- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.121
Özlem bebeğim benim kızıştırma ortaligi bak sana bir sarki armağan ediyorum,
Gel kardesiiiiiiiimmm elini ver banaaaaa, sev kardesim, lay lay layyy:13:
Dünürüm tek basina temizlik yapilirmi hic bu halinle yaaaa, bu arada resmini yeni gordum masallah
kızlar bugün ablamın kınası cumartesi düğün var hade sizlerden gelin
ozlmcigimle beyaz bayraklari salladik
Artik rahat rahat cikabilirim. Zaten pilim bitti kapanmak uzere.
Gülcum kolondaki dr a mi gittin sen hep kontrole? Muayene icin gidince cok bekletiyormu, bide parasi nekadar, bide ultrasonu renklimi
Nazancim bakalim dr c.tesi ne diyecek ona gore bakicam is durumuna kuşum.
Evet kadina siddete hayir diyerek bu konuyu kapatiyorum
Nazancim ben kalp atislarini sanirim 6+3 te gormustum. Ama duymak nasip olmadi, dr umun cihazi eski model ses cik artmıyor
KIZLAAAARRR
Doktorun asistanı aradı ctesi bi ameliyata giricekmiş saati geçe alalım dedi 11,45 dedi eşim müsait değilmiş ptesi sabahına kaldım bu durumda.. gün gün sayıyordum bende ne güzell ama kısmet işte naapalım.. vardır bunda da bi hayır..
yaa bediş..ne güzel sende bizimle birlikte gidecektin..valla bende gün sayıyorum haa..
yaa bediş sana bişey soracam..şimdi sende biraz paniksin sormak istemiyorum ama senin önceki gebeliklerin tümay giibi uzun sürmemişti demi..?yani kaç ayına geldi..
canım yaa özleminde 4 aylıktı..neyse sordum cevap ver..sonra konuyu değiştirelim..
sağol canım Allah razı olsun,rabbim sanada sağlıklı bi bebiş nasip etsin inşallah
yaa merak ettim ıkınınca ne oluyooo
bayadır yoktun bende merak etmiştim meral niye gelmiyor diye, yanlız yazdığına çok güldüm "gelinin annesi gibi görünüyorum" demişsin koptum yaniiibu arada dukan diyeti çok sağlıklı değil bence sadece et yiyerek hiç meyve falan yemeden olmazki yaa
burcuuum canım geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz,baya baya ıslaklıkmı vardı sütyeninde merak ettim, bazen bende sarı lekeler görüyorum ama çok takip edemedim sizdede oluyormu ama seninki gibi bi ıslaklık falan hissetmiyorum ben terden de olabilir diye düşünüyorum benimkini birde bu prolaktine adetin 3. günü bakılıyormuş sanırım sen adetmi oluyordun şuan
gül ve didem bebeklerinize aldığınız araba ve beşik çok güzeller Allah güzel günlerde güle güle kullanmalarını nasip etsin inşallah
Günaydın canlar hayırlı güzel bir gün olsun
Buketim inşallah en kısa zamanda kolaylikla bir netice elde ederim
Didemcim cok sagol bebek gelmeden sütü geldi :))))
özlemcim prolaktin sabah aç karnına ve adet bittikten sonra bakilirmiş, benimkide yeni bitti adet döneminde zaten yüksek çıkarmış, bakalim hayirlisi olacak bide benimki de cok degil sadece sütyenimde leke bırakıyor, prolaktin yüksek olunca bebek tutunamıyormuş ve düşükler yaşanıyormus istersen sende bir baktır canım, benim stres yaptigima bakma bir kan testi vericen o kadar benim doktor emin olmak icin emar istedi, bu arada kabizken ıkınınca kanlı akıntı geliyor, Allah korusun bebege bisey olmasin diye ıkınma derler hep, benden gelmişti hamileyken
Kizlar mesudenin 5 boyutku kalp ultrasonu ile soyledigi cinsiyete gire kizim olacakti biliyrsunuz, simdi çin takvimine gore hesapladim orda da kiz cikti
Yani cibsiyet ile ilgili sorulariniz icin en yakin kaynak = mesude'dir
Gunaydinnn hayirli sabahlar,
Oncelikle dua günümmüş bugun okuyan tum arkadaslarim Allah razi olsun, ozlem, buket aylin nazan , tumay ve tum okuyanlar ve ilerde okuyacak olanlar
Burcu canim benim bak Allah sana bir isaret yollamis ve bir umut kapisi acmis, bence hic korkmadan ve vakit kaybetmeden bu testlere ve gerekliyse tedaviye başla canim benim. Inşallah guzel gunler goz kırpıyor sana artik
Gamze canim benim, cok gecmis olsun, Allah sifa versin, inşallah tez zamanda atlatirsin ve birdaha yasamazsinboyle bisey
Meralcim muhtesem bomba gibi karaarli gordum seni masallahdestekçinim arkandayim, yani 10 gunde elbette buyuk bir sonuc olmayacaktir ama hic olmazsa vucudundaki sislikler iner.
