- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.061
Sedacımm gebelik testi de yapyorsun demi.. çalışma da olucakmış hayırlısı inşAllah
Meraaaal ayy burcu en güzel yorumu yapti valla, massallah sen bu hizla kg verirsen inanki seni gelin bile sanarlar
Sedacim bak ben sana dedim 50 gunde regl oldugunu varsayarsak tamda bugunlerde yumurtluyorsun aman nolur degerlendir.
Bircan kuşum nasilsin napiyorsun nevar ne yok
Ozlemmmmmm sen niye bana hic laf atmiyorsun yahu, artik eski çekiciligimi kayipmi ettim nedir
Bedriye kiz 1,5 gunumuz kaldi anammmm heyecanliyim inşallah hayirlisiyla ikimizinde degerleri normale donmustur.
Sedoşum canım cok sagol , bende dokktora gitmeden önce internette araştırdım, bu konu üzerine yüksek lisansımı yaptim :) bazen hipofizdeki ademonlar hormona etki etmezmiş, kalitesiz yumurtlamaya sebep olurmuş, bazende hast makineler prolaktin degerini ölcemezmiş, bende birsey cıkmayacagını umuyorum ama doktor gebeligımi sordu, bebegi kaybettik ve 11 aydir korunmuyoruz falan deyince emin olmak icin emar istedi, insallah acık emarda cektirecegim, benim klostrofobim var o yüzden kapali olanina giremem, bir kere girdim korkudan bayilacaktim ama hem burda yazdiklariniz bana inanılmaz cesaret verdi hepinizden Allah razi olsun, sende calışmayı sakın bırakma :))
Özlemmmm ge yavrum sac saça bas basa azicik yoluşalim, zaten 25 gundur yatiyorum enerjim birikmis durumda
heyt bee geçecen kızım o işleri sen yata yata iyice miskinleştin bikere ne enerji toplaması ben seni herşekilde yenerim
Meralim ve bedriyem valla demek ki doğruymuş siz böyle yazınca bana bir cesaret geldi Allah razı olsun, ayy meral sen tam benim kafadasın bende inanırım dolunaya yeni aya, bak sende diyete tam zamaninda başlamışsın demek ki, belki seni gelinle karıştırır lar :))) bedriyem aslinda dvelette olsa hemen olacakti ama orasi kapalı emar, özelde acik emarda cektirecegim, aslında bu haftasonu gidecektim ama yatılı misafirlerim gelecek, o yüzden en erken diger haftasonu bende cok uzatnak istemiyorum bakalim Rabbim ne nasip edecek
Meraaaal ayy burcu en güzel yorumu yapti valla, massallah sen bu hizla kg verirsen inanki seni gelin bile sanarlar
Sedacim bak ben sana dedim 50 gunde regl oldugunu varsayarsak tamda bugunlerde yumurtluyorsun aman nolur degerlendir.
Bircan kuşum nasilsin napiyorsun nevar ne yok
Ozlemmmmmm sen niye bana hic laf atmiyorsun yahu, artik eski çekiciligimi kayipmi ettim nedir
Bedriye kiz 1,5 gunumuz kaldi anammmm heyecanliyim inşallah hayirlisiyla ikimizinde degerleri normale donmustur.
Selamlar sevgiler saygılar...
özlem yasiyi dööööööööööveeeeeeeeeeeeeeer
bedriye cuartesimi gidiyosunuz kntrole bende cumartesi gidicem..:)Yaseminnnimmmm aynı gün randevuya gidiyoruz kısmetse ama farklı zamanları bekliyoruz.. bende sana dicektim ki tam yaseminimmmm bak 1 günümüzz kaldı hayırlısıyla diyeama senin 1,5 günün kalmışş.. Allah inşAllahh güzel sağlıklı haberlerle karşılaşmayı kısmet eder inşAllah.
bedriye cuartesimi gidiyosunuz kntrole bende cumartesi gidicem..:)
AMİN canım İNŞALLAH..:)ohh ctesi sen, ben, Yasemin hepimiz doktora gidiyoruz.. Allah hepimize güzel haberlerle dönmeyi kısmet etsin inşAllah.
SAĞOLASIN TATLIM İNŞALLAH..:)aslı kız gittin mi doktora cnmm...cumartesicilerr güzel haberlerle dönün inşallah :)))
heralde döver yaseminde aglar hemen :)
Kızlarrrr ben geldimmmm
Dün hiç girmek istemedi canım kötü bi gün geçirdim psikolojikmennn
Dün sabah hastaneye gidecektim amma velakin işyerinde kimse olmadığından gidemedim erkenden iş yerinde olmam gerekirken dün sabah uyandığımda saat 9 du telefonumda 30 tane çağrı vardı ve alarm kuruluydu ama ben hiçbirini duymamışımişe çok geç kaldım falan filan işte işlerde yoğun gidemedim ben zaten hastaneye falan gidemem bu gidişle hiç sormayın bana gittinmi falan die....
Morelmen çökmüş durumdayım nese yaaa boşverin beni şimdii...
Burcu Birizim geçmiş olsun canım benimmm hiççç aklına kötü şeyler getirme herşey çok güzel olacak inşallahhhh
Çido,Nazo,Yaso ve Bediş iyiyim kızlarrr beni sormuşsunuz öpüyorum sizleri
Kızlarrrr ben geldimmmm
Dün hiç girmek istemedi canım kötü bi gün geçirdim psikolojikmennn
Dün sabah hastaneye gidecektim amma velakin işyerinde kimse olmadığından gidemedim erkenden iş yerinde olmam gerekirken dün sabah uyandığımda saat 9 du telefonumda 30 tane çağrı vardı ve alarm kuruluydu ama ben hiçbirini duymamışımişe çok geç kaldım falan filan işte işlerde yoğun gidemedim ben zaten hastaneye falan gidemem bu gidişle hiç sormayın bana gittinmi falan die....
Morelmen çökmüş durumdayım nese yaaa boşverin beni şimdii...
Burcu Birizim geçmiş olsun canım benimmm hiççç aklına kötü şeyler getirme herşey çok güzel olacak inşallahhhh
Çido,Nazo,Yaso ve Bediş iyiyim kızlarrr beni sormuşsunuz öpüyorum sizleri
anaaam şimdi döverim ederim diyince herkes beni kavgacı bi kadın sanacak yok canlarım hiçde öyle değilim çok uysal bi insanımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?