Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gülcum kolondaki dr a mi gittin sen hep kontrole? Muayene icin gidince cok bekletiyormu, bide parasi nekadar, bide ultrasonu renklimi
Nazancim bakalim dr c.tesi ne diyecek ona gore bakicam is durumuna kuşum.

Evet kadina siddete hayir diyerek bu konuyu kapatiyorum
Nazancim ben kalp atislarini sanirim 6+3 te gormustum. Ama duymak nasip olmadi, dr umun cihazi eski model ses cik artmıyor

Yaseminimm sanırım ultrasonun eski model diye beğenmiyorsun.. benim ultrasonda eski modell.. ama en azından ses varda bi hemşire dedi ki o gerçek kalp atış sesi değil dedi,makinaya yüklenen bir kalp sesi attıkça kalp o ses çıkıyor dedii.. ben onun yalancısıyımm.. bende neyi merak ediyorum ben ayrıntılı ultrasona gireceksemm doktorun ultrasonu eski model onda mı girmiş olucam acabaa yoksa yeni modeli saklayıp sadece ayrıntılıda mı ona giriyoruz doktora sorsaaamm ne saçmalıyorsun bedriye sende der diye çekiniyormmm... ayrıntılı mayrıntılı yok yekunu bu işte diyormuş..

KIZLAAAARRR

Doktorun asistanı aradı ctesi bi ameliyata giricekmiş saati geçe alalım dedi 11,45 dedi eşim müsait değilmiş ptesi sabahına kaldım bu durumda.. gün gün sayıyordum bende ne güzell ama kısmet işte naapalım.. vardır bunda da bi hayır..

yaa bediş..ne güzel sende bizimle birlikte gidecektin..valla bende gün sayıyorum haa..

yaa bediş sana bişey soracam..şimdi sende biraz paniksin sormak istemiyorum ama senin önceki gebeliklerin tümay giibi uzun sürmemişti demi..?yani kaç ayına geldi..

canım yaa özleminde 4 aylıktı..neyse sordum cevap ver..sonra konuyu değiştirelim..

açıkcası bende resmen üzüldüm ctesiden ptesiye kaldı diye ama inşAllah vardır bir hayır..

Düşükler benim keseyi görmeye gidemeyeceğim kadar erken oldular.. sebebide sanırım anlaşılamadı.. pıhtılaşma vs.. baktılar, genetiğe baktılar eşimle bana bişey çıkmadı o sırada çok şükür.. şimdi ki gebelik içinde Allah büyük, hayırlısını sağlıklısını dileyip bekliyoruz işte biliyorsun..

çok sağol canım daha güzelleri en kısa zamanda bi bebiş olsun onunla senin olsun inş

yakında bebekte gelir bence burcu bak görürsün ben topiğe geldim geleli 3 hamiş haberi aldım yasemin buket nazan bende 4. de sensin inşşşşşşşş

Kizlar mesudenin 5 boyutku kalp ultrasonu ile soyledigi cinsiyete gire kizim olacakti biliyrsunuz, simdi çin takvimine gore hesapladim orda da kiz cikti
Yani cibsiyet ile ilgili sorulariniz icin en yakin kaynak = mesude'dir

nasıl bişeymiş o 5 boyutlu kalp ultrasonu acep:26:

insan halsizleşiyo dimi yasemincim ilk bebiş sallar azıcık yerine yatıranda olmadı mı
oyy iyi günlerde kullansın yavrucak

tatlım çok dikkat et kendine ya taşa çevirmesin maden suyu iç bol bol geçmiş olsun
teşekkürler teyzesi
kesinlikle katılıyorum bilmediği yok vallla mesudenin
teşekkürller tatlım

hmm ona ben yetişemem gülcüm ya ama iyi çıkmasına çokk sevindim güle güle kullansın kuzucuğun

KIZLAR BU ARADA DİĞER GÜL VE ASLIDAN HABERİ OLAN VAR MI BENMİ GÖRMEDİM ACABA BURALARDA YOKLAR

Kizlar K.Gul hic gelmedi umarim iyidir merak ettim ...
Buket kotu orneklere takilma ben kotu bir ornegimsiz bebeklerinizi kucaginiza alacaginiz gunleri dusunun relax olun..Rabbim kimseye yasatmasin dusmanima bile :'(

burcucum her işte bir hayır vardır belkide gitmesen doktora bilemeyecektin. inşallah her şey iyi çıkar da seninde mutluluğunu görürüz.

