- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.041
Eki Görüntüle 694471 Eki Görüntüle 694472
buda benim kızcenin beşiği kızlar mavi aldım ama en çok hoşuma giden buydu bakın bakem
Canlarım bugün gelemdeim çünkü hastaneye gittim
Mememden geçen süt geldi, bende hemen prolaktin hormonunmun yüksek olacagindan şüphelendim bugün tahlil yaptırdım seviyem 8 yani çok düşük iyi, ama süt gelmesinin sebebini bulmak için hipofiz mr'ı istedi doktor, bende devlette cektirmek istemiyorum özel gidecegim zaten cok korkuyorum mr makinasından ha bide meme ultrasonu istedi, şimdi benim memeden şakır şakır süt gelmiyor tabiki, afedersiniz sütyenimin tam ortasında ıslaklık oluyor biraz ordan şuphelendim ben yani, asıl bombaya geliyorum eger hipofiz bezinde iyi huylu bir tümor falan çıkarsa bu gebeliği engelleyen birşeymıb tabiki tedavsisi varmış, işte böyle hayırlısı olsun artık, şimdi 9ıkıyorum akşam gelir geçmişi okurum inşallah
bu arada SEDAcım ya hamilesin ya yumurtluyorsun bence bu gece bir çalışma yap
binbirgece GAMZE aynısını ben yaşadım çok fazla idrar yolu iltihabı vardır hatta böbreklere sıçramıştır, uzun süreli antibiyotik tedavisiyle gecer ben yaşadım sıkıntısı var, iğne ile iyi oldum ama çok korkulacak birşey değil
HHerkese iyi aksamlarr, bugun gelemedim misafir vardi yine, bide midem bulaniyir, bude eşim sehir disina gitti moralmenlerim bozuk :)
Suan midem agzima gelmek icin ugrasip duruyor ayy ben cikiyorum...
Yaseminim canım benim çok yazamasam da hep takipteyim...dua grubunda değilim ama regl im biter bitmez sana, Özlem'e ve Burcu ya çoook dua edeceğim...Dukan macerama 77.7 ile başladım...bu sabaha 76.6 olarak uyandım...şaka gibi di mi? 1 günde 1 kilo...bu hızla 10 güne kalmaz gelinin kardeşi derler bana:)))
Kizlar mesudenin 5 boyutku kalp ultrasonu ile soyledigi cinsiyete gire kizim olacakti biliyrsunuz, simdi çin takvimine gore hesapladim orda da kiz cikti
Yani cibsiyet ile ilgili sorulariniz icin en yakin kaynak = mesude'dir
Canlarım öncelikle hepinizden Allah razı olsun bana ne güzel temennilerde bulunmuşsunuz, inşallah bu durum güzel kapilar açacaknazanım gögüsüme 3 mayısta ulutrason ile bakilacak, zaten kitle vardi belki senin dedigin gibi ondandirözlemim adetimin 3. günüde de gidecegim bakalim o zaman kac cikacakyaseminim duani okudum sımsıkı tutunsun kuzun sagsalim dogsun insallahcigdem zaman daraliyor gezebildigin kadar gez anammm
Kızlar ben dün gittim eve öğlen bir bardak sular var ya onlardan içmiştim bir tanesinin de yarısını kadar içmiştim eve gitmeden yemek yedik kola içtim falan ona rağmen ovulasyon yaptım kopkoyu çıktı yine ve uzayan akıntı vardı şeffaf olmasa da akıntının içinde sanırım yumurtlama oluyor ancak 36. günüm falan yani anlamadım gerçi öbür aşılamadan sonrada 50 günde söktrücü ile olmuştm belki o zamanda böyle geç oldu. İlaçların etkisi mi sürüyor acaba yaa birden fazla yumurta mı gelişiyor anlamadım. 2 hafta önce yine koyuydu hem de birkaç gün. Ama şöyle bir şey var tamam koyu da bir gün koyu olur ertesi günü silikleşir sadece bir gün lh tavan yapıyor yumurtayı çatlatmak için neden hep koyu çıkıyor neyse bu akşamda yapıcam bakalım ne olur ne olmaz birkaç gün çalışma da olacak kısmet bakalım..
didemcim çok güzel, mışıl mışıl uyusun kuzucuğun içinde inşallah.Eki Görüntüle 694471 Eki Görüntüle 694472
buda benim kızcenin beşiği kızlar mavi aldım ama en çok hoşuma giden buydu bakın bakem
kuşum Allah yardımcın olsun 3 ayı bitirdin mi rahat edersin inşallah, duanıda okudum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.HHerkese iyi aksamlarr, bugun gelemedim misafir vardi yine, bide midem bulaniyir, bude eşim sehir disina gitti moralmenlerim bozuk :)
canım nezamandır yoktun her şey yolundadır inşallah, diyetinde hayırlı olsun sağlıklı kilo vermelerMerhaba Arkadaşlar...