Didemcim gelmis kimsecikler yok diyip ccikmis, o saatte ben koltukta uyuya kalmistim
Cigdemm ayyy son hazirlik telaşı nekadar heyecanli ve farkli bir duygudur kimbilir kuşum, Allah yardimcin olsun.
oyy iyi günlerde kullansın yavrucak
hepinize çok teşekkür ederimm..sağolun dün acile gittik böbreklerinde kum varmış kanaması fazlaydı.. idrar testinde de çıktı zaten doktor evet kanaman fazla dedi neyse ilaç iğne verdi geçer inşallah. ama .ok korktuk ilk defa böyle bişey geldi başımıza.. hepinize tekrardan çok teşekkür ederim...
teşekkürler teyzesididemcim çok güzel, mışıl mışıl uyusun kuzucuğun içinde inşallah.
kuşum Allah yardımcın olsun 3 ayı bitirdin mi rahat edersin inşallah, duanıda okudum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canım nezamandır yoktun her şey yolundadır inşallah, diyetinde hayırlı olsun sağlıklı kilo vermeler
tatlım çok geçmiş olsun hiç yaşamadım ama çok kötü olduğunu biliyorum inşallah tez zamanda iyileşir
hehehehe boş yere cinsiyet için doktora gidiyorsunuz burda mesude dururken gitmeyin şıp diye biliverir o:86:
teşekkürller tatlımçok güzelmiş canım gle güle sağlıkla kullansın bebişin inşallah..
canımm geçecek bunu düşün ferahlat kendini eşinde ne yapsın onunda işi canımm sabret bittiği zaman rahat edeceksin neyse ki evdesin.
36. haftamızdan herkese günaydın kızlarrr......
canım günydın mide bulanması çıkarmada iyidir bastırmaya calış..16. haftadan sonra gecer İNŞALLAH..
SAĞOL CANIM ACIP BAKTIM KALİTELİ CANIM GÜZEL HEMDE KULLANIŞLI 150 YE ALDIM KAMPANYA BUGÜN SONA ERCEK..
SAĞOL TATLIM AMİN İNŞALLAH..
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ŞİFA VERSİN CANIM..
Burcucuuummm
Gerçekten de kızların da dediği gibi belki küçükk bir dokunuş gerekli bebeğinin gelebilmesi için, vesilende bunlardır kimbilir.. adetine ne zaman gelicek acaba 3. günü gideceksen eğer, inşAllah Allah hep güzel sonuçlarla karşılaştırsın Yarabbim inşAllah..
burcucum her işte bir hayır vardır belkide gitmesen doktora bilemeyecektin. inşallah her şey iyi çıkar da seninde mutluluğunu görürüz.
Kızlarrrr ben geldimmmm
Dün hiç girmek istemedi canım kötü bi gün geçirdim psikolojikmennn
Dün sabah hastaneye gidecektim amma velakin işyerinde kimse olmadığından gidemedim erkenden iş yerinde olmam gerekirken dün sabah uyandığımda saat 9 du telefonumda 30 tane çağrı vardı ve alarm kuruluydu ama ben hiçbirini duymamışımişe çok geç kaldım falan filan işte işlerde yoğun gidemedim ben zaten hastaneye falan gidemem bu gidişle hiç sormayın bana gittinmi falan die....
Morelmen çökmüş durumdayım nese yaaa boşverin beni şimdii...
