- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.161
valla bizimki bana devretti o görevi nede severim yagsli bide ama erkekler işte
valla ben diplomalı ev hanımı diyorum zaten kendime öyle derdim yok şükür gerçi yarın kuran kursum var ama bu halde gitmeyeyim diyorum kimseye bulaştırmıyayım gribimi:2:
iyi olmana çok sevindim canım ya artık zoru geçti bak bitti bile doktor ne dedi şimdi ne olacakmış tatlım
sadece ameliyat iyi geçmiş,dikişler kaynamış ve patoloji sonucu iyiymiş
bebek konusunda bişey demedi çünkü sormadık.ben birsürü soru hazırlamıştım ama eşim hele bi iyileş diye sordurmadı.kistin tekrarlamasından korkuyorum.bu yaz tüp bebeği denemek istiyorum ama ameliyattan dolayı kaç ay beklemem gerekir bilmiyorum.mayıs sonunda tekrar kontrole gidicez o zaman sorarım inşallah.yaz tatilini kaçırmak istemiyorum açıkçası.çünkü ilkinde benim aceleciliğim yüzünden okul döneminde yapmıştık ve benim için çok stresli oluyor.tüm öğretmenler,idareciler,hatta ilçe milli eğitimdekiler öğrendi tedavi gördüğümü.hele öğretmenler gününde negatifi öğrenipte okulda böğürerek ağlayınca çoluk çocuk herkese rezil olmuştum.herkes acıyarak baktıkça benim acım dahada arttı.onun için yazın olsun.izin alma derdi olmasın.transfer sonrası dinlenme şansım olsun istiyorum.bunların hepsi stresimi azaltacak unsurlar.ama dediğim gibi bu yaz olmazsa gelecek yaza kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum
tatlım en önemli kısmını atlattın sen bak ne güzel
olumlu düşün talihsiz bir durum olmuş gerçekten ama bu yaz okulların kapanmasına az kaldı zaten senin yaralarında iyice iyleşir kocaman 3 ay neden olmasın ki olumlu düşün canım oku bol bol olacak inşmoral bozmak yokk bak sakın
inşallah canım.düşünüyorum ama düşünmekle olmuyor işte nasipte ne zaman varsa o zaman.yarın ya evvel günü4 kez üstüste okdum bende herkes 4. den sonra hamile olduğunu öğrenmiş ben ameliyat olmam gerektiğini öğrendim :) 2. kez başladım.bu hafta 3. haftam olacak inşallah.duanın sonu yok.inan her duyduğum duayı okuyorum.aslada boşa gittiğini düşünmüyorum.sonuçta bizim için en hayırlısını O biliyor.O ol demeden olmayacak işte.el mecbur bekliyorum.ama beşer şaşar misali bazen tevekkül etmekte gerçekten zorlanıyorum.Rabbim isyan etmekten korusun inşallah.
canım benim kasık ağrım başladı gene.adet ağrısı ile ameliyat sonrası ağrılar karıştı birbirine :) ben yatayım artık.zaten maçta bitmek üzre.sende uyumasanda dinlen.elinde roman falan varsa onu oku.öptüm kocaman iyi geceler
kocamı uyuttum geri geldim vallauyku tutmuyo ya yatak batıyo sanki bu gün
inş yarın ikimizinde birşeyi kalmaz canım ya çok geçmiş olsun sanada
oku canım aynen ben sesli okuduğumda çok ayrı bir huzur buluyorum hamilelikte bilmiyorum seninde öyle mi sanki çocuk oku anne dinliyorum diyo zaten maneviyatı büyük ama hamileyken daha bi başka ya rabbim kuransız bırakmasın inş
sağol zeynepçim ya iyiyim biraz daha şükür ama uyuyamadım geldim sen nasıl oldun
gunaydın canlarım hayırlı bereketli cumalar. Olsun iki gündür evi temizle yemek yap dereken gelemedim, haftasonuda yatili misafir olacak yine gelemem sanirim, yarın sabah toplu doktor şöleninde bediş, çido, yasemin ve buketime bol hayırlı habereler getirmelerini diliyorum, yarin sanah dualrımda olacaksiniz inşallah, bugün okuldan girer geçmişi okurum, bir yaramazlık varmı bakayım, gül doğurdun mu bacım?????? Hepinizi kocaman öpuyorum, hepiniz tek tek aklımdasınız Allah'a emanet olun, Seda kuzum testler ne alemde? Mesude telefonun oldumu? Aslım kukun nasıl? Nazan sigara içtin mi dün söyle bakım? Burcu dügün varmıb hayırlı olsun bayılırim göbek atmaya? Didem bebegın beşigını cok begendim hele üzerinde ugur böcekli yorgana bayildim? Meralim diyet ne alemde? özlem facebooktaki son foton da fıstık gibisin? Ben çıktım kuşlarım kendinize iyi bak
canım sağlık olsun ondada vardır bi hayr..KIZLAAAARRR
Doktorun asistanı aradı ctesi bi ameliyata giricekmiş saati geçe alalım dedi 11,45 dedi eşim müsait değilmiş ptesi sabahına kaldım bu durumda.. gün gün sayıyordum bende ne güzell ama kısmet işte naapalım.. vardır bunda da bi hayır..
