- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.201
iyiymiş vallaa kek borcu falannn bu arada ben yarın oralara akacammm
amann ne soracam banane şuan çok siniliyimmm olmaz gerek yokk ben ona yapacağımı biliyorum onu şöle cezlandırcam yarın işe gelmicemmmm çok fenayım dieee
valla canım bildiğim tek şey geç kadığım gün onun haricinde bişe yokk yani yaptığım bişe yok valla bana küdtüyse benim haberim yokkktakılsın öle küs küs kendi bilirrr
Allah herkesin gönlüne göre versin canımmmm
bende bugün yine ya evvele başlıcammm bakalım geçen hafta ara vermiştimmm yine başlıyım dua etmeden gerçekten istemeden olmazzz bu arada 1 bin tane çekiyoduk demi yoksa 1001 mii?
bende çalışıyorum canım amaa yarın cezalandırmayaaa karar verdim gelmemeye karar verdimmm bakalım gelsem bile öğlen kaçacam yani planlarım bu doğrultuda öğleden sonra da gelmeyi planlıyorum bakalımmm sen işten kaçta çıkıyosunnn?ben yarın çalışıyorum öğlene kadar sen ne zaman geleceksin
1000 adet çekmiştim benn
aslıcım bende gıcık oldum patronuna sağlık her şeyden önemlidir bide durumun farklı grip değilki 1 haftada hastane işlerini halledesin eğer bilmiyorsa açık açık anlat özel durumum var öyle bir haftada halledebileceğim bir şey değil sık sık gitmeliyim de, ya nasıl bir mantık, hem insan gerçekten ihtiyacı varsa izin ister tabiki suistimal edenler vardır ama kişi kendini belli eder zaten, neyse şu patronlara idarecilere merhamet versin.Kızlarrr Günaydınnn Hayırlı Cumalarrr
Bucummm canım totom iyi ya çok yanma kalmadı şükürler olsunnn
Özlem ve Gülll bu gece rüyamda hep sizle uğraştımmm hayırdır inşallahhh
Özlem mesajını geç gödüm açtım ama sadece bebekler doğuyodu
Ben dün akşam sevgili patronuma sabah bi hastaneye gidip geleyimmi dedim oda sitemli sitemli senin yerine birini bulayım sana da bir hafta izin vereyim rahat rahat hastane işlerini hallet ve artık bitir dedi benim bir haftaya falan ihtiyacım yok dedim yarım gün bile yeter o zaman çok yoğunum haftaya ayarlayalım dedi ve benim sinirler altüst olduuu gıcık herif bu günlerde bişe oldu benimle hiç konuşmuyoda naaptım acaba?
Karnım çok ağrıyoo acaba yumurtluyorum da ondanmıdır bilemedim
Çiğdem canım şimdi duanı ediyorummmm
Ben de dün işten erken çıktım kaynanam kuaföre gitmiş dönmemiş daha gidemedik eh kırk yılda bir öğrenci işçi erken gelmiş erken çıkıcam onu nasıl bekliyim ben 1 saat kuaförden çıksın eve gitsin de gidelim diyee gitmedik bugün eşimin teyzesi de gelecekmiş iyi olur dediler bugün gidicez güzelde süslendim püslendim bir sürü çiçek var kaynanamın bahçesinde hepsi nasıl açmışlar bahçe süper olmuş resim çekiliriz dediler. Hava da çok güzel otururuz veranda da. Ben geçen sene çocuk için gülün altına kağıt gömmüştüm dileğimizin yazılı olduğu acaba sonradan açıp baktı mı bakmamıştır heralde yaa.. O da fos çıktı gerçi görüldüğü üzere
hayırlı cumalar aslıcım hayırdır İNŞALLAH benlemi yiyodun keki :) 2 gül olunca..güzelmiydi bari..:)Kızlarrr Günaydınnn Hayırlı Cumalarrr
Bucummm canım totom iyi ya çok yanma kalmadı şükürler olsunnn
Özlem ve Gülll bu gece rüyamda hep sizle uğraştımmm hayırdır inşallahhh
Özlem mesajını geç gödüm açtım ama sadece bebekler doğuyodu
Ben dün akşam sevgili patronuma sabah bi hastaneye gidip geleyimmi dedim oda sitemli sitemli senin yerine birini bulayım sana da bir hafta izin vereyim rahat rahat hastane işlerini hallet ve artık bitir dedi benim bir haftaya falan ihtiyacım yok dedim yarım gün bile yeter o zaman çok yoğunum haftaya ayarlayalım dedi ve benim sinirler altüst olduuu gıcık herif bu günlerde bişe oldu benimle hiç konuşmuyoda naaptım acaba?