Ben bugün kendim için bişey yapmaya karar verdim vee Dukan Diyetine başladım....Kardeşimin düğününe kadar muhakkak 1 beden küçülmeliyim...Aldığım elbise düdük gibi oldu...Gelinin annesi gibi görünüyorum...10 gün var ve kızlar kesinlikle benimle gurur duyacaksınız....
tatlım çok geçmiş olsun hiç yaşamadım ama çok kötü olduğunu biliyorum inşallah tez zamanda iyileşirhepinize çok teşekkür ederimm..sağolun dün acile gittik böbreklerinde kum varmış kanaması fazlaydı.. idrar testinde de çıktı zaten doktor evet kanaman fazla dedi neyse ilaç iğne verdi geçer inşallah. ama .ok korktuk ilk defa böyle bişey geldi başımıza.. hepinize tekrardan çok teşekkür ederim...
Kizlar mesudenin 5 boyutku kalp ultrasonu ile soyledigi cinsiyete gire kizim olacakti biliyrsunuz, simdi çin takvimine gore hesapladim orda da kiz cikti
Yani cibsiyet ile ilgili sorulariniz icin en yakin kaynak = mesude'dir
Yaseminim canım benim çok yazamasam da hep takipteyim...dua grubunda değilim ama regl im biter bitmez sana, Özlem'e ve Burcu ya çoook dua edeceğim...Dukan macerama 77.7 ile başladım...bu sabaha 76.6 olarak uyandım...şaka gibi di mi? 1 günde 1 kilo...bu hızla 10 güne kalmaz gelinin kardeşi derler bana:)))
Günaydıınnn fıstıkolar
Herkes bu gün çok iyidir inşAllah..
Gamzeeemmm kızkardeşine çok çok geçmiş olsun.. Allah şifalar versin inşAllah..
SEDAA ovulas.tetin koyu çıkmışş hayırlara mucizelere sürprizlere çıksın inşAllah..kan testi yaptırmaya niyetin varmı?
Burcuummm mr mı çekiliceksin.. ne zaman çektireceksin. inşAllah tertemiz çıkar sonuçların.. ne zaman çektireceksin. bildir de dua okuyalım o sırada da sana cesaret gelsin.. çok cesaret gelsin hemde..
Sen hiiiç endişelenme...Çünküü o meşhur 6. hissim senin en kısa zamanda hayallerine kavuşacağını söylüyor...Bak bugün yılın ilk ay tutulması gerçekleşiyor ve bu hafta başı itibariyle etkileri başladı...müthiş yenilikler yenilenmelere radikal değişikliklere gbe günler...veee sen böyle bir dönemde yaşadın olumsuzluk adlettin bu olayı....Bak göreceksin bu senin hayatının dönüm noktası...Endişesiz, rahat bir şekilde bırak kendini tıbbın güvenli ellerine...HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK....Çünkü sen çok güzelsin....kalbin çok güzel...
çok güzelmiş canım gle güle sağlıkla kullansın bebişin inşallah..
Canım geçmişler olsun ikizimm.. Ama sana şunu söyliyim hipofizde tümör falan olsa tam tersi prolaktin çok yüksek çıkar zaten anormal yüksekliklerde tümörden falan şüpheleniyorlar çünkü bu hormonu hipofiz bezi salgılıyor işte gebe kalınamama sebebi de bu yani hepofiz bezi bu hormonu salgıladıkça yumurtlama da olmuyor. O yüzden öyle bir bulguya rastlanacağını ben şahsen sanmıyorum ama meme mamografisi de çektirebilirsin garanti olması açısından. Emardan korkma canım sana bir şey yapmayacak ki röntgen gibi ama kapalı işte tek sıkıcı tarafı bu annemde çektirdi kaç kere en son boynu için çektirdi gittiğimizde pazar günü beraber gittik inan 20 dk sürdü sürmedi çıktı biraz ses oluyor bir de kapalı olması o kadar acı yok bir şey yok. Hayırlı sonuçlar çıksın inşallah canımm..
evet sanırım yumurtlama var dün akşamda kopkoyu çıktı bir de beyaz şeffaf değil ama beyaz akıntı içinde uzayan akıntı vardı neden böyle oldu bilmem ama çalışma yapıcaz artık ne olur ne olmaz regl olucam derken yumurtluyorum sanırım.
canımm geçecek bunu düşün ferahlat kendini eşinde ne yapsın onunda işi canımm sabret bittiği zaman rahat edeceksin neyse ki evdesin.
