- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.181
gıcıklığı tutmuş uyuz adamın..ben 1 haftadır bekliyorum zaten deseydin..duyarsız bi insan değilim..
tatlım git doktora o zaman ya ihmal etme inş hayırlı sonuçlarla dönersin buraya
kızlar bişey sorcam servısden ındım bu akşam bı mıdem tuttu yollarda öğürdum resmen eve geldim çıkardım, eşim eve geldi sol kasığıma bi ağrı saplandı yaklaşık 10 dk nefesim bile kesildi, eşim tam hadi doktora gidelim dedi ağrı hafifledi derken gecti şimdi ama sol bacagım felaket acıyor, sanki benim 2 gndür göğüslerimde bi yumşama oldu yada bana mı öyle geliyor diyorum ama bastırınca ağrı yok, onada canım çok sıkılıyor, sol bacagımmm çok acıyor, bebeğe bişey olmamıştır inşAllah di mi, pıtpıt da hıssetmıyorumm.. doktor randevumda ptesiye kaldı, Allah hayırlısını,sağlıklı şifa versin inşAllah..
ben abdestimi alayım, burcumun kuranını okuyum biraz ferahlarım hemde,
canım senin yadığın mesajı nedense çok hızlı okuyorum.stresin taa burdan hissediliyor.ondan yada bundan oldu ne farkeder.gebelik negatif ve hala adet olmadın ozaman DURMAK YOK YOLA DEVAM.değerlendir bu günleri çalış bol bol.gerisinide Allah a bırak.bakarsın bu ay güzel bi süpriz yaparsın bize.sonuçta aşılamda hormonlar değişiyor.tamam ilk kez yapmıyorsun bu testleri ama her ay aşılama yaptırmıyorsun.farklılıklar olması normal.evham yapıp stres yapıp beynine yanlış msj lar yollama.bak ne güzel gezdin tozdun rahatladın.benim nacizane fikrim bidaha test yapıp boş yere kafanı yorma.sadece çalışmaları bırakma 50 gün olunca gebelik testini tekrarla yada doktora git.Allah a emanet ol
sadece ameliyat iyi geçmiş,dikişler kaynamış ve patoloji sonucu iyiymiş
bebek konusunda bişey demedi çünkü sormadık.ben birsürü soru hazırlamıştım ama eşim hele bi iyileş diye sordurmadı.kistin tekrarlamasından korkuyorum.bu yaz tüp bebeği denemek istiyorum ama ameliyattan dolayı kaç ay beklemem gerekir bilmiyorum.mayıs sonunda tekrar kontrole gidicez o zaman sorarım inşallah.yaz tatilini kaçırmak istemiyorum açıkçası.çünkü ilkinde benim aceleciliğim yüzünden okul döneminde yapmıştık ve benim için çok stresli oluyor.tüm öğretmenler,idareciler,hatta ilçe milli eğitimdekiler öğrendi tedavi gördüğümü.hele öğretmenler gününde negatifi öğrenipte okulda böğürerek ağlayınca çoluk çocuk herkese rezil olmuştum.herkes acıyarak baktıkça benim acım dahada arttı.onun için yazın olsun.izin alma derdi olmasın.transfer sonrası dinlenme şansım olsun istiyorum.bunların hepsi stresimi azaltacak unsurlar.ama dediğim gibi bu yaz olmazsa gelecek yaza kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum
gunaydın canlarım hayırlı bereketli cumalar. Olsun iki gündür evi temizle yemek yap dereken gelemedim, haftasonuda yatili misafir olacak yine gelemem sanirim, yarın sabah toplu doktor şöleninde bediş, çido, yasemin ve buketime bol hayırlı habereler getirmelerini diliyorum, yarin sanah dualrımda olacaksiniz inşallah, bugün okuldan girer geçmişi okurum, bir yaramazlık varmı bakayım, gül doğurdun mu bacım?????? Hepinizi kocaman öpuyorum, hepiniz tek tek aklımdasınız Allah'a emanet olun, Seda kuzum testler ne alemde? Mesude telefonun oldumu? Aslım kukun nasıl? Nazan sigara içtin mi dün söyle bakım? Burcu dügün varmıb hayırlı olsun bayılırim göbek atmaya? Didem bebegın beşigını cok begendim hele üzerinde ugur böcekli yorgana bayildim? Meralim diyet ne alemde? özlem facebooktaki son foton da fıstık gibisin? Ben çıktım kuşlarım kendinize iyi bak
günayyddıııınnlaaarrrr....
hayırlı cumalar olsun inşAllah..
dün akşam sizden cvbı kapıp çıktım hemen hiç beklemedenkusura bakmayın hakkınızı helal edin, uykum gelmesin diye..
bu sabah kalktığımda bacağımda ağrı var artık belki bugun ararım doktoru diyorum yanıyor resmen baacağım uyuşuk sol bacağım hayırlaRA çıksın inşAllah.. sen inşAllah çok iyi ağrısız kalkmışsındır..
Burcummmm akşam sana bol bol dua ettim, kuranımı okudum bak görüceksin Allah ın izniyle hiiiçç ummadığın bir cesaretle gireceksim mr a ve inşAllah çok iyi sonuçlar çıkıcak rahatlıyacaksın..
Bu arada ctesi günü benim doktor randevum iptal oldu burcumm ptesi sabahı gidicem kısmetse hayırlısı diyorum..
Kızlarrr Günaydınnn Hayırlı Cumalarrr
Bucummm canım totom iyi ya çok yanma kalmadı şükürler olsunnn
Özlem ve Gülll bu gece rüyamda hep sizle uğraştımmm hayırdır inşallahhh
Özlem mesajını geç gödüm açtım ama sadece bebekler doğuyodu
Ben dün akşam sevgili patronuma sabah bi hastaneye gidip geleyimmi dedim oda sitemli sitemli senin yerine birini bulayım sana da bir hafta izin vereyim rahat rahat hastane işlerini hallet ve artık bitir dedi benim bir haftaya falan ihtiyacım yok dedim yarım gün bile yeter o zaman çok yoğunum haftaya ayarlayalım dedi ve benim sinirler altüst olduuu gıcık herif bu günlerde bişe oldu benimle hiç konuşmuyoda naaptım acaba?
Karnım çok ağrıyoo acaba yumurtluyorum da ondanmıdır bilemedim
Çiğdem canım şimdi duanı ediyorummmm
bugün sabah öyle bi öğürdümki midem sırtıma çekildi iki kasığıma birden bıçak saplandı sanki..bu ne yaa ben bi akıl sır erdiremedim..sizce neden böyle sert kasılmalar oluyo..
Ben dün akşam sevgili patronuma sabah bi hastaneye gidip geleyimmi dedim oda sitemli sitemli senin yerine birini bulayım sana da bir hafta izin vereyim rahat rahat hastane işlerini hallet ve artık bitir dedi benim bir haftaya falan ihtiyacım yok dedim yarım gün bile yeter o zaman çok yoğunum haftaya ayarlayalım dedi ve benim sinirler altüst olduuu gıcık herif bu günlerde bişe oldu benimle hiç konuşmuyoda naaptım acaba?
Seda aslında çok iyi biridir bu zamana kadar da hiç bölr bişe yapmamıştı bi derdi varda anlayamadımmmcanımm senin şu patronu benim boğasım geliyor valla burada bee. Bencil adam hayret bir şey insan biraz anlar yani insanın halinden yarım gün idare edemeyecek mi birde yok bir hafta birini bulayım gelme bilmem ne çalışıyorsun diye köle değilsin ki sen doktora gitme hakkın var yani valla ben olsam inadına acile gider rapor alırım götürürüm o gün gelmem hallederim doktor işini bu nedir yahuu keyfi işte çalışıyorsan hastalanma hiçbir derdin olmasın tabii uzaydan geldik ya biz. Neyse ki benim amir iyi canım öğrenci işçileri ayarlayınca izin veriyor sormuyor neden istiyorsun falan diye o yönden çok çok iyi. Allah ıslah etsin bu adamı ne diyim
en gıcık oldugum insan tipi anlayışsız huysuzz gerizekali rabbim yardımcın olsun aslı inş. doktora falan gerek kalmadan hamile kalırsı kuzumda o aptal geri müdüründe çensei kapanır cık cık cık gıcık adam
Buketim bulanmasına cok seviniyorum ama çektiklerinde az değil, kasık ağrın öğürdüğun için olmuştur başka bırşey gelmedi aklıma, bulantı almıyormusun? Ben kullanmiştım cok rahatlatmıştı hem zararsız hafif haplardır onlar
Aslım senin patronun regl günü geldi herhal, sinir herif. Neyse yanman azalmıb ya buda bir gelişme, sabır sabır sabır....
Nazanım sana sözlüden 100 veriyorum aferin sigara içmemişsin, oyy miden mi bulanıyor kıyamam, oley oley :))
Seda aslında çok iyi biridir bu zamana kadar da hiç bölr bişe yapmamıştı bi derdi varda anlayamadımmm
Nese geçer inşallahhh gıcık halleri napim dayanacam artık karnım ağrımasa problem yokta karnım çok ağrıyoo kendimi yumurtlama die kandırıyorum belkide ağrı derkende sadece sağ tarafta var anlamadımm
Bazen böle gıcıklığı tutuyo normalde çok iyi insandır o bana bişeye bozulmuşta anlamadım gitti ne yaptımki acaba die düşnüp duruyorummm
Ayyy Nazannn inşallahhh nerdeeeee
gunaydın canlarım hayırlı bereketli cumalar. Olsun iki gündür evi temizle yemek yap dereken gelemedim, haftasonuda yatili misafir olacak yine gelemem sanirim, yarın sabah toplu doktor şöleninde bediş, çido, yasemin ve buketime bol hayırlı habereler getirmelerini diliyorum, yarin sanah dualrımda olacaksiniz inşallah, bugün okuldan girer geçmişi okurum, bir yaramazlık varmı bakayım, gül doğurdun mu bacım?????? Hepinizi kocaman öpuyorum, hepiniz tek tek aklımdasınız Allah'a emanet olun, Seda kuzum testler ne alemde? Mesude telefonun oldumu? Aslım kukun nasıl? Nazan sigara içtin mi dün söyle bakım? Burcu dügün varmıb hayırlı olsun bayılırim göbek atmaya? Didem bebegın beşigını cok begendim hele üzerinde ugur böcekli yorgana bayildim? Meralim diyet ne alemde? özlem facebooktaki son foton da fıstık gibisin? Ben çıktım kuşlarım kendinize iyi bak
canım 10 nisan da hastalandımmm 25-26yada 27 günde bi hastalanıyorum iyice gün aralığı azaldııı...Bugün 16.gününmmmHeralde var o zaman bir sıkıntısı sana patlıyor öyle olur hep zaten tüm gün işyerindeler kime patlayacaklar çalışanlara tabii. Kaçıncı günün ki bugün reglinden sonra canım kaç günde bir oluyorsun yumurtlamadır belki tek taraflı oluyorsa akıntın var mı :26:
teşekkür ederim canım,maşallah herkesi saymışsın
canım rüyan hayır olsun inşallah, senin bu patrona sinir oldum manyak herif bazen bizimkilerde burda uyuzluk yapıyor ama hastane işi olunca pek bişey diyemiyorlar hatta normal bi izin istesem doktoramı gideceksin diye soruyorlar artıksanki sürekli izin alıyorsun bence geçengün uyuyakaldın diye tavır yapıyo sana belkide o zamanda doktora gittiğini falan düşünüyo sen bu adamı karşına alsan anlatsan çocuk istiyoruz falan diye öyle 1 hafta ile olacak işmi yaa
Günaydın herkese,
Çookkkk yorgunum dün misafirim vardı 10 kişi olduk evde öncesinde hazırlık yaptım fln gce 1 buçuktu yattım ayaklarımın altı sğrıyo çok fena yorulmuşum bir daha kimsryi çağırmayalım dedim eşime artık ağırlayamam ben.. 2 gündür erken kalkıp geç yayıyorum pertim çıktı.. Şimdi uyucaktm ne güzel kuzenim aradı uyandırdı beni üstekiler ses yaptı fln kalktım mecbur ama ölü gibiyim yaa..
Bişiler yiyip yine yatıcam..
Bana ve bebişime dua eden herkesten allah razı olsun, kat kat fazlasını size versin inş. Bende tüm topiğe dua edeyim bugün bari..
Hepinizi öpüyorum hep iyi olun emi..
oooohhh afiyet olsun demekki sana bi kek borcum var ilk buluşmaya kekle gelmeliyim hatırlat bana haaa, canım madem öyle sende sor hayırdı bi durummu var ne ayaksın sen de
oooohhh afiyet olsun demekki sana bi kek borcum var ilk buluşmaya kekle gelmeliyim hatırlat bana haaa, canım madem öyle sende sor hayırdı bi durummu var ne ayaksın sen de
Seda aslında çok iyi biridir bu zamana kadar da hiç bölr bişe yapmamıştı bi derdi varda anlayamadımmm
Nese geçer inşallahhh gıcık halleri napim dayanacam artık karnım ağrımasa problem yokta karnım çok ağrıyoo kendimi yumurtlama die kandırıyorum belkide ağrı derkende sadece sağ tarafta var anlamadımm
Bazen böle gıcıklığı tutuyo normalde çok iyi insandır o bana bişeye bozulmuşta anlamadım gitti ne yaptımki acaba die düşnüp duruyorummm
Ayyy Nazannn inşallahhh nerdeeeee
Ben de dün işten erken çıktım kaynanam kuaföre gitmiş dönmemiş daha gidemedik eh kırk yılda bir öğrenci işçi erken gelmiş erken çıkıcam onu nasıl bekliyim ben 1 saat kuaförden çıksın eve gitsin de gidelim diyee gitmedik bugün eşimin teyzesi de gelecekmiş iyi olur dediler bugün gidicez güzelde süslendim püslendim bir sürü çiçek var kaynanamın bahçesinde hepsi nasıl açmışlar bahçe süper olmuş resim çekiliriz dediler. Hava da çok güzel otururuz veranda da. Ben geçen sene çocuk için gülün altına kağıt gömmüştüm dileğimizin yazılı olduğu acaba sonradan açıp baktı mı bakmamıştır heralde yaa.. O da fos çıktı gerçi görüldüğü üzere
niye düşünüyosun yaaa heralde bilerek bişe yapsan bilirdin neden bozuldugunu nedenini bilmiyosan ya gelsi açık açık sıkıntısını söylesi yada kapasın çenesini tavşan dağa küsmüş dagı haberi olmamış
niye olmasın kuzummm rabbim gönlüne göre versinnn inş. ben yasemin buket e yakın örnekleriniz suanda öyle deilmi
Sedacım canım gecen ay ben hemen adetten sonra bide adetten önce yumurtladım 3 tane yumurtam olmuş ama hepsi farklı büyüklükte ve farklı zamanlarda catladılar bu yüzden sende hala yumurtluyor olabilirsin ya daaaaaaaaaa belki kimbilir güzel bir haber gelir??????
canım 10 nisan da hastalandımmm 25-26yada 27 günde bi hastalanıyorum iyice gün aralığı azaldııı...Bugün 16.gününmmm
akıntı bugün var öyle çok yoğun bi akıntım yokkk
ohh seda özendim valla şimdii ne güzel mis gibi hava hoş sohbet güzelde bir cayy ohhhh
valla canım bildiğim tek şey geç kadığım gün onun haricinde bişe yokk yani yaptığım bişe yok valla bana küdtüyse benim haberim yokkktakılsın öle küs küs kendi bilirrr
Allah herkesin gönlüne göre versin canımmmm
bende bugün yine ya evvele başlıcammm bakalım geçen hafta ara vermiştimmm yine başlıyım dua etmeden gerçekten istemeden olmazzz bu arada 1 bin tane çekiyoduk demi yoksa 1001 mii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?