Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedacımm gebelik testi de yapyorsun demi.. çalışma da olucakmış hayırlısı inşAllah

canım gebelik testi yaptım biz İstanbul'dan geldik salı günü tuvaletimde varken yapayım dedim koyuyu görünce acaba mı dedim sabahına da gebelik testi yaptım yani dün sabah. Dün akşam da yine ovu yaptım yine kopkoyu anlamadım ben bu işi yumurtlama var sanırım epey geçte olsa çalışma olacak bakalım hiç aklımda yokken birden yoldan gelince dur ovu yapayım dedim hatta nasılda regl olucam diye dolaba koydum banyoda ya çok silik çıkar yada hiç çıkmaz 2. çizgi diye bir de baktım kopkoyu dün de öyle vardır bir hikmeti belki.

valla Yasocum bilmiyorum ya dün azcık uzayan gibi akıntı vardı kasıklarıma ara ara sancı da giriyor anlamadım ben değerlendiriciğim ama bakalım..

canım inşallah hayırlara vesile olur belki de küçücük br sorun var çözülecek ve bebeğine kavuşacaksın sen hamile kalabiliyorsun zaten ve ben diyorum ikizimm benden önce sen güzel haberi vereceksin kaç kere diyiciğimm bilmiyorm ama ya aynı zamanda kalıcaz ya sen benden önce

heyt bee geçecen kızım o işleri sen yata yata iyice miskinleştin bikere ne enerji toplaması ben seni herşekilde yenerim

özlem yasiyi dööööööööööveeeeeeeeeeeeeeer

bURCUMM korkuyu çok çok iyi anlarımm.. yüksek fobimle.. emar çekilirken helede sen istersen minik bi sakinleştirici veriyorlarmışş.. Akşama kısmetse Yasin akşamım sana da çokca dualar geliceekk.. girerken emaraa da Rabbiyessir okuyup göndricem bol bol üzerine ohhh hiç anlamadan hallolucak ama durduk yere bi anda gidiyorsunya böyle öncelikle oyalanmadığın için çok tebrik eder gözlerinden yanaklarından öperimm, bidee helal olsun diyorum sanaa..

Yaseminnnimmmm aynı gün randevuya gidiyoruz kısmetse ama farklı zamanları bekliyoruz.. bende sana dicektim ki tam yaseminimmmm bak 1 günümüzz kaldı hayırlısıyla diye ama senin 1,5 günün kalmışş.. Allah inşAllahh güzel sağlıklı haberlerle karşılaşmayı kısmet eder inşAllah.

Selamlar sevgiler saygılar...

Bu yazdıgını okuyunca dedim ki Buketimede gebelikten sonra bi anaçlık geldi sevgiler, saygılar falan.. öncedenn türlü türlü besteler, daha neler neler.. bi cümle yazıcaktımm oğlun diye yazdımm.. çok inanıyorum hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle olsun da oğlun olucağınaa.. dünkü eşinle şahin muhabbetiniz gerçektende komik ve adam haklı ne pahalıyymışş öyle..

kızlar benim düşüklerimdenn birinde adağım vardı 8.ayı görene dek eve bebekle ilgili hiçbir eşya koymayacağım diye..
eşya bu durumda almamam gerekli benimm de mi..

Aslı nın telefonu yok mu peki arkadaşlar kimsede..

bedriye cuartesimi gidiyosunuz kntrole bende cumartesi gidicem..:)

Kızlarrrr ben geldimmmm
Dün hiç girmek istemedi canım kötü bi gün geçirdim psikolojikmennn
Dün sabah hastaneye gidecektim amma velakin işyerinde kimse olmadığından gidemedim erkenden iş yerinde olmam gerekirken dün sabah uyandığımda saat 9 du telefonumda 30 tane çağrı vardı ve alarm kuruluydu ama ben hiçbirini duymamışım işe çok geç kaldım falan filan işte işlerde yoğun gidemedim ben zaten hastaneye falan gidemem bu gidişle hiç sormayın bana gittinmi falan die....

Morelmen çökmüş durumdayım nese yaaa boşverin beni şimdii...
Burcu Birizim geçmiş olsun canım benimmm hiççç aklına kötü şeyler getirme herşey çok güzel olacak inşallahhhh
Çido,Nazo,Yaso ve Bediş iyiyim kızlarrr beni sormuşsunuz öpüyorum sizleri

döverim tabii bak yasemin herkes benden yana ama neyse hamilesin ya şimdi dövmem korkmana gerek yok doğurunca döverim

heralde döver yaseminde aglar hemen :)

nazanım bile döver demiş

oyy canım sıkma canını yoksa geç kaldın diye patronunmu kızdı eğer öyleyse biz hepimiz toplaşıp gelelim döveriz o adamı

neyse kötü bişe olmasında olabilir insan hali geç kalmışta olabilirsin relax ol kuzucuk sormuyoruz sana hiç bişe

anaaam şimdi döverim ederim diyince herkes beni kavgacı bi kadın sanacak yok canlarım hiçde öyle değilim çok uysal bi insanımdır

btskn / bircancım duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamilelik ve evinde huzuru daim etsin amin
graphicdesigner/ yasemincin duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum ve evinden huzuru eksik etmesin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…