Burcu Birizim geçmiş olsun canım benimmm hiççç aklına kötü şeyler getirme herşey çok güzel olacak inşallahhhh
Çido,Nazo,Yaso ve Bediş iyiyim kızlarrr beni sormuşsunuz öpüyorum sizleri
burcuu çok geçmiş olsun inş kötü bişey yoktur boşuna korkuyosundur,dua edeceğim senin için Rabb im dualarımızı kabul etsin inş
ben meryem suresine başladım inş bu ay olur artık
offff her adtten sonra aynı şeyi söylüyorum ama bi türlü olmuyor
hayıt tohumu da içiyorum başka ne içeyim,ovulasyon testi de yapayım bir sürü macun falan var onları da mı yesem acaba
sedaaa inş hayırlı haberlerle gelirsin sen de bekliyoruz
yaa bediş..ne güzel sende bizimle birlikte gidecektin..valla bende gün sayıyorum haa..
yaa bediş sana bişey soracam..şimdi sende biraz paniksin sormak istemiyorum ama senin önceki gebeliklerin tümay giibi uzun sürmemişti demi..?yani kaç ayına geldi..
canım yaa özleminde 4 aylıktı..neyse sordum cevap ver..sonra konuyu değiştirelim..
Canlarım geçmişi okuyamadım ama beni merak etmişsiniz, yokluğumun farkedilmesi hoşuma gitti, teşekkür ederim hepinize
Kaç gündür nete giremedim, 4 gb kotalı internet bana dayanmayınca kocacım limitsiz internet bağlattı oda bir sürü bir sürü sorun oluşturdu ancak bugün geldi netimiz. Çoook özledim sizleri, bende bebeğimde iyiyiz Allaha şükür.
Salı günü kontrolümüz var. Bugün diş ağrım için gittim doktora ve tabiki hiç bişey yapmadan geri gönderdiler. Onun haricinde herşey yolunda
Kızlarrr ben bu akşam yine ovulasyon yaptım işten gelincee ve yine kopkoyu pozitif yaa nasıl oluyor bu. Salı gününden beri 3 hündür pozitif görüyorum ben ki bu imkansız birşey mantık olaak yani lh sadece bir gün tavan yapıyor yumurtayı çatlatmak için sonra yine düşüyor 36 saat sonra o yumurtanın çatlaması lazım çatlayınca zaten pozitif çıkmaz ben öatlatma iğnesi vuruldum aşılama dışarıdan lh hormonu veriliyor yani o iğneyle çatlasın diye 36 saat sonra da aşılama yapılıyordu çatlamış oluyordu salı günü koyu gördüm en geç bugün öğlen çatlamıştır. Hala kopkoyu hiçbir azalma yok. Ayrıca belime kasıklarıma giren sanclar var nitekim gebelik testi koskoca negatif bu ay bişi de olmadı oldu ama yumurtlama öncesi oldı ilk koyuyu görmeden önce. Aşılama tutmuş olsa gebelik hayli pozitif çıkardı yok ben yarında yapıcam yine böyle çıkarsa c.tesi doktora gidicem ilk defa ovu yapmıyorum ki ben hiç böyle olmadı :18:
Canlarım geçmişi okuyamadım ama beni merak etmişsiniz, yokluğumun farkedilmesi hoşuma gitti, teşekkür ederim hepinize
Kaç gündür nete giremedim, 4 gb kotalı internet bana dayanmayınca kocacım limitsiz internet bağlattı oda bir sürü bir sürü sorun oluşturdu ancak bugün geldi netimiz. Çoook özledim sizleri, bende bebeğimde iyiyiz Allaha şükür.
Salı günü kontrolümüz var. Bugün diş ağrım için gittim doktora ve tabiki hiç bişey yapmadan geri gönderdiler. Onun haricinde herşey yolunda
tatlım git doktora o zaman ya ihmal etme inş hayırlı sonuçlarla dönersin buraya
hoşgeldin gülcümvalla bende acaba dedim kansızlık sorunu mu geçmedi birşey mi oldu neyse canım ya sorun net olsun bebişle iyi olda
ÖZLEMCİM sen nasılsın bu arada
YA KIZLAR BU RADA BENİM SABAHTAN BERİ KARNIMIN SAĞ TARAFI AĞIRIYO KRAMP GİBİ GEÇMEDİ DE EĞİLEMİYORUM ÖNEMLİ BİŞEY YOKTUR DİMİ ENDİŞE ETMEYE BAŞLADI M:18::18:
ben iyiyim canım, sen bi doktorunla konuş istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?