Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sadece ameliyat iyi geçmiş,dikişler kaynamış ve patoloji sonucu iyiymiş
bebek konusunda bişey demedi çünkü sormadık.ben birsürü soru hazırlamıştım ama eşim hele bi iyileş diye sordurmadı.kistin tekrarlamasından korkuyorum.bu yaz tüp bebeği denemek istiyorum ama ameliyattan dolayı kaç ay beklemem gerekir bilmiyorum.mayıs sonunda tekrar kontrole gidicez o zaman sorarım inşallah.yaz tatilini kaçırmak istemiyorum açıkçası.çünkü ilkinde benim aceleciliğim yüzünden okul döneminde yapmıştık ve benim için çok stresli oluyor.tüm öğretmenler,idareciler,hatta ilçe milli eğitimdekiler öğrendi tedavi gördüğümü.hele öğretmenler gününde negatifi öğrenipte okulda böğürerek ağlayınca çoluk çocuk herkese rezil olmuştum.herkes acıyarak baktıkça benim acım dahada arttı.onun için yazın olsun.izin alma derdi olmasın.transfer sonrası dinlenme şansım olsun istiyorum.bunların hepsi stresimi azaltacak unsurlar.ama dediğim gibi bu yaz olmazsa gelecek yaza kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum

tatlım en önemli kısmını atlattın sen bak ne güzel
olumlu düşün talihsiz bir durum olmuş gerçekten ama bu yaz okulların kapanmasına az kaldı zaten senin yaralarında iyice iyleşir kocaman 3 ay neden olmasın ki olumlu düşün canım oku bol bol olacak inş moral bozmak yokk bak sakın

inşallah canım.düşünüyorum ama düşünmekle olmuyor işte nasipte ne zaman varsa o zaman.yarın ya evvel günü 4 kez üstüste okdum bende herkes 4. den sonra hamile olduğunu öğrenmiş ben ameliyat olmam gerektiğini öğrendim :) 2. kez başladım.bu hafta 3. haftam olacak inşallah.duanın sonu yok.inan her duyduğum duayı okuyorum.aslada boşa gittiğini düşünmüyorum.sonuçta bizim için en hayırlısını O biliyor.O ol demeden olmayacak işte.el mecbur bekliyorum.ama beşer şaşar misali bazen tevekkül etmekte gerçekten zorlanıyorum.Rabbim isyan etmekten korusun inşallah.
canım benim kasık ağrım başladı gene.adet ağrısı ile ameliyat sonrası ağrılar karıştı birbirine :) ben yatayım artık.zaten maçta bitmek üzre.sende uyumasanda dinlen.elinde roman falan varsa onu oku.öptüm kocaman iyi geceler

aynen canım ya oku rabbim ol der ve o an bir bakmışsın hiç beklemediğin an oluvermiş
imtihan dünyası burası sonuçta herkesin imtihanı farklı herkesi ayrı ayrı sınıyo rabbim canım önemli olan tevekkül dediğin gibi
beşeriz elbet zorlanacağız ayağımıza taşlar batacak canımız acıyacak rabbim sevdiği kullarını sınarmış o kullardanım diye şükretmek lazım sanırım ben her belada öyle düşünmeye çalışıyorum...
yol uzun zor ama tevekkül var ve bizim en büyük silahımız duamız var onunla açılmayacak kapı da yok canım gönülden inan
bende kaçayım aynen yavaş yavaş
bana roman deme aman zaten kitap kurduyum duramam valla
hadi öptüm bende kocaman bbyy

