- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.141
ya çocuk büyüyo ya özlemcim o yüzden mi acaba diyorum sabahtan beri oynuyo kızım ortalığı ayağa kaldırmayayım bi sorayım kızlara dedim önce ama :18:
canım benim bilgim yok o yüzden yanlış bişey söylemek istemem
kuzum benimki 4 aylık değildi tabi bahsettiğin özlem bensem 11+6 ve 9+2 di
yaa k.gül'ü bende bende merak ediyorum kaç gündür yok
tatlım git doktora o zaman ya ihmal etme inş hayırlı sonuçlarla dönersin buraya
hoşgeldin gülcümvalla bende acaba dedim kansızlık sorunu mu geçmedi birşey mi oldu neyse canım ya sorun net olsun bebişle iyi olda
ÖZLEMCİM sen nasılsın bu arada
YA KIZLAR BU RADA BENİM SABAHTAN BERİ KARNIMIN SAĞ TARAFI AĞIRIYO KRAMP GİBİ GEÇMEDİ DE EĞİLEMİYORUM ÖNEMLİ BİŞEY YOKTUR DİMİ ENDİŞE ETMEYE BAŞLADI M:18::18:
kızlar bişey sorcam servısden ındım bu akşam bı mıdem tuttu yollarda öğürdum resmen eve geldim çıkardım, eşim eve geldi sol kasığıma bi ağrı saplandı yaklaşık 10 dk nefesim bile kesildi, eşim tam hadi doktora gidelim dedi ağrı hafifledi derken gecti şimdi ama sol bacagım felaket acıyor, sanki benim 2 gndür göğüslerimde bi yumşama oldu yada bana mı öyle geliyor diyorum ama bastırınca ağrı yok, onada canım çok sıkılıyor, sol bacagımmm çok acıyor, bebeğe bişey olmamıştır inşAllah di mi, pıtpıt da hıssetmıyorumm.. doktor randevumda ptesiye kaldı, Allah hayırlısını,sağlıklı şifa versin inşAllah..
ben abdestimi alayım, burcumun kuranını okuyum biraz ferahlarım hemde,
kızlar bişey sorcam servısden ındım bu akşam bı mıdem tuttu yollarda öğürdum resmen eve geldim çıkardım, eşim eve geldi sol kasığıma bi ağrı saplandı yaklaşık 10 dk nefesim bile kesildi, eşim tam hadi doktora gidelim dedi ağrı hafifledi derken gecti şimdi ama sol bacagım felaket acıyor, sanki benim 2 gndür göğüslerimde bi yumşama oldu yada bana mı öyle geliyor diyorum ama bastırınca ağrı yok, onada canım çok sıkılıyor, sol bacagımmm çok acıyor, bebeğe bişey olmamıştır inşAllah di mi, pıtpıt da hıssetmıyorumm.. doktor randevumda ptesiye kaldı, Allah hayırlısını,sağlıklı şifa versin inşAllah..
bedriyem, bircanım,aslım Allah razı olsun verdiginiz destek negüzel, bugün burdan aldığım destekle emar cektirmeye ck cesaretlendim, önce bir beyin cerahınada gidecegim onada durumu soracagım, bedriyecim bat 12 mayis, o zamnda yine hormonlara baktiririm, ya sen benim için dua mı edeceksin ağlıcammmm, bircan tam bu ay bebekle ilgili hicbirseyle ilgilenmek istemiyordum birden bu konu cıktı ortaya hayır var mutlaka, Aslım canım benim no stres diyecegim ama olmuyor biliyorum, doktoru dert etme gidersin inşallah, Allah kolaylik versin güzelim
Ha bide gül, yasemin ve bedış cumartesi toplu doktor töreni yapacaklasınız Allah yardımcınız olsun sabah inşallah sizin için erkenden birşeyler okurum
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler Allah rahatlık versin
tatlım ben hç kusmadım ama kusmalar normal senin gebelik dönemim için bildiğim kadarıyla ama kasık ağrısı hiç olmadı bana bende şu an endişeliyim aynen senin gibi
göğüs ağrısının geçmesi normal bence canım benim de ilk 2 ay ağırıp sonra geçmişti çok şiddetliyse ihmal etme ama bence benim o kadar değil:26:
allah kabul etsin canım şimdiden sesli oku bebişte dinlesin annesi şifa olsun inş