bedriyem, bircanım,aslım Allah razı olsun verdiginiz destek negüzel, bugün burdan aldığım destekle emar cektirmeye ck cesaretlendim, önce bir beyin cerahınada gidecegim onada durumu soracagım, bedriyecim bat 12 mayis, o zamnda yine hormonlara baktiririm, ya sen benim için dua mı edeceksin ağlıcammmm, bircan tam bu ay bebekle ilgili hicbirseyle ilgilenmek istemiyordum birden bu konu cıktı ortaya hayır var mutlaka, Aslım canım benim no stres diyecegim ama olmuyor biliyorum, doktoru dert etme gidersin inşallah, Allah kolaylik versin güzelim

Ha bide gül, yasemin ve bedış cumartesi toplu doktor töreni yapacaklasınız Allah yardımcınız olsun sabah inşallah sizin için erkenden birşeyler okurum

Canım cok sagol Allah razi olsun kuzum, hah hayit suyunu iç ama bak bırakma disiplinli ol, meryem surenide rabbim kabul etsin inşallah bebişin hayırlısıyla gelsin ama hayit suyunu düzenli iç en azından birsey yaptım diye için rahat eder hadi bismillah

kuzum benimki 4 aylık değildi tabi bahsettiğin özlem bensem 11+6 ve 9+2 di

yaa k.gül'ü bende bende merak ediyorum kaç gündür yok

Kızlarrr ben bu akşam yine ovulasyon yaptım işten gelincee ve yine kopkoyu pozitif yaa nasıl oluyor bu. Salı gününden beri 3 hündür pozitif görüyorum ben ki bu imkansız birşey mantık olaak yani lh sadece bir gün tavan yapıyor yumurtayı çatlatmak için sonra yine düşüyor 36 saat sonra o yumurtanın çatlaması lazım çatlayınca zaten pozitif çıkmaz ben öatlatma iğnesi vuruldum aşılama dışarıdan lh hormonu veriliyor yani o iğneyle çatlasın diye 36 saat sonra da aşılama yapılıyordu çatlamış oluyordu salı günü koyu gördüm en geç bugün öğlen çatlamıştır. Hala kopkoyu hiçbir azalma yok. Ayrıca belime kasıklarıma giren sanclar var nitekim gebelik testi koskoca negatif bu ay bişi de olmadı oldu ama yumurtlama öncesi oldı ilk koyuyu görmeden önce. Aşılama tutmuş olsa gebelik hayli pozitif çıkardı yok ben yarında yapıcam yine böyle çıkarsa c.tesi doktora gidicem ilk defa ovu yapmıyorum ki ben hiç böyle olmadı :18:

Canlarım geçmişi okuyamadım ama beni merak etmişsiniz, yokluğumun farkedilmesi hoşuma gitti, teşekkür ederim hepinize
Kaç gündür nete giremedim, 4 gb kotalı internet bana dayanmayınca kocacım limitsiz internet bağlattı oda bir sürü bir sürü sorun oluşturdu ancak bugün geldi netimiz. Çoook özledim sizleri, bende bebeğimde iyiyiz Allaha şükür.
Salı günü kontrolümüz var. Bugün diş ağrım için gittim doktora ve tabiki hiç bişey yapmadan geri gönderdiler. Onun haricinde herşey yolunda

bizde merak ettik seni neyseki internetle alakalıymış,diş ağrısı zordur bilirim geçmiş olsun ama malesef hamilelikte tutunca bişey yapılamaz aslında hamilelik öncesi gidip göstermek lazım ama yapmıyoruz

tatlım git doktora o zaman ya ihmal etme inş hayırlı sonuçlarla dönersin buraya

hoşgeldin gülcüm valla bende acaba dedim kansızlık sorunu mu geçmedi birşey mi oldu neyse canım ya sorun net olsun bebişle iyi olda

ÖZLEMCİM sen nasılsın bu arada

YA KIZLAR BU RADA BENİM SABAHTAN BERİ KARNIMIN SAĞ TARAFI AĞIRIYO KRAMP GİBİ GEÇMEDİ DE EĞİLEMİYORUM ÖNEMLİ BİŞEY YOKTUR DİMİ ENDİŞE ETMEYE BAŞLADI M:18::18:

ben iyiyim canım, sen bi doktorunla konuş istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…