Son düzenleme:
gunaydın canlarım hayırlı bereketli cumalar. Olsun iki gündür evi temizle yemek yap dereken gelemedim, haftasonuda yatili misafir olacak yine gelemem sanirim, yarın sabah toplu doktor şöleninde bediş, çido, yasemin ve buketime bol hayırlı habereler getirmelerini diliyorum, yarin sanah dualrımda olacaksiniz inşallah, bugün okuldan girer geçmişi okurum, bir yaramazlık varmı bakayım, gül doğurdun mu bacım?????? Hepinizi kocaman öpuyorum, hepiniz tek tek aklımdasınız Allah'a emanet olun, Seda kuzum testler ne alemde? Mesude telefonun oldumu? Aslım kukun nasıl? Nazan sigara içtin mi dün söyle bakım? Burcu dügün varmıb hayırlı olsun bayılırim göbek atmaya? Didem bebegın beşigını cok begendim hele üzerinde ugur böcekli yorgana bayildim? Meralim diyet ne alemde? özlem facebooktaki son foton da fıstık gibisin? Ben çıktım kuşlarım kendinize iyi bak

günayyddıııınnlaaarrrr....

hayırlı cumalar olsun inşAllah..

dün akşam sizden cvbı kapıp çıktım hemen hiç beklemedenkusura bakmayın hakkınızı helal edin, uykum gelmesin diye..
bu sabah kalktığımda bacağımda ağrı var artık belki bugun ararım doktoru diyorum yanıyor resmen baacağım uyuşuk sol bacağım hayırlaRA çıksın inşAllah.. sen inşAllah çok iyi ağrısız kalkmışsındır..

Burcummmm akşam sana bol bol dua ettim, kuranımı okudum bak görüceksin Allah ın izniyle hiiiçç ummadığın bir cesaretle gireceksim mr a ve inşAllah çok iyi sonuçlar çıkıcak rahatlıyacaksın..
Bu arada ctesi günü benim doktor randevum iptal oldu burcumm ptesi sabahı gidicem kısmetse hayırlısı diyorum..

günaydın bademiçlerim...
Çidocumun duasını okudum Allahım sağlıkla kolayca bebişine kavuştursun...

içmedimmmm kuzucuk ohhh birde benim evi temizleyen olsa ellerine sağlık benim evide .ok götürüyo kızlar acaba midemmi bulaıyo benim çözemedim bulanıyo gibi ama bulanmıyo gibide

günaydın kızlar HAYIRLI CUMALAR..başım feci halde ağrıyo kahvaltı yapıym yatıym die kalktım..yatıcam yine...benim ufaklık altalan tekmelio delip cıkıcak heralde gece ağrım vardı yine bakalım yarına ne diycek dr..
canım sağlık olsun ondada vardır bi hayr..
sağol tatlım AMİN..BU ARADAKRAMP giriomuş ara ara olabilir ama sen yinede druna sor canım..

sağol canım ALLAH razı olsun...

bugün sabah öyle bi öğürdümki midem sırtıma çekildi iki kasığıma birden bıçak saplandı sanki..bu ne yaa ben bi akıl sır erdiremedim..sizce neden böyle sert kasılmalar oluyo..

özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

izleyemedim..zaten d smart yok zatende dışardaydım gece gördüm mesajını..yaaa

yaa güzel bi programdı ama bende pek izleyemedim tesadüfen açmıştık, çok güzel görüntüler vardı

Kızlarrr Günaydınnn Hayırlı Cumalarrr
Bucummm canım totom iyi ya çok yanma kalmadı şükürler olsunnn
Özlem ve Gülll bu gece rüyamda hep sizle uğraştımmm hayırdır inşallahhh
Özlem mesajını geç gödüm açtım ama sadece bebekler doğuyodu
Ben dün akşam sevgili patronuma sabah bi hastaneye gidip geleyimmi dedim oda sitemli sitemli senin yerine birini bulayım sana da bir hafta izin vereyim rahat rahat hastane işlerini hallet ve artık bitir dedi benim bir haftaya falan ihtiyacım yok dedim yarım gün bile yeter o zaman çok yoğunum haftaya ayarlayalım dedi ve benim sinirler altüst olduuu gıcık herif bu günlerde bişe oldu benimle hiç konuşmuyoda naaptım acaba?
Karnım çok ağrıyoo acaba yumurtluyorum da ondanmıdır bilemedim
Çiğdem canım şimdi duanı ediyorummmm

gıcıklığı tutmuş uyuz adamın..ben 1 haftadır bekliyorum zaten deseydin..duyarsız bi insan değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…