- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.021
Canım üzüleyim mı sevineyim mı bilemedim. Anlatmıştım var boyle bı vaka.kız bak simdi alalala:)))
Canlarım bugün gelemdeim çünkü hastaneye gittim
Mememden geçen süt geldi, bende hemen prolaktin hormonunmun yüksek olacagindan şüphelendim bugün tahlil yaptırdım seviyem 8 yani çok düşük iyi, ama süt gelmesinin sebebini bulmak için hipofiz mr'ı istedi doktor, bende devlette cektirmek istemiyorum özel gidecegim zaten cok korkuyorum mr makinasından ha bide meme ultrasonu istedi, şimdi benim memeden şakır şakır süt gelmiyor tabiki, afedersiniz sütyenimin tam ortasında ıslaklık oluyor biraz ordan şuphelendim ben yani, asıl bombaya geliyorum eger hipofiz bezinde iyi huylu bir tümor falan çıkarsa bu gebeliği engelleyen birşeymıb tabiki tedavsisi varmış, işte böyle hayırlısı olsun artık, şimdi 9ıkıyorum akşam gelir geçmişi okurum inşallah
çok sağol canım ya senin arabayıda çok beğendim ben kaça aldın canım kalitelimi açıp baktın mı iyice hani netten aldığınla gelen aynı olmuyo ya bazen :26:cok güzeller canım iyi günlerde kullansın kuzuşun..
canım benim şimdi aldığım bebek arabası o pusetli değil..bende bebek araba koltuğu vardı o cıkıyo puset gibi kullanılıyo netten bulursam koyarım resmi bi bakıym.. bunun gibi bendeki bukett..
çok gecçmiş olsun canım İNŞALLAH kötü bişi yoktur...
KUşum korkma kulaklığını tak gözlerini kapat öyle gir fırına.o aletlerin asla sana yaklasmayacagini bil.hadi bismillah de bu konuyu sonlandir.Valla buketim bende mal oldum, ne hissedecegimi bilmiyorum, emar cektirmeye cok korkuyorum, bakalim biraz takip edecegim memeden akinti geliyormu diye, bide internetten arastirdim iyice kafam karisti, tevkkul ve sabir diliyorum biraz gerginim ama biliyorumki rabbim hayirlara vesile edecek
Özlem,Gül ve Birca dualarınızı okudum rabbim ne dileğiniz ne isteğiniz varsa versin :)))
nazanım doktor sana progestan vardi mi? bide sakın IKINMA, sbah aç karnına kuru kaysı ye üzerine su iç, bol bol hoşaf ye, bağırsakları çalıştıracak sıvılar tüüket, kapızlık çok normal daha 2-3 hafta çekersin, ama "no ıkınma"
Merhaba Arkadaşlar...
Ben bugün kendim için bişey yapmaya karar verdim vee Dukan Diyetine başladım....Kardeşimin düğününe kadar muhakkak 1 beden küçülmeliyim...Aldığım elbise düdük gibi oldu...Gelinin annesi gibi görünüyorum...10 gün var ve kızlar kesinlikle benimle gurur duyacaksınız....
Günaydın canlar hayırlı güzel bir gün olsun
Buketim inşallah en kısa zamanda kolaylikla bir netice elde ederim
Didemcim cok sagol bebek gelmeden sütü geldi :))))
özlemcim prolaktin sabah aç karnına ve adet bittikten sonra bakilirmiş, benimkide yeni bitti adet döneminde zaten yüksek çıkarmış, bakalim hayirlisi olacak bide benimki de cok degil sadece sütyenimde leke bırakıyor, prolaktin yüksek olunca bebek tutunamıyormuş ve düşükler yaşanıyormus istersen sende bir baktır canım, benim stres yaptigima bakma bir kan testi vericen o kadar benim doktor emin olmak icin emar istedi, bu arada kabizken ıkınınca kanlı akıntı geliyor, Allah korusun bebege bisey olmasin diye ıkınma derler hep, benden gelmişti hamileyken
canım böbrekle alakalıdır.mutlaka gitsin doktora.ben taş düşürdüm.o zaman olmuştu.akşama kalmasa daha iyi aslında çünkü o zaman acil doktoruna gitmesi lazım oda pretisyen.ürolojidoktoru görse daha iyi.idrar tahlili istiyorlar bide ultrasonla bakıyorlar.acildekide tahlil ister ama büyük ihtimal yarın uzmana görün der.sıkıntı yapma hallederler bi iki ilaç/iğne/serumla.ama ihmal etmesin
canım resimde belki küçük gibi duruyodur ama küçük değil ve kullanışlı yatabildiği için bebeklikten 3-4 yaşına kadar biner içi geniş bunlar daha kullanışı bazıları küçük oluyo ne kadar kullancak onu bidaha bidahada alamam valla..:) pusetler ana kucağı gibi sallanıyomu bilmiom canım ya benimki hem araba koltuğu hem puset ama öyle sallanmıyo
canım idrar yolunda iltihap olabilir benim öyle oluyodu iltihap böbreklere vuruyomuş ozamanda oluyomuş yada kum veya taşta olabilir inşallah önemli dğeildir gecer..sistoskopi çektirsin ürolojide ihmal etmesin canım..
