Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben yarın çalışıyorum öğlene kadar sen ne zaman geleceksin

1000 adet çekmiştim benn

ben yarın çalışıyorum öğlene kadar sen ne zaman geleceksin
bende çalışıyorum canım amaa yarın cezalandırmayaaa karar verdim gelmemeye karar verdimmm bakalım gelsem bile öğlen kaçacam yani planlarım bu doğrultuda öğleden sonra da gelmeyi planlıyorum bakalımmm sen işten kaçta çıkıyosunnn?
ayyy ne güzel olur Özlemmm

1000 adet çekmiştim benn

bende hep 1000 çektimde acaba yanlışmı yapıyorum die sorayım dedim

aslıcım bende gıcık oldum patronuna sağlık her şeyden önemlidir bide durumun farklı grip değilki 1 haftada hastane işlerini halledesin eğer bilmiyorsa açık açık anlat özel durumum var öyle bir haftada halledebileceğim bir şey değil sık sık gitmeliyim de, ya nasıl bir mantık, hem insan gerçekten ihtiyacı varsa izin ister tabiki suistimal edenler vardır ama kişi kendini belli eder zaten, neyse şu patronlara idarecilere merhamet versin.

kuşum kayınvaldenin bahçesini çok merak ediyorum mis gibidir şimdi tam benim istediğim gibi hele o kirazlara bayıldım :119:

uyuyamadım kızlarr hatta yatamadım ağrıdan dahada dayanamazsam içicem ilaç mecbur..şimdi ıhlamur kaynatıyorum baş ağrısına iyi geliomuş bakalım keser İNŞALLAH..

hayırlı cumalar aslıcım hayırdır İNŞALLAH benlemi yiyodun keki :) 2 gül olunca..güzelmiydi bari..:)

anaam buluşsakmı acep ben 1'e kadar çalışıyorum iş çıkışı gidebilirim koçtaş'a sana kekte yapar getiririm

güül patates bağla alnına..yuvarlak dilimle..bir tülbent yardımıyla tuttur..işe yarıyo..

sensin canım sennn şimdi Özlem aslında bana yapmış keki ama sen hamilesin die sana da veriyorum(canın ister die) nasıl yiyoruzzz ohhh sonra Özlemi bıraktık biz senle alışveriş merkezine gidiyoduk öle iştee hayırdır dielim hayır olsun ama kek çok güzeldiii

anaam buluşsakmı acep ben 1'e kadar çalışıyorum iş çıkışı gidebilirim koçtaş'a sana kekte yapar getiririm

acep buluşsakmı tamamda koçtaş ne alaka?koçtaştamı buluşcaz anlayamadımmm

ewet biz yarın haberleşelim ve buluşalımmm ohhh kaynatırız
kızlar sizde çatlayın patlayın emiiii

bugün sabah öyle bi öğürdümki midem sırtıma çekildi iki kasığıma birden bıçak saplandı sanki..bu ne yaa ben bi akıl sır erdiremedim..sizce neden böyle sert kasılmalar oluyo..

dün akşam işte bende de öyle oldu ama nasıl biliyor musun bi anda dışarda çok kötü oldum öğürdümm sol bacağımda damarın komple çekildiğini hissettim sonra işte kasık ağrıları falan ama sol bacağımdaki ağrı devam ediyor.. ayy çok ağrıyor.. şifa diliyorum Allah tan..
doktoru aradım asistanıyla görüştüm.. Doktorun bugun 5 tane mi ne ameliyatı varmış odasına bile çıkmadı henuz dedi.. yarınada ameliyatı var, asistan yemek arası ulaşmaya çalışacak.. ben bacağımın durumunu anlattım ona oda dedi doktor bey size kasılma ile ilgili ilaç vermiş miydi yok dedim ama bendeki kasılma değil aşırı uyuşuyor bacağım tmm anladım sizi dedi ararsaaa arayacak bugun. aramazsaa ptesi ye kadar çekicem sanırım işki sonra ilaç vs verip duzelicek mi

canım anlıyorum seni..ama kasılma olurmuş senin aylarda..bacağınla ilgili durumda senin vücudunla alakalı olabilir..kimisi gebe kalır dişleri ağırır kemikleri ağırır felanyaa..ama benimde çok kötü olduç..sanki midemi sırtıma çektiler..büküldüm resmen..sonrada iki kasığım birden ağrıdı..korkuyo tabi insanda doktorunda bana dediği şu böyle şeylerle bebek düşmez..

hani bi ara herkes burda konuştuk ya koçtaş'a alışverişe gidiyoruz diye burda herkes koçtaşçı diye düşündüm yoksa ne alaka canım öylesine geldi aklıma

tatlım bende okurum allah nasip ederse sizin için seve seve 3 ayetel kürsü 3 ihlasmı okuyoruız yine:26:
bende çok severek aldım canım hatta bursadan aldık dayanamadım görence eşim taşıdı ankaraya

ben iyiyim şükür canım ya dün gece hiç uyuyamadım midem hiç yanmazdı çok limionlu çay falan içiyorum grip geçsin diye eşim ondan olabilir dedi bu gün iyiyim şükürler olsun ya
tatlım benim ağrım baldırlarımdaki kaslarda oluyordu acayip hemde hani spor yaparsında kasların çekilir ya öyle ağrı hissediyordum banyoya tabure bile aldırdım oturayım diye sıcak suyla ovup yıkıyordum ben geçmişti canım kişiden kişiye farkedebiliyor belirtiler içini ferah tut aramışsında doktoru hem bak inş en kısa zamanda döner canım daha çok rahatlatır işini sende sıcak suyu bir dene bence lifle ov iyice bi belki iyi gelir sanada

git tabi tatlım sor hepsini ama bir kağıda yaz bence insan doktora gidiyor kapıdan girmeden bir sürü soru içeri girince çoğunu unutuyorsun aklına gelmiyo aa bunu sormadım dememiş olursun hem inş hayırlı haberlerini alırız

geçmi şolsun tatlı uyuyamıyormusun yada çok uyumaktan mı ağırıyo başın acaba gülcüm:26: tatlım olmadı al bi eşarp sık azıcık kafanı sar iyi geliyo valla benim geçiriyo en azından iç ihlamurunu inş geçer şifa olsun bebişede
benim ilk defa oldu canım geçti şükür iyiyim mide yanmam çok oldu gülcüm dün akşam ya oda hiç olmazdı bebiş büyüyo yavaş yavaş olacak sanırım dimi artık böyle yanmalar falan hiç uyutmadı gece ya

buketçim bünyenle alakalı demekki canım ya insanın kasıkları çok ağırıyormuş gerçekten öyle duyuyorum bende kusanlardan inş en kısa zamanda geçer bu bulantıların
tatlım gerçekten bebiş küçük aman bişey olacak düşecek gibi geliyo insana ama çok sıkı tutunuyor gerçekten rabbim istediğinde hiç yemek yemeden sadece su içerek her gün kusmalarla doğum yaptı benim komşum 3.700 doğdu bide kızı maşallah
ben hiç bilmeden daha 4 haftalıkmış 8 saatlik yolculuk yaptım valiz taşıdım nasıl dua ediyorum rabbim korumuş bebeğimi sıkı sıkıya tututmuştur seninkide eminim göbüşüne bol bol ya şafii çek canım bence

Çiğdeeeem senin duanı taaa sabah okudum ama yazmayı unuttum, rabbim sana kolay doğum hayırlı evlat nasip etsin inşallaaaahhhh

geçmiş olsun canım sana kalsiyum vermeli su suya atılıp içileninden kramlar kalsiyum eksikliginden oluyo bugun dönmezse yumurta sut peyiri çogalt

doktroun böyle demesine sevindim. Allah bilir tabi herşeyide dün akşam çok üzüldüm yoğun kasık ağrımdan sonra sanki göğüslerim indi gibime geldii.. dedimm ne oldu acaba.. inşAllah iyidir ne diyelim.. benim doktorda bana dedi ki ağrın sızın olabilir kasıklarında belinde kanama olmadıkça rahat davranıp dinlenmeye yöneliyoruz dedi.

Çiğdeeeem senin duanı taaa sabah okudum ama yazmayı unuttum, rabbim sana kolay doğum hayırlı evlat nasip etsin inşallaaaahhhh

özlemcim dua listeleri ne zaman oluştıruluyor ilk sayfadaki duayı okuyoruz dimi nasıl katılabilirim ben söylermisin
bide burcular için cumartesi hangi duaları okuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…