bedriyeciğim canım ağrın için eşin söylediğinde gitseydiniz keşke,göğüslerindeki hassasiyet geçmiş olabilir hamilelik sonuna kadar devam etmeyecektir bence onu takma kafana ama kasığındaki ağrıyı bilemedim miden bulandıktan sonra çıkarırken belki bi baskı olmuştur ondan olabilir doktorunu arayıp bi sorsaydın çekinme şu doktoru ararken,ayrıca bacak ağrın ne zamandır var hala sormadınmı sen onu
Kızlarrr ben bu akşam yine ovulasyon yaptım işten gelincee ve yine kopkoyu pozitif yaa nasıl oluyor bu. Salı gününden beri 3 hündür pozitif görüyorum ben ki bu imkansız birşey mantık olaak yani lh sadece bir gün tavan yapıyor yumurtayı çatlatmak için sonra yine düşüyor 36 saat sonra o yumurtanın çatlaması lazım çatlayınca zaten pozitif çıkmaz ben öatlatma iğnesi vuruldum aşılama dışarıdan lh hormonu veriliyor yani o iğneyle çatlasın diye 36 saat sonra da aşılama yapılıyordu çatlamış oluyordu salı günü koyu gördüm en geç bugün öğlen çatlamıştır. Hala kopkoyu hiçbir azalma yok. Ayrıca belime kasıklarıma giren sanclar var nitekim gebelik testi koskoca negatif bu ay bişi de olmadı oldu ama yumurtlama öncesi oldı ilk koyuyu görmeden önce. Aşılama tutmuş olsa gebelik hayli pozitif çıkardı yok ben yarında yapıcam yine böyle çıkarsa c.tesi doktora gidicem ilk defa ovu yapmıyorum ki ben hiç böyle olmadı :18:
kızlar ben çıkıp uyuyayım inş geçer şu kasık ağrım ya yarına kadar:18:
iyi bakın kendinize bby
Canlarım geçmişi okuyamadım ama beni merak etmişsiniz, yokluğumun farkedilmesi hoşuma gitti, teşekkür ederim hepinize
Kaç gündür nete giremedim, 4 gb kotalı internet bana dayanmayınca kocacım limitsiz internet bağlattı oda bir sürü bir sürü sorun oluşturdu ancak bugün geldi netimiz. Çoook özledim sizleri, bende bebeğimde iyiyiz Allaha şükür.
Salı günü kontrolümüz var. Bugün diş ağrım için gittim doktora ve tabiki hiç bişey yapmadan geri gönderdiler. Onun haricinde herşey yolunda
inş yarın ikimizinde birşeyi kalmaz canım ya çok geçmiş olsun sanadahay göğüs ağrısı gitmesi normal haa valla cvp bekledim kızlar gitmedim içim rahatladı yaa kasığım bide neden hep sol kasığım, doktora gittiğimde eşi aşağıda takip edicez dedi ya bende kasığımda acı var dedim bundan olabilir dedi ama bu akşam çok şiddetli oldu.. ama geçti çok şükür şu an iyiyimm.. bacağımı soramadım özlemim yaa.. ne kadar zamandır çekiyorum işte de bakalım ptesine gideyim kısmetse herşey yolundadır inşAllah sorucam bi.. sizce büyük sıkıntı yok inşAllah yani şu an.. kasığımda geçtiğine göre inşAllah sıkıntı yoktur, hadi ben şimdi kurana gidiyorum didem imm tamam sesli okucamm duysun da oda ferahlasın belki oda korktu bu akşamki ağrıdan
sağol zeynepçim ya iyiyim biraz daha şükür ama uyuyamadım geldim sen nasıl oldungeçer inşallah canım.iyi geceler
didem sen yatmadınmı daha?yat dinlen canım ya.kendini sıcak tut geçer inşallah ağrında
kocamı uyuttum geri geldim vallauyku tutmuyo ya yatak batıyo sanki bu gün
inş yarın ikimizinde birşeyi kalmaz canım ya çok geçmiş olsun sanada
oku canım aynen ben sesli okuduğumda çok ayrı bir huzur buluyorum hamilelikte bilmiyorum seninde öyle mi sanki çocuk oku anne dinliyorum diyo zaten maneviyatı büyük ama hamileyken daha bi başka ya rabbim kuransız bırakmasın inş
sağol zeynepçim ya iyiyim biraz daha şükür ama uyuyamadım geldim sen nasıl oldun
ben iyiyim çok şükür.bugün fazla yatmadım.genelde oturdum bu bile mutlu etti beni.benim eşim maç izliyor.daha yarım saat var bitmesine.bende burda takılayım dedim ama kimsecikler kalmamış bu saate.tabi millet kalkıp işe gidecek yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?