktor evet kanaman fazla dedi neyse ilaç iğne verdi geçer inşallah. ama .ok korktuk ilk defa böyle bişey geldi başımıza.. hepinize tekrardan çok teşekkür ederim...

tatlım inşallah kolayca tedavisi olur da bebişinin gelmesine vesile olur bu durum... ama lütfen biranönce ilgilen sallama canım...

canım ben görmemişim dün çok geçmiş olsun inşallah iyi gelir ilaçların
Yasocan duanı okudum tatlım bebişinin sağlıkla tekmelerini hissedersin inşallah... bu sıralar benim oğlan coştu da hey Allahım harika bi durygu

çok geçmiş olsun canım sanırım bol su içmesi lazım

canım geçmiş olsun benim gögüslerine ultrasonla baktılarmı gögüslerde oluşan basit kistlerde akıntı yapabiliryormuş o açıdan söyledim bende var ya doktor demişti gögüste agrıda yapar akıntıda demişti

herkese günaydın..
Yasemin duanı ettim canım bu sıkıntılı günleri çarçabuk atlatırsın inşallah...
Burcu inşallah kötü bişey çıkmaz doktorun istediği tetkikleri yaptır canını sıkma benimde göğsümde nohut kadar birşey var düşükten sonra oldu doktor süt düğümü büyürse gel dedi ama emzirirsen dağılır dedi duruyor öyle büyümüyorda küçülmüyorda...
Gamze kardeşine çok geçmiş olsun çok zor ne kadar ağrı çekmiştir ((

geçmiş olsun canımm

Gunaydinnn hayirli sabahlar,
Oncelikle dua günümmüş bugun okuyan tum arkadaslarim Allah razi olsun, ozlem, buket aylin nazan , tumay ve tum okuyanlar ve ilerde okuyacak olanlar
Burcu canim benim bak Allah sana bir isaret yollamis ve bir umut kapisi acmis, bence hic korkmadan ve vakit kaybetmeden bu testlere ve gerekliyse tedaviye başla canim benim. Inşallah guzel gunler goz kırpıyor sana artik
Gamze canim benim, cok gecmis olsun, Allah sifa versin, inşallah tez zamanda atlatirsin ve birdaha yasamazsinboyle bisey
Meralcim muhtesem bomba gibi karaarli gordum seni masallah destekçinim arkandayim, yani 10 gunde elbette buyuk bir sonuc olmayacaktir ama hic olmazsa vucudundaki sislikler iner.
Didemcim gelmis kimsecikler yok diyip ccikmis, o saatte ben koltukta uyuya kalmistim
Cigdemm ayyy son hazirlik telaşı nekadar heyecanli ve farkli bir duygudur kimbilir kuşum, Allah yardimcin olsun.

Son düzenleme:
Canlarım öncelikle hepinizden Allah razı olsun bana ne güzel temennilerde bulunmuşsunuz, inşallah bu durum güzel kapilar açacaknazanım gögüsüme 3 mayısta ulutrason ile bakilacak, zaten kitle vardi belki senin dedigin gibi ondandirözlemim adetimin 3. günüde de gidecegim bakalim o zaman kac cikacakyaseminim duani okudum sımsıkı tutunsun kuzun sagsalim dogsun insallahcigdem zaman daraliyor gezebildigin kadar gez anammm

Kizlar mesudenin 5 boyutku kalp ultrasonu ile soyledigi cinsiyete gire kizim olacakti biliyrsunuz, simdi çin takvimine gore hesapladim orda da kiz cikti
Yani cibsiyet ile ilgili sorulariniz icin en yakin kaynak = mesude'dir

Yaseminim canım benim çok yazamasam da hep takipteyim...dua grubunda değilim ama regl im biter bitmez sana, Özlem'e ve Burcu ya çoook dua edeceğim...Dukan macerama 77.7 ile başladım...bu sabaha 76.6 olarak uyandım...şaka gibi di mi? 1 günde 1 kilo...bu hızla 10 güne kalmaz gelinin kardeşi derler bana:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…