- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.081
Yok be ne kızacak kafasını kırarım onun kırk yılın başında geç kamışım hep erken geliyom zatenn ama tam iş zamanı adamın çekime yetişmesi lazım Aslı gelemiyo falan filan Allah içinde bişe demedi ama ben nasıl duymuyorum ona şaşırıyorum yaa olmazki eşim 30kez aramış alarm kaçkez çalımış yok hiçbirini duymamışım davul çalsa duyamazdım heraldedöverim tabii bak yasemin herkes benden yana ama neyse hamilesin ya şimdi dövmem korkmana gerek yok doğurunca döverim
nazanım bile döver demiş
oyy canım sıkma canını yoksa geç kaldın diye patronunmu kızdı eğer öyleyse biz hepimiz toplaşıp gelelim döveriz o adamı
neyse kötü bişe olmasında olabilir insan hali geç kalmışta olabilirsin relax ol kuzucuk sormuyoruz sana hiç bişe
aslı kız gittin mi doktora cnmm...cumartesicilerr güzel haberlerle dönün inşallah :)))
kızlar bugün ablamın kınası cumartesi düğün var hade sizlerden gelin
Yok be ne kızacak kafasını kırarım onun kırk yılın başında geç kamışım hep erken geliyom zatenn ama tam iş zamanı adamın çekime yetişmesi lazım Aslı gelemiyo falan filan Allah içinde bişe demedi ama ben nasıl duymuyorum ona şaşırıyorum yaa olmazki eşim 30kez aramış alarm kaçkez çalımış yok hiçbirini duymamışım davul çalsa duyamazdım heralde
yok canım kötü bişe yok şükürler olsunnn
kuzum sen nasılsın nası gidiyo hamilelik?bu rada sana sorcam sorcam unutuyorum kahve ve sigara alışkanlıkların ne durumda aceppp
hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu etsin
demekki çok yorgunmuşsun ondan duymamışsın
ohh ctesi sen, ben, Yasemin hepimiz doktora gidiyoruz.. Allah hepimize güzel haberlerle dönmeyi kısmet etsin inşAllah.
Kızlarrrr ben geldimmmm
Dün hiç girmek istemedi canım kötü bi gün geçirdim psikolojikmennn
Dün sabah hastaneye gidecektim amma velakin işyerinde kimse olmadığından gidemedim erkenden iş yerinde olmam gerekirken dün sabah uyandığımda saat 9 du telefonumda 30 tane çağrı vardı ve alarm kuruluydu ama ben hiçbirini duymamışımişe çok geç kaldım falan filan işte işlerde yoğun gidemedim ben zaten hastaneye falan gidemem bu gidişle hiç sormayın bana gittinmi falan die....
Morelmen çökmüş durumdayım nese yaaa boşverin beni şimdii...
Burcu Birizim geçmiş olsun canım benimmm hiççç aklına kötü şeyler getirme herşey çok güzel olacak inşallahhhh
Çido,Nazo,Yaso ve Bediş iyiyim kızlarrr beni sormuşsunuz öpüyorum sizleri
burcumm korkuyu çok çok iyi anlarımm.. Yüksek fobimle.. Emar çekilirken helede sen istersen minik bi sakinleştirici veriyorlarmışş.. Akşama kısmetse yasin akşamımSana da çokca dualar geliceekk.. Girerken emaraa da rabbiyessir okuyup göndricem bol bol üzerine ohhh hiç anlamadan hallolucak ama durduk yere bi anda gidiyorsunya böyle öncelikle oyalanmadığın için çok tebrik eder gözlerinden yanaklarından öperimm, bidee helal olsun diyorum sanaa..
Yaseminnnimmmm aynı gün randevuya gidiyoruz kısmetse ama farklı zamanları bekliyoruz.. Bende sana dicektim ki tam yaseminimmmm bak 1 günümüzz kaldı hayırlısıyla diyeAma senin 1,5 günün kalmışş.. Allah inşallahh güzel sağlıklı haberlerle karşılaşmayı kısmet eder inşallah.
Bu yazdıgını okuyunca dedim ki buketimede gebelikten sonra bi anaçlık geldi sevgiler, saygılar falan.. öncedenn türlü türlü besteler, daha neler neler.. Bi cümle yazıcaktımm oğlun diye yazdımm.. çok inanıyorum hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle olsun da oğlun olucağınaa.. Dünkü eşinle şahin muhabbetiniz gerçektende komik ve adam haklı ne pahalıyymışş öyle..
Kızlar benim düşüklerimdenn birinde adağım vardı 8.ayı görene dek eve bebekle ilgili hiçbir eşya koymayacağım diye..