Meraaaal ayy burcu en güzel yorumu yapti valla, massallah sen bu hizla kg verirsen inanki seni gelin bile sanarlar
Sedacim bak ben sana dedim 50 gunde regl oldugunu varsayarsak tamda bugunlerde yumurtluyorsun aman nolur degerlendir.
Bircan kuşum nasilsin napiyorsun nevar ne yok
Ozlemmmmmm sen niye bana hic laf atmiyorsun yahu, artik eski çekiciligimi kayipmi ettim nedir
Bedriye kiz 1,5 gunumuz kaldi anammmm heyecanliyim inşallah hayirlisiyla ikimizinde degerleri normale donmustur.
canım günydın mide bulanması çıkarmada iyidir bastırmaya calış..16. haftadan sonra gecer İNŞALLAH..HHerkese iyi aksamlarr, bugun gelemedim misafir vardi yine, bide midem bulaniyir, bude eşim sehir disina gitti moralmenlerim bozuk :)
SAĞOL CANIM ACIP BAKTIM KALİTELİ CANIM GÜZEL HEMDE KULLANIŞLI 150 YE ALDIM KAMPANYA BUGÜN SONA ERCEK..çok geçmiş olsun tatlım ya sen sakın aksatma tahlillerini burcum yaptır belki tedaviden sonra bebişte gelir ohh ne güzel bak sütü bile hazır
çok sağol canım ya senin arabayıda çok beğendim ben kaça aldın canım kalitelimi açıp baktın mı iyice hani netten aldığınla gelen aynı olmuyo ya bazen :26:
SAĞOL TATLIM AMİN İNŞALLAH..sağol canım Allah razı olsun,rabbim sanada sağlıklı bi bebiş nasip etsin inşallah
yaa merak ettim ıkınınca ne oluyooo
bayadır yoktun bende merak etmiştim meral niye gelmiyor diye, yanlız yazdığına çok güldüm "gelinin annesi gibi görünüyorum" demişsin koptum yaniiibu arada dukan diyeti çok sağlıklı değil bence sadece et yiyerek hiç meyve falan yemeden olmazki yaa
burcuuum canım geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz,baya baya ıslaklıkmı vardı sütyeninde merak ettim, bazen bende sarı lekeler görüyorum ama çok takip edemedim sizdede oluyormu ama seninki gibi bi ıslaklık falan hissetmiyorum ben terden de olabilir diye düşünüyorum benimkini birde bu prolaktine adetin 3. günü bakılıyormuş sanırım sen adetmi oluyordun şuan
gül ve didem bebeklerinize aldığınız araba ve beşik çok güzeller Allah güzel günlerde güle güle kullanmalarını nasip etsin inşallah
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ŞİFA VERSİN CANIM..hepinize çok teşekkür ederimm..sağolun dün acile gittik böbreklerinde kum varmış kanaması fazlaydı.. idrar testinde de çıktı zaten doktor evet kanaman fazla dedi neyse ilaç iğne verdi geçer inşallah. ama .ok korktuk ilk defa böyle bişey geldi başımıza.. hepinize tekrardan çok teşekkür ederim...
Meraaaal ayy burcu en güzel yorumu yapti valla, massallah sen bu hizla kg verirsen inanki seni gelin bile sanarlar
Sedacim bak ben sana dedim 50 gunde regl oldugunu varsayarsak tamda bugunlerde yumurtluyorsun aman nolur degerlendir.
Bircan kuşum nasilsin napiyorsun nevar ne yok
Ozlemmmmmm sen niye bana hic laf atmiyorsun yahu, artik eski çekiciligimi kayipmi ettim nedir
Bedriye kiz 1,5 gunumuz kaldi anammmm heyecanliyim inşallah hayirlisiyla ikimizinde degerleri normale donmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?