Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yok be ne kızacak kafasını kırarım onun kırk yılın başında geç kamışım hep erken geliyom zatenn ama tam iş zamanı adamın çekime yetişmesi lazım Aslı gelemiyo falan filan Allah içinde bişe demedi ama ben nasıl duymuyorum ona şaşırıyorum yaa olmazki eşim 30kez aramış alarm kaçkez çalımış yok hiçbirini duymamışım davul çalsa duyamazdım heralde

neyse kötü bişe olmasında olabilir insan hali geç kalmışta olabilirsin relax ol kuzucuk sormuyoruz sana hiç bişe

yok canım kötü bişe yok şükürler olsunnn

kuzum sen nasılsın nası gidiyo hamilelik?bu rada sana sorcam sorcam unutuyorum kahve ve sigara alışkanlıkların ne durumda aceppp

kızlar bugün ablamın kınası cumartesi düğün var hade sizlerden gelin

hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu etsin

demekki çok yorgunmuşsun ondan duymamışsın

ohh ctesi sen, ben, Yasemin hepimiz doktora gidiyoruz.. Allah hepimize güzel haberlerle dönmeyi kısmet etsin inşAllah.

maşallah tüm topik doktordaa..

canım ne olacak böyle yaa tüm yük senin üzerinde biraz kendini düşün ne olur moralini yüksek tut ama doktora git yani bir şekilde. Sana diyrum ama bende öyleyim ya pazartesi günü izin aldım 23 nisanla birleştireyim anama gideyim diye öğrenci işçileri organize edene kadar göbeğim çatladı bir 3-6 arası boş kimse yok o saate çünkü neyse hallettim benim öğle tatilim var gene mesafe de yakın ayarlayıp gidiyorum doktora.

kızlar bugün ablamın kınası cumartesi düğün var hade sizlerden gelin

ohhh gelelim döktürelim iki tane yahuu.. Mutluluklar diliyorum ablana bir yastıkta kocasınlar inşallah..

ay herkes öyle diyo..oğlun olcak diyolar..hayırlısı ne diyim..keyfim yerinde olsa yine şiir yazar beste yaparım..belki ilerleyen zamanlarda topiğin bebişleri için bişeyler yazarım..
ohh ctesi sen, ben, yasemin hepimiz doktora gidiyoruz.. Allah hepimize güzel haberlerle dönmeyi kısmet etsin inşallah.

bende bu cumartesi gidicem..bebişimizi görecez..el sallayacak bize..10 hafta olacak:))inşallah

canım hasta olmam ofis müsait olur hasta olurum işler yığılır amannn napim artık gidecem de ne zaman gidecem Allah bilir

iyiyim şükür bi yaramazlık yok kahveyi günde 1 adet içiyorum sigara içmiyorum ama canım çok istiyo tiksinemedim gitti

hadi bakalım hayırlısı bana daha çok varr buket yasemin sen ben ortaklaşa ultrason cihazı alsak iki güne bir baksak kuzulara nasi fikir

Pis cadilaaaaarrr
Herkes bir olmus beni dövüyor yaa bu nasil adalet arkads, bende mahalledeki butun arkadaşlarımı toplayip gelmezsem topige

Buket kiz sen herhafta gidiyorsun galiba kontrole neguzel, her buyume anını gorup takip ediyrsun.
Duamnur burcu ohhh hadi hayirli ugurlu olsun kurtlarini dok bol bol.
Nazanlada küstum, onuda dovucem

bana niye kusuyon özlem seni döver gibi hissediyorum ne varki bunda cık cık cık küsersen küs bende gelmem birdaha topigine topiginize de kalmadık hıh

iyiyim şükür bi yaramazlık yok kahveyi günde 1 adet içiyorum sigara içmiyorum ama canım çok istiyo tiksinemedim gitti

kahvede içmemeye çalış canım sigara içmemekle iyi yapıyorsun şimdiden iradeli olabiliyorsan daha olursun merak etme bebeğini düşün aklına geldikçe amann canımm sen içince o da içmiş olacak.

gel annem sen bana geel ben severim senii kucaklarım gel senn

burcuu çok geçmiş olsun inş kötü bişey yoktur boşuna korkuyosundur,dua edeceğim senin için Rabb im dualarımızı kabul etsin inş

ben meryem suresine başladım inş bu ay olur artık
offff her adtten sonra aynı şeyi söylüyorum ama bi türlü olmuyor
hayıt tohumu da içiyorum başka ne içeyim,ovulasyon testi de yapayım bir sürü macun falan var onları da mı yesem acaba

sedaaa inş hayırlı haberlerle gelirsin sen de bekliyoruz

Kiz nazan tamam tamam dogru diyosun, sen aslinda özlemin daha cadi oldugunu belirtme,k istemistin oyle derken dimi gel barisalim:13:
Sedoşum benim sevgi kelebegim geliyorum

İnşallah canımm işte çalışma olsun da boş geçmeyeli dedik hazır ovu koyu çıkmışken kısmett umudum yok normal yolla zaten benim de yine de değerlendirmek lazım..

Kiz nazan tamam tamam dogru diyosun, sen aslinda özlemin daha cadi oldugunu belirtme,k istemistin oyle derken dimi gel barisalim:13:
Sedoşum benim sevgi kelebegim geliyorum

geel canımm geel sen uçta geel annenin şefkatli kollarınaaa

hakkında hayırlısını versi rabbim bizler sana umut olmuşuzdur mutlaka ya evvelide çek yaseminden sonra çok etkilenerek başladım benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…