Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydıınnn fıstıkolar
Herkes bu gün çok iyidir inşAllah..

Gamzeeemmm kızkardeşine çok çok geçmiş olsun.. Allah şifalar versin inşAllah..

SEDAA ovulas.tetin koyu çıkmışş hayırlara mucizelere sürprizlere çıksın inşAllah..kan testi yaptırmaya niyetin varmı?

Burcuummm mr mı çekiliceksin.. ne zaman çektireceksin. inşAllah tertemiz çıkar sonuçların.. ne zaman çektireceksin. bildir de dua okuyalım o sırada da sana cesaret gelsin.. çok cesaret gelsin hemde..

Sen hiiiç endişelenme...Çünküü o meşhur 6. hissim senin en kısa zamanda hayallerine kavuşacağını söylüyor...Bak bugün yılın ilk ay tutulması gerçekleşiyor ve bu hafta başı itibariyle etkileri başladı...müthiş yenilikler yenilenmelere radikal değişikliklere gbe günler...veee sen böyle bir dönemde yaşadın olumsuzluk adlettin bu olayı....Bak göreceksin bu senin hayatının dönüm noktası...Endişesiz, rahat bir şekilde bırak kendini tıbbın güvenli ellerine...HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK....Çünkü sen çok güzelsin....kalbin çok güzel...

Eki Görüntüle 694471 Eki Görüntüle 694472
buda benim kızcenin beşiği kızlar mavi aldım ama en çok hoşuma giden buydu bakın bakem

çok güzelmiş canım gle güle sağlıkla kullansın bebişin inşallah..

Canım geçmişler olsun ikizimm.. Ama sana şunu söyliyim hipofizde tümör falan olsa tam tersi prolaktin çok yüksek çıkar zaten anormal yüksekliklerde tümörden falan şüpheleniyorlar çünkü bu hormonu hipofiz bezi salgılıyor işte gebe kalınamama sebebi de bu yani hepofiz bezi bu hormonu salgıladıkça yumurtlama da olmuyor. O yüzden öyle bir bulguya rastlanacağını ben şahsen sanmıyorum ama meme mamografisi de çektirebilirsin garanti olması açısından. Emardan korkma canım sana bir şey yapmayacak ki röntgen gibi ama kapalı işte tek sıkıcı tarafı bu annemde çektirdi kaç kere en son boynu için çektirdi gittiğimizde pazar günü beraber gittik inan 20 dk sürdü sürmedi çıktı biraz ses oluyor bir de kapalı olması o kadar acı yok bir şey yok. Hayırlı sonuçlar çıksın inşallah canımm..

evet sanırım yumurtlama var dün akşamda kopkoyu çıktı bir de beyaz şeffaf değil ama beyaz akıntı içinde uzayan akıntı vardı neden böyle oldu bilmem ama çalışma yapıcaz artık ne olur ne olmaz regl olucam derken yumurtluyorum sanırım.

HHerkese iyi aksamlarr, bugun gelemedim misafir vardi yine, bide midem bulaniyir, bude eşim sehir disina gitti moralmenlerim bozuk :)
Suan midem agzima gelmek icin ugrasip duruyor ayy ben cikiyorum...

canımm geçecek bunu düşün ferahlat kendini eşinde ne yapsın onunda işi canımm sabret bittiği zaman rahat edeceksin neyse ki evdesin.

Kızlar ben dün gittim eve öğlen bir bardak sular var ya onlardan içmiştim bir tanesinin de yarısını kadar içmiştim eve gitmeden yemek yedik kola içtim falan ona rağmen ovulasyon yaptım kopkoyu çıktı yine ve uzayan akıntı vardı şeffaf olmasa da akıntının içinde sanırım yumurtlama oluyor ancak 36. günüm falan yani anlamadım gerçi öbür aşılamadan sonrada 50 günde söktrücü ile olmuştm belki o zamanda böyle geç oldu. İlaçların etkisi mi sürüyor acaba yaa birden fazla yumurta mı gelişiyor anlamadım. 2 hafta önce yine koyuydu hem de birkaç gün. Ama şöyle bir şey var tamam koyu da bir gün koyu olur ertesi günü silikleşir sadece bir gün lh tavan yapıyor yumurtayı çatlatmak için neden hep koyu çıkıyor neyse bu akşamda yapıcam bakalım ne olur ne olmaz birkaç gün çalışma da olacak kısmet bakalım..

çok sağol canım Allah razı olsun

Kizlar mesudenin 5 boyutku kalp ultrasonu ile soyledigi cinsiyete gire kizim olacakti biliyrsunuz, simdi çin takvimine gore hesapladim orda da kiz cikti
Yani cibsiyet ile ilgili sorulariniz icin en yakin kaynak = mesude'dir

Ayy yasemin maşallah sağlıkla gelsin,kız bebeklerine bayılırım

Burcucuuummm

Gerçekten de kızların da dediği gibi belki küçükk bir dokunuş gerekli bebeğinin gelebilmesi için, vesilende bunlardır kimbilir.. adetine ne zaman gelicek acaba 3. günü gideceksen eğer, inşAllah Allah hep güzel sonuçlarla karşılaştırsın Yarabbim inşAllah..