bu arada SEDAcım ya hamilesin ya yumurtluyorsun bence bu gece bir çalışma yap
binbirgece GAMZE aynısını ben yaşadım çok fazla idrar yolu iltihabı vardır hatta böbreklere sıçramıştır, uzun süreli antibiyotik tedavisiyle gecer ben yaşadım sıkıntısı var, iğne ile iyi oldum ama çok korkulacak birşey değil
Eki Görüntüle 694471 Eki Görüntüle 694472
buda benim kızcenin beşiği kızlar mavi aldım ama en çok hoşuma giden buydu bakın bakem
tatlım inşallah kolayca tedavisi olur da bebişinin gelmesine vesile olur bu durum... ama lütfen biranönce ilgilen sallama canım...Canlarım bugün gelemdeim çünkü hastaneye gittim
Mememden geçen süt geldi, bende hemen prolaktin hormonunmun yüksek olacagindan şüphelendim bugün tahlil yaptırdım seviyem 8 yani çok düşük iyi, ama süt gelmesinin sebebini bulmak için hipofiz mr'ı istedi doktor, bende devlette cektirmek istemiyorum özel gidecegim zaten cok korkuyorum mr makinasından ha bide meme ultrasonu istedi, şimdi benim memeden şakır şakır süt gelmiyor tabiki, afedersiniz sütyenimin tam ortasında ıslaklık oluyor biraz ordan şuphelendim ben yani, asıl bombaya geliyorum eger hipofiz bezinde iyi huylu bir tümor falan çıkarsa bu gebeliği engelleyen birşeymıb tabiki tedavsisi varmış, işte böyle hayırlısı olsun artık, şimdi 9ıkıyorum akşam gelir geçmişi okurum inşallah
hepinize çok teşekkür ederimm..sağolun dün acile gittik böbreklerinde kum varmış kanaması fazlaydı.. idrar testinde de çıktı zaten doktor evet kanaman fazla dedi neyse ilaç iğne verdi geçer inşallah. ama .ok korktuk ilk defa böyle bişey geldi başımıza.. hepinize tekrardan çok teşekkür ederim...
hepinize çok teşekkür ederimm..sağolun dün acile gittik böbreklerinde kum varmış kanaması fazlaydı.. idrar testinde de çıktı zaten doktor evet kanaman fazla dedi neyse ilaç iğne verdi geçer inşallah. ama .ok korktuk ilk defa böyle bişey geldi başımıza.. hepinize tekrardan çok teşekkür ederim...
Canlarım bugün gelemdeim çünkü hastaneye gittim
Gunaydinnn hayirli sabahlar,
Oncelikle dua günümmüş bugun okuyan tum arkadaslarim Allah razi olsun, ozlem, buket aylin nazan , tumay ve tum okuyanlar ve ilerde okuyacak olanlar
Burcu canim benim bak Allah sana bir isaret yollamis ve bir umut kapisi acmis, bence hic korkmadan ve vakit kaybetmeden bu testlere ve gerekliyse tedaviye başla canim benim. Inşallah guzel gunler goz kırpıyor sana artik
Gamze canim benim, cok gecmis olsun, Allah sifa versin, inşallah tez zamanda atlatirsin ve birdaha yasamazsinboyle bisey
Meralcim muhtesem bomba gibi karaarli gordum seni masallahdestekçinim arkandayim, yani 10 gunde elbette buyuk bir sonuc olmayacaktir ama hic olmazsa vucudundaki sislikler iner.
Didemcim gelmis kimsecikler yok diyip ccikmis, o saatte ben koltukta uyuya kalmistim
Cigdemm ayyy son hazirlik telaşı nekadar heyecanli ve farkli bir duygudur kimbilir kuşum, Allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?