Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gıcıklığı tutmuş uyuz adamın..ben 1 haftadır bekliyorum zaten deseydin..duyarsız bi insan değilim..

inan gıcıklığına yaptı çünkü sabahtan beri de ofiste ben şimdiye kadar gidip gelirdim (( ama dün beyefendi belli değil çok yoğunum diodu amannn sinir oldum yaaa ağlıyacam valla zaten karnım da çok fena ağrıyooo

tatlım git doktora o zaman ya ihmal etme inş hayırlı sonuçlarla dönersin buraya

valla canım işte çarşamba 1 mayıs nedeniyle tatiliz o zamana kadar beklicem regl de olmazsam randevu alıcam gidicem hem bu ovu işini sorucam o kadar geç yumurtlama olur mu diye hem baksın kist mi var ne var ona göre bir şey desin hem de tüp olayını sorucam ne zaman açılacak diye makineler gelmiş demişlerdi onu br açıklığa kavuşturmak istiyorum gider konuşurum.

canımm sakin ol bir şey olduğunu sanmam ama içinin rahatlaması açısından bir doktora git istersen söyle kontrol etsin kendini yormamaya çalış canımm..

Evet çok stresliyim uzun uzun yazıyorum farkındaysan içimi boşaltır gibi. Hani yumurtlama desem kaçıncı günüm bugün 37-38 falan yani pco dan desem hani lh yüksek ya hormonsal olarak bizim daha önce hiç böyle de olmadı anlamadım yine de değerlendiriyoruz. Aşılamadan sonraki ay ilaçların etkisi mi sürüyor birkaç ymurta birden farklı zamanlarda mı gelişiyor bilmiyorum ilk aşılamamda da 50 günde söktürücüyle oldum o zamanda ovu yaptım hiç böyle çıkmadı. Kısmet bakalım.

Canım çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına. Seninle kaderlerimiz aynı desene bende yazı bekliyorum tüp için aynen bu saydığın sebeplerden dolayı dönem içinde almak istemiyorum. Tabi tam iznimi ne zaman başlatırım belli olmayacak tedavi ne zaman hangi ay balar bilmiyorum ama eylüle kadar yaptırmış olmak istiyorum. Temmuzda ya da ağustosta başlamam lazım bizim öğrenciler temmuz başı tatile gidecek yaz okulu da var ama onda kütüphane kapalı durabiliyor. Bende iğneler ve kontrollerde işe gelir sonra transfer sonrasında dinlenirim diyorum tutmama ihtimalini düşünmek istemiyorum onu düşünürsem çok olumsuzluğa düşerim sen de düşünme canımm.

Canım kolay gelsin bende yarın öbür gün kaldırıcam evi camlar kapılar falan bir güzel bahar temizliği yapıcam. Testler hala anı ikizimm dün yine yaptım yine koyu 3 gündür tam koyu anlamadım ben pco nedeniyle mi böyle nedir. Ama hiç böyle bir şey görmedim ben çarşamba 1 mayıs tatili o zaman dr giderim belki bir muayene eder çalışmalara da devam bana der zaten yumurtlama olmuş olmamış kist var yok bişiler desin en azından ama söktrücü verir kesin. 40 günü geçecek o zaman çünkü regl olmadığım. 50 günde bile regl olacakam ancak bugünlerde çatlar ama böyle uzun sürünce de yumurtlama olması zor gibi. Hayırlısı.

Ara bakalım doktorunu canım gel derse gidersin dikkat et kendinee.

canımm senin şu patronu benim boğasım geliyor valla burada bee. Bencil adam hayret bir şey insan biraz anlar yani insanın halinden yarım gün idare edemeyecek mi birde yok bir hafta birini bulayım gelme bilmem ne çalışıyorsun diye köle değilsin ki sen doktora gitme hakkın var yani valla ben olsam inadına acile gider rapor alırım götürürüm o gün gelmem hallederim doktor işini bu nedir yahuu keyfi işte çalışıyorsan hastalanma hiçbir derdin olmasın tabii uzaydan geldik ya biz. Neyse ki benim amir iyi canım öğrenci işçileri ayarlayınca izin veriyor sormuyor neden istiyorsun falan diye o yönden çok çok iyi. Allah ıslah etsin bu adamı ne diyim

bugün sabah öyle bi öğürdümki midem sırtıma çekildi iki kasığıma birden bıçak saplandı sanki..bu ne yaa ben bi akıl sır erdiremedim..sizce neden böyle sert kasılmalar oluyo..