Sedacımm gebelik testi de yapyorsun demi.. çalışma da olucakmış hayırlısı inşAllah

Eki Görüntüle 694471 Eki Görüntüle 694472
buda benim kızcenin beşiği kızlar mavi aldım ama en çok hoşuma giden buydu bakın bakem
didemcim çok güzel, mışıl mışıl uyusun kuzucuğun içinde inşallah.
HHerkese iyi aksamlarr, bugun gelemedim misafir vardi yine, bide midem bulaniyir, bude eşim sehir disina gitti moralmenlerim bozuk :)
kuşum Allah yardımcın olsun 3 ayı bitirdin mi rahat edersin inşallah, duanıda okudum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canım nezamandır yoktun her şey yolundadır inşallah, diyetinde hayırlı olsun sağlıklı kilo vermeler
tatlım çok geçmiş olsun hiç yaşamadım ama çok kötü olduğunu biliyorum inşallah tez zamanda iyileşir
Kizlar mesudenin 5 boyutku kalp ultrasonu ile soyledigi cinsiyete gire kizim olacakti biliyrsunuz, simdi çin takvimine gore hesapladim orda da kiz cikti
Yani cibsiyet ile ilgili sorulariniz icin en yakin kaynak = mesude'dir

hehehehe boş yere cinsiyet için doktora gidiyorsunuz burda mesude dururken gitmeyin şıp diye biliverir o:86:

burcucum her işte bir hayır vardır belkide gitmesen doktora bilemeyecektin. inşallah her şey iyi çıkar da seninde mutluluğunu görürüz.

Meralim ve bedriyem valla demek ki doğruymuş siz böyle yazınca bana bir cesaret geldi Allah razı olsun, ayy meral sen tam benim kafadasın bende inanırım dolunaya yeni aya, bak sende diyete tam zamaninda başlamışsın demek ki, belki seni gelinle karıştırır lar :))) bedriyem aslinda dvelette olsa hemen olacakti ama orasi kapalı emar, özelde acik emarda cektirecegim, aslında bu haftasonu gidecektim ama yatılı misafirlerim gelecek, o yüzden en erken diger haftasonu bende cok uzatnak istemiyorum bakalim Rabbim ne nasip edecek

Meraaaal ayy burcu en güzel yorumu yapti valla, massallah sen bu hizla kg verirsen inanki seni gelin bile sanarlar
Sedacim bak ben sana dedim 50 gunde regl oldugunu varsayarsak tamda bugunlerde yumurtluyorsun aman nolur degerlendir.
Bircan kuşum nasilsin napiyorsun nevar ne yok
Ozlemmmmmm sen niye bana hic laf atmiyorsun yahu, artik eski çekiciligimi kayipmi ettim nedir
Bedriye kiz 1,5 gunumuz kaldi anammmm heyecanliyim inşallah hayirlisiyla ikimizinde degerleri normale donmustur.

Sedoşum canım cok sagol , bende dokktora gitmeden önce internette araştırdım, bu konu üzerine yüksek lisansımı yaptim :) bazen hipofizdeki ademonlar hormona etki etmezmiş, kalitesiz yumurtlamaya sebep olurmuş, bazende hast makineler prolaktin degerini ölcemezmiş, bende birsey cıkmayacagını umuyorum ama doktor gebeligımi sordu, bebegi kaybettik ve 11 aydir korunmuyoruz falan deyince emin olmak icin emar istedi, insallah acık emarda cektirecegim, benim klostrofobim var o yüzden kapali olanina giremem, bir kere girdim korkudan bayilacaktim ama hem burda yazdiklariniz bana inanılmaz cesaret verdi hepinizden Allah razi olsun, sende calışmayı sakın bırakma :))

napim kuşum güne güzel başladım bizim kaymakam bu hafta izinli oh rahatım kızlarla kahvaltı ettik, birde cumartesi adanadan annem ve ablam geliyor inşallah, oh değme keyfime, sen nasılsın tatlım çalışıyorsun dimi

36. haftamızdan herkese günaydın kızlarrr......

canım günydın mide bulanması çıkarmada iyidir bastırmaya calış..16. haftadan sonra gecer İNŞALLAH..
SAĞOL CANIM ACIP BAKTIM KALİTELİ CANIM GÜZEL HEMDE KULLANIŞLI 150 YE ALDIM KAMPANYA BUGÜN SONA ERCEK..
SAĞOL TATLIM AMİN İNŞALLAH..

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ŞİFA VERSİN CANIM..

hele şükür yasemin beni farketti kızım sen beni unuttun herkesi okuyosun yorum yapıyosun bi bana yapmıyosun ayran içtik ayrı düştük herhalde, sen artık benim işime yaramazsın çekiciliğini kaybettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…