Karnım çok ağrıyoo acaba yumurtluyorum da ondanmıdır bilemedim
Çiğdem canım şimdi duanı ediyorummmm
bende çalışıyorum canım amaa yarın cezalandırmayaaa karar verdim gelmemeye karar verdimmm bakalım gelsem bile öğlen kaçacam yani planlarım bu doğrultuda öğleden sonra da gelmeyi planlıyorum bakalımmm sen işten kaçta çıkıyosunnn?
ayyy ne güzel olur Özlemmm
bende hep 1000 çektimde acaba yanlışmı yapıyorum die sorayım dedim
uyuyamadım kızlarr hatta yatamadım ağrıdandahada dayanamazsam içicem ilaç mecbur..şimdi ıhlamur kaynatıyorum baş ağrısına iyi geliomuş bakalım keser İNŞALLAH..
hayırlı cumalar aslıcım hayırdır İNŞALLAH benlemi yiyodun keki :) 2 gül olunca..güzelmiydi bari..:)
sensin canım sennn şimdi Özlem aslında bana yapmış keki ama sen hamilesin die sana da veriyorum(canın ister die) nasıl yiyoruzzzuyuyamadım kızlarr hatta yatamadım ağrıdandahada dayanamazsam içicem ilaç mecbur..şimdi ıhlamur kaynatıyorum baş ağrısına iyi geliomuş bakalım keser İNŞALLAH..
hayırlı cumalar aslıcım hayırdır İNŞALLAH benlemi yiyodun keki :) 2 gül olunca..güzelmiydi bari..:)
anaam buluşsakmı acep ben 1'e kadar çalışıyorum iş çıkışı gidebilirim koçtaş'a sana kekte yapar getiririm
bugün sabah öyle bi öğürdümki midem sırtıma çekildi iki kasığıma birden bıçak saplandı sanki..bu ne yaa ben bi akıl sır erdiremedim..sizce neden böyle sert kasılmalar oluyo..
dün akşam işte bende de öyle oldu ama nasıl biliyor musun bi anda dışarda çok kötü oldum öğürdümm sol bacağımda damarın komple çekildiğini hissettim sonra işte kasık ağrıları falan ama sol bacağımdaki ağrı devam ediyor.. ayy çok ağrıyor.. şifa diliyorum Allah tan..