Buketim bulanmasına cok seviniyorum ama çektiklerinde az değil, kasık ağrın öğürdüğun için olmuştur başka bırşey gelmedi aklıma, bulantı almıyormusun? Ben kullanmiştım cok rahatlatmıştı hem zararsız hafif haplardır onlar

Aslım senin patronun regl günü geldi herhal, sinir herif. Neyse yanman azalmıb ya buda bir gelişme, sabır sabır sabır....

Nazanım sana sözlüden 100 veriyorum aferin sigara içmemişsin, oyy miden mi bulanıyor kıyamam, oley oley :))

en gıcık oldugum insan tipi anlayışsız huysuzz gerizekali rabbim yardımcın olsun aslı inş. doktora falan gerek kalmadan hamile kalırsı kuzumda o aptal geri müdüründe çensei kapanır cık cık cık gıcık adam

Seda aslında çok iyi biridir bu zamana kadar da hiç bölr bişe yapmamıştı bi derdi varda anlayamadımmm

Nese geçer inşallahhh gıcık halleri napim dayanacam artık karnım ağrımasa problem yokta karnım çok ağrıyoo kendimi yumurtlama die kandırıyorum belkide ağrı derkende sadece sağ tarafta var anlamadımm

Bazen böle gıcıklığı tutuyo normalde çok iyi insandır o bana bişeye bozulmuşta anlamadım gitti ne yaptımki acaba die düşnüp duruyorummm
Ayyy Nazannn inşallahhh nerdeeeee

Ben de dün işten erken çıktım kaynanam kuaföre gitmiş dönmemiş daha gidemedik eh kırk yılda bir öğrenci işçi erken gelmiş erken çıkıcam onu nasıl bekliyim ben 1 saat kuaförden çıksın eve gitsin de gidelim diyee gitmedik bugün eşimin teyzesi de gelecekmiş iyi olur dediler bugün gidicez güzelde süslendim püslendim bir sürü çiçek var kaynanamın bahçesinde hepsi nasıl açmışlar bahçe süper olmuş resim çekiliriz dediler. Hava da çok güzel otururuz veranda da. Ben geçen sene çocuk için gülün altına kağıt gömmüştüm dileğimizin yazılı olduğu acaba sonradan açıp baktı mı bakmamıştır heralde yaa.. O da fos çıktı gerçi görüldüğü üzere

Burcuu çiş yaparken problemim kalmdı şükürler olsunn ama dururkwen yanma varrr ama ilk günkü kadar değill şükürler olsunnn
bende Ya sabır çekiyorum bu mübarek günde yapacak bişe yokkk:)

Heralde var o zaman bir sıkıntısı sana patlıyor öyle olur hep zaten tüm gün işyerindeler kime patlayacaklar çalışanlara tabii. Kaçıncı günün ki bugün reglinden sonra canım kaç günde bir oluyorsun yumurtlamadır belki tek taraflı oluyorsa akıntın var mı :26:

Sedacım canım gecen ay ben hemen adetten sonra bide adetten önce yumurtladım 3 tane yumurtam olmuş ama hepsi farklı büyüklükte ve farklı zamanlarda catladılar bu yüzden sende hala yumurtluyor olabilirsin ya daaaaaaaaaa belki kimbilir güzel bir haber gelir??????

Bediş canım neler olmuş sana kıyamam tatlım 3 . Aydan sonra bulanti cok fazla devam ederse midede biir sorun olduğu düşünülürmüş reflü gibi bide öğürdüğun icin kasıklarına ağrı girmiştir, ama bacağın niye ağrıyor bilemedim kuzum he?
Men iyi ol inşallah şimdi sana biraz nas felak okuyup gönderecegim ayrıca Allah razı olsun tatlım Allah yardımcın olsun

Zeynep canım ayyy o anlattigin hikayeyi okurkeniçim parcalandi bende bebegın karnımda ölü olduğunu duyduktan sonra ögretmenler odasinda bögüre böğüre ağlamıbtım, ayyyy o günler geldi aklıma ama sonuçların iyiymiş 9ok şükür hadi bismillha de yaza başla inşallah

teşekkür ederim canım,maşallah herkesi saymışsın

canım rüyan hayır olsun inşallah, senin bu patrona sinir oldum manyak herif bazen bizimkilerde burda uyuzluk yapıyor ama hastane işi olunca pek bişey diyemiyorlar hatta normal bi izin istesem doktoramı gideceksin diye soruyorlar artık sanki sürekli izin alıyorsun bence geçengün uyuyakaldın diye tavır yapıyo sana belkide o zamanda doktora gittiğini falan düşünüyo sen bu adamı karşına alsan anlatsan çocuk istiyoruz falan diye öyle 1 hafta ile olacak işmi yaa

