- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.221
geçmiş olsun canım sana kalsiyum vermeli su suya atılıp içileninden kramlar kalsiyum eksikliginden oluyo bugun dönmezse yumurta sut peyiri çogalt
asistan kızda gerildi beimle konuşurken ama kalsiyumla alakası olsa hep anı bacağım aynı yer olur mu acaba?
kızda aynen senin dediğin gibi düşündü bence ama hem kalsiyum eksikliği yaşayanların ağrıları kramp gibi oluyormuş, bendeki kramp değil ki uyuşma, demirleşme hali bir bacağın anotomisini çıkarıyorum sanki.. arkadaşım var oda kızıyor başkasında kramp olur sende tutulma olur diyor ya bakalım.. bu arada böyle konuşuyorum ama hemmen gidip yoğurt aldırdımişe yarar inşAllah..
özlemcim dua listeleri ne zaman oluştıruluyor ilk sayfadaki duayı okuyoruz dimi nasıl katılabilirim ben söylermisin
bide burcular için cumartesi hangi duaları okuyoruz
evet kuzum herkesinki farklı olur sen yee yogurdunu sütünü yumurtanı benimde karnım agrıyo zaten pöfffffffff korkuyom bu agrılardan kızlar yaaa
hani bi ara herkes burda konuştuk ya koçtaş'a alışverişe gidiyoruz diye burda herkes koçtaşçı diye düşündüm yoksa ne alaka canım öylesine geldi aklıma
evet kuzum herkesinki farklı olur sen yee yogurdunu sütünü yumurtanı benimde karnım agrıyo zaten pöfffffffff korkuyom bu agrılardan kızlar yaaa
tamam tatlım o listeyi takip etmeye çalışayım bende inşcanım dua listesini yasemin organize ediyor o yapamadığında burcu yardımcı oluyor bu dua listesi bitene yakın öneride bulunuyorlar katılmak isteyenler mesaj yazıyor yada yazılan mesajı beğeniyorlar o şekilde oluşturuluyor, burcu için ne okuyacağız bilmiyorum tam olarak bi organizasyon yapılması sanırım okumak isteyen bir kaç kişi yazmış gördüğüm kadarıyla bence bi organizasyon yapıp okuyalım ama burcu hangi gün mr çektirecek ona göre okuyalım
kızlaaaaaar kendinize gelin korkmayın kötüyü çağırmayın hamilelik bu olur tabi ağrılar sızılar kasılmalar bilmem neler bu kadar çok takmayın kafanıza, geçen gün başka bi topikte okudum kızın gittiği profesör demişki kanamam olacak diye sürekli çamaşırını kontrol edersen olur psikoloji çok önemli demiş zaten böyle bişeyi bizim kızlardan birinede bi genetikçi mi söylemişti kimdi o yaa bedriyemiydi lütfen sakin olun iyi düşünün
hımmm anladım ama olabilir ıkea da olabilir hem de alışveriş yaparızzz
o zamn yarın öğleden sonra buluşuyoruzzzz
Buketttt sende gelsene kaynatırızzzz
tatlım korkma inş birşey olmaz elini karnına koyup ya şafii çektikten sonra ayetelkürsü okusana canım benim en ufak birşey olduğundaki tedirginliklerime iyi geliyordu çok tavsiye ederim
tamam tatlım o listeyi takip etmeye çalışayım bende inş
valla bencede yapalım organizasyonu bildiğim kadarıyla kızlar c.tesi toplu bi doktora gidecekler burcu seda bir iki kişi daha vardı isimlerini şu an hatırlayamadım
demekki seninki öyle..biyer şişince bi yer iniyo..:))benim göğüsler hala bomba..insanlıktan çıktılar..gerginler..patlıyacak gibiler..doktroun böyle demesine sevindim. Allah bilir tabi herşeyide dün akşam çok üzüldüm yoğun kasık ağrımdan sonra sanki göğüslerim indi gibime geldii.. dedimm ne oldu acaba.. inşAllah iyidir ne diyelim.. benim doktorda bana dedi ki ağrın sızın olabilir kasıklarında belinde kanama olmadıkça rahat davranıp dinlenmeye yöneliyoruz dedi.
benimde hamile olduktan sonra her sabah elim omzum ve kalçam uyuşmuş bi şekilde kalkıyorum..aslında çok usturuplu yatmaya başlamıştım..bu seferde eşim kudurmaya başladı yaa..tekmeliyo sırtımı açıyo..uykuda bile karnımı tutuyo sinir ediyo beni..asistan kızda gerildi beimle konuşurken ama kalsiyumla alakası olsa hep anı bacağım aynı yer olur mu acaba?
kızda aynen senin dediğin gibi düşündü bence ama hem kalsiyum eksikliği yaşayanların ağrıları kramp gibi oluyormuş, bendeki kramp değil ki uyuşma, demirleşme hali bir bacağın anotomisini çıkarıyorum sanki.. arkadaşım var oda kızıyor başkasında kramp olur sende tutulma olur diyor ya bakalım.. bu arada böyle konuşuyorum ama hemmen gidip yoğurt aldırdımişe yarar inşAllah..
heeeyytt aslanım benim..valla çok doğru..bende gülü örnek alıyorum bu konuda kendime..hamilelikte öyle çok dinlemiyeceksin kendini derdi..geçmişte..şimdi az kaldı onun doğurcak..ohh miss..kızlaaaaaar kendinize gelin korkmayın kötüyü çağırmayın hamilelik bu olur tabi ağrılar sızılar kasılmalar bilmem neler bu kadar çok takmayın kafanıza, geçen gün başka bi topikte okudum kızın gittiği profesör demişki kanamam olacak diye sürekli çamaşırını kontrol edersen olur psikoloji çok önemli demiş zaten böyle bişeyi bizim kızlardan birinede bi genetikçi mi söylemişti kimdi o yaa bedriyemiydi lütfen sakin olun iyi düşünün
hımmm anladım ama olabilir ıkea da olabilir hem de alışveriş yaparızzz
o zamn yarın öğleden sonra buluşuyoruzzzz
Buketttt sende gelsene kaynatırızzzz
buluşursaız eger buket ustunuze kussun
enemmm içim cızzz etti özlemmm yapmıyorum desem yalan olur :18::18::18::18:
buluşursaız eger buket ustunuze kussun
hahahhahahahaha
nie üstümüze kussun beee başka yere kussunnnn kıskandınmııııı????
orası neresi beeee ben bilmiyorum orayııı biz eryaman da buluşcaz kuzummmm optimumda falan olur heraalde söle kocana oraya atsın seniiiidemekki seninki öyle..biyer şişince bi yer iniyo..:))benim göğüsler hala bomba..insanlıktan çıktılar..gerginler..patlıyacak gibiler..
benimde hamile olduktan sonra her sabah elim omzum ve kalçam uyuşmuş bi şekilde kalkıyorum..aslında çok usturuplu yatmaya başlamıştım..bu seferde eşim kudurmaya başladı yaa..tekmeliyo sırtımı açıyo..uykuda bile karnımı tutuyo sinir ediyo beni..
heeeyytt aslanım benim..valla çok doğru..bende gülü örnek alıyorum bu konuda kendime..hamilelikte öyle çok dinlemiyeceksin kendini derdi..geçmişte..şimdi az kaldı onun doğurcak..ohh miss..
yarın ben doktora gidecem ..sabah 11.30 da..kız bak belki olur..eşime derim atar beni koçtaşa..nata vega ya çok yakın bizim ev..koçtaşta orda demi..
Niye kimse selam vermiyo ya....
evettt ksıkandımmm
Serapcım naber canım?niye selam vermeyelimmm aşkolsunnnn
enemmm içim cızzz etti özlemmm yapmıyorum desem yalan olur :18::18::18::18:
kıskanma kıskanma ordan da atlar Kayseriye gelirizzzz
ayyyy kayseri diyince canım nasıl pastırma istediiiii(((
He he boşuna bakma Nazom o kanama gelmicek ta ki yılbaşına kadar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?