doktoru aradım asistanıyla görüştüm.. Doktorun bugun 5 tane mi ne ameliyatı varmış odasına bile çıkmadı henuz dedi.. yarınada ameliyatı var, asistan yemek arası ulaşmaya çalışacak.. ben bacağımın durumunu anlattım ona oda dedi doktor bey size kasılma ile ilgili ilaç vermiş miydi yok dedim ama bendeki kasılma değil aşırı uyuşuyor bacağım tmm anladım sizi dedi ararsaaa arayacak bugun. aramazsaa ptesi ye kadar çekicem sanırım işki sonra ilaç vs verip duzelicek mi
sensin canım sennn şimdi Özlem aslında bana yapmış keki ama sen hamilesin die sana da veriyorum(canın ister die) nasıl yiyoruzzzohhh sonra Özlemi bıraktık biz senle alışveriş merkezine gidiyoduk öle iştee hayırdır dielim hayır olsun ama kek çok güzeldiii
acep buluşsakmı tamamda koçtaş ne alaka?koçtaştamı buluşcaz anlayamadımmm
ewet biz yarın haberleşelim ve buluşalımmm ohhh kaynatırız
kızlar sizde çatlayın patlayın emiiii
gunaydın canlarım hayırlı bereketli cumalar. Olsun iki gündür evi temizle yemek yap dereken gelemedim, haftasonuda yatili misafir olacak yine gelemem sanirim, yarın sabah toplu doktor şöleninde bediş, çido, yasemin ve buketime bol hayırlı habereler getirmelerini diliyorum, yarin sanah dualrımda olacaksiniz inşallah, bugün okuldan girer geçmişi okurum, bir yaramazlık varmı bakayım, gül doğurdun mu bacım?????? Hepinizi kocaman öpuyorum, hepiniz tek tek aklımdasınız Allah'a emanet olun, Seda kuzum testler ne alemde? Mesude telefonun oldumu? Aslım kukun nasıl? Nazan sigara içtin mi dün söyle bakım? Burcu dügün varmıb hayırlı olsun bayılırim göbek atmaya? Didem bebegın beşigını cok begendim hele üzerinde ugur böcekli yorgana bayildim? Meralim diyet ne alemde? özlem facebooktaki son foton da fıstık gibisin? Ben çıktım kuşlarım kendinize iyi bak
günayyddıııınnlaaarrrr....
hayırlı cumalar olsun inşAllah..
dün akşam sizden cvbı kapıp çıktım hemen hiç beklemedenkusura bakmayın hakkınızı helal edin, uykum gelmesin diye..
bu sabah kalktığımda bacağımda ağrı var artık belki bugun ararım doktoru diyorum yanıyor resmen baacağım uyuşuk sol bacağım hayırlaRA çıksın inşAllah.. sen inşAllah çok iyi ağrısız kalkmışsındır..
Burcummmm akşam sana bol bol dua ettim, kuranımı okudum bak görüceksin Allah ın izniyle hiiiçç ummadığın bir cesaretle gireceksim mr a ve inşAllah çok iyi sonuçlar çıkıcak rahatlıyacaksın..
Bu arada ctesi günü benim doktor randevum iptal oldu burcumm ptesi sabahı gidicem kısmetse hayırlısı diyorum..
valla canım işte çarşamba 1 mayıs nedeniyle tatiliz o zamana kadar beklicem regl de olmazsam randevu alıcam gidicem hem bu ovu işini sorucam o kadar geç yumurtlama olur mu diye hem baksın kist mi var ne var ona göre bir şey desin hem de tüp olayını sorucam ne zaman açılacak diye makineler gelmiş demişlerdi onu br açıklığa kavuşturmak istiyorum gider konuşurum.
canımm sakin ol bir şey olduğunu sanmam ama içinin rahatlaması açısından bir doktora git istersen söyle kontrol etsin kendini yormamaya çalış canımm..
Evet çok stresliyim uzun uzun yazıyorum farkındaysan içimi boşaltır gibi. Hani yumurtlama desem kaçıncı günüm bugün 37-38 falan yani pco dan desem hani lh yüksek ya hormonsal olarak bizim daha önce hiç böyle de olmadı anlamadım yine de değerlendiriyoruz. Aşılamadan sonraki ay ilaçların etkisi mi sürüyor birkaç ymurta birden farklı zamanlarda mı gelişiyor bilmiyorum ilk aşılamamda da 50 günde söktürücüyle oldum o zamanda ovu yaptım hiç böyle çıkmadı. Kısmet bakalım.