sağol tatlım AMİN..BU ARADAKRAMP giriomuş ara ara olabilir ama sen yinede druna sor canım..çok sağol canım daha güzelleri en kısa zamanda bi bebiş olsun onunla senin olsun inş
yakında bebekte gelir bence burcu bak görürsün ben topiğe geldim geleli 3 hamiş haberi aldım yasemin buket nazan bende 4. de sensin inşşşşşşşş
nasıl bişeymiş o 5 boyutlu kalp ultrasonu acep:26:
insan halsizleşiyo dimi yasemincim ilk bebiş sallar azıcık yerine yatıranda olmadı mı
tatlım çok dikkat et kendine ya taşa çevirmesin maden suyu iç bol bol geçmiş olsun
teşekkürler teyzesi
kesinlikle katılıyorum bilmediği yok vallla mesudenin
teşekkürller tatlım
hmm ona ben yetişemem gülcüm yaama iyi çıkmasına çokk sevindim güle güle kullansın kuzucuğun
KIZLAR BU ARADA DİĞER GÜL VE ASLIDAN HABERİ OLAN VAR MI BENMİ GÖRMEDİM ACABA BURALARDA YOKLAR
sağol canım ALLAH razı olsun...bedriyem, bircanım,aslım Allah razı olsun verdiginiz destek negüzel, bugün burdan aldığım destekle emar cektirmeye ck cesaretlendim, önce bir beyin cerahınada gidecegim onada durumu soracagım, bedriyecim bat 12 mayis, o zamnda yine hormonlara baktiririm, ya sen benim için dua mı edeceksin ağlıcammmm, bircan tam bu ay bebekle ilgili hicbirseyle ilgilenmek istemiyordum birden bu konu cıktı ortaya hayır var mutlaka, Aslım canım benim no stres diyecegim ama olmuyor biliyorum, doktoru dert etme gidersin inşallah, Allah kolaylik versin güzelim
Ha bide gül, yasemin ve bedış cumartesi toplu doktor töreni yapacaklasınız Allah yardımcınız olsun sabah inşallah sizin için erkenden birşeyler okurum
bugün sabah öyle bi öğürdümki midem sırtıma çekildi iki kasığıma birden bıçak saplandı sanki..bu ne yaa ben bi akıl sır erdiremedim..sizce neden böyle sert kasılmalar oluyo..
özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
izleyemedim..zaten d smart yok zatende dışardaydım gece gördüm mesajını..yaaa
kızlarrr günaydınnn hayırlı cumalarrr
bucummm canım totom iyi ya çok yanma kalmadı şükürler olsunnn
özlem ve gülll bu gece rüyamda hep sizle uğraştımmm hayırdır inşallahhh
özlem mesajını geç gödüm açtım ama sadece bebekler doğuyodu
Ben dün akşam sevgili patronuma sabah bi hastaneye gidip geleyimmi dedim oda sitemli sitemli senin yerine birini bulayım sana da bir hafta izin vereyim rahat rahat hastane işlerini hallet ve artık bitir dedi benim bir haftaya falan ihtiyacım yok dedim yarım gün bile yeter o zaman çok yoğunum haftaya ayarlayalım dedi ve benim sinirler altüst olduuu gıcık herif bu günlerde bişe oldu benimle hiç konuşmuyoda naaptım acaba?
Karnım çok ağrıyoo acaba yumurtluyorum da ondanmıdır bilemedim
çiğdem canım şimdi duanı ediyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?