Eşya bu durumda almamam gerekli benimm de mi..
Aslı nın telefonu yok mu peki arkadaşlar kimsede..
ohh ctesi sen, ben, yasemin hepimiz doktora gidiyoruz.. Allah hepimize güzel haberlerle dönmeyi kısmet etsin inşallah.
maşallah tüm topik doktordaa..
canım ne olacak böyle yaa tüm yük senin üzerinde biraz kendini düşün ne olur moralini yüksek tut ama doktora git yani bir şekilde. Sana diyrum ama bende öyleyim ya pazartesi günü izin aldım 23 nisanla birleştireyim anama gideyim diye öğrenci işçileri organize edene kadar göbeğim çatladı bir 3-6 arası boş kimse yok o saate çünkü neyse hallettim benim öğle tatilim var gene mesafe de yakın ayarlayıp gidiyorum doktora.
ohhh gelelim döktürelim iki tane yahuu..Mutluluklar diliyorum ablana bir yastıkta kocasınlar inşallah..
Yok be ne kızacak kafasını kırarım onun kırk yılın başında geç kamışım hep erken geliyom zatenn ama tam iş zamanı adamın çekime yetişmesi lazım Aslı gelemiyo falan filan Allah içinde bişe demedi ama ben nasıl duymuyorum ona şaşırıyorum yaa olmazki eşim 30kez aramış alarm kaçkez çalımış yok hiçbirini duymamışım davul çalsa duyamazdım heralde
yok canım kötü bişe yok şükürler olsunnn
kuzum sen nasılsın nası gidiyo hamilelik?bu rada sana sorcam sorcam unutuyorum kahve ve sigara alışkanlıkların ne durumda aceppp
ay herkes öyle diyo..oğlun olcak diyolar..hayırlısı ne diyim..keyfim yerinde olsa yine şiir yazar beste yaparım..belki ilerleyen zamanlarda topiğin bebişleri için bişeyler yazarım..
bende bu cumartesi gidicem..bebişimizi görecez..el sallayacak bize..10 hafta olacak:))inşallah
iyiyim şükür bi yaramazlık yok kahveyi günde 1 adet içiyorum sigara içmiyorum ama canım çok istiyo tiksinemedim gitti
iyiyim şükür bi yaramazlık yok kahveyi günde 1 adet içiyorum sigara içmiyorum ama canım çok istiyo tiksinemedim gitti
Pis cadilaaaaarrr
Herkes bir olmus beni dövüyor yaa bu nasil adalet arkads, bende mahalledeki butun arkadaşlarımı toplayip gelmezsem topige
Buket kiz sen herhafta gidiyorsun galiba kontrole neguzel, her buyume anını gorup takip ediyrsun.
Duamnur burcu ohhh hadi hayirli ugurlu olsun kurtlarini dok bol bol.
Nazanlada küstum, onuda dovucem
Pis cadilaaaaarrr
Herkes bir olmus beni dövüyor yaa bu nasil adalet arkads, bende mahalledeki butun arkadaşlarımı toplayip gelmezsem topige
Buket kiz sen herhafta gidiyorsun galiba kontrole neguzel, her buyume anını gorup takip ediyrsun.
Duamnur burcu ohhh hadi hayirli ugurlu olsun kurtlarini dok bol bol.
Nazanlada küstum, onuda dovucem
burcuu çok geçmiş olsun inş kötü bişey yoktur boşuna korkuyosundur,dua edeceğim senin için Rabb im dualarımızı kabul etsin inş
ben meryem suresine başladım inş bu ay olur artık
offff her adtten sonra aynı şeyi söylüyorum ama bi türlü olmuyor
hayıt tohumu da içiyorum başka ne içeyim,ovulasyon testi de yapayım bir sürü macun falan var onları da mı yesem acaba
sedaaa inş hayırlı haberlerle gelirsin sen de bekliyoruz
Kiz nazan tamam tamam dogru diyosun, sen aslinda özlemin daha cadi oldugunu belirtme,k istemistin oyle derken dimigel barisalim:13:
Sedoşum benim sevgi kelebegim geliyorum
burcuu çok geçmiş olsun inş kötü bişey yoktur boşuna korkuyosundur,dua edeceğim senin için Rabb im dualarımızı kabul etsin inş
ben meryem suresine başladım inş bu ay olur artık
offff her adtten sonra aynı şeyi söylüyorum ama bi türlü olmuyor
hayıt tohumu da içiyorum başka ne içeyim,ovulasyon testi de yapayım bir sürü macun falan var onları da mı yesem acaba
sedaaa inş hayırlı haberlerle gelirsin sen de bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?