Canım çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına. Seninle kaderlerimiz aynı desene bende yazı bekliyorum tüp için aynen bu saydığın sebeplerden dolayı dönem içinde almak istemiyorum. Tabi tam iznimi ne zaman başlatırım belli olmayacak tedavi ne zaman hangi ay balar bilmiyorum ama eylüle kadar yaptırmış olmak istiyorum. Temmuzda ya da ağustosta başlamam lazım bizim öğrenciler temmuz başı tatile gidecek yaz okulu da var ama onda kütüphane kapalı durabiliyor. Bende iğneler ve kontrollerde işe gelir sonra transfer sonrasında dinlenirim diyorum tutmama ihtimalini düşünmek istemiyorum onu düşünürsem çok olumsuzluğa düşerim sen de düşünme canımm.
Canım kolay gelsin bende yarın öbür gün kaldırıcam evi camlar kapılar falan bir güzel bahar temizliği yapıcam. Testler hala anı ikizimm dün yine yaptım yine koyu 3 gündür tam koyu anlamadım ben pco nedeniyle mi böyle nedir. Ama hiç böyle bir şey görmedim ben çarşamba 1 mayıs tatili o zaman dr giderim belki bir muayene eder çalışmalara da devam bana der zaten yumurtlama olmuş olmamış kist var yok bişiler desin en azından ama söktrücü verir kesin. 40 günü geçecek o zaman çünkü regl olmadığım. 50 günde bile regl olacakam ancak bugünlerde çatlar ama böyle uzun sürünce de yumurtlama olması zor gibi. Hayırlısı.
Ara bakalım doktorunu canım gel derse gidersin dikkat et kendinee.
günaydın kızlar HAYIRLI CUMALAR..başım feci halde ağrıyo kahvaltı yapıym yatıym die kalktım..yatıcam yine...benim ufaklık altalan tekmelio delip cıkıcak heralde gece ağrım vardı yine bakalım yarına ne diycek dr..
canım sağlık olsun ondada vardır bi hayr..
sağol tatlım AMİN..BU ARADAKRAMP giriomuş ara ara olabilir ama sen yinede druna sor canım..
sağol canım ALLAH razı olsun...
canım anlıyorum seni..ama kasılma olurmuş senin aylarda..bacağınla ilgili durumda senin vücudunla alakalı olabilir..kimisi gebe kalır dişleri ağırır kemikleri ağırır felanyaa..ama benimde çok kötü olduç..sanki midemi sırtıma çektiler..büküldüm resmen..sonrada iki kasığım birden ağrıdı..korkuyo tabi insanda doktorunda bana dediği şu böyle şeylerle bebek düşmez..
dün akşam işte bende de öyle oldu ama nasıl biliyor musun bi anda dışarda çok kötü oldum öğürdümm sol bacağımda damarın komple çekildiğini hissettim sonra işte kasık ağrıları falan ama sol bacağımdaki ağrı devam ediyor.. ayy çok ağrıyor.. şifa diliyorum Allah tan..
doktoru aradım asistanıyla görüştüm.. Doktorun bugun 5 tane mi ne ameliyatı varmış odasına bile çıkmadı henuz dedi.. yarınada ameliyatı var, asistan yemek arası ulaşmaya çalışacak.. ben bacağımın durumunu anlattım ona oda dedi doktor bey size kasılma ile ilgili ilaç vermiş miydi yok dedim ama bendeki kasılma değil aşırı uyuşuyor bacağım tmm anladım sizi dedi ararsaaa arayacak bugun. aramazsaa ptesi ye kadar çekicem sanırım işki sonra ilaç vs verip duzelicek mi
canım anlıyorum seni..ama kasılma olurmuş senin aylarda..bacağınla ilgili durumda senin vücudunla alakalı olabilir..kimisi gebe kalır dişleri ağırır kemikleri ağırır felanyaa..ama benimde çok kötü olduç..sanki midemi sırtıma çektiler..büküldüm resmen..sonrada iki kasığım birden ağrıdı..korkuyo tabi insanda doktorunda bana dediği şu böyle şeylerle bebek düşmez..
Çiğdeeeem senin duanı taaa sabah okudum ama yazmayı unuttum, rabbim sana kolay doğum hayırlı evlat nasip etsin inşallaaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?