canım 10 nisan da hastalandımmm 25-26yada 27 günde bi hastalanıyorum iyice gün aralığı azaldııı...Bugün 16.gününmmm
akıntı bugün var öyle çok yoğun bi akıntım yokkk

canımm öncelikle rüyamda bana çok güzel kakaolu bi kek yapmıştın bizde Gülle yiyodukkk ellerine sağlıkkk

canım herşeyi biliyooo Allah razı olsun maddi konularda dahil hep destekçidir ama bu aralar bi karın ağrısı varda anlayamadımmm gitt...i bi kere daha böle olmuştu arkadaşın tekinden benim ayrılacağımı duymuş o yüzden tavır yapmış ki öyle bişe de yoktu biraz küser böleee onun haricinde aslında en çok öenmsediği konudur hastalık konusu o ısrar eder doktora git die amannn nese ne kokusu çıkacak nasıl olsa bende gitmedim gitmedim bi kaç gün daha gitmesem ölmem heralde

Günaydın herkese,
Çookkkk yorgunum dün misafirim vardı 10 kişi olduk evde öncesinde hazırlık yaptım fln gce 1 buçuktu yattım ayaklarımın altı sğrıyo çok fena yorulmuşum bir daha kimsryi çağırmayalım dedim eşime artık ağırlayamam ben.. 2 gündür erken kalkıp geç yayıyorum pertim çıktı.. Şimdi uyucaktm ne güzel kuzenim aradı uyandırdı beni üstekiler ses yaptı fln kalktım mecbur ama ölü gibiyim yaa..
Bişiler yiyip yine yatıcam..
Bana ve bebişime dua eden herkesten allah razı olsun, kat kat fazlasını size versin inş. Bende tüm topiğe dua edeyim bugün bari..
Hepinizi öpüyorum hep iyi olun emi..

Canım sen daha nie misafir çağırıyosunkiii sen git misafirliğeee
şimdi sen akşama kadar uyursunnn
Öpüyorum senii

oooohhh afiyet olsun demekki sana bi kek borcum var ilk buluşmaya kekle gelmeliyim hatırlat bana haaa, canım madem öyle sende sor hayırdı bi durummu var ne ayaksın sen de

iyiymiş vallaa kek borcu falannn bu arada ben yarın oralara akacammm
amann ne soracam banane şuan çok siniliyimmm olmaz gerek yokk ben ona yapacağımı biliyorum onu şöle cezlandırcam yarın işe gelmicemmmm çok fenayım dieee

niye düşünüyosun yaaa heralde bilerek bişe yapsan bilirdin neden bozuldugunu nedenini bilmiyosan ya gelsi açık açık sıkıntısını söylesi yada kapasın çenesini tavşan dağa küsmüş dagı haberi olmamış

niye olmasın kuzummm rabbim gönlüne göre versinnn inş. ben yasemin buket e yakın örnekleriniz suanda öyle deilmi

ohh seda özendim valla şimdii ne güzel mis gibi hava hoş sohbet güzelde bir cayy ohhhh

valla canım bildiğim tek şey geç kadığım gün onun haricinde bişe yokk yani yaptığım bişe yok valla bana küdtüyse benim haberim yokkk takılsın öle küs küs kendi bilirrr
Allah herkesin gönlüne göre versin canımmmm
bende bugün yine ya evvele başlıcammm bakalım geçen hafta ara vermiştimmm yine başlıyım dua etmeden gerçekten istemeden olmazzz bu arada 1 bin tane çekiyoduk demi yoksa 1001 mii?

Olabilir mi dersin gerçi belimde falan az az sancılar var ama kısmet bakalım bekliyim dr gitmiyim ben en iyisi söktürücü verir bana şimdi çünkü bu akşamda çalışma olsun

canım 10 nisan da hastalandımmm 25-26yada 27 günde bi hastalanıyorum iyice gün aralığı azaldııı...Bugün 16.gününmmm
akıntı bugün var öyle çok yoğun bi akıntım yokkk

O zaman yumurtlama günün geçti ama belli olmaz belki geç yumurtlama olacak bu ay dimi.

ohh seda özendim valla şimdii ne güzel mis gibi hava hoş sohbet güzelde bir cayy ohhhh

valla aynen öyle yazın orada oturmak çok keyifli oluyor mis gibi çiçek kokuları arasında. Kekte yapacaktım dün akşam aslında ama halim yoktu valla yapamadım yerimden kalkmak istemedi canım dün akşam koltuğa uzandım kaldım uyuyakalmışım zaten..

